LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8793
29.5.08 13:53

Hildo no tak si ji objednej, net je mocná zbraň :lol: :lol:

No zpocený být může pokud ho nabalíš nebo se sama hodně potíš, to je stejný jako v šátku, můžeš to řešit funkčním prádýlkem - ty i mimi nebo hedvábí/merino - no zatím nic pro Mišánka nemám, v pařáku jsem ho nenesla. Pokud ale půjdeš někam dál je vhodnější vzít si něco na převlečení pro oba, já to beru automaticky i bez manducy (ještě ho nepřešlo blinkání i když se to dost zmírnilo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
29.5.08 15:52

Ahojda. Opět nestíhám :oops: Takže v rychlosti vás jdu všechny moc pozdravit a hlásím naši váhu na půl roce (cm opět neměřeny :( ) 9810g :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
29.5.08 16:40

Marťásku gratuluji k výstupu na bednu - teda to ti ještě neruplo v zádech? 8O :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
29.5.08 17:13

bré pozdní odpoledne, teda spíš podvečer :D

Marťásku čím to dítě krmíš? To máš v prsou salko ne? :D

Manduca je naprosto super, byli jsme ve školce, nesla jsem Honzíka na břiše a záda vůbec nebolí. Ten bederák to má fantastickej. Jediná vada je to, že nějak nedokážu Honzíkovi zabránit v tom, aby neožužlával ty popruhy. Jakmile zjistil, že se to dá žižlat tak odmítá dudlíka a manduca je pěkně oslintaná :D No jsem nadšená, lepší nosítko jsem si koupit nemohla :D
Jen jsem teda vzala Honzíka v kraťáskách, nedala mu ponožky a to jsem možná neměla dělat. Sice je fakt teplo, ale fouká dost vítr a né zrovna teplej. Doufám, že nebude nemocnej, už teď mu začíná rýma… No ale je zvyklej na studenej odchov tak snad to bude v poho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
29.5.08 17:33

Caute vespolek

Tak manduca je odskousena jak prtousem, tak velibukem a suoper.....
Sice jsem si nemohla zapnout ten pas na zadech- horni, holt nadvaha je nadvaha :-D Ale Jenda 18 kilovy klacek ani nechtel dolu, a zada neboli,

Zitra jedeme do sedmihorek, takze beru jak satek- na malou tak manducu na velkeho

Martasku :-D Kokso, to je vaha...... ozaj dnes nam prislo ze registrovali tu slevu a snizili nam splatky

Helmitko at se vam dovca vydari!!!

TAky vse nej oslavencum

No a ja jdu delat ceske buchty na cestu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
29.5.08 17:41

Holky,
serete s tou Manducou. ...........................................................................tak som si ju prave objednala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
29.5.08 18:03
luli píše:
Holky,
serete s tou Manducou. ...........................................................................tak som si ju prave objednala.

nebudes litovat, uvidis, je to i na bolave zada :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
29.5.08 18:32

Hildo tak ožužlávání popruhů je závada jakéhokoliv nosítka, myslím že děťátka žužlají i šátky, mimochodem v galerce je fotečka Mišana jak žužlá na Okoři popruh, tak v tom nejsi sama. :lol: :lol: :lol: Na nožičky bacha, i ručičky bývají studené. Já si koupila návleky a přemýšlím o vlněných fusekličkách.. A nosím takovou šálu - zabalím do ní Mišana přes nosítko tak aby se schovaly ručičky s nožkama. Ale nevím co bude až bude větší zima… K ergu se vyrábí i chrániče na popruhy proti ožužlávání, ale nevím jestli by pasoval na manducu.

Ka-tka to je fajn, že i valibuk se nesl dobře. Ten prsní popruh se myslím dá taky nastavovat do délky. A kdyby ti to přesto nestačilo, tak v Hudysportu a myslím dalších podobných obchodech se popruhy k báglům normálně prodávají… před časem jsem si tam nějaké kupovala.

Luli a jakou sis vybrala barvu? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
29.5.08 18:36

Tulenice ono mi to staci ale jaksi to neumim zapnou na zadech, musi mi nekdo pomoct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
29.5.08 18:38

Dnes mi prisla vlozka do kocaru, je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
29.5.08 18:51

Tulenice
no ciernu, lebo modra a cervena boli vypredane az do juna, ta co mas ty bola na objednavku, ale to by som ju stale uspinila ako sa poznam. Takze budeme mat ciernu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
29.5.08 19:29

Ka-tka tak to jsme na tom stejně, ale třeba se to časem taky naučím když už zvládám kapucku… Ta vložka do kočáru vypadá dobře, já ji měla už rovnou v ceně kočáru.

Luli tak už to tu bude barevně komplet :lol: :lol: :lol:

No vypadá to že listopadky vyplenily dovozci sklady :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
29.5.08 20:11

Holky,
ako sa spravaju vase ratolesti v tomto pocasi?
Moj Jakubko je posledne dni strasne zly. Krici, vresti, hulaka, place (proste ZOO by bledlo zavistou) a je vidiet ako si zlost vybija na hocicom co chyti do ruk. Okrem toho strasne hryzie a stipe, tak fakt vyzeram ako tyrana zena :lol: :lol: :lol: A vecer zaspi, da si „dvacku“ potom sa zobudi a terorizuje do jedenastej. No je to horor. Teraz sa vysypal potnickami a to som ho jak debil furt prezliekala, tak sa este aj skrabe. No proste mi dost lezie na nervy. No a este aj padol z postele na hlavu. V troch sekundach urobit tri vrtule a zosuchol sa. Moc sa neudrel, len sa zlakol a necelu minutku plakal. Lenze ja som sa rozplakala s nim a ked ma videl ako bulim tak sa zo mna zacal strasne rehunat.
No v kazdom pripade je teraz zly certisko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
29.5.08 20:36

Luli buď bez obav Mišánek dělá to samé… akorát tedy už nevypadám jako týraná žena, protože jsem se začala bránit, po několikáteém plácnutí přes ruku a odložení do postýlky mu to tak trochu došlo. Navíc pečlivě stříhám drápky. Ale momentálně je vzhůru po té co spal těch 20 minut…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
29.5.08 20:37

TAk buchty uz se pecou a dalsi se delaji- testo v pekarne

Teda to nase zlaticko je furt vysmate, tuk tuk a dokonce dnes se 2× 15 minut strasne rehnila na Jenikovi, on dela blbiny a ona se chechtala az dostala skytavku. Spani, taky ok, v 8 je tuha a dnes vstavala v 6.46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí