LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
583
9.6.08 21:33

Tak jsem udělala první krok a na látkovkách jsem se zaregistrovala :-), s objednáním asi počkám na manžu, aby poradil s barvou apod. :-)

Luli, krásné fotečky, Jakubko je šikulka :-)

Hildo, tak to je rychlost :-) Kolikrát po Česku trvá dodání ještě déle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
9.6.08 22:10

Tak vrby zkontrolovány. Je to dobrý, rostou. :wink:

Adel, ještě mě napadlo k tomu nosítku. Náhodou jsem objevila taky nosítko Alpino, které vyrábí česká firma Medley (http://www.mimishop.cz/…ey/index.php). Třeba by vám oběma sedlo nejlíp. :wink: Ale jestli sedí Bondolino, jdi do něj! :D
Ještě jsem se chtěla zeptat: Jaké máš na Viktorka kšíry? Asi je musím taky vyřešit. Ten můj dráček jede hezky na ležato a když se vyspí, chce koukat. Vozím ho v leže na bříšku, ale přecijen okraj korby není pevný a je jen otázka času, kdy přijde na to, že se za něj dá zatáhnout a vyletí ven… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
9.6.08 22:27

Hola, hola…!!!

Jsem naprosto zničená…malý snad váží čím dál víc a já mám číl dál míň síly!!!!! Dnes jsem ho tahla ze sklepa do třetího patra a myslela jsem, že umřu…!!!!! Fakt děs! Měla bych začít něco dělat, ale jakmile malý usne, tak sednu a ani se nehnu…nejsem schopná dát ani prádlo do pračky :evil: :evil:

Ad manduka…myslím, že kdyby tulenice dostala nějaké to procento z prodeje, tak má tu manduku už zadarmo! My jsme o ní taky začali uvažovat…můžeme na výlety už teď a později bychom třeba vyměnili za krosnu! Takže manduce zdar!!!

Ad spaní…prosila bych nedráždit…maminky spavých miminek si to nechají pro sebe…ad Mína, Kacccherie..spaní do devíti hodin…
Míno…abych ti Maxíka opravdu neposlala na školení! Jenom nevím, kdo by koho školil… :twisted:

Ad sedačka…musíme koupit ještě jednu a já jsem pořád pro nějakou z Isofixem. Do auta ji dáme v pohodě a přece jenom je to bezpečnější…

Hildo…ty tak objednáváš běžně filmy z USA??? A co to bylo za film?

Havo…u nás jsou taky vrby..klidně dojeď!

Luli, Míno..sluší vám to s mandukou!

miiri..jsem ráda, že koláčky slavily úspěch! Ještě aby ne, když byly až ze Slovácka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
9.6.08 22:57

Brý večer!

Péťo - mi něco povídej o nošení- z našeho válečka mám ruce vytahané až po zem :roll: A klidně Maxíka pošli,přibal k němu ty dobré koláčky co jsme neměli šanci ochutnat :lol: a já ti ho vrátím převychovaného na spícího andílka :wink: Možná :lol:

Řekla bych,že kdo nemá manduku,tak je totálně out! :lol:

Kaccherie - já kupovala na www.pradlo-pradelko.cz a taky spokojenost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
10.6.08 07:35

Míno pěkný ta červená jde Sophince k pleti. 8)

Miiri neváhej a kupuj, Olívek a tvoje záda si budou libovat. Mišánek dnes vstával v 5, do 6 jsem ho ukecávala, pak jsme vylezli… (A celou noc byl v ráji - koza na dosah huby)

Všem oslavencům přeji vše nejlepší, nějak přestávám stíhat sledovat. Mišánek na dovolené na koberci trénoval plazolezení a teď se po plovoučce pohybuje nějak rychle a vydává se z obyváku do kuchyně na dlažbu a našel šuplík pod troubou… prstíky si naštěstí nepřiskřípl, byla jsem rychlejší… zatím… no běžím pro šroubky do krámu a začnu přidělávat pojistky na vše co objeví…

