LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3141
13.6.08 10:40

sakra, tulenice , ty ses do toho obula :wink: . ja jsem teda schvalne nereagovala uz na prvni prosby hildy o zhodnoceni obchudku, protoze se mi nelibil, ale nechtela jsem ji kazit radost, kdyz jim to dalo tolik prace. naprosto souhlasim s tim, cos napsala - vzhled nic moc, struktura taky.
hned na uvodni strane by mela byt upoutavka zbozi s ikonkami, ktere zaujmou - bud zakladni nabidka nebo novinky (vzhledem k zatim omezenemu sortimentu teda spis zakladni nabidka). poucila bych se u dobre fungujicich obchudku (mamaja, latkovky atd.) a udelala to podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
13.6.08 10:44

holky dík, každá uživatelská připomínka cenná :D Nějak to předěláme :? Co se týče tý úvodní strany, tak to nás taky napadlo, ale zase je to výborný pro optimalizaci ve vyhledávačích :D Kdyby vás ještě něco napadlo tak napište. My to holt vidíme z tý druhý stránky, z tý uživatelský až tak moc ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
13.6.08 10:45

dobré ránko,

dnes je pátek, 13., tak pozor… :)

hildo, mi to funguje a popravdě, nerozumím těm argumentům o tom, že po vstupu na stránky člověk jako první hledá košík, já teda hledám sortiment, nebo-li katalog, což je jedno, nejdřív se snad podívám, co se nabízí, než něco objednám… o vzhledu se dá diskutovat, taky si ho umím představit přehlednější a vymakanější, ale počítám s tím, že toto není finální stav… co je pravda, jednodušší vyprázdnění košíku by to chtělo…

holky, sedím tu jak pěna, můj milý právě teď žehlí :oops: :) a já píšu…

raveno, držím moc palečky… :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
13.6.08 10:56

Adelino když už se uvolím řešit nějaký problém, tak ho řeším komplexně. :lol: :lol:

helmitko musíš se na to podívat z pohledu i takového člověka který je schopen jen zapnout počítač. Tedy BFU - po česku blbý Franta uživatel. Já tomu říkám klikací opice. Protože Hilda měla problém s košíkem, testuji všechny varianty co jsou k dispozici… Nejdřív možné technické problémy, pak to ostatní. Navíc pokud to nazve v menu košík/objednat, nemůže čekat nic jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
13.6.08 11:10

tulenice, jestli toto je fakt ten problém, tak to je celkem síla. Potom je třeba k tvorbě e-shopu opravdu přistupovat jinak, vykašlat se na oduševnělost a jít tvrdě na věc… :)

tak milý právě dožehlil… teda kvalita nic moc, ale kritizovat ho nebudu… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
13.6.08 11:22

Helmitko ty si možná hledáš sortiment, ale zamysli se co uděláš pokud sortiment znáš a chceš konkrétní věc - jdeš ji prostě objednat. Obchod je obchod - ty taky oduševněle prohlížíš celý několikametrový chlaďák když chceš máslo? Navíc k čemu oduševnělost když jde o plínky? 8O
Plínky kupují ženy s různým vzděláním.. může je klidně koupit i babička která u počítače sedí poprvé - pro svou vnučku jako dárek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
13.6.08 11:48

tulenice, vždyť jsem ti dala zapravdu… :)

asi mám jiné chápání, já, i když jsem hledala u Hildy vlňáky, šla jsem přes sortiment, ale je jedno, co jsem udělala já, ještě jednou, nehádám se s tebou :) , pokud teda ta babička jde na vlňáky přes košík, je to třeba změnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
13.6.08 12:10

Helmitko však já se nehádám :lol: :lol: :lol: jen píšu pro Hildu všechny možnosti které musí uvážit.

no a vypadá to tak že asi budu muset začít vařit, jsem mu dnes dala skleničku aby měl masíčko (včera a předevčírem měl mou směsku brambor, mrkve, brokolice, kedlubny, vody a olivového oleje) a mám takový pocit že by si ještě něco dal, asi toho mého bylo víc…

Hildo zeptej se postižených zda mám pravdu :lol: - aby si vyloučila možný jiný problém. U plen 2v1 máš neúplný detailní popis. Zaujaly mě tréninkové gaťky, tak uvidíme - nočníkování je v plánu na příští rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
13.6.08 12:21

Ahoj holky,
teda vy jste se v tom psaní rozjely :-)

Bobečkům přejeme brzké uzdravení. :wink:

Dnes tu měla Denča kamaráda - o 3 dny staršího, tak tu bylo veselo :D

Máme 1. zoubek :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
13.6.08 12:23

Helmitko, chlapa za nic nekritizovat a jenom chváli, chválit, chválit - co se domácích prací apod. týče, alespoň moje zkušenost. Kritika je odradí od dalších skutků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
13.6.08 12:26

trochu ti to hapruje
Deka Imse Organic - zoo, Deka Imse Organic - farma - deky nejsou kalhotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
13.6.08 12:27

zdravím,
nestíhám, ale pro odreagování jsem vlezla Hildě na ten shop a stejný problém jak popsala tulenice … ze zboží dobrý, ale rovnou do košíku to nejde ..

děsně jste se rozjely, tak dofám, že až se budu moci přidat i já, že Vám to nadšení vydrží 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
13.6.08 12:27

Kaccherie gratuluji k zoubečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
13.6.08 13:26

baby fakt dík :D Ono to neni jednoduchý, manža ten eshop psal při práci a škole dohromady, navíc není programátor, takže si spoustu věcí musel nastudovat… No a co se týče vzhledu, tak já jsem procházela spousty stránek a je toho dost co se mi líbí… Lupení samo není finální, bylo to takový rychlý řešení, hlavně jsme chtěli aby eshop na prvním místě fungoval :D Ještě jednou dík, Tulenice obzvlášť Tobě, je vidět že jsi zkušená uživatelka a zároveň víš jak uvažují ti méně zkušení :D Doufám, že se na mě nebudeš zlobit když Tě ještě v budoucnu zneužiju, ale spíš formou soukromých zpráv, nechci tady s tím otravovat…

kaccherie gratulace k zoubku :D Nám se klube druhej, to zas bude :roll:

Jsme si teď dali k obědu frankfurtskou omáčku, byla fakt skvělá :D A normálně jsem poprvé v životě koupila hotovej knedlík :oops:

Hele jakej maj vaše děti jídelníček? My jsme až do teď tak nějak dávali jen pevnej oběd (maso zeleninu atd.) a jinak jsme byli jen na mlíku, zdá se mi ale že už to asi nestačí, tak mám dávat ráno ovoce, v poledne zeleninu,maso a pak zase ovoce? To by pak měl jen 3 lahve mlíka za den, neni to málo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
13.6.08 13:42

Hildo
mezi 6-7 kojím, v 8 ovoce (banán, frutapura, přesnídávka) někdy to zneužiju a prohodím s poledním příkrmem, to když někam jedu a není to jak ohřát. okolo 10 kojím, v poledne zeleninka, nebo zelenina s masem, po skleničce musím dokojit. odpoledne v různých intervalech kojím (jak kdy někdy 2×, někdy 1×) cca v 17:30 kašička, někdy později. Pak kojím po koupání, mezi 22-23, o půlnoci, asi ve 3 a pak pořád dokola. Zkusila jsem mu na odpoledne dát jogurt ale netvářil se nadšeně… Sem tam do něj nacpu něco z mého talíře a sušenku sunarku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí