LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1653
11.6.08 18:28
ka-tka píše:
Tak jsem si objednala bavlnene pliny no jsem zvedava.......

určitě budeš spokojená :wink: :D

a jaké vlastně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
11.6.08 18:37

No chci to zkusit........
objednala jsem ze sk Baby lucy bamboo a organic a vrchnaky Imse vimse organic a Baby lucy fix na zkousku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
11.6.08 19:01

Ahoj holky,

děkuju za přáníčka :) , zase o rok starší :lol: :lol: :lol:

Krisulko, doufám, že se ty běsy neobjevují často, celá jsem se z toho třepala, protože jsem měla strach, jestli ju něco nebolí apod. :roll:

Dnes jsme jenom besedovaly, ale jsem z toho vždycky víc utahaná než když jsme samy :lol:

Neděle se blíží :-) :pankac: a s ní i náš taťka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
11.6.08 19:21

Katko - látkovky?........ už tu budu pomalu osamocená se svým postojem - já bych teda jednorázovky neměnila.Ani za nic!Na noc dávám Huggies,přes den Pampers,neměli jsme ani jednou opruzeninu,vyrážku,nic.

Dneska jsem byla na KO u oční - nechtěla věřit tomu,jak se to všechno srovnalo,dokonce zmizel i ten počínající šedý zákal. Jednoznačně to prý způsobily těhu hormony.No ještě že tak.Takže už tam vůbec na další KO nemusím.

Tulenice - zapomněla si nám k té manduce dát ještě jednu poznámku.Odpoledne jsme vyrazili na procházku k řece s pejsky,já Sophi v manduce,Zdeněk s Kubou čokly.Šli jsme cestou necestou,polem nepolem,.....no pár km.Musím teda popravdě říct,že je to super makačka.Chůze jak s plnou polní :lol: .......ale ten hlad potom! Ukrutnej hlad!Takhle mi dlouho nevytrávilo.Už jsem tu sežrala co se dalo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
11.6.08 19:39

Ahoj, holky,

tak jsme zpátky z Beskyd, já, Anežka a moje borelióza. Měla jsem klíšťátko už tady, v Ově a na horách se mi v místě přisátí udělal parádní flek. Takže dneska mudr a antibiotika. Jinak jsme se měly fajn, až na ty neustálé bouřky, ale zjistila jsem, že můžem být na chalupě delší dobu, a tak si to zas brzo zopakujem.

Už si moc nepamatuju, co je u vás nového, pamatuju si, že spadlo na zem další mimi (a nic se mu nestalo), že se mandulenice vrátila z dovolené, že se tu objevila po delší době kaccherie, kterou ještě neznám a přibyly fotečky dětí z bazénů…

Míno, gratuluju ke kontrole…

ka-tko, a co tak najednou látkovky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
11.6.08 19:46

Mino, jen se najez, potrebujes to :-D

JA dnes s batohem vygruntovala kuchyn :-D

Helmitko, nestras, malej byl kously pred 14 dny a dnes mel 38,2 zitra s nim jdu k Mudre na krev, snad to nebude nic vazne

No a latkovky chci zkusit, pokud se mi neosvedci prodam je dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
11.6.08 20:04
helmitka píše:
mandulenice

helmitko, dobryyyy :lol: :lol: :lol: , to uz tulenici zustane :lol: :lol: :lol:
jinak ale chudaku, teda, borelka, no hlavne zes to odhalila takhle v zacatku :?

katko, latkovky, jo :wink: ? tak pak dej vedet, jak ti BL vyhovujou.
ja se teda jeste chystam (krom nakupu dalsich bambusek) vyzkouset thirsties, holky-latkarky, nezkousely jste? mne se totiz od pohledu hrozne libej, ale to uz je asi marnivost, co :oops: ?

jinak u nas marodici stafetu prevzal viktor, dneska teplotuje a je protivnouckej a spavej, stejne jako to mela v pondeli aja. doufam, ze vystacime s tvarohovyma backurkama, ze nedojde na cipky.