Luli Jakubko má frajerskou čepku a v Manduce mu to pochopitelně taky sluší. 8)

A Manduca group 2008 už má všechny barvy Manduc co jsou. :potlesk:

Hildo neboj, výlet do Třeboně je v plánu, minimálně pojedeme na písečný přesyp co je hned vedle - určitě o něm víš. Protože hromada písku a batole=písek všude a šťastné batole.

petule nápodobně, já včera usnula při kojení tak v 8 večer, prádlo jsem do pračky dala ale nevyndala. Manducu jsem si koupila protože už jsem ho nemohla unést, pekelně mě bolely ruce. A honem si ji kup, nakonec do krosny ani nepůjdeš a stříšku proti slunci co má krosna nahradíš jako já deštníkem- byla jsem krytá i já. A vím přesně kdo by koho školil. Maxík by vyškolil Sophinku. :P

Ad spaní do 8 spal jen na dovolené, ovšem chodil spát později…dáreček jeden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.6.08 08:23

Ahojte

teda mne boli zada a jsem unavena a uz 2 dny protivna, jenom rvu na decka pak toho lituji........ chjo, furtjsem nevedela co se deje no a vcera dorazila MS, tak mam jasno..........

s manducama vam to baby slusi :-D

Mala zacla couvat dozadu..... a desne se vzteka no co nadelam, jen ji premistnuji

Ad linost- fuj to slovo nesnasim, ale momentalne na mne sedi..........vcera jsem zehlia po 3 tydnech kosile… a bylo jich snad 20, des.. ale ted mam na dalsi 3 tydny pokoj

Vsem oslaveneckum preji at krasne spinkaji, nezlobi a jsou jak andilci

Jo dotaz.........mala sezere k obedu 200g jidla, pak chce dokojit, odpoledne by sezrala 200 ovoce a dalsi kojo, a k veceri ma 160 kase a pak pred spanim kojo
jde mi jen o to, ze vlastne pije jen 5× denne, mezitim nic nechce-myslim lahev
staci to??? Mame cca 6700g
i kdyz od nedele vzala na milost flasku od jupika s tim pitkem a chlamta trochu vody cca 50ml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
10.6.08 08:31

Cest praci,

Mino,
aj Kubik by potreboval prevychovat v spanku. Chodi spat kedy chce - rezim, nerezim a ak ho dam skor tak vresti ako pavian, vstava tiez kedy chce. No a v noci sa budi o pol druhej a zacne zurovat. Rychlostou blesku sa pretaca, stavia sa na styri a celou silou sa hadze o zem a este plazi sa. No a musela som zrusit postielku, lebo sa velmi udieral a krical. TAkze ma na zemi lezovisko a tam spi. Takze ked zuruje, tak ho hladam po izbe kde je. No a taka zurka trva tak od pol druhej do stvrtej asi, potom zalomi a o siestej je hore. No neviem co s nim. Musim si priniest cestovnu postielku z chalupy, hadam sa tam udierat nebude.................................

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
10.6.08 08:31

čus baby,
to byla zas noc :-)
Já nevim čim to, ale Honzík se v noci zas začíná šíleně vrtět, dneska jsem ho měla od dvou v posteli a teď mam záda vejpůl… Já už se tak těšim až budu jednou zas normálně spát, už si ani nepamatuju jaký to bylo… Ale pamatuju si, že s Aničkou to začalo bejt úplně v pohodě až kolem 3. roku, kdy konečně přestala vstávat ve 4…chjo

Peťule normálně filmy z usa neobjednávám, tohle bylo poprvý. Táta se kdysi zmínil, že by ten film chtěl, ale že se nedá sehnat. Tak jsme scháněli na netu a nic jsme nenašli. Teď po půl roce jsme to zkusili znova a Tomáš se přidal do nějakýho fóra a tam někdo dal odkaz na tenhle eshop. Je to nacistickej film Kolberg

