Poradna duly
Jana Čurdová
ka-tka píše:Helmitko
Ale nejmin ma Jituska a to uz ji mesic prikrmuji
Ale ty děti z konce tabulky jsou stejně nejhezčí a nejšikovnější… ![]()
Zaju jasně že dám vědět až nějaké budou
a co vlastně řešíš? Manduca je přece in..
ka-tka no asi sis to měla objednat tam co já… nebo jsem prostě měla kliku
tak a už mám i stříšku na kočár (objednala jsem ji minulý týden) tak ještě aby dorazil foťák a můžeme směle na dovču.
Teda pojedem i bez foťáku, už je zaplaceno.
Výživné mlíko? Pche, když se má sestra dozvěděla že Mišana kojím často a dlouho, tak mi řekla že mám asi slabé mléko… ovšem pak se prohnula v zádech když ho nadzvedla…
AHojky!!!!
Tak my absolutně nestíháme…pořád někde v trapu!
Jen tak v rychlosti…krásné fotečky!
Miri…to je fain, že má Olívek oči v pořádku! Je to kluk šikovný…zvládl to všechno na 1*
Adel…tak takové dny máme taky za sebou…to naštve…
Katko…manduka možná právě cestu z pr**le hledá!!!
Hildo…tvé připomínky na vzhled neberem vážně!!!!! ![]()
Krisulko…jo, jo…staré časy…ale neměnili(y) bychom, že??
Víc si fakt nepamatuju…chystáme na víkend oslavu…malý má ve čtrtek svátek a taky půl roku…takže oslava bude velká!!!
OPOŽDĚNĚ…VŠEM OSLAVENCŮM VŠE NEJ, NEJ, NEJ…!!!!!
Ahojky, taky nějak nestíhám.
Tak jestli jsme někomu negratulovali, tak opožděně gratulujeme
![]()
Dcera dneska dostala horečku, tak jsem zvědavá, co ji u dr řeknou, jestli je to jen ze sluníčka nebo něco jiného. Má odjet příští pátek do Španělska, tak snad to nepropásne.
Já mám dnes ko rovnátka a jdeme s Olívkem na klas.oční. Snad tam nebude moc lidí ![]()
Tak pa a užívejte sluníčka ![]()
Jo,jo,taky nestíhám.Dnes jsem oblítavala doktory - Kuba preventivku na 13 letech (krom obezity zjistili,že hůř vidí,takže musíme na oční - to je ten pc!),Sophinka je naprosto v pořádku - půlroční hodnoty 9140 gr/72 cm. Péťa má od soboty antibiotika,prý angína,ale mně se to nějak nezdá,včera jsme je změnily, protože léčba nezabírala.No,efekt zatím není vidět žádný - pokud nebude do zítra změna,budu trvat na tom,aby mu udělali jaterní testy - aby se vyloučila mononukleoza.
Takže se nenudím ![]()
Hezký sluníčkový den!
Zdar maminy
fuj to je hic, potim sa jak slon v konzerve. Asi pred dvoma hodinami com co to precitala ale si nic nepamatam - otrasna som. Kubik mi pekne liezol na nervy, lebo hodinu a pol reval a krical a zuril . No a ja som mimon, lebo ma od pupku boli kompletne vsetko, tak neviem ci je to maternica, ci stehy, ci slepak, alebo kyla, no v kazdom pripade nevladzem kuba dvihat. A on chodi za ruky rychlostou blesku, takze som riadne znicena. Uz som kupila traky na chodenie, lebo moja chora chrbtica je uz teraz v prrr......................li.
Dodatocne gratulujeme vsetkym oslavencom.
Ja mam barak hore nohami, lebo nam dokoncili zamkovu dlazbu a vdaka trojdnovemu zhutnovaniu mame piesok uplne v:,–(e, takze kym sa tento humus uprace tak ja umrem.
Takze idem makat, len neviem kde mam zacat.........................
Tak zatial pa
Holky,
mna jeb........... Nejde nam voda, ani kvapka - to je o infarkt, no som zvedava ako uvarim Kubkovi obed a cajik a vobec. ![]()
Ahojky
holky hlavně pohodu, stresy ještě nikdy nikomu nepomohly.
Hlásím, že my už vypadáme dobře. Včera jsem byly celý den venku, manžel ještě ležel…ale už je to dneska dobrý.
čus baby,
Míno držím palce ať to není mono, brácha to měl a játra má dnes kvůli tomu docela v pr…
Luli klííííd, to bude dobrý, hlavně že to budete mít hezký, ne? My se chystáme příští rok na celkovou rekonstrukci, takže doufám, že tu po dobu 3 měsíců najdu podporu, jinak mě jebne… už teď se na to fakt těším ![]()
Horko tu máme taky, včera a dneska jsem šlapala na rotopedu, protože je najednou konec května a já mám pořád těch 14 kilo na zadku… fakt děs, zas abych chodila furt v kalhotech a dělala, že mi neni horko ![]()
Hildi,
hehe, no tak si predstav ze ten nas domcek ma 9 okien, 5 stresnych okien a tri balkonove dvere , no a ked si predstavis ze odkvapove rury co su cierne su teraz pieskove - uplne zadrbane, tak si vies domysliet ako vyzeraju tie okna dom zvonku a o vnutri ani nehovorim. Pomohla by upratovacia cata
![]()
Manduca je DOMA ![]()
A ted na to koukam, jak z jara, nebo jako tele a nevim co dal ![]()
Teda je u toho navod, ale nejak se mi nezda
Ka-tka tak to se máš já u toho návod neměla a taky jsem si poradila. Prostě si to omrkni, zapni si bederák kolem pasu nahrubo si našteluj popruhy a zkoušej to třeba na medvědovi, já to tedy testla rovnou na Mišánkovi, nebránil se
![]()
Musim pockat az se milostpani vzbudi ![]()
A pak vyzkousim i na mladem pacholkovi ![]()
Uz jsem na to prisla, oni jsou i stranky www.babyidea.cz, jenze ve vystavbe- ma to byt jen o manduce, zatim nefunguji,
Pak jsou www.manduca.de, jenze nemecky neumim, to je mi naprd
Ka-tka jojo jsme holky sikovný. A jak se v tom cítíš?
O těch stránkách ani nevím. Německy taky neumím.
Ahoj holky,
Miiri, Míno, tak ať to není nic vážnějšího…
Všimla jsem si, že Aňuli utíká jedno očko dovnitř a jsem z toho trochu nervozní. Vím, že je to prkotina a že to nemusí nic znamenat, ale začínám si uvědomovat, že co mám děcko, už se o ni budu furt bát a nebudu mít nikdy klid…
My máme v plánu konzumní odpoledne, je třeba nakoupit v hyper. Já se tak těším, až z toho města na delší dobu vypadnu. (Na chalupu). Zatím čekám, až se to tam pořádně vyhřeje a pak tradá, lesy jsou moje… a taky se musím zbavit závislosti na netu, tam není pořádně ani elektřina… ![]()
A včerejší zkouška kloboučků: