Poradna duly
Jana Čurdová
mino, tak vidis
, ja ti rikala, ze nam nepomohlo ani ji zazdit vlez… kuna je proste neznicitelna ![]()
zaju, at to rychle prejde, snad ti matysek od toho pomuze.
jinak vite, jak jsem tu psala, ze jsem nikdy nevidela pilotni dil gilmorek. co se mi vcera stalo - sedim takhle u notasu, plkam s katkou - a najednou mi prijde sz od holciny z unora 08 (nezname se), jestli jsem si nezapomnela pustit gilmorky… samozrejme zapomnela, hned jsem letela k tv, abych stihla aspon druhou pulku (tenhle dil je pro me proste zakletej). no, privedlo me to na myslenku, kolik lidi nas asi tak cte - myslela jsem, ze maximalne tak par rijnovek a prosincovek, ale vypada to, ze ne
.
takze vyhlasuji akci „Listopadovy smirak“ , ve ktere vylosovany smirak a nejlepe tipujici listopadka i neco vyhraje (a nebudou to gatky ani odchycena kuna
). a v cem to bude spocivat - do konce cervna mi poslete SZ:
smiraci (doufam, ze se pro to osloveni neurazite), kteri nasi diskuzi vicemene pravidelne sledujete - napiste mi prosim SZ, ze nas ctete, proc nas ctete (co vas na tom bavi, mate tu nekoho znameho atp.), jakou mate domovskou diskuzi (pokud mate) a jake dalsi stale diskuze taky sledujete.
listopadky - po SZ mi poslete tip, kolik lidi myslite, ze nas pravidelne cte.
Ahojky,
Míno, doufám, že jste měli bezva výlet, počasí vám myslím vyšlo, alespoň u nás bylo fajn ![]()
Adel, tak to mě pobavilo a je to fakt zajímavé
![]()
Padám únavou, vydrhla jsem celý barák, vyprala, vyžehlila, nachystala si maso na zítra apod. a ještě teď dát dokupy sebe, jsem teď tak zralá si lehnout za Denčou a spát. Dneska malá frajerka byla celé odpoledne vzhůru a o půl šesté už chrněla
![]()
Hlásím návrat z výletu - super den,ale kdo by se do podmořského světa chystal,tak nevím, jestli tolik peněz co za to chtějí ,stojí za pár akvárek. No,klukům se tam líbilo,Sophince taky,tak nebudu prudit.
Adel - prima soutěž
, Asi kvůli tomu je spousta diskuzí uzavřených. K našemu problému kuny mi přišly 2 SZ od holek z jiných diskuzí a já za jejich pomoc moc děkuju.Vůbec mi nevadí,že nás někdo čte - teda až na toho ouda co mi tu vyčetl,že pomluvám jeho eshop.Dokonce bych navrhla,abychom ty co se dobrovolně přiznají ke šmíruňku po soutěži pasovaly na „čestné hosty“. ![]()
Kaccherie - nedovedu si vůbec představit takové odloučení, a proto si ani nedovedu představit,co by pak naše ložnice zažila
.
čus baby,
mě taky nevadí, že naši diskuzi čtou jiní
Vždycky když sem napíšu nějakej problém, tak mi taky přijde SZ od někoho kdo třeba řešil něco podobnýho ![]()
Teď jsem pěkně nasr-ná. Anička s Honzíkem byli odpoledne u dědy a babičky. V šest babička přivezla domů Honzíka s tím, že Anička u nich usnula a že tam asi teda bude spát. Říkám jí, ať jí rychle vzbudí, nebo bude večer problém. Samozřejmě jí nevzbudili a před chvilkou volali, že se vzbudila, nechce u nich spát a ať si pro ní přijedem
To by mě trefil šlak. Takže to máme tak do půlnoci
![]()
Míno, co by člověk neudělal pro radost svých dětí ![]()
Zažili jsme spolu už delší odloučení a to pak bylo něco
![]()
Hildo, tak to by mě vzali asi všichni čerti
V sobotu večer máte o zábavu postarané
Adel, mně z těch Gilmorek taky prvních 10 minut ulítlo, začetla jsem se do Týdne a už to bylo ![]()
Adel ja prisla o pulku Gilmorek uspavala jsem Vikouska az jsem uspala i sebe…chudinka porad sebou ted mele a budi se placem…tak jsem u ni a hladim ji … porad bojujeme s tou mrchnou hnusnou horeckovou ![]()
A co Vikousek u Vas? Uz ji prepral?
Mino a ja tam chtela taky vyrazit…jeste, ze pises, ze to za to nestoji to by mne Kuba pak pekne prudil coze jsem to vybrala za vylet
A uz jsi se stavila v praci? (jsem zvedava jak se ti to libi?
)
Hildo copak nevis, ze babicky neposlouchaji
i kdyz fakt je to pruda…ja poslaal tatku na pivko a budu si morit ramecky na fotecky, tatka slibil, ze konecne zvetsi dirky na poveseni ![]()
Adel jinak dobra soutez
ja osobne obcas zvladnu nakukovat jeste k holkam do rijna, ale aktivne se uz nezapojuju neb jsem rada, ze stiham nas
![]()
Mino u vas by jste asi pak museli volat statika
ale je fakt ze i kdyz mne Kuba prudi, tak 2 mesice odlouceni by mi daly zabrat jen co je pravda ![]()
zduř,
tak Anička vypadá, že by snad mohla spát
Doufám… Děda říkal, že se jí pokoušel jemně vzbudit, ale prej to nešlo
To je stejný jako když jsem jim už milionkrát kladla na srdce, aby jí necpali tolik sladkostma. Řeknu to, Anička přijde večer domu a vyjmenuje x věcí, který snědla, lentilkama počínaje a sušenkama konče. Když se zeptám proč jí to dávaj tak mi řeknou „no, když ona to chtěla…“ ![]()
Pardon za ten výlev, někdy mě fakt se-ou…
zuzi máte moc pěkný fotečky, malej je smíšek, hned bych ho ňuňala ![]()
Raveno tak ať už tu nemoc brzy překonáte
Dobrovolně se hlásím ke šmírákům…
Máme doma taky listopadčátko, ale jsem v diskusi prosince. Ale jste velmi sympatická diskuse
!
Zdravím! ![]()
Hildo, uplně Tě chápu. Já jen očekávám, jak to bude, až budou Matýska hlídat sami tchánovci. Babička je ale trochu praštěná zdravou stravou
, tak bude dostávat asi spíš všeljaké jáhly a náhrady čokolády.
![]()
Ale holt co naděláš, prarodičema nezatopíš…
![]()
K manduce - už jsem donutila taťku, aby nás vyfotil, ale byl línej se zvednout, takže je to dost děs. No, nějak to stáhnu a hodím sem.
Vzala jsem jí s sebou na prohlídku toho bytu. Super, nosila jsem Matýska přes hodinu a vůbec to nebylo cítit.
Taťka to pořád bojkotoval. Nejdřív prudil, že ať tomu neříkám manduca, ale nosítko
a když šel dneska ráno s Matesem venčit psa, ostentativně vzal mrňouse jenom na ruku.
Odpoledne jsem ale odpadla a usnula jako dřevo. Když jsem se vzbudila, taťka seděl u počítače na míči a Matýsek mu spinkal v manduce na břiše.
Vypadá to, že jí vzal na milost. (a dokonce už tomu taky říká manduca)
![]()
Hele, manducagroup, taky mají vaše dítka odřené tvářičky jak cucají popruhy? Matýsek trochu jo, ale nevím, jak tomu zabránit… ![]()
Hildo tady:
http://www.recepty-online.cz/…-cockou.html
http://www.recepty-online.cz/…polevka.html
http://www.varime-detem.cz/recepty?…
Hildo nejoblíbenější je horská dráha??? no já nevím když jsem na ní jela tak před 13 lety tak mi připadala strašlivě rozvrzaná… příšerně to skřípalo a vozík se děsně klepal, no ale proč ne
A už si byla s dětmi v Třeboni v rybím akvárku? Jinak s tebou soucítím bohužel jsem přišla na to jak bude Mišánek spinkat bez protestů… jedině tehdy když usneme s ním a bude spát mezi náma…no ale kdo má chodit spát se slepicemi…
Adelino věřím že je jich hodně, když jsem byla ještě těhotná tak jsem to sledovala od srpna do prosince, nejvíc ale listopad. Teď ale jsem tady a jinde to už nečtu.
Míno o těch učících gaťkách taky uvažuju…
to mě mrzí že ta mrcha zdrhla, ta návnada měla být nacpaná uspávadlem, pak by se neprodrápala.
Já byla v akvárku v Duseldorfu, bylo prostě boží, od korálových útesů, po žraloky, želvy a delfíny…
A uvažuju že pořídíme akvárko domů, aby se Mišánek mohl dívat na rybičky.
Gilmorky jsem nezapla…ani nevím v kolik to začínalo
Raveno a už je to lepší?
Havo s těmi chlapy je fakt švanda… a jáhly mu neublíží
A asi si na to kápla, já taky pořád dumala od čeho má ten flíček u pusy. Na ergo se prodávají návleky na popruhy kvůli cucání, ale nevím zda na manducu pasují.
Dobré ranko,
tak to zas byla noc
skoro do tří jsem dělala a poté co jsem se konečně dostala do postele, teda někdy lehce po třetí hodině se Mates probudil a pak cca každou půlhodinu až do rána
no paráda, jsem prostě vyspinkaná dorůžova
no nic, dneska jdu spát s ním se slepicema, už se moooc těším
![]()
nazdarek,
kaccherie, to jsem teda zvedava, az se sem potom zase dostanes, kolik stranek zaberes smajlikama ![]()
mino, s temi cestnymi hosty je to dobrej napad
.
zuzi, tezce jsi nase smiracky podcenila, tvuj tip byl prekonan uz vcera.
raveno, porad jeste teplotujete? chudak vikousek, to my uz jsme snad dobry. teda trochu kaslem a pulku noci proknourame a prokojime, ale jinak dobry. akorat chudak je ted trochu prastenej, jsem ho mela na ruce a v druhy mela podelany pliny - a kdyz jsme prochazeli dverma, tak viktor najednou prudce zaklonil hlavu a prastil se o futro. byla to pekna rana - a ten rev potom
…
hildo, tak to s tema sladkostma znam. hlasky „ale ona to chtela“, „ono ji to tak chutnalo“ me dokazou neskutecne vytocit. a nejvic alergicka jsem na lizatka, ty se snazim aje opravdu jen za odmenu, ale babicka by ji je nejradsi davala kazdej den. no, v utery jdeme k zubarce, tak jsem zvedava. na druhou stranu ji maji moc radi a aja je, tak co nadelam.
čus drbny,
adel ještě mě dokážou fakt vytočit hlášky typu „chudák Honzík musí pít tak hnusný pití“… dělám mu neslazenej čaj, tchýně by mu do toho nejradši zamíchala lžíci cukru. Když oponuju, že Anička má krásný zdravý zuby jen díky tomu, že je zvyklá pít výhradně vodu, žádný limonády a čaje prostě nechce, tak mi tchýně řekne, že dětem se rozhodně nekazí zuby ze sladkýho pití ale z antibiotik. By mě… Ale pravda je, že jinak s tchánovcema nemam jedinej problém, udělali by pro mě první poslední a i já je mam ráda. Tohle jsou prostě mezigenerační spory
Neznám nikoho kdo by je neřešil…
Teda já jsem tak líná, dopoledne jsme byli na písku, tam si Aničku vyzvedl děda a já pak doma akorát nakrmila Honzíka, pak ho dala spát a od tý doby čumim na přátele… Zjistila jsem kolik dílů neznám ![]()