Tulenice myslíš tzv. Saharu ve Vlkově? nebo pískovny u Suchdola nad Lužnicí? Tady je písku habaděj :lol: Tak doufám, že bude minisrazík :D

Míno manduca vám holky sekne, řekla bych, že už tady na fóru zbejvá koupit jen pár manduc, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.6.08 08:44

Spani je u nas OK, mala v 19.30 spi a vstava kolem 6 rano, horsi je to s Jenikem, ten i 3× za noc vola mami a hledame dudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.6.08 08:51

tak my jedeme na ocko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
10.6.08 08:57

Tak jsem byla včera nakupovat v kauflandu s manducou (se mi nechtělo vláčet s kočárem do autobusu a z něj a ještě tašku) a prodavačky byly z Mišánka úplně na paf, mohly se uňuňat. (jé on se směje, jé miminko spinká… hele honem se podívej paní má na zádech miminko) :lol: :lol: :lol:
začínám přemýšlet o kabele na kolečkách, asi by to nebylo špatné, ale nevím jestli bych si nepřipadala tak nějak jako stařena, holky co myslíte?

ve vaně

v bazénu

malý čtenář :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
10.6.08 09:07

Hilda jojo myslím tu Saharu ve Vlkově :lol: :lol:
Cha já ani nepamatuju kdy naposled jsem spala v posteli sama - i když poslední dobou si manža stěžuje že má v posteli nějak málo místa. :lol: :lol: :lol: Mišánek potvůrka spinká napříč.

No pití, když Mišan z flašky neumí - vezme ji na milost leda jako kousátko, a vše ostatní bryndá, nekapající hrnýček ani neukápne a tak netuší že by měl sosat… Z obyčejného hrnýčku s hubičkou pár kapek slízne, ale spíš to vypouští koutky ven pod bryndák na bodýčko, tak nevím… asi mu stačí obvyklá dávka vody z vany - zmocní se žínky a saje… takže mám těch žínek asi 5 a po každým koupání peru… když mu ji seberu děsně řve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
10.6.08 10:10

ahoj ahoj!
spani - u nas taky skoro v raji :lol: :lol: (tulenice, tos fakt vystihla :lol: ) - kdyz ale jinak je to vrestan pavian a nekdy se vyspat musim, ze… :roll:

hildo, ja pojedu na konci cervence a predposledni tyden v srpnu do kardasovy recice - a stopro bude vylet do trebone - tak dam jeste vedet!!! :wink: sice nemam manducu, ale snad to beres i tak :lol: a neznas Cizkovi nebo Jaracovi? :wink:

katko, tyhle predMS naladicky, no to mne fakt chybi :lol:

adel, krison se jen tak obrovite tvari - vzdyt nema jeste ani 9 kg - tak kde jsou takovi sampioni jako marecek! :lol:

moc pekne fotecky! vsechny! mam radost, ze jsme takove uvedomele forum a nenicime deti klokankama 8) kdyz to nekdy vidim - nohy visi, hlava visi… des!

jo, od nedele prikrmujeme! teda jestli se tomu da tak vubec rikat, protoze to pidimnozstvi, co do krisona po tuhych bojich dostanu… :roll: tak snad se to zlepsi! jinak asi budu kojit do jeho patnacti :lol: :lol:

uz to tu pisu dve hodiny :lol: tak radsi odesilam a bude-li mi dovoleno, jeste se vratim 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
10.6.08 10:49

Ahojky,
dobré předpoledne :D

Teď jsem se vážila a jsem na své předtěhotenské váze, tak z toho mám hroznou radost :D :D :D , ještě tak dvě kila dolů a budu spokojená :D :lol:

Mám radost z Denisky, konečně vzala na milost zeleninu a tři dny po sobě otvíralo pusu jak kapřík a očividně jí to chutnalo - špenát a mrkev z rýží, bojovaly jsme se zeleninou 3,5 měsíce :D , tak doufám, že se to nepokazí a už jí bude chutnat čím dál tím více

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
10.6.08 10:50

mrkev s rýží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie