Poradna duly
Jana Čurdová
Adel tak z tech plinek nebudu mit zadnou......
uz jsem psala 2 jsou BL organic3v1
6 BL bamboo
a 1 kalhotky BL fix a jedny Imse organic
adel ty plinky vypadaj super. Svrchňáčky se mi moc nelibi, mam rada když jsou obrazky
ta kalhotkovka ale vypadá úžasně. Já mám Imse organic a organic Fox, imse čč, kalhotkovku biofroté, kterou dám v 6 večer dohromady s klasickou čč a vydržíme do 8 do rána, a pak ještě zavazovačky Disana, jsou v pohodě, ale někdy dá pěknou práci do toho Honzíka zavázat
Taky na tom ujíždím, hlavně od tý doby co to prodávám. To mám pořád choutky ![]()
míno proč budete zkoušet játra? to nemá kuna ráda? Aby se jen pěkně nenažrala a pak se vám nevysmála…
Havo hoď fotečku s manducou
Jakou máš barvu?
Míno teda ty máš odvahu chtít koupit „ruské duchy“, ty přece vydrží strašně dlouho, aby ti nenačuchl celý dům
![]()
addelino no nevím.. bych mu musela vyměnit garderóbu, neb do kaťat bych mu ten balík nenacpala… to by se prodražilo…
Jak vypadnul? včera jsem s ním lezla po kolenou když jsem sbírala hračky..
ka-tka i dej pokoj, nemusím mít každou novinku co se ukáže na emiminu
no a ty botičky? na ty mě neukecáš, jsou růžové ![]()
Gilmorky půjdou? Supeeer.. Na těch jsme byly se spolubydlící závislačky, když jsme se učily na advokátní zkoušky
Po dva měsíce jediný světlý okamžik dne.
Adel, no, vypadaj hezky, ty plenky. Ale odrazuje mě složení. Na můj vkus moc polyestru…
Ale TB mají barevný bambusky. ![]()
Na Gilmorky jsem taky koukala. Teď mám smolíka, protože nemáme TV. ![]()
Fotku hodím, až tu bude někdo, kdo by nás vyfotil. Ale nebojte, zítra se jedem kouknout na jeden byteček, tak manduca jede rozhodně s náma. ![]()
Havo jo? a kolik bych jich potřebovala, jak ho znám tak nejmíň 10… (nevěřím že by to uschlo přes noc)
http://www.mamaja.cz/…robnosti.php?…
já tedy čubrním, k čemu je toto dobré když na to přijdou kaťata tedy fakt netuším…
To už je takový trochu úlet…
Ale jinak je to dobré k tomu, že když miminko necháš v létě jenom v plenkách, tak jsou hezké. ![]()
No a aspoň 10 bys jich potřebovala. Doporučuje se myslím 24.
Havo No to jedině ale na cestování bych to nechtěla ani omylem, když si představím že bych plenku i s voňavým obsahem vezla sebou, no to raděj mrsknu použitou jednorázovku do nejbližšího koše… A hlavně když jdu někam s mandukou tak se plínky nesou v báglu tj dost blízko nosu na rozdíl od košíku pod kočárem nebo kufru v autě
A mohu klidně říct že Mišánkova plenka po fialkách nevoní.
Tulenice, když ona se ta hovínka spláchnou do záchodu v separačce ![]()
mmch, jak nosíš batoh s manducou? přemýšlím, jak porovnat dvoje popruhy…
tulenice ten odkaz cos dávala je plenka vše v jednom, tzn. že funguje stejně jako jednorázovka a žádný kalhotky se na to už nedávaj
A co se týče toho cestování… je to úplně v pohodě, od toho jsou separační vložky, abys ten voňavej obsah mohla hned zlikvidovat ![]()
ad gilmorky, Tomáš ten seriál prostě nesnáší, já viděla pár dílů a bavilo mě to. Ale teď momentálně jsem ujetá na přátelích ![]()
Hildo to já vím že je to vše v jednom, o to mi nejde, jen bych nerada měla kromě poblitých ty záda ještě počůraná… a ehmm chceš říct že počůraná plínka která cestovala celý den v igeliťáku na sluníčku voní?
Havo když jdu někam na celý den tak batoh nese manžel, já mám jen ledvinku (v ní klíče, igelitku, peněženku, mobil a něco na okamžité utření pusinky a nějakou sušenku sunarku), pokud nejde manžel nosím kabelu - velký popruh si přes hlavu hodím na jedno rameno a na druhém boku je ta kabela - aby to neklouzalo. (myslím že by takto šla použít i kabela z kočáru pokud má popruh). Pak není problém na:,–(it Manducu na to. Je tedy fakt že pokud mám ještě v rukách 2 kabely s nákupem tak to musí vypadat fakt epesně - nákladní tulenice.
![]()
Asi by nebyla špatná tato ledvinka,
http://www.scoutdoor.cz/husky-moss/
protože nejsem milionář abych kupovala toto
http://nosenideti.cz/zbozi.php?…