Poradna duly
Jana Čurdová
Bré ranko
TULENICE tak jak to píšeš stím křtem a podobně by to asi mělo být ale dle zkušeností z mého okolí si to každý farář dělá jak chce např můj bratr s partnerkou nejsou svoji a fárky jim prostě nepokřtil že nejsou oddáni a basta více se snima nebavil
o dvě vesnice dál úplně v pohodě bez jakýchkoliv problémů ale čemu se vlastně divím vždyť v dnešní době to funguje takhle všude a ve všem ![]()
Akci LISTOPADOVÝ ŠMÍRÁK je dobrý nápad ADEL ![]()
Kačik to je normální, i farář je jen člověk. Prostě co jeden je ochotný udělat, to druhý už udělat nechce. Myslím že s tím mají víc papírování. Prostě cokoliv co není standartní - oba partneři pokřtění každou neděli v kostele, vyžaduje více lejster, více práce.
Ahoj holky,
dobrovolne se priznavam jako dalsi listopadovy smirak. Sleduju vas uz docela dlouho, a jelikoz Jonas se narodil 5.listopadu, tak jste vlastne moje domovska diskuze. Zijeme s manzelem v Dansku, tak jsem byla zvedava, co a jak se dela nebo nedela v Cechach.
K vam do diskuze jsem se chtela prihlasit uz nekolikrat. Ale bud jsem nestihala, nenasla vhodnou prezdivku, nechtela prudit „zvenku“… Az Adel me se svoji akci vyprovokovala k prihlaseni a k prvnimu prispevku na emimiminu vubec! No, a co by clovek neudelal pro moznou vyhru ![]()
Jonysko ahooooj, tak to vítej
Od teď se musíš zapojovat pravidelně, ať zase my víme, jak se to dělá v Dánsku:)
Kacudko, srazik klidne, sla bych sednout nekam na kafe. Ale co s tou NAPOLY?
Ahoj holky, tak na minutu som tu. hehe.
Mozno stihnem docitat a reagovat, ale vitam „listopadku smiracku“ xixixi.
Nas Kubino zase motoricky postupuje, chodi uz pomaly len na jednej ruke, po styroch zacina tiez, plazi sa ako hadica, no a vcera sme mu priniesli z chalupy choditko, no ludia tak on v tom nechodi on v tom beha dobre nohy nepolame.
No a dnes sme zacali rozpravat BUA BUA a BA-BA.
No a prave vresti tak idem k nemu.
Čaute baby,
tady je dnes nějak mrtvo
http://www.sirmi.ic.cz/horor/14.gif
vítám JONYSKU ![]()
Zuzi - zkusím Napoly pisnout SMS,nějak nás tu zanedbává.A to kafčo beru,můžeme se zítra domluvit na cvičení
čau čau…
nezanedbávám
…ale když jste tu diskutovaly o mandukách, vírách, kunách…tak jsem se nezapojovala páč kunu nemám, manducu taky mít nebudu a věřící jsem jen když se mi to hodí
![]()
jinak já jsem teď „matka na plný úvazek“
malej mi odpoledne absolutně nechce spát, takže když už ho překecám jít lehnout, tak jenom v posteli s maminkou a to většinou vytuhnu já a malej si vesele hraje ![]()
taky momentálně řeším naši „existenční“ problematiku
a jsem v pasti..ale to se nehodí tady rozebírat ![]()
nočník - sestřenka posazovala na nočník malýho od 6ti měsíců (samozřejmě musela za ním sedět aby nepřepadl) a teď prý nemá problém s pokaděnýma plínkama protože každý ráno malýho dá na nočník (už je mu rok a půl) a pokaždý v nočníku něco najde
…tak nevím…i když oni jsou trošku divní - ale to je taky na dlouho ![]()
soutěž
ŠMÍRUJ SVÉHO ŠMÍRÁKA je dobrej nápad…i když se asi museli bavit, když jsme tu řešily problematiku od „tvaru a barvy poprsí“ přes „tipovačku na váhu miminek“ (tuším, že jsme s tím začly první
)…pak problematika přebalováku - tímto zdravím „pana Šmíráka Dotčeného“
…až po MANDUCOMÁNII a KUNOLAPY
…(a pochopitelně
- to má taky úspěch
)
Holomóce grupe - domluvte se na cvíču a pak dejte vědět…dáme slezinu a hodíme dřepa na lahodný mok
![]()
a samozřejmě VÍÍÍTÁÁÁM ODVÁŽNÉ/ODTAJNĚNÉ ŠMÍRAČKY
BROU ![]()
čus baby,
napoly taky řešíme trochu existenční problémy… Včera Tomáš nastartoval auto, v tom prdlo a už nejede. Prej je to snad přetrženej rozvodovej řemen, což může znamenat, že je motor v pr-eli a tim pádem celý auto…
Pokud se tahle varianta potvrdí, tak teda nevim co s tim uděláme. Na dobrý, nejlépe nový auto neni a kupovat starej pekáč… Chjo, furt musí člověk něco řešit…
Anička dneska zůstala doma, nějak jsem nebyla schopná vstát do školky, a teď mě tu akorát zlobí… ![]()
Musim jít něco dělat…
tak to potěš koště - rozvodovej řemen není žádná sranda
my jsme ho radši měnily - pro jistotu…
ale myslím si, pokud to prdlo při nastartování a „nejelo“ to moc dlouho, tak by to tak velký neštěstí být nemuselo…každopádně držím pěsti ![]()
NAPOLY píše:
už jsem se vyděsila, že tu máme další rozvod… a ono to auto… jsem jakási ospalá a nepozorná, půjdu si s Anežkou schrupnout… stejně chčije a chčije…
helmitka píše:NAPOLY píše:už jsem se vyděsila, že tu máme další rozvod… a ono to auto… jsem jakási ospalá a nepozorná, půjdu si s Anežkou schrupnout… stejně chčije a chčije…
Klid, NAPOLY není vdaná ![]()