LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1994
12.6.08 18:52

tulenice jak jako počůraná záda? 2v1 znamená, že je tam nepropustná vrstva… A počůraná plínka v igelitu sice nevoní, ale rozhodně tak nepáchne jako jednorázovka s absorbčním gelem obsahujícím tributyl cínu, vyrobená z ropy :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
12.6.08 19:16

pardon, že vám lezu, ale mám jeden tip pro Mínu. Kunu jsme měli na chalupě a zkoušeli vše možné. Nám zabralo pískající krabička na baterky, je to přímo na odstrašování kun. Kuna už se nevrátila. Bohužel přesně nevím, jak se jmenuje, ale na internetu to určitě najdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
12.6.08 19:23

ahooooj,
my jsme měli noc clekem klidnou…teda až na to, že jsem malýmu špatně zalepila plínku, takže byl počůranej on, já a postel :roll:

já teda na látkovky taky přecházet nebudu…bych to asi nezvládala…

vy mě teda pěkně ser*** s tou manducou :twisted: …tak budu muset nějak nenápadně tátu nakousnout :arrow: abych teda netrhala partu :wink:

ještě jsem něco chtěla, ale nevím co…takže až si vzpomenu, tak to sem šoupnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
12.6.08 19:45

Hildo :pankac: :pankac: :pankac:

Jo, Míno vidíš, Radka má pravdu. Jmenuje se to ultrazvukový plašič myší, kun a já nevím čeho ještě. Máme to na chatě a tentokrát tam myši nebyly. :wink: Zkusím od mámy zjistit kde to koupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
12.6.08 20:02

Kurňa, ta plenka all-in-one, co tu proběhl odkaz, je nááádherná. Ta cena už tak nádherná není, ach jo… a vůbec, přestávám se v těch nových plenkách orientovat, ale jsou čím dál tím pěknější. Akorát nějak nechtějí levnit…:(

já už jsem z té manducy taky tak zblblá, že jsem se přihlásila do soutěže na bc, kde je hlavní výhrou nosítko. :)

Míno, tady se dozvíš všechno, stačí nadhodit problém a hned někdo poradí, no, není to tu fajn? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
12.6.08 20:13

Hildo prostě mám obavu že někudy proteče, holt rodinné zkazky o látkovkách… z ropy je vyrobeno ledacos, mimochodem když to vezmu od počátku, tak ropa je vlastně taky přírodní produkt…

Napoly jen klid na to aby si byla in si stačí pořídit kunu a ta je zdarma :pankac:

helmitko tobě se líbí? a já si pořád říkám k čemu jsou na plínkách ty obrázky, ty když mi prosvítaj bodýčkem, tak mám pocit že plínka, protekla. Specielně ty žluté motýlky na hugieskách… by mi stačily i bez obrázků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
12.6.08 20:17

tulenice, tož nevidíš, jak je ta plenka krásná sama o sobě? Nehodnotím, jestli bude něco prosvítat, kromě toho, když je horko, můžeš mimi nechat jen v plence, úplně vidím, jak děcku visí z boku z plenky ty psí uši… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
12.6.08 20:20

Helmitko tak náhodou ty uši, to je přímo týrání dětí, úplně vidím Mišana jak by se snažil je ožužlat a řval by vzteky že tam hubou nedosáhne… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
12.6.08 20:32

Ahojda tak se hlasim z marodova Vikousek ma horecky vzdycky ji na chvili srazime cipkem, ale pak zas pres 38 :(
rano mazem k dr (doufam, ze nebude potreba mazat v noci na pohotovost) jen nevim jak mam pochytat moc do sklenicky nemate nekdo tip :?:

Adel jak se delaji „boticky“ z tvarohu?

kurna tomu slengu ohledne plinek nerozumin, chvili jsme o nich premyslela, ale vzhledem k tomu, ze bych pres zimu nemela kde susit jsem to zavrhla a ted uz do toho nepujdu…

Mino to ti nezavidim…drzime palecky at na kunu vyrajete :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
12.6.08 20:36

raveno chuďátko malé, na moč se v lékárně prodávají takové pytlíky které se holčičce přilepí .. no ale musí se hlídat a jak se vyčurá tak sundat, jinak to vyteče. Jen nevím jestli to ještě teď koupíš. Jinak by mohlo zabrat rozbalit a počkat až se vyčůrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
12.6.08 21:05

Tulenice tak to pytlik uz nestihnu koupit, ale budu mit tip na priste…ja si klido pockam az bude curat jen netusim jak to pochytam

dneska jsem odbehla pro cipek a pocurala mamince postylku jeste, ze