Poradna duly
Jana Čurdová
sakra, tulenice , ty ses do toho obula
. ja jsem teda schvalne nereagovala uz na prvni prosby hildy o zhodnoceni obchudku, protoze se mi nelibil, ale nechtela jsem ji kazit radost, kdyz jim to dalo tolik prace. naprosto souhlasim s tim, cos napsala - vzhled nic moc, struktura taky.
hned na uvodni strane by mela byt upoutavka zbozi s ikonkami, ktere zaujmou - bud zakladni nabidka nebo novinky (vzhledem k zatim omezenemu sortimentu teda spis zakladni nabidka). poucila bych se u dobre fungujicich obchudku (mamaja, latkovky atd.) a udelala to podobne.
holky dík, každá uživatelská připomínka cenná
Nějak to předěláme
Co se týče tý úvodní strany, tak to nás taky napadlo, ale zase je to výborný pro optimalizaci ve vyhledávačích
Kdyby vás ještě něco napadlo tak napište. My to holt vidíme z tý druhý stránky, z tý uživatelský až tak moc ne…
dobré ránko,
dnes je pátek, 13., tak pozor… ![]()
hildo, mi to funguje a popravdě, nerozumím těm argumentům o tom, že po vstupu na stránky člověk jako první hledá košík, já teda hledám sortiment, nebo-li katalog, což je jedno, nejdřív se snad podívám, co se nabízí, než něco objednám… o vzhledu se dá diskutovat, taky si ho umím představit přehlednější a vymakanější, ale počítám s tím, že toto není finální stav… co je pravda, jednodušší vyprázdnění košíku by to chtělo…
holky, sedím tu jak pěna, můj milý právě teď žehlí
a já píšu…
raveno, držím moc palečky… ![]()
Adelino když už se uvolím řešit nějaký problém, tak ho řeším komplexně.
![]()
helmitko musíš se na to podívat z pohledu i takového člověka který je schopen jen zapnout počítač. Tedy BFU - po česku blbý Franta uživatel. Já tomu říkám klikací opice. Protože Hilda měla problém s košíkem, testuji všechny varianty co jsou k dispozici… Nejdřív možné technické problémy, pak to ostatní. Navíc pokud to nazve v menu košík/objednat, nemůže čekat nic jiného.
tulenice, jestli toto je fakt ten problém, tak to je celkem síla. Potom je třeba k tvorbě e-shopu opravdu přistupovat jinak, vykašlat se na oduševnělost a jít tvrdě na věc… ![]()
tak milý právě dožehlil… teda kvalita nic moc, ale kritizovat ho nebudu… ![]()
Helmitko ty si možná hledáš sortiment, ale zamysli se co uděláš pokud sortiment znáš a chceš konkrétní věc - jdeš ji prostě objednat. Obchod je obchod - ty taky oduševněle prohlížíš celý několikametrový chlaďák když chceš máslo? Navíc k čemu oduševnělost když jde o plínky? ![]()
Plínky kupují ženy s různým vzděláním.. může je klidně koupit i babička která u počítače sedí poprvé - pro svou vnučku jako dárek…
tulenice, vždyť jsem ti dala zapravdu… ![]()
asi mám jiné chápání, já, i když jsem hledala u Hildy vlňáky, šla jsem přes sortiment, ale je jedno, co jsem udělala já, ještě jednou, nehádám se s tebou
, pokud teda ta babička jde na vlňáky přes košík, je to třeba změnit…
Helmitko však já se nehádám
jen píšu pro Hildu všechny možnosti které musí uvážit.
no a vypadá to tak že asi budu muset začít vařit, jsem mu dnes dala skleničku aby měl masíčko (včera a předevčírem měl mou směsku brambor, mrkve, brokolice, kedlubny, vody a olivového oleje) a mám takový pocit že by si ještě něco dal, asi toho mého bylo víc…
Hildo zeptej se postižených zda mám pravdu
- aby si vyloučila možný jiný problém. U plen 2v1 máš neúplný detailní popis. Zaujaly mě tréninkové gaťky, tak uvidíme - nočníkování je v plánu na příští rok
Ahoj holky,
teda vy jste se v tom psaní rozjely ![]()
Bobečkům přejeme brzké uzdravení. ![]()
Dnes tu měla Denča kamaráda - o 3 dny staršího, tak tu bylo veselo ![]()
Máme 1. zoubek
![]()
Helmitko, chlapa za nic nekritizovat a jenom chváli, chválit, chválit - co se domácích prací apod. týče, alespoň moje zkušenost. Kritika je odradí od dalších skutků
trochu ti to hapruje
Deka Imse Organic - zoo, Deka Imse Organic - farma - deky nejsou kalhotky
zdravím,
nestíhám, ale pro odreagování jsem vlezla Hildě na ten shop a stejný problém jak popsala tulenice … ze zboží dobrý, ale rovnou do košíku to nejde ..
děsně jste se rozjely, tak dofám, že až se budu moci přidat i já, že Vám to nadšení vydrží
![]()
baby fakt dík
Ono to neni jednoduchý, manža ten eshop psal při práci a škole dohromady, navíc není programátor, takže si spoustu věcí musel nastudovat… No a co se týče vzhledu, tak já jsem procházela spousty stránek a je toho dost co se mi líbí… Lupení samo není finální, bylo to takový rychlý řešení, hlavně jsme chtěli aby eshop na prvním místě fungoval
Ještě jednou dík, Tulenice obzvlášť Tobě, je vidět že jsi zkušená uživatelka a zároveň víš jak uvažují ti méně zkušení
Doufám, že se na mě nebudeš zlobit když Tě ještě v budoucnu zneužiju, ale spíš formou soukromých zpráv, nechci tady s tím otravovat…
kaccherie gratulace k zoubku
Nám se klube druhej, to zas bude ![]()
Jsme si teď dali k obědu frankfurtskou omáčku, byla fakt skvělá
A normálně jsem poprvé v životě koupila hotovej knedlík ![]()
Hele jakej maj vaše děti jídelníček? My jsme až do teď tak nějak dávali jen pevnej oběd (maso zeleninu atd.) a jinak jsme byli jen na mlíku, zdá se mi ale že už to asi nestačí, tak mám dávat ráno ovoce, v poledne zeleninu,maso a pak zase ovoce? To by pak měl jen 3 lahve mlíka za den, neni to málo?
Hildo
mezi 6-7 kojím, v 8 ovoce (banán, frutapura, přesnídávka) někdy to zneužiju a prohodím s poledním příkrmem, to když někam jedu a není to jak ohřát. okolo 10 kojím, v poledne zeleninka, nebo zelenina s masem, po skleničce musím dokojit. odpoledne v různých intervalech kojím (jak kdy někdy 2×, někdy 1×) cca v 17:30 kašička, někdy později. Pak kojím po koupání, mezi 22-23, o půlnoci, asi ve 3 a pak pořád dokola. Zkusila jsem mu na odpoledne dát jogurt ale netvářil se nadšeně… Sem tam do něj nacpu něco z mého talíře a sušenku sunarku…