Poradna duly
Jana Čurdová
dobre ranko,
hildo, mne to taky funguje.
raveno, ty vanickovy jsou celkem k prdu, jsou takovy tekuty, lepsi klasickej plnotucnej v alobalu. drzime vktorce palce, at to u dr. dobre dopadne!
viktor se v noci zas budil kazdou hodku, dve na kojeni, ale ted uz spinka tri hodky v kuse, tak se z toho treba konecne vyspi, smudla malej.
petule, gilmorky nahrany nemam, bohuzel nemame dvd rekorder. no jestli me deti dneska nenechaj divat, tak uvidej
. ja jsem totiz tu prvni serii videla xkrat, ale nikdy ne ten pilotni dil.
Hmm tak v linuxu mandriva - firefox to taky chodí… no jdu zpátky
nepřihlášená tulenice (kam já dala to heslo)
Tak jsem mezi tím stihla nakrmit a uspat plazivku.
Hildo nastavení bezpečnosti v exploreru také funkčnost neovlivní
Ahoj maminy ![]()
HILDO tak mě to taky funguje!!!
VŠEM marodům přeji brzké uzdravení!!!
Sabinka včera k ránu blinkala 2× ale pak už v pohodě a mě to chytlo večer takže asi nějakéj prevít bacil
ale hlavně že už je pryč!!!!
bacile ![]()
My kakáme pravidelně vždy ráno po probuzení
ale s příkrmama teda nic moc nějak se jí nechce otvírat pusinka jediné co vezme na milost je banán ![]()
Jdu se trochu zkulturnit ať můžem ven a pro obídek do školy
již brzo mi to zkončí a budu muset opět vařit ale nejhorší je pro mě vymyslet co budu vařit
ale to asi pro každou co????
holky dík, možná že je to nějaká uživatelská chyba, i když si neumim představit jaká, je to tak jednoduchý… Ale fakt dík ![]()
Jdu nakoupit, máme s manžou chuť na frankfurtskou omáčku ![]()
Hildo když se zakážou sušenky tak na první stránce pro správný běh této aplikace je nutno mít povolené coocies ve vašem prohlížeči. Vložit do košíku lze ale to co tam bylo před tím zmizí…když se dá přepočítat košík tak to zmizí taky
Hildo chyba uživatele to nebude, spíš tvého e shopu.. .. tak já ti to ukážu jak to lze zcela snadno udělat. Vlezu poprvé na tvoje stránky. čumím jak puk, ha vidím košík/objednat kliknu na to, ukáže se mi váš košík je prázdný. Bééééééééééé mi to nefunguje. Tak to zavřu.
Skutečně takto jde přijít o zákazníka.
Aby to šlo musím kliknout na sortiment - tuhle záložku bych přejmenovala na katalog.
Předělej zobrazování přázdného košíku. Já prolézám vše, ostatní nikoliv.
tulenice píše:
Vlezu poprvé na tvoje stránky. čumím jak puk, ha vidím košík/objednat kliknu na to, ukáže se mi váš košík je prázdný. Bééééééééééé mi to nefunguje. Tak to zavřu. …Já prolézám vše, ostatní nikoliv.
jojo, tytez pocity jsem mela ![]()
no uprimne kdyz jde o odrazeni zakaznika - lidi jsou lini a kazde kliknuti navic odrazuje - ja bych predelala i tu uvodni stranu. na uvodni strane OBCHODU by mela hned naskocit nabidka ZBOZI, ne citat. klikat pres sortiment je zdlouhave.
Jo a taky tam přidej nějaké inteligentní vysypávání košíku. sice vysypat jde ale jen pro znalce internetu.
Pro příště musíš vše koncipovat pro totálního internetového analfabeta, ten kdo na tvoje stránky přijde, není jasnovidec - vím je to hrozně těžké.
a jeste neco - ted jsem si najela znova na kosik - a nenabizi mi moznost to zbozi, ktere jsem tam vlozila, zas vyndat (ja to tak kolikrat delam, ze si naskladam do kosiku, zdesim se konecne sumy, tak pak neco vyndam
). musim tak slozite, ze v kolonce pocet ks to opravim na 0? chybi mi tam moznost to jednoduse smaznout. (nebo je tam ta moznost pak dal, kdyz se klikne na objednat?)
Adelino to víš to jsou desetileté zkušenosti s internetem, svého času jsem si taky dělala stránky - tak před 7 lety, ale skončila jsem u html a používání připravených javascriptů (menu) k něčemu složitějšímu jsem se neměla potřebu dopracovat. Ale jako tester si nehraji poprvé.
Hildo předpokládám že mohu kritizovat dál aby došlo k vylepšení obchůdku. Tedy design nic extra. Proč je tam to lupení když jde o děti a plínky? Pokud tam chceš mít citát, budiž. Ale vzhledem k lenosti lidí je nutno vše provázat odkazy vedoucími k možnostem nakupovat. Protože ty potřebuješ prodat, lidi nemusí kupovat. Obchůdek jak máš teď je jen pro ty kteří u tebe nakoupit chtějí a vyvinou nějakou snahu se ke zboží dostat. Ti ostatní jdou jinam. Ty je musíš zaujmout. Jinak si nevyděláš ani na slanou vodu.
tulenice, tak nejak
. david si tim privydelava, tak obcas taky testuju, ale je fakt, ze on je uz dost machr, vychyta si to sam, jak uvazuje zacatecnik i pokrocily - takze vetsinou ja estet spis radim s barvama, pismem a tak.