LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
583
13.6.08 19:21

Katy, autosedačka vypadá dobře a jaká je cena???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
13.6.08 20:03

čus baby,

Hildo - protože jsem ten BFU co psala Tulenice,tak já jen zjistila,že mi to nevkládá do košíku v momentě,když si na vybrané zboží kliknu aby se otevřelo jeho okno a přes něj vložim do košíku. To nefunguje. Pokud vkládám do košíku z té hromadné nabídky - není problém. A pak se mi dokonce stalo,že když jsem měla v košíku už dvě položky,při vložení třetí mi všechno zmizlo a uprostřed stránky se zobrazil jakýsi nečitelný nesmysl.

ad naše Kuna - neuvěřitelný - v noci se chytla do odchytové klece co jsme si půjčili od jednoho myslivce.Byl to neskutečný bordel.Jenže by nikdo nevěřil co se stalo potom.Ta klec má bočnice železné,jinak je zhruba ze 2 cm silných prken. A ta mrcha se proškrábala ven! Normálně udělala do tak silného prkna díru. Jako bobr. Takže boj pokračuje. A já si tak ještě v noci říkala,že jsem se s tím UZV na plašení ukvapila,když jsem ho tak aktivně objednala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
13.6.08 20:11

čus baby,
teda já jsem dneska úplně hotová… Teď jsem navíc věšela na balkon truhlíky, měla jsem je přes noc pod střechou a samozřejmě mi ten největší vypad z ruky a dole se rozletěl na kusy… Bych do toho :evil:

Kaccerie už jenom jeden den bez taťky viď? :D

Ad eshop… teď vidim, že to asi opravdu nebylo tak jasný… už se na tom maká :D

Ad kuna… ještě než naši předělali barák, tak jsem jim ho jednou asi tejden hlídala když byli pryč. Aničce byl asi rok a půl. Šly jsme spát, Tomáš tam s náma nebyl… Najednou se v noci probudim a slyšim šramot, jakoby někdo chodil po střeše. Bylo to šílený, krve by se nedořezal. Pořád jsem myslela na to jak uchránim Aničku… Až do rána jsem neusla a pak jsem hned volala našim. oni mi sdělili, že se nemam bát, že je to normální, prej tam jsou kuny… Nemohli mi to říct dopředu :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
13.6.08 20:46

Čaute holky,

tak vás zdravím zase po dlooooouhé době.Už podruhé v krátké době se mi rozbil počítač.
Vůbec nevím co se tu děje.Jdu rychle dočítat ať jsem v obraze. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
13.6.08 20:59

Míno óbr gratulace k rozuzlení problému!!! V tom to všechno bylo, nás ani nikoho z našich známých, kteří to zkoušeli totiž nenapadlo vkládat do košíku přes detail, vždycky jsme vkládali přes tu hromadnou nabídku. Takže vždycky když nám někdo napsal, že mu to nejde, tak jsme prostě nedokázali přijít na to kde je chyba. Nikdo nám ten problém hlavně nedokázal popsat, až ty jsi na to kápla :D Takže pokud se někdy rozhodneš zkusit látku, máš u mě gatě zdarma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
13.6.08 22:03

Hildo - já jsem tak zvyklá objednávat,takže z toho plyne,že BFU nakupuje ,pokud to jde, přes detail. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
13.6.08 22:10

Hildo, tak to musela být hrozná noc, to bych strachy asi umřela.

Jednu noc jsem se tu bála, šíleně štěkali sousedovi psi, bylo to psycho, já obcházela barák a zavírala všechny ventilačky a zkoušela, jestli mám všechno pozamykané. Pak mi soused řekl, že psi větřili prasata, tak hrozně řádili a já z toho měla málem infarkt.

Kunu fakt nezávidím, musí to být boj :lol: a to radši budu out :lol:

Kacudko, tak to je radost :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
13.6.08 22:11

Zítra dovalija naši, tak budou mít na starost Denču a já budu uklízet, vařit, chystat, opečovávat se apod. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
13.6.08 22:13

.......................ze soboty na neděli nebudu moct zamhouřit oko, tak moje opečovávání myslím výjde vniveč, jaké budu mít kruhy pod očima :lol: :lol: :lol: Popřípadě si budu muset půjčit Denčino kousátko a dát si ho do ledničky, teda jestli mi ho ovšem půjčí :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
13.6.08 22:13

Cítím se, jako kdybychom spolu měli mít první rande :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
13.6.08 22:24

Kaccherie, taky jste se neviděli 9 týdnů, ne? :wink: Ať to rychle uteče. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
14.6.08 00:54

Míno tak gratuluji za vyřešení problému a všímáš si? Hilda se rozhodla tě získat do tábora látkařek. Přece nemůžeš odolat nabídce gaťěk co by mohly mít hnědý pruh. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
14.6.08 10:17

Ne,ne,Tulenice,to nehrozí - já jsem ortodoxní uživatel jednorázovek. Ale co musím pochválit - a to si možná jednou opatřím - tréninkové kalhotky ,kdy už pinďa jinak chodí na nočník.

Za chvíli razíme na výlet - celá rodinka - takže Homolkovi vyráží na Výstaviště do Prahy do mořského světa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
14.6.08 10:36

čus baby,
kaccerie už zítra :srdce: :srdce: :srdce: Vůbec se ti nedivím že jsi nervózní, bych byla asi taky jak před prvním rande :D

míno vodní svět? To tam maj nějaký velký akvárium? Můj nejoblíbenější bod na výstavišti, už celý leta, je taková ta malá horská dráha na konci. Ta mě děsně baví a asi nikdy nepřestane :D Užijte si výlet. My se chystáme do Prahy za 14 dní a já už se tááák těšim :D

Dneska tu máme překvapivě sluníčko, tak jsem zvědavá jak dlouho to vydrží… Mám venku prádlo a moc moc doufám, že mi nezmokne jako vždy :evil: Je potom tak divně nasmrádlý…

No nic, jdu něco dělat, tchánovci si odpoledne berou děti tak ať nemusim nic dělat když tu bude takovej božskej klídek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
14.6.08 11:02

holky už jste někdy prckům vařily takovou tu červenou čočku? Prej je lehce stravitelná, ale já se stejně bojim jestli moc nenadýmá… A s čim to případně vařit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí