Poradna duly
Jana Čurdová
Katko - já už v noci nad ním stála s polštářem.Scéna skoro jak z filmu Kramerová versus Kramer
.Mína. píše:
Katko - já už v noci nad ním stála s polštářem.Scéna skoro jak z filmu Kramerová versus Kramer
Mino, teda ty tomu klades duraz
2× abych to neprehlidla.
No u nas zabira treba ho jen tak mimochodem kopnu, a delam ze spim a rano o nicem nevim ![]()
no nevím proč mi to odeslalo dvakrát ![]()
jo to já taky,ale po ránu NE! ![]()
Mino ![]()
Kua ja mam dnes naladu..........a jsem sama doma, chjo, alespon je ten net a muzu psat do vsech for
Ka- tka colou? hmm to nepůjde mám flašku ginu, whiskey, rum, nějakou láhev vínka, hanáckou kyselku, tonic, kojeneckou vodu, olivový olej, slunečnicový olej, ocet a juice… to jsou mé kapaliny v kuchyni, co z toho myslíš že mám použít místo coly?
.míno no je fakt že se nacpal kaší na dobrou noc od Hipp s příchutí jablko a fenykl (měl ji i včera a nic), pak jsem ho napojila čajem s bylinkami (dříve spokojené bříško) taktéž od Hipp aby neměl prdíky a nebylo mu těžko (už ho taky měl). No těžko mu nebude, neb hodil 2× takovou šavli až se divím kde se to v něm vzalo. No svlékala jsem ho ve vaně a měnila vodu a ještě ho osprchovala. Pak jsem ho nakojila a hodil šavli zas… No nevím co bude dál. V manduce se naštěstí nic nestalo ale lehátko šlo pod sprchu… nevím jestli se odvážím poskytnout mu ráj dle jeho představ, včera jsem převlíkala postele.
chrápající manžel? pche ta pravá rozkoš je chrápající manžel + chrápající mimino + komár, to má teprve ty správné grády…
tulenice píše:
Ka- tka colou? hmm to nepůjde mám flašku ginu, whiskey, rum, nějakou láhev vínka, hanáckou kyselku, tonic, kojeneckou vodu, olivový olej, slunečnicový olej, ocet a juice… to jsou mé kapaliny v kuchyni, co z toho myslíš že mám použít místo coly?.míno no je fakt že se nacpal kaší na dobrou noc od Hipp s příchutí jablko a fenykl (měl ji i včera a nic), pak jsem ho napojila čajem s bylinkami (dříve spokojené bříško) taktéž od Hipp aby neměl prdíky a nebylo mu těžko (už ho taky měl). No těžko mu nebude, neb hodil 2× takovou šavli až se divím kde se to v něm vzalo. No svlékala jsem ho ve vaně a měnila vodu a ještě ho osprchovala. Pak jsem ho nakojila a hodil šavli zas… No nevím co bude dál. V manduce se naštěstí nic nestalo ale lehátko šlo pod sprchu… nevím jestli se odvážím poskytnout mu ráj dle jeho představ, včera jsem převlíkala postele.
chrápající manžel? pche ta pravá rozkoš je chrápající manžel + chrápající mimino + komár, to má teprve ty správné grády…
no myslim, ze mu to nesedlo
takze zkus to moc neresit, v noci koj dle potreby a kdyby blil i zitra tak sup k doktorce
Ka-tko ne že bych si gin nedala ale když ho načnu tak mi ho manža dorazí, léčí si s ním zažívací problémy, pak se mám divit po kom mi to dítě blije…
tulenice píše:
Ka-tko ne že bych si gin nedala ale když ho načnu tak mi ho manža dorazí, léčí si s ním zažívací problémy, pak se mám divit po kom mi to dítě blije…
![]()
Holt musis to vychlastat sama....... a to se pak bude blit stereo
![]()
Holky, stalo se vám někdy, že váš prcošek začal strašně plakat a byl mimo sebe??? Deniska teď úplně strašně plakala, tak normálně nepláče, když má hlad apod., byla jakokdyby vyděšená a trvalo asi pět minut než se uklidnila, než mě poznala, .................bylo to hrozné a nestalo se to poprvé, co tak plakala. Nevím, co se jí mohlo zdát. ![]()
ahojky…
tož se mi vaří večeře, tak zatím jen v rychlosti…
tulenice - nám v nemocnici říkali, že když mi bude malej zase hodně blinkat - kvůli tomu jsme tam jeden den leželi - tak mám uvařit černej čaj, dát do ledničky a pak malýmu dát jednu - dvě lžičky toho studenýho čaje…
tak já teda budu OUT bo manducu kupovat nebudem ![]()
až budu mít čas, tak hodím fotky z Filipkovi první grilovačky ![]()
jo a jestli nějaký mrně slaví, tak vše nej nej nej
jo a ještě mám novinku - KONEČNĚ JSME DNESKA DOSTALI NAŠÍ PRVNÍ HEXU
…malej to nesl statečně - ani nepípnul ![]()
....................asi bych si měla dát panáka nebo tak něco, mám narozky
a suším hubu
![]()