jo, abych nezapomnela - dnes mi volala reditelka ze skolky, ze se jim uvolnilo misto a jestli bychom nechteli aju umistit tam (je to teda jina skolka, nez jsme si davali zadost, neni to ta nejblizsi), ale shodou okolnosti tam jde i kamaradky syn, tak tam aja nepujde sama. takze budu mit od zari cas jen na viktorka, hura!!!

kaccherie, opozdene :srdce:

no a uz jdu zase za marodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
11.6.08 20:10

Adel no super :-D Tak budes jako ja :-D

Hele a jake mas ty pliny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
11.6.08 20:50

Adel, thirsties? 8O O těch jsem ještě neslyšela… Takže ani neporadím…
No, já budu asi muset pomalu řešit nějaké savice, protože se Mates pomalu přestává vejít do fleesáků. A taky chudák pořád vypadá v noci jako brundibár… :roll: Ale i tak se docela slušně v postýlce točí, takže možná Bůh ví, co by dělal v menších plenkách. :wink: No, uvažuju o těch bambuskách, ale musím chvíli vyčkat. Teď jsem nějak převelice zaměstnala pošťačku… :oops:

Helmitko, vítej zpět! :D Ještě, že jsi na to přišla takhle brzy! :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
11.6.08 21:36

Ahojky,

Míno, neboj, sama s papírovkama rozhodně nezůstaneš. Taky střídám Huggies a Pampers, ale ne den a noc, ale jak to přijde pod ruku:)

Helmitko, nestraš, můj chlap teď taky vypadá tak trochu na boreliózu, ale nemůžu ho přesvědčit, aby šel na odběr. Tvrdí, že za 14 dnů se to ještě nepozná. Fakt mě sere…

Jdu uspávat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
11.6.08 23:22

Tak jsem objednala ještě ty kšíry a už si asi budu muset zablokovat přístup na všechny e-shopy, zejména na mmb. :oops:

Tak dobrou, jdu za broučkem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
12.6.08 07:37

Míno že by to bylo manducou že mám taky po jejím použití děsný hlad? Manducou za lepší postavu - posilovna zdarma a ještě si bobíšci libují. No ani se ti nedivím, Sophinka je přece ještě těžší než Mišánek a plná polní to je, však jsem ji přirovnávala k Gemmě (tj velký bágl na puťák).
Ad látkovky. Já sice mám asi 30 látkových plínek dle slovníku látkařek čč, ale ty používám na ledacos (hlavně na utírání pusinky), ale kalhotky mám jen jedny z caa ve velikosti 62 - nepoužité, měla jsem je jen pro případ že by nesnesl papírovky. Takže na noc huggies, přes den Tesco, hmm a ty mi právě došly, budu muset do krámu.

Helmitko tu borelku ti fakt nezávidím, dej si bacha ze začátku léčby je to prý v pohodě, ale tak za 2-3 týdny budeš jak moucha…

Jo a včera jsem s plnou polní vytřela skoro celý dům, jinak to nešlo chtěl se pořád chovat, když jsem ho položila příšerně kňoural.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
12.6.08 07:42

Jo a holky látkařky i když sice vím o existenci látkových plínkokalhotek, tak jak tu svou chobotnici přebalujete pokud dáváte nejdřív plínku a pak kalhotky? Mě se Mišan pořád otáčí na břicho v okamžiku kdy chci zapnout sucháče.

Jo a přidáváme se s Mišanem do klubu parašutistů. Měla jsem ho uprostřed letiště, ještě k tomu na příč. Otočím se pro bodýčko a najednou žuch - ležel na koberečku na plovoučce vedle mých nohou… No nic se mu nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
12.6.08 08:03

„dobré“ ranko všem,

to zas byla noc :roll: :roll: :roll: Matýsek celou noc tlačil jak o život (a nic z toho :twisted: :twisted: :twisted: ) a den taky nezačal zrovna dobře naladěnej, tak jsem zvědavá :-( vypadá jak po flámu a já ještě hůř, dala bych si panáka, ale asi by se po něm poblil … to by mi ještě tak scházelo :evil: no nic, pardon za výlev, muselo to ven …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
12.6.08 08:10

Zaju budeš mu muset pomoct, strč mu teploměr do zadečku. Skrč mu nožičky a pomáhej mu tlačit na bříško. Asi tam má hodně tuhé hovínko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí