Poradna duly
Jana Čurdová
Havo kde mám ty zajímavé předměty furt brát
i když pravda pytlík ubrousků taky není špatný…
Míno joj kunu ti nezávidím… vím co dělají za kravál myši, natož kuna…
zaju možná si mu toho motýla měla dát už v noci, třeba by to zabralo.
kaccherie, to si nevybereš. Klíště se dá chytit i na betonu uprostřed sídliště.
Zaju - do mrazáku s ní
Máme půjčenou takovou spec.klec do které by se jako měla odchytit a udělali bychom jí výlet
Třeba do Hotelu Harmonia - aby pomsta byla sladká.........odvezli bychom ji někam do lesů hodně daleko,aby už netrefila nazpět
Zdar maminy,
som tu na skok. Boli sme v poradni a dostali sme aj prvu vakcinu Prevenaru. TAk teraz mrnus chrni a uvidime ci zreaguje. Po hexe mu nic nebolo.
NO a miery na siedmych mesiacoch:
8850 gr. a 69 cm To meranie je divne, lebo minule mal 71 a teraz 69 - no je to jedno, hlavne ze je zdravy.
Mino
kunu svinu mame na chalupe uz niekolko rokov a je v stodole, kde su nejake tie izolacne hovadiny na tramoch, tak tam svina chrni a vzdy to rozhryzie a je tam bordel jak hovado. Mimochodom par rokov sa jej nevieme zbavit...................
Míno a co takhle být trošku krvelačná, počkat až bude mít kuna zimní srst a pak by Sophinka mohla mít krásné bačkůrky… ![]()
V manduce budou potřeba!
http://www.priroda.cz/detail_foto.php?…
Kuna skalní má dlouhé štíhlé tělo s hedvábnou srstí a bílou náprsenkou. Dorůstá délky 30-50 cm, z toho ocas dosahuje délky až 20 cm a váhy až 2,3 kg. Dožívá se až 18 let. Polštářky na tlapkách má pokryté srstí.
Kuna skalní smí být lovena od 1. listopadu do posledního února, po zbytek roku je hájená.
čus baby,
Katko tak doufám, že budeš s látkovkama spokojená
Ono si najednou zvykneš a zjistíš, že je naopak vopruz dávat jednorázovku, páč ten chemickej smrad když se do toho dítě vyčůrá je prostě šílenej…
Kccherie noční děsy míváme taky
Vždycky to máme tak kolem pátý ráno, řve jak protrženej dokud ho neprobudim…
Míno kuna? kun-a jedna ![]()
Hildo chemický smrad to je to je fakt. No škoda že jsme se v tý Třeboni nepotkali, mohla jsem to omrknout a očuchat.
chuchů! právě dorazila manduca, už jsem parašutista. Je to supeeer!!!
![]()
Tulenice - to my moc dobře víme jak ta sviiňucha vypadá - už několikrát přeskočila ze střechy od garáží na balkon baráku - Kubíkovi jednou čuměla otevřenými balk.dvěřmi do pokoje. Málem z toho měl smrt - Kubík!Řval na celé kolo a s ní to ani nehlo. Utekla až když jsme se začali sbíhat celá rodina. Jednoznačně z nás má prču !
No ještě aby vyvedla mladý
Mně by ani nevadilo že si tu lítá a vegetuje,ale jak psala Luli - všechno hryže,ničí izolaci pod taškama střechy a kouše do kabelů od vrat. Sakra,takových baráků okolo a ona se vybrala náš
Jo a pozor - vůbec jí nevadí naši dva psy! Ty má taky na salámu.
Míno na to znám jen jedinou odpověď bačkůrky. Nebo ji tam chcete mít do doby než Sophinka odmaturuje? Těch mladých může být klidně 5 a jsou u mámy dost dlouho…
Mino,
tu je jedna rada - vynatok z jedneho prispevku ako na kuny:
................okolo celeho pozemku sme postupne pod plot ulozili psie vykaly. (rada stareho otca) . Kuna vraj neznasa vykaly psovitych seliem, a ked ma na vyber radsej to obide a ide inam. Zabralo to. Niekolko rokov uz kuny nemame. ale ci to pomoze vam, to som si teda neviem…
![]()
Inac je to na:
Míno, ty máš teda starosti se zvířátky… já narazím jedině na potkana u popelnic… kunu měla občas babina v kurníku, kuna si přišla, zahryzla kuru a zas odkráčela… a víš, že ti trochu závidím… lepší kuna než potkan…
ale co ti nezávidím, až budeš mít ty psí hovna všude kolem na zahradě… ![]()
Dík za odkazy jak na ní - zkusíme dnes ty hovězí játra,pak příjde na řadu nějaká smradlavá kolínská.Škoda že už tu nemáme Rusáky - to bych od nich koupila ty jejich úúúžasné parfémy.
ahojky, marodi mi spinkaj, tak si du zrelaxovat na net
. viktorek vesele pokracuje v teplotovani, zatim uspesne srazime backurkama. ale aja se probudila s prisernym kaslem, takze cekam, kdy zacne i viktor, mam skvelej program na vikend (david jede pryc, takze se fakt nebudu nudit).
katko , mam ruzne
- kalhotkove imse vimse (frote i flanel) a tots bots (bambus), tvarovane haipa daipa. ty vsechny jsou vyborne (i kdyz do flanelek jeste davam vloznou frote plenku, tolik nenasajou). s cim spokojena nejsem, je disana (kalhotkova flanelova) - malo saje a po vyprani ma vzdycky priserne zkrouceny suchy zipy (i kdyz je pred pranim „zavru“). a pak samozrejme cc (uz jsem je taky zase vzala na milost
).
nejak jsem tomu fakt propadla, a to jsem po aje prohlasovala, ze latkovky uz nikdy vic, u viktora nejdriv jakoze jen na doma a ty predrazeny moderni plenky ze jako kupovat nebudu ani nahodou, no a jak jsem dopadla
je to normalni zavislost
. akorat na noc teda davam porad jednorazovky, se mi nechce riskovat, ze bych behem noci prevlikala promocenou postel.
holky thirsties jsou tady: http://www.mamaja.cz/…robnosti.php?… a takovyhle krasny maji svrchnacky http://www.mamaja.cz/…robnosti.php?… .
jinak ke svrchnackum - ja pouzivam jen PULky, fleece mi prijde, ze hned protece - a vlnu od malicka nesnasim, hrozne kouse, tak se mi to nejak prici.
tulenice - k prebalovani - jak tu psala hava, kdyz davam cc, tak si to pripravim predem, kdyz kalhotkovou plinku, tak nejdriv tu a pak svrchnacky.
hele, k tomu posilovani s nositky, je to fakt, kdyz jsem sla s viktorem v bondolinu, tak jsem do kopce citila svaly na zadni strane stehen (jsem ani netusila, ze pod tim tukem nejaky mam). ale jste dobry, co s nima vsechno delate, ja si teda na uklid netroufam, to by mi broucek asi vypadnul
. ale dneska jsem ho mela cely dopoledne a varili jsme spolu (to nam slo uz v babyvaku).
mino , soucitim s tebou. napis pak, jestli neco zafunguje. kunu mame taky (poprve jsem si normalne myslela, ze tam mame zlodeje, jakej ta ku..a dela rachot). mame ji pod strechou v takovym meziprostoru, to ani neni puda, uz nekolikrat ji david vyhnal (a pak uklidil tu neskutecnou hromadu hoven, uz nam to malem prosakovalo stropem
), zazdivali diru ze stodoly apod., ale vzdycky si mrcha cestu zpatky najde. jestli chce nekdo na backurky, tak si prijdte zalovit - „daruji za odvoz“
.
jo, to jsem jeste chtela - je tu jeste nekdo fanousek gilmorek? nova si splhla a dala muj neoblibenejsi serial zase od prvni serie (no, tu jsem videla tak petkrat
), zitra zaciname ![]()