LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3771
10.6.08 20:58

M

minugzjdgrj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771

Katko - já už v noci nad ním stála s polštářem.Scéna skoro jak z filmu Kramerová versus Kramer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771

Mmch - můj oblíbený film,ráda z něj čerpám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.6.08 20:59
.Mína. píše:
Katko - já už v noci nad ním stála s polštářem.Scéna skoro jak z filmu Kramerová versus Kramer

Mino, teda ty tomu klades duraz :-D 2× abych to neprehlidla.

No u nas zabira treba ho jen tak mimochodem kopnu, a delam ze spim a rano o nicem nevim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.6.08 21:00

Ale jinak ho miluji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
10.6.08 21:04

no nevím proč mi to odeslalo dvakrát :lol:

jo to já taky,ale po ránu NE! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.6.08 21:08

Mino :-D

Kua ja mam dnes naladu..........a jsem sama doma, chjo, alespon je ten net a muzu psat do vsech for

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
10.6.08 21:10

Ka- tka colou? hmm to nepůjde mám flašku ginu, whiskey, rum, nějakou láhev vínka, hanáckou kyselku, tonic, kojeneckou vodu, olivový olej, slunečnicový olej, ocet a juice… to jsou mé kapaliny v kuchyni, co z toho myslíš že mám použít místo coly?

.míno no je fakt že se nacpal kaší na dobrou noc od Hipp s příchutí jablko a fenykl (měl ji i včera a nic), pak jsem ho napojila čajem s bylinkami (dříve spokojené bříško) taktéž od Hipp aby neměl prdíky a nebylo mu těžko (už ho taky měl). No těžko mu nebude, neb hodil 2× takovou šavli až se divím kde se to v něm vzalo. No svlékala jsem ho ve vaně a měnila vodu a ještě ho osprchovala. Pak jsem ho nakojila a hodil šavli zas… No nevím co bude dál. V manduce se naštěstí nic nestalo ale lehátko šlo pod sprchu… nevím jestli se odvážím poskytnout mu ráj dle jeho představ, včera jsem převlíkala postele.

chrápající manžel? pche ta pravá rozkoš je chrápající manžel + chrápající mimino + komár, to má teprve ty správné grády…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.6.08 21:12
tulenice píše:
Ka- tka colou? hmm to nepůjde mám flašku ginu, whiskey, rum, nějakou láhev vínka, hanáckou kyselku, tonic, kojeneckou vodu, olivový olej, slunečnicový olej, ocet a juice… to jsou mé kapaliny v kuchyni, co z toho myslíš že mám použít místo coly?

.míno no je fakt že se nacpal kaší na dobrou noc od Hipp s příchutí jablko a fenykl (měl ji i včera a nic), pak jsem ho napojila čajem s bylinkami (dříve spokojené bříško) taktéž od Hipp aby neměl prdíky a nebylo mu těžko (už ho taky měl). No těžko mu nebude, neb hodil 2× takovou šavli až se divím kde se to v něm vzalo. No svlékala jsem ho ve vaně a měnila vodu a ještě ho osprchovala. Pak jsem ho nakojila a hodil šavli zas… No nevím co bude dál. V manduce se naštěstí nic nestalo ale lehátko šlo pod sprchu… nevím jestli se odvážím poskytnout mu ráj dle jeho představ, včera jsem převlíkala postele.

chrápající manžel? pche ta pravá rozkoš je chrápající manžel + chrápající mimino + komár, to má teprve ty správné grády…

no myslim, ze mu to nesedlo
takze zkus to moc neresit, v noci koj dle potreby a kdyby blil i zitra tak sup k doktorce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.6.08 21:14

joa tu flasku ginu si dej sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
10.6.08 21:17

Ka-tko ne že bych si gin nedala ale když ho načnu tak mi ho manža dorazí, léčí si s ním zažívací problémy, pak se mám divit po kom mi to dítě blije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.6.08 21:20
tulenice píše:
Ka-tko ne že bych si gin nedala ale když ho načnu tak mi ho manža dorazí, léčí si s ním zažívací problémy, pak se mám divit po kom mi to dítě blije…

:-D
Holt musis to vychlastat sama....... a to se pak bude blit stereo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
10.6.08 21:21

Holky, stalo se vám někdy, že váš prcošek začal strašně plakat a byl mimo sebe??? Deniska teď úplně strašně plakala, tak normálně nepláče, když má hlad apod., byla jakokdyby vyděšená a trvalo asi pět minut než se uklidnila, než mě poznala, .................bylo to hrozné a nestalo se to poprvé, co tak plakala. Nevím, co se jí mohlo zdát. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
10.6.08 21:22

ahojky…
tož se mi vaří večeře, tak zatím jen v rychlosti…
tulenice - nám v nemocnici říkali, že když mi bude malej zase hodně blinkat - kvůli tomu jsme tam jeden den leželi - tak mám uvařit černej čaj, dát do ledničky a pak malýmu dát jednu - dvě lžičky toho studenýho čaje…

tak já teda budu OUT bo manducu kupovat nebudem :?

až budu mít čas, tak hodím fotky z Filipkovi první grilovačky :wink:

jo a jestli nějaký mrně slaví, tak vše nej nej nej

jo a ještě mám novinku - KONEČNĚ JSME DNESKA DOSTALI NAŠÍ PRVNÍ HEXU :-) …malej to nesl statečně - ani nepípnul 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
10.6.08 21:24

....................asi bych si měla dát panáka nebo tak něco, mám narozky :lol: a suším hubu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí