LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9217
15.6.08 17:11

ahojte, prepáčte , že vám sem leziem, ale fakt mi to nedalo, keďže ste manducaklub :lol: aha, čo všetko znesie taký nosič :lol: :lol: :lol: :lol:
 http://forum.rodinka.sk/download.php?…

šmirák zulok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
15.6.08 17:15
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

horecky jsou pryc

ale protivny jsme za 3 a jeste tedy prospala pul odpoledne coz normalne neznam, ale doufam ze uz to bude OK
zato mne ztvrdla koza :cry: au au no jestli je to vymenou za to ze nejsou horecky tak to beru :lol: :lol:

Hildo taky se uz snazim davat horky cajiky ale ty nechce jen bylinkovy…tak alespon neco …desne ji chutna muj kojici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
15.6.08 18:34

Ahoj všem,

stíhám číst jen letmo, proto nebudu na vše reagovat…

výlet do Prahy, hlavně, že se dětem líbilo, to je fakt… až my se jednou někdy vydáme do Prahy, moc ráda bych se stavila v ZOO, já tam totiž nebyla od revoluce a co jsem slyšela, je to tam úplná paráda… tak snad někdy s Anežkou.

rozmazlování dětí… už jsem si taky všimla, moje mama bude asi jednou těžký oříšek, už teď, po návratu z chalupy, si Anežka myslela, že se odteď bude jen chovat v náručí… :)

ještě jedna fotečka s dědou:

a dvě ze včerejšího křtu Anežčina bratránka Vojty:  

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
15.6.08 20:06

Ahojky, jen dva rychlé dotazy:

1. od kdy se děti učí chodit na nočník? dnes mě s tím mamka celý den zlobila, jestli ho prý už máme, že ona by Adíka už dávala, když umí sedět… no, nevím…

2. to mě napadlo u příspěvku Helmitky - do kdy se tak obvykle nejpozději křtí mimina? upřímně.. já křtít nechci, ale manžel o tom pořád mluvil, hlavně před narozením, tak jsem ustoupila a řekla, že když si to zařídí, tak já nebudu bojovat proti.. a teď ticho po pěšině, tak jen chci vědět, kdy bude „nebezpečí zažehnáno“..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
15.6.08 20:22

Ahojky!!!

Tak to by mě nikdy nenapadlo.....tedy že budeme soutěžit!!!! :lol: :lol: Ale jasně, proč ne! Adel..pošlu SZ a všem přiznajísevším šmíračkám tleskám :potlesk:

Katko…super sedačka, taky jsem na ni už jednou koukala…musím jenom zjistit tu cenu!

Kaccherie…jistě jste ten návrat oslavili sladce a teď si budete tatínka užívat plnými doušky!!!

Adel…spory sourozenců jsou asi všude. U nás od švagrové byli děti o 5 let a taky ta starší semo tamo něco vyvedla…ale je fakt, že už to bylo trochu lepší!

Míno…teda kuna se nevzdává, co???? To chce ten odpuzovač a psí hovínka kolme plotu.....!!!!

Raveno…to je fain, že už nemáte teploty! A víte, z čeho to bylo?

Helmitko…krásné fotečky!!!! ¨

Jinak my jsme měli dnes super den…děda měl narozeniny, tak jsme s bráchou vymysleli, že mu (no a taky teda babičce) vezmeme psa z útulku…tak jsme vybrali na netu, ale brácha nakonec naživo vybral jiného…já tam jet nemohla, nemám na to žaludek. No a tak jsme psíka dnes slavnostně dědovi předali…ten byl nadšený, už si myslel, žře nidky psa mít nebude…a tak byl postavený před hotovou věc a bylo to! Takže pejsek se jmenuje Deny a je fakt krásný! Tak jsme dnes udělali š´tastného jednoho psíka z útulku!!! Mám z toho fakt radost!!!

Jinak Ladik dělá v úterý bakalářku, tak snad potom už budem zase normální rodina!

zatím pápá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
15.6.08 20:24

roste nám třetí zub… :roll:

zuzajdík tak rok a půl, my ho máme, protože byl zrovna v akci.. i dětské prkýnko. Prostě nechávám to na příští léto.
se křtem není nebezpečí zažehnáno nikdy křtí se i dospělí :-)

helmitko jo to znám, už od narození… taky se pak chtěl chovat, celý den..celou noc…

raveno to je dobře…

Dnes jsem se pobavila, ukazovala jsem mamce jak se Mišan nosí v batohu. Kulila oči, kňoukala. No ale pak si to taky vyzkusila. :pankac:

adelino počty šmíráků jsou už v desítkách kusů, nebo se to už počítá na stovky? Aby ti stačila schránka. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
15.6.08 20:56

Zuzajdiku no mi nocnik sice mame neb ho Viky dostala, ale podle mne jsou jeste moc maly aby to pochopili…ja ji tam zkusila po:,–(it kdyz jsem mela chytat tu moc…a nechtela tam byt ani vterinku:( mimochodem Mino diky za tipa na zinku fakt to skvele fungovalo :wink:

Petule teploty netusim, proste jak prisly tak odesly (diky bohu) dr rikala ze to muze byt viroza, ze toho je ted povicero :evil:

gratulace Misovi k tretimu pidizoubku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
15.6.08 21:04
tulenice píše:zuzajdík tak rok a půl, my ho máme, protože byl zrovna v akci.. i dětské prkýnko. Prostě nechávám to na příští léto.
se křtem není nebezpečí zažehnáno nikdy křtí se i dospělí :-)

Já vím, že se křtí i dospělí, ale spíš mi šlo o to, do kdy je to tak normálka u mimin. U dospělých to totiž beru, to se sami rozhodli, že chtějí, ale u mimin s tím prostě nesouhlasím. Ale to neberte jako výzvu ke slovní přestřelce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
15.6.08 21:10

raveno řve jak tur, calgel zabírá na nanosekundu… :(

zuzajdík záleží na farářovi, ale minimálně do 3 let žádný problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
15.6.08 21:12

Čaute,

tak jsem vás konečně dočetla.Ale řeknu vám…byla to fuška…za ten měsíc ste toho nadrbaly :roll:

Ve středu jsme byli na kyčlích a v pohodě,už nemusíme chodit.

Jo a jsem taky out ............NEMÁM MANDUCU ani kunu :D .Než jsem si to tady přečetla tak jsem ani nevěděla že nějaká manduca existuje :oops:

Zuzi - s tím křtem je to jak říkala Tulenice - křtí se i dospělí a na nočník bych taky nespěchala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
15.6.08 21:13

nazdar zeny!
zdravim!
zuzajdiku, jak pise tulenice - krti se i na smrtelne posteli :twisted:

petule, ze cela krisi rodina preje ladikovi stesti na utery! at uz to ma za sebou a muze se o vas pekne starat :wink: a ten pejsek pro dedu, to je super napad!

kaccherie, tak jak? :dance: :lol: :lol:

helmitko, pekne fotecky!

mino, kuna prekousala sousedovi draty v aute - koupil si takove to pipatko, tak asi mesic dobry, ale pak nanovo :-D tak jsem zvedava, jak vas boj s kunim vetrelcem dopadne

adel, mas ode me tipa na pocet cestnych hostu :wink:

nam se klubou obe jednicky nahore, takze naladicka vyborna :twisted: do toho jsem dnes balila, zitra brzo rano jedu jako spoludozor (hahaha :roll: :lol: :lol: ) s 24 pubertalnimi vyrostky na vylet… krisika beru jen v satku, protoze na kocar uz teda fakt ruku mit nebudu, tak jsem zvedava :? nastesti je to jen na 2 dny… takze mizim spat, vstavam v 5! :-( (konecne ukazu krisonovi, jake to je, budit nekoho, kdyz chce jeste spat :-D )

tak ahoj ve stredu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
15.6.08 21:13

hmmm, tak to zbývá ještě docela hodně času… :roll: Jsem zvědavá, jak to dopade.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
15.6.08 21:20

zuzajdík nelam si s tím hlavu, i kdyby byl pokřtěn jako dítě, stále to nic neznamená. V pubertě se totiž rozhodne dítě samo, zda bude chtít chodit do kostela či nikoliv.

no dobrou, já si jdu užívat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
15.6.08 21:20

zuzajdiku, a proč ten křest nechceš? Bylo to moc pěkné a dojemné a nový človíček by se měl přivítat do života. Anežka teda křtěná nebude, bo nejsem křesťanka, ale nepozvali nás ani na vítání občánků a mě to normálně štve, chybí mi ten obřad.

nočňák, jo, za nás se posazovala děcka na nočňák, jen co začla sedět, dneska se tvrdí, že je to blbost, tak brzo, ale kdy, nevím, to teď vůbec neřešíme.

petule, to je od vás moc hezké, že jste pomohli psíkovi a ještě udělali dědovi radost, dvojnásobně dobrý pocit, že?

s těma šmírákama, nepochopila jsem, jestli mám tipovat zaregistrované a občas nakukující k nám, nebo návštěvníky, nevím totiž, jestli nezaregistrovaný může adel napsat sz, že šmíruje, asi ne…

my furt ještě nemáme zuby, asi budem poslední, vypadá to, že malé pak vyskáčou v puse všechny najednou… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
15.6.08 21:24

Jéééé, krisulko, tak to držím palce, ať je zvládnete.

Holky, fakt nevím, ta naše lehká váha Adík právě sežral 240g kaše (naposledy kojen po osmé) a teď se dojídá z prsu, bo zoufale plakal nad prázdným talířem.. nebude mu zle?

góóól

Já pak jdu zas na tu bakalářku, nevím, jesti jsem si za ni neřekla málo, je to pěknej opruz… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí