LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1013
27.5.08 15:28
ka-tka píše:Helmitko :-D
Ale nejmin ma Jituska a to uz ji mesic prikrmuji :-)

Ale ty děti z konce tabulky jsou stejně nejhezčí a nejšikovnější… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
27.5.08 16:30

Zaju jasně že dám vědět až nějaké budou
a co vlastně řešíš? Manduca je přece in..

ka-tka no asi sis to měla objednat tam co já… nebo jsem prostě měla kliku

tak a už mám i stříšku na kočár (objednala jsem ji minulý týden) tak ještě aby dorazil foťák a můžeme směle na dovču.
Teda pojedem i bez foťáku, už je zaplaceno.

Výživné mlíko? Pche, když se má sestra dozvěděla že Mišana kojím často a dlouho, tak mi řekla že mám asi slabé mléko… ovšem pak se prohnula v zádech když ho nadzvedla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
27.5.08 21:38

AHojky!!!!

Tak my absolutně nestíháme…pořád někde v trapu!

Jen tak v rychlosti…krásné fotečky!

Miri…to je fain, že má Olívek oči v pořádku! Je to kluk šikovný…zvládl to všechno na 1*

Adel…tak takové dny máme taky za sebou…to naštve…

Katko…manduka možná právě cestu z pr**le hledá!!!

Hildo…tvé připomínky na vzhled neberem vážně!!!!! :wink:

Krisulko…jo, jo…staré časy…ale neměnili(y) bychom, že??

Víc si fakt nepamatuju…chystáme na víkend oslavu…malý má ve čtrtek svátek a taky půl roku…takže oslava bude velká!!!

OPOŽDĚNĚ…VŠEM OSLAVENCŮM VŠE NEJ, NEJ, NEJ…!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
28.5.08 09:06

Ahojky, taky nějak nestíhám.

Tak jestli jsme někomu negratulovali, tak opožděně gratulujeme :srdce: :srdce: :srdce:

Dcera dneska dostala horečku, tak jsem zvědavá, co ji u dr řeknou, jestli je to jen ze sluníčka nebo něco jiného. Má odjet příští pátek do Španělska, tak snad to nepropásne.

Já mám dnes ko rovnátka a jdeme s Olívkem na klas.oční. Snad tam nebude moc lidí :roll:

Tak pa a užívejte sluníčka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
28.5.08 10:17

Jo,jo,taky nestíhám.Dnes jsem oblítavala doktory - Kuba preventivku na 13 letech (krom obezity zjistili,že hůř vidí,takže musíme na oční - to je ten pc!),Sophinka je naprosto v pořádku - půlroční hodnoty 9140 gr/72 cm. Péťa má od soboty antibiotika,prý angína,ale mně se to nějak nezdá,včera jsme je změnily, protože léčba nezabírala.No,efekt zatím není vidět žádný - pokud nebude do zítra změna,budu trvat na tom,aby mu udělali jaterní testy - aby se vyloučila mononukleoza.

Takže se nenudím :roll:

Hezký sluníčkový den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
28.5.08 10:50

Zdar maminy
fuj to je hic, potim sa jak slon v konzerve. Asi pred dvoma hodinami com co to precitala ale si nic nepamatam - otrasna som. Kubik mi pekne liezol na nervy, lebo hodinu a pol reval a krical a zuril . No a ja som mimon, lebo ma od pupku boli kompletne vsetko, tak neviem ci je to maternica, ci stehy, ci slepak, alebo kyla, no v kazdom pripade nevladzem kuba dvihat. A on chodi za ruky rychlostou blesku, takze som riadne znicena. Uz som kupila traky na chodenie, lebo moja chora chrbtica je uz teraz v prrr......................li.
Dodatocne gratulujeme vsetkym oslavencom.
Ja mam barak hore nohami, lebo nam dokoncili zamkovu dlazbu a vdaka trojdnovemu zhutnovaniu mame piesok uplne v:,–(e, takze kym sa tento humus uprace tak ja umrem.
Takze idem makat, len neviem kde mam zacat.........................
Tak zatial pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
28.5.08 11:11

Holky,
mna jeb........... Nejde nam voda, ani kvapka - to je o infarkt, no som zvedava ako uvarim Kubkovi obed a cajik a vobec. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
28.5.08 11:54

Ahojky

holky hlavně pohodu, stresy ještě nikdy nikomu nepomohly.

Hlásím, že my už vypadáme dobře. Včera jsem byly celý den venku, manžel ještě ležel…ale už je to dneska dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
28.5.08 12:05

čus baby,
Míno držím palce ať to není mono, brácha to měl a játra má dnes kvůli tomu docela v pr…

Luli klííííd, to bude dobrý, hlavně že to budete mít hezký, ne? My se chystáme příští rok na celkovou rekonstrukci, takže doufám, že tu po dobu 3 měsíců najdu podporu, jinak mě jebne… už teď se na to fakt těším :?

Horko tu máme taky, včera a dneska jsem šlapala na rotopedu, protože je najednou konec května a já mám pořád těch 14 kilo na zadku… fakt děs, zas abych chodila furt v kalhotech a dělala, že mi neni horko :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
28.5.08 13:06

Hildi,
hehe, no tak si predstav ze ten nas domcek ma 9 okien, 5 stresnych okien a tri balkonove dvere , no a ked si predstavis ze odkvapove rury co su cierne su teraz pieskove - uplne zadrbane, tak si vies domysliet ako vyzeraju tie okna dom zvonku a o vnutri ani nehovorim. Pomohla by upratovacia cata :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
28.5.08 13:37

Manduca je DOMA :-D

A ted na to koukam, jak z jara, nebo jako tele a nevim co dal :-D

Teda je u toho navod, ale nejak se mi nezda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
28.5.08 13:51

Ka-tka tak to se máš já u toho návod neměla a taky jsem si poradila. Prostě si to omrkni, zapni si bederák kolem pasu nahrubo si našteluj popruhy a zkoušej to třeba na medvědovi, já to tedy testla rovnou na Mišánkovi, nebránil se :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
28.5.08 13:53

Musim pockat az se milostpani vzbudi :-D

A pak vyzkousim i na mladem pacholkovi :-D

Uz jsem na to prisla, oni jsou i stranky www.babyidea.cz, jenze ve vystavbe- ma to byt jen o manduce, zatim nefunguji,
Pak jsou www.manduca.de, jenze nemecky neumim, to je mi naprd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
28.5.08 14:19

Ka-tka jojo jsme holky sikovný. A jak se v tom cítíš?
O těch stránkách ani nevím. Německy taky neumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
28.5.08 14:56

Ahoj holky,

Miiri, Míno, tak ať to není nic vážnějšího…

Všimla jsem si, že Aňuli utíká jedno očko dovnitř a jsem z toho trochu nervozní. Vím, že je to prkotina a že to nemusí nic znamenat, ale začínám si uvědomovat, že co mám děcko, už se o ni budu furt bát a nebudu mít nikdy klid…

My máme v plánu konzumní odpoledne, je třeba nakoupit v hyper. Já se tak těším, až z toho města na delší dobu vypadnu. (Na chalupu). Zatím čekám, až se to tam pořádně vyhřeje a pak tradá, lesy jsou moje… a taky se musím zbavit závislosti na netu, tam není pořádně ani elektřina… :)

A včerejší zkouška kloboučků:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital