Poradna duly
Jana Čurdová
Hildo no tak si ji objednej, net je mocná zbraň
![]()
No zpocený být může pokud ho nabalíš nebo se sama hodně potíš, to je stejný jako v šátku, můžeš to řešit funkčním prádýlkem - ty i mimi nebo hedvábí/merino - no zatím nic pro Mišánka nemám, v pařáku jsem ho nenesla. Pokud ale půjdeš někam dál je vhodnější vzít si něco na převlečení pro oba, já to beru automaticky i bez manducy (ještě ho nepřešlo blinkání i když se to dost zmírnilo)
Ahojda. Opět nestíhám
Takže v rychlosti vás jdu všechny moc pozdravit a hlásím naši váhu na půl roce (cm opět neměřeny
) 9810g ![]()
Marťásku gratuluji k výstupu na bednu - teda to ti ještě neruplo v zádech?
![]()
bré pozdní odpoledne, teda spíš podvečer ![]()
Marťásku čím to dítě krmíš? To máš v prsou salko ne? ![]()
Manduca je naprosto super, byli jsme ve školce, nesla jsem Honzíka na břiše a záda vůbec nebolí. Ten bederák to má fantastickej. Jediná vada je to, že nějak nedokážu Honzíkovi zabránit v tom, aby neožužlával ty popruhy. Jakmile zjistil, že se to dá žižlat tak odmítá dudlíka a manduca je pěkně oslintaná
No jsem nadšená, lepší nosítko jsem si koupit nemohla ![]()
Jen jsem teda vzala Honzíka v kraťáskách, nedala mu ponožky a to jsem možná neměla dělat. Sice je fakt teplo, ale fouká dost vítr a né zrovna teplej. Doufám, že nebude nemocnej, už teď mu začíná rýma… No ale je zvyklej na studenej odchov tak snad to bude v poho
Caute vespolek
Tak manduca je odskousena jak prtousem, tak velibukem a suoper.....
Sice jsem si nemohla zapnout ten pas na zadech- horni, holt nadvaha je nadvaha
Ale Jenda 18 kilovy klacek ani nechtel dolu, a zada neboli,
Zitra jedeme do sedmihorek, takze beru jak satek- na malou tak manducu na velkeho
Martasku
Kokso, to je vaha...... ozaj dnes nam prislo ze registrovali tu slevu a snizili nam splatky
Helmitko at se vam dovca vydari!!!
TAky vse nej oslavencum
No a ja jdu delat ceske buchty na cestu ![]()
Holky,
serete s tou Manducou. ...........................................................................tak som si ju prave objednala.
luli píše:
Holky,
serete s tou Manducou. ...........................................................................tak som si ju prave objednala.
nebudes litovat, uvidis, je to i na bolave zada ![]()
Hildo tak ožužlávání popruhů je závada jakéhokoliv nosítka, myslím že děťátka žužlají i šátky, mimochodem v galerce je fotečka Mišana jak žužlá na Okoři popruh, tak v tom nejsi sama.
Na nožičky bacha, i ručičky bývají studené. Já si koupila návleky a přemýšlím o vlněných fusekličkách.. A nosím takovou šálu - zabalím do ní Mišana přes nosítko tak aby se schovaly ručičky s nožkama. Ale nevím co bude až bude větší zima… K ergu se vyrábí i chrániče na popruhy proti ožužlávání, ale nevím jestli by pasoval na manducu.
Ka-tka to je fajn, že i valibuk se nesl dobře. Ten prsní popruh se myslím dá taky nastavovat do délky. A kdyby ti to přesto nestačilo, tak v Hudysportu a myslím dalších podobných obchodech se popruhy k báglům normálně prodávají… před časem jsem si tam nějaké kupovala.
Luli a jakou sis vybrala barvu? ![]()
Tulenice ono mi to staci ale jaksi to neumim zapnou na zadech, musi mi nekdo pomoct
Tulenice
no ciernu, lebo modra a cervena boli vypredane az do juna, ta co mas ty bola na objednavku, ale to by som ju stale uspinila ako sa poznam. Takze budeme mat ciernu.
Ka-tka tak to jsme na tom stejně, ale třeba se to časem taky naučím když už zvládám kapucku… Ta vložka do kočáru vypadá dobře, já ji měla už rovnou v ceně kočáru.
Luli tak už to tu bude barevně komplet
![]()
No vypadá to že listopadky vyplenily dovozci sklady ![]()
Holky,
ako sa spravaju vase ratolesti v tomto pocasi?
Moj Jakubko je posledne dni strasne zly. Krici, vresti, hulaka, place (proste ZOO by bledlo zavistou) a je vidiet ako si zlost vybija na hocicom co chyti do ruk. Okrem toho strasne hryzie a stipe, tak fakt vyzeram ako tyrana zena
A vecer zaspi, da si „dvacku“ potom sa zobudi a terorizuje do jedenastej. No je to horor. Teraz sa vysypal potnickami a to som ho jak debil furt prezliekala, tak sa este aj skrabe. No proste mi dost lezie na nervy. No a este aj padol z postele na hlavu. V troch sekundach urobit tri vrtule a zosuchol sa. Moc sa neudrel, len sa zlakol a necelu minutku plakal. Lenze ja som sa rozplakala s nim a ked ma videl ako bulim tak sa zo mna zacal strasne rehunat.
No v kazdom pripade je teraz zly certisko.
Luli buď bez obav Mišánek dělá to samé… akorát tedy už nevypadám jako týraná žena, protože jsem se začala bránit, po několikáteém plácnutí přes ruku a odložení do postýlky mu to tak trochu došlo. Navíc pečlivě stříhám drápky. Ale momentálně je vzhůru po té co spal těch 20 minut…
TAk buchty uz se pecou a dalsi se delaji- testo v pekarne
Teda to nase zlaticko je furt vysmate, tuk tuk a dokonce dnes se 2× 15 minut strasne rehnila na Jenikovi, on dela blbiny a ona se chechtala az dostala skytavku. Spani, taky ok, v 8 je tuha a dnes vstavala v 6.46