Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jdu do pelechu, Vlada volal uz pred hodinou a pul a porad neni doma........
kaccherie všechno nejlepší a hezky a hlavně pořádně to oslav
![]()
AHojky!!!
Teda dnes venku tak krásně…až moc, tedy…a vy tady máte snad 10 stran!!!!!!
KACCHERIE…VŠECHNO NEJLEPŠÍ!!!!!!
Jinak já zítra valím do školy, takže jdu asi chrnět…
Jo…už jste někdo kupovali to oblečení pro mimča do manduky??? Aby se nepotila????? Trochu se děsím toho, jak bude malý zpocený......tak kdyžtak poraďte!!!!
Tak brou…!
dobré ranko všem,
já nic nestíhám, omlouvám se, ale práce mě úplně válcuje, až to skončí (respektive se to trochu uklidní) budu se Vám zase věnovat jak se patří ![]()
tulenice , prosím, ty jsi posílala odkazy na ty půjčovny manduky, nemáš to ještě někde, potřebovala bych ji někde sehnat
doma mi to zatím neprošlo, dokud to nevyzkouším(e) na vlastní kůži
dík
teda nějaká půjčovna nejlépe v Praze, abych tam mohla osobně a nemusela si to nechat posílat ![]()
Dobré ranko!
Sophinka stále spinká
,do práce jedu na desátou,takže pohodička.
POčasí zatím u nás krásné,snad to vydrží a ta hnusná předpověď nevyjde.
zaju našla jsem ti to…
http://www.nejenprodeti.cz/?…jčení-šátku-
Cau holky
tak u nas se jeste taky spi- pripisuji to ty vakcine, chudak mala
JA jsem pro at se ochladi. prset nemusi
dobre ranko!
jeste k vasi vecerni diskuzi: kaccherie, ja bych rekla, ze to muze byt nocni des… rika se, ze tak v tomto veku u deti s bohatou fantazii nastupuji
doporucuje se uplne ditko vzbudit, delat na neho kasparky a pumprdliky, aby se mu to po usnuti znovu nezdalo…
jo a opozdene vsechno nejlepsi! ![]()
napoly, 1. hexa?
no vy jste teda rychlici
![]()
tulenice, co ublinkanek, dobry?
a katy, jituska?
my dnes mame sraz s kamaradkou se malym mimcem, tak se tesim…
papa!
Krisulko dobrý, ráno zbaštil banán. Zatím neblindí, i v noci byl klid. Nějaký ublinkávání mě normálně nechává chladnou, to jsem zvyklá, ale tohle byl gejzír, ten oblouk měl tak 60 cm - prostě pololežel v lehátku a poblil kromě sebe (bodýčko, kaťata, ponožky, lehátko) i podlahu před ním …
Ženský, vy jste hrozný kecky!!!
![]()
Kaccherie, všechno nejlepší! Doufám, že jsi to hezky oslavila a ještě to pořádně oslavíte, až se vrátí manžel. ![]()
Jinak takhle hroznej běs jsme ještě neměli, ale taky se někdy ozve šílenej pláč a prostě potřebuje jenom pomazlit a zjistit, že tam není sám. ![]()
Zaju, Látkovky mají taky půjčovnu. Sídlí na Spořilově… Mimochodem, mě včera balíček odeslali, takže dneska bude manduca doma.
Ostatně je to tak akorát, protože teď budeme hlídat našim psa, tak to bude na ranní venčení akorát. ![]()
Adel, díky za odkaz na ty kšíry! ![]()
Petule, to je dobře, že máte u vás taky vrby.
A cucaj kadmium?
Jeli jsme se totiž podívat na pokusnou plantáž. ![]()
Mimochodem to bylo docela vtipný. Asi tak 300 metrů od té plantáže prodávají pozemky na domky. Když člověk ví, kolik je tam svinstva, tak by tam šel nejraději ve skafandru a někdo si tam koupí zahrádku… ![]()
no, tak male blbo na mne usnulo pri kojeni, tak vam jeste napisu
![]()
vcera jsem byla v divadle na „vratila se jednou v noci“ - deset let mrtva matka se vraci k synovi, aby mu kecala do vyberu nevesty
bylo to vyborny! no ale co chci… privedlo me to na takovy prasteny myslenky, jak to bude vypadat, az bude k. velky a bude me nasirat a jaka je skoda, ze z takoveho mileho miminka vyroste protivny pubos (dal uz radej nemyslet) - proste komedie - musela jsem se pak smat sama sobe
![]()
ja teda nevim, jestli to jsou jeste hormony nebo co, ale je to des! a takova normalni jsem byvala
![]()
Ahooooooooooooooj, ja mam dnes dobru naladu. Od rana Kubicek este nevrestal, a okrem toho som spala 7 hodiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
. TAk som taka nejaka pohodova. Kubino sa v noci zobudil, sosol cajiku a o 15 minut uz spal. Tento den asi zapisem do historie
![]()
AAAAAAAAAale siel spat o pol jedenastej ![]()
ad chrapanie
no tak moja draha polovicka chrape tak, ze ho pocujem cez dvoje zatvorenych dveri. Spim vedla v izbe s Kubinom. Zatial teda. Najprv sa povenujem velkemu a potom sup k malemu. hehe. No ale proste moj Milos ma styrikrat zlomeny nos, spi len na chrbte pripadne na boku a chrape ako chuantorena................... co uz. A to aj jeho otec........... asi to maju v rodine.
ad plac
tak Kubik ma tiez zachvaty placu, asi si precvicuje plucka. Vcera jacal cely den.
ad blinkanie
tak my blinkame skoro kazdy den. Neviem preco, ale proste stale Kubik zo seba nieco vyflusne. Zacal grcat aj z Beby, tak som vcera Kubila Nutrilon a uvidime. Zatial ho nevygrcol
No a ako su na tom vase mimisky co sa tyka jednorazoviek? TEraz v tomto teple ma Kubik take ruzove otlaceniny. TAk som skusala latkovky. Bohuzial nemam vrchne nohavicky, no musim kupit a uvidime. Neviem ci ta latkova plienka nie je teraz v tychto teplach vhodnejsia ako tie umeliny. Musim nieco vymysliet.
No idem varit cestovinku. Polievocka uz je hotova a potom ideme bastit. Kubino vcera otvaral pusu, skoro ma zozral, ked jedol polievku........ hehe.
No tak zatim.................................
tulenice píše:
zaju našla jsem ti to…http://www.nejenprodeti.cz/?…jčení-šátku-
http://www.isatky.cz/index.php?…
díky
čus baby,
tak se tu právě přehnala pěkná buřina, byla fakt super
Akorát ty moje kytičky dostávaj teda pěkně na zadek… ![]()
Katko snad nebudeš látkovat???
krisulko až budeš v Třeboni tak dej určo vědět, zajdem na kafíčko ![]()
ještě jsem chtěla něco napsat a už nevim co, jsme totiž uprostřed uspávání ![]()