Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky
tak že bysme založily novou diskuzi - STÍHAČKY/NESTÍHAČKY
![]()
dneska byl docela slušnej pařáček…už jsem chtěla napouštět bazének - samozřejmě pro Filipka ![]()
a taky už jsem „vyzrála“ na to spaní odpoledne…spíme prostě doma (i s maminkou
)…vždycky pocouráme po venku a pak šupky do pelechu…ještěže máme postele pod oknem ![]()
ADÁMKOVI VŠE NEJ NEJ K 7mi MĚSÍČNINÁM
pááááni, to letííííí ![]()
luli - Kubko je teda pašák…a v bazénu mu bylo evidentně nejlíp, co? ![]()
no nic…jdu zalehnout za tou mou omladinou ![]()
Ahojte! ![]()
Luli, teda já čubrním! ![]()
Kat-ko, hezký fotečky. Po tom našem sobotním šíleném výletě začínám o Manduce taky vážně uvažovat…
![]()
Helmitko, že prodáváš plenky na BC. Objevila jsem Tě.
![]()
Mimochodem jsem na mmb udělala právě nákup za 1000,–
Ale když já jsem zjistila, že na to horko je prostě úplně nejlepší nechat ho jenom v plence bez svrchňáčků a to se čtvercovkama nelze… ![]()
Adel, jakou tu bambusku jsi koupila? ![]()
Napoly, procházky řeším velmi podobně. Dneska jsem pověsila prádlo, Matýsek zatím usnul, zaparkovala jsem ho ve dveřích ve stínu a šla se věnovat kreativnímu vybouření. ![]()
A o nedodělané práci mi ani nemluvte. Bohužel jsem na tom ale hůř než vy. Já bych to totiž stíhala, ale strááášně se mi nechce!
![]()
Já jsem pako!
Samozřejmě vše nejlepší k sedmi měsícům našemu jmenovci Matyáškovi a Adámkovi! http://www.sirmi.ic.cz/jezek/17.gif
Ahojte, asi nenapíšu nic nového - NESTÍHÁM ![]()
ADÁMKOVI VŠECHNO NEJLEPŠÍ
http://www.sirmi.ic.cz/troll/47.gif
Mám vyžehleno úúúplně všechno, měla jsem asi 1,5m vysokou hromadu. ufff
Miri…tak pojď žehlit ještě k nám…my máme hromádku úplně malinkatou pro úplně nejmenšího člena!!!!!
![]()
Havo..já nechávám malého jenom tak doma…dám pod něj jednorázovou podložku a nechám ho větrat! Tak je jim opravdu nejlépe!
Petule, a to ti vydrží jenom na tý podložce?
To já mám co dělat, aby na ní Mates zůstal když ho přebaluju (v terénu), natož ho na ní nechat ať si hraje…
![]()
BRÉ RANKO
Já taky nestihačka teda nakukuju ale nějak nepíšu no
![]()
Sabča už je dobrá takže konečně můžem ven a nenudíme se doma ![]()
ADÁMKOVI VŠE NEJLEPŠÍ ![]()
My taky na podložce vydržíme tak 10vteřin a pak je mimo a počůráno vše
![]()
Dobré ránko, holky,
tak zas hic…http://www.celysvet.cz/…le/s3146.gif
Už mám zas žehlit, ale v tom vedru, uznejte, to by byla blbost. Třeba se zítra ochladí… ![]()
Havo, no, už jsem ty 2 konopné zavazovačky prodala, to ovazování kolem dítěte mi přišlo dost nešikovné… jinak neprodávám žádné látkovky, i když jsem na ně momentálně naštvaná, bo z nich má Aňa ty vyrážky. Holt, když nedám na látkovku separačku, tak to nefunguje. Teď je v papírovkách… No a v těch hicech, ještě žádná mamina s látkovkami mě nějak zvlášť nepřesvědčila o nějaké vzdušné a účinné metodě. Takže doma plenka bez gatěk, na ven papírovku. Zkoušela jsem ty vlňáky, docela to jde, ale musí v nich být taky horko, i když jsou možná lepší než flísáky…
No a jinak, nestíhačky, tohle mě netrápí, že bych si přivydělávala na mateřské, to už jsem přehodnotila, že je tu furt bordel, na to si začínám zvykat a že je tu pořád kupa prádla na žehlení, ta tu byla už před Anežkou, já totiž to žehlení tak nerada…:D
Vypadá to, že ve čtvrtek odpoledne mizím na tu chalupu, nabalím krémy na vyrážky a budu doufat, že se to konečně zlepší…
Krásné dopoledne všem,
vedro, vedro, vedro
![]()
taky nestíhám, i když se musím pochlubit, včera večer jsem konečně ušila clonu na kočár (univerzální na hlubokej, sporťák, ale hlavně na vejce), ale protože mi chybí ještě spony, kterýma to potřebuju přidělat, hodím foto až to bude hotové ![]()
ráno jsem se konečně dokopala k dr. na krev, tak zítra prý budou výsledky, tak doufám, že to nebude nic hrozného … a modřiny budou brzy pryč ![]()
no nic, jdu dělat, že něco dělám
![]()
čus baby,
Všem oslavencům vše nej nej nej
![]()
Zuzi prosím prosím hoď sem ještě jednou odkaz na ty elegantní peníze k svatbě, díííky
já zas letim, napíšu večer
čus baby,
Všem oslavencům vše nej nej nej
![]()
Zuzi prosím prosím hoď sem ještě jednou odkaz na ty elegantní peníze k svatbě, díííky
já zas letim, napíšu večer
ahojky, tak jsem snad docetla, da to praci
. koukam, ze s mizernym spanim mimin se ted potykame vsechny, tak to me trochu uklidnuje
. komary tu nastesti nemame, ale ja vetsinou vetram dopoledne, protoze odpolko a navecer je venku vetsi parak nez tady, tak sem ten horkej vzduch nepoustim. zlatej barak, zlaty tlusty zdi, v panelaku to musi byt peklo. v kazdym pripade tyhle odpuzovace jsou pekny sajrajt, nepouzivame vubec, natoz u deti.
mino , pekny kytky
. a bazen zavidim
, my mame ted rozkopanej dvur kvuli dlazbe, takze ma jen aja napustenej svuj malej a my se parime. jinak jasno v nositkach stale nemam
. ergo, manducu i bondolino jsem definitivne zavrhla, proste kdyz to nesedi, tak to nesedi, nebudu to
lamat pres koleno. no, mozna zkusim nakonec preci jen jeste satek ![]()
luli, katko , pekny fotecky, kubko je peknej rizek
a jitusce se v manduce ocividne libi. a my jsme taky trochu vyletili, v nedeli jsme byli na ceste pohadkovym lesem od MC. aja byla uzasna, krasne tapkala, nefnukala, plnila ukoly… takze si lizatko na konci zaslouzila
havo , koupila jsem osvedcenou kvalitu - bamboozles na suchace. ale cena teda taky kvalitni
. nicmene jeste jich par koupim, je fakt nedostizna.
kocar - jezdime taky jeste v korbicce, akorat jsem mu dala uz radsi ksiry: 
jinak co u nas noveho - david po nekolikamesicnim rozmysleni dal konecne v praci vypoved (po 9 letech), cimz se mu sice zlepsila nalada, ze ma vyreseno, nicmene ted bud bude muset hledat jinde (nebo rozjet to, co mel jako vedlejsak, naplno). no nejak to dopadne, ze by nas neuzivil, strach nemam. a mam slibenej i novej sportak
.
jinak viktorek uspesne trenuje lezeni, uz mu to jde i dopredu
. jsou to teda takovy spis priskoky, udela jakoby prekazkovej sed a pak na rukou poskakuje dopredu, je to legracni. ale obcas se mu zadari lezt i normalne

no a ja jsem si v sobotu doprala odpolko pro sebe a trochu uspokojila sve kreativni potreby - udelala jsem par tricek a vyzkousela jsem si vitraze tiffany technikou (to je ten andilek) - a to pro me fakt neni - rezani skla mi neslo vubec, brouseni jakz takz, ale nebavilo me, a pri potahovani cinem jsem se spalila o pajku, takze mam misto briska prostredniku velikanskej puchyr

a ted vyrazime na dalsi detsky den (tohle je vyborny, jak se ted porad vsude neco kona
)…
Teda Adel! Klobouk dolů
, ty trička jsou fakt parádní (andílek teda taky, ale není tolik vidět
) O tý bambusce taky uvažuju. No, ještě to nechám chvíli uležet a pak se uvidí (ony ty staré pleny jednou prostě odejdou a obnova bude bezpodmínečně nutná
)
Představte si, co mi ten můj rošťk provedl. Vařila jsem mu obídek, namixovala mrkvičku, on na mě koukal z košíku a když jsem to nandala na mističku, otočím se a on spal jako poleno.
A vydržel to hodinu a půl.
![]()
Havo - asi bude tvůj mixér ta nejlepší ukolébavka ![]()
Adel - pekné fotky, Viktorek je už pěkně velký borec ![]()
Ahojky všichni
to že nestíhám ani psát nebudu…neboť bych byla asi trapná. Se ani nedivim, když je venku tak krásně… v zimě tady bylo narváno…a nyní je každý venku a jezdí na výlety.
vkládám pár foto:
Tady slíbené foto s naušničkama, krásně jsme to zvládly… a za 2 dny se to zahojilo
Takto spíme:
Takto si hrajeme a válíme sudy:
A takto jsme zkoušeli ožužlat rohlík: