LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1347
7.6.08 12:00

AHojky holky!!!

Krisulko…teda, mě úplně naskočila husí kůže! Chápu, že to muselo být strašné. Ono je to fakt hned..člověk si řekne, za tu sekundu se nemůže nic stát a ono ejhle…ale hlavně, že je malý v pořádku! Takže mu Maxík taky posílá :-)

Zuzi…super fotka…fakt kočka! Jinak to chorvatsko je dobrý nápad..na karavan jste zvyklí…a už můžete zase vést maso! Takže se to fakt dá!

Zaju…tak si užívej nového vybavení! To potěší, co???

Enasus…tričko i naušničky jsou super! To tričko fakt dobrý!!!

Havo…takže se hlásíš do klubu mandukaček???? Teda fakt šílenství na entou…tak to jdu ukázat Ladikovi, aby věděl, co teď na emiminu letí!

Miiri…klidně řekni, žes to pekla…ale pak ty objednávky nevím, nevím… :lol: :lol: Užij si sraz!!!

Kaccherie…malá je opravdu kouzelná! A můžu se zeptat…kde to máte postavené???

Ad jogurt…máme do toho osmé měsíce dávat..tedy po zelenině a ovoci. Takže příětí měsíce jej začnu dávat. A taky aktivii nebo holandii.

Jinak holky…chtěla jsem se zpetat…co kupujete dětičkám na nohy, když lozí? Já jsem si říkala, že by to chtělo nějaké třeba papučky nebo něco, co má špičku, aby si nedřel nohy…jenom nehci takové ty papuče, které jsme nosili ještě my…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
7.6.08 12:58

čus baby,

Krisulko to jsou hrozný šoky… mě taky jednou Anička spadla z postele, to jí byly navíc jen 3 měsíce… Naštěstí to taky tenkrát dobře dopadlo :! Vůbec to neznamená že jsi špatná máma :! :! :! Nejsme stroje, jsme lidi, hlavně že je Krisík v pořádku :D

Zuzi taky bych chtěla řešit jak nám sbalit na měsíc do Chorvatska :D
taková příjemná starost :D

enasus tríčo je fakt pěkný :D
jo a moc díky za ten návod :D

Tady dvě fotečky:

Honzík v autosedačce

Honzík v manduce

Jsem si myslela, jak už budem v sedačce jezdit, ale jak to tak vypadá, tak budem muset asi opravdu počkat až si Honzík sedne… To je fakt debilní, protože vajíčko je mu už malý a tohle je mu krásně, jenže nesedí :roll:
Já nevim že nemůžu mít proporčně ty děti trochu normálnější, Honzík má k 10 kilům a vždycky když to někde vyslovim tak se ozve „cože??? to měl ten muj v roce“…
Je tu někdo, kdo už jezdí ve větší sedačce a ještě nesedí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
7.6.08 13:06

krisulko , no prosimte, co to ten krisik vyvadi 8O ? ze mu adelka posila karavy pohled! hlavne ze to prezil bez uhony, musely to byt nervy… jinak pekny fotecky, slunecni bryle krisikovi vylozene slusi :lol: . jo hele, zda se mi to podle fotek, nebo se krisik rozhodl, ze v osmi mesicich uz prejde mezi tezky vahy a urve prvni misto :wink: ?

petule , rozhodne ho nech lezt jen v ponoztickach (dej mu treba nejake silnejsi frote). na lezeni potrebuje mit nozku uplne volne, v botkach/papuckach bys mu pokazila klenbu! dokud dite nechodi, tak botky mit nema.

mino , gratuluju k manduce :lol: . a have k rozhodnuti :lol: . tomuhle uz se rika davove silenstvi :lol: :lol: :lol:
ja jsem normalne chtela vratit tu pujcenou manducu a bondolino, ale pani mi psala, at jeste chvili zkousim. tak zkousim a jsem zase nahlodana. to bondolino je proste tak hrozne prijemny na noseni… a treba ted uz viktor neporoste takovym tempem… no jsem vazne nahlodana, jestli preci jen bondolino nekoupime. takhle nam slusi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
7.6.08 14:46

Ahoj holky, tak jsem včera na netu studovala, jak Manduca vypadá, ............................a zdá se mi to fakt super, až se nám vrátí taťka, tak mu to nechám zkouknout a věřím, že to bude chtít Deňóskovi koupit :-) Je to fajn do lesa apod., kam se člověk s kočárkem obtížně dostává :-) a na takové výšlapy rádi vyrážíme, tak budeme moct i s malou :-)

Peti, baráček máme v Jalubí, sice je to tady taková šílená vesnice, ale do UH je to asi 8 km, autem kousek :-) Bydlíme na kopci a na konci vesnice, tak pár kroků a jsem v polých a u lesa apod., tak jsou tu super procházky. Máme hezký výhled na svítící Hradiště :-) Výhoda Jalubí je koupaliště :) Když Denča lozí, tak má jenom papučky a někdy holé nožky

S naušnicemi jsme to měly tak, že se mě ptala tchýně, jestli už mám a já jsem jí řekla, že po mně takové zlaté lístečky a ona Denči koupila nové s bílého zlata kroužky vysázené zirkonem, tak aby měla radost, tak nosí ty od ní, ale naštvala mě nejprve hrozně :twisted: :roll:

Enasus, super tričenko :D

Zuzzajdíku, krásná fotečka, moc Ti to tam sluší. Zjistila jsem, že už asi 7,5 měsíce nemám pořádnou fotku a Deniska asi tisíc :lol: Když jsem byla u mamky, tak jsem Denisce sbalila celý šatník a všechno, co mi došlo pod ruku, takže to byla, jak malé stěhování, když jsem pak jela ke tchýni, tak už jsme to měly nacvičené :lol:

Adel, moc vám to sluší

Honzíčkovi taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
7.6.08 14:47

Peti, chtěla jsem napsat ponožky ne papučky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
7.6.08 22:12

Nazdárek
hlásím návrat z dovolené, měli jsme se dobře, Holenský dvůr je dětem příznivý, žádný dobrman v dohledu ani doslechu - vyskytovaly se jen jakési dva kusy kabelkových pidipsíků na vodítku.
Mišánek je momentálně poněkud nenaložený a ještě nespí…
No cesta ušla až na to vedro. Do vlaku se s kočárem dalo dostat, do rychlíku ale jen za první dveře, tedy nebylo nutno na peróně skládat kočár. Manduca slavila další úspěchy, od závistivých pohledů mamin vlekoucích v pařáku kočár po obdivné pohledy cizinců vyskytujících se na prohlídce zámku Červená Lhota. Ale i kočár se používal - na celodenní výlety do měst, sluneční stříška mi přišla včas a osvědčila se. Šokovali jsme recepční která nám dovolila jít do bazénu - Mišánek byl prý první dítě které při cestě z bazénu spalo a při odjezdu jsem jí prozradila že jsme tam vlakem, když nám začala vykládat cosi o zácpách na kruhovém objezdu cestou ku Praze…

zkratka na autobus na Červenou Lhotu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
7.6.08 22:43

Uf dalo to fušku ale dočetla jsem to. Holky já vážně neměla v úmyslu nakazit manducou půlku listopadek :oops: ale když se mi tak líbila tak jsem se pochlubila a už to bylo … :lol: :lol:

adelino no jestli se ti bondolino líbí tak si ho kup, nikde se přece netvrdí že musíš Viktora nosit až bude mít 20 kg…

hildo já jsem uvažovala o koupi takového typu sedačky, ale ještě nejsem rozhodnutá…
http://www.detskyruzek.cz/…-megamax.asp do té by se určitě vešel…
nemůžeš tu svou sklopit do lehu? pak by to snad šlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
7.6.08 23:10

Mišan spí
tatínek uspával a usnul s ním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
7.6.08 23:11

Ahojky, díky za pochvalu fotečky. To jsem se vyšlechtila minulý týden na sraz po 10 letech od maturity:) A asi po hodině tam mi číšnice na bílé kalhoty vylila velké pivo… :cry: No, ale byla to fajn akce, některé spolužáky jsem fakt viděla až po těch deseti letech.

Dnes jsme zase po výletě, Adámek krásně chrní a já padám taky. Dobrou:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
7.6.08 23:16

Tak jsem tu manducu právě objednala. :oops: :lol:

A pádím za mužíčkem… :wink: Dobrou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
7.6.08 23:23

Z hraček je momentálně nejlepší baterka, popruhy od batohu, bota, kola od kočáru a dveře…

zoubky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
7.6.08 23:25

Dobrou noc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
8.6.08 08:56

Dobré ranko všem,

tulenice, vítej zpět … parádní fotečky :-)

co se hraček týká, u nás teď vedou šuplíky s CD, za které se dá velmi lehce pověsit a vytáhnout :roll: :roll: :roll: že jsou CD poblitá, by mi ani jim asi tak nevadilo, jen se bojím, že ten šuplík zlomí a ublíží si, takže se mu to snažíme nedovolovat, ale většinou s tím (dost nahlas) esouhlasí :twisted:

teda holky, taky už o té manduce vážně uvažuju, ale doma je zatím (už jen 10 dnů) jediné téma práce, práce a zase práce … už aby bylo po téhle akci …ufff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
8.6.08 09:31

čus baby,
koukám, že příští srazík bude ve znamení manducy :lol: Já osobně si to teda nemůžu vynachválit, když člověk potřebuje skočit do krámu, nebo jít na vejšlap tak je to prostě super :D

Adel tohle nosítko vypadá taky dobře, jestli je Ti pohodlný tak jdi do toho :D

tulenice ta vaše dovča vypadá, že se zdařila. Jezdili jste na Červené Lhotě na lodičkách? To je úžasná projížďka. Jo a mohla ses stavit, není to odsud daleko, jednou jsem tam byla dokonce na kole :D
Holky, jestli sem některá přes léto zabrousíte tak dejte vědět, já chci nějakej minisrazík :D

Krisulko co Krisík, dobrý?

Jdu háčkovat, včera jste mě tady tou debatou o ručních pracích navnadily, že snad zase začnu. Je pravda, že mi to hrozně chybí, dřív jsem pořád tvořila a teď místo toho sedim pořád u compu :twisted: Včera jsem slíbila Aničce, že jí zkusim uháčkovat čepičku a ona se toho hned chytla a diktuje jak to má vypadat. Zkusim nějakou jednoduchou a pak uvidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
8.6.08 09:45

Jééé, Hildo, já bych šla taky něco tvořit. Mám nakoupené látky na deku do ohrádky. Ale to fakt asi nehrozí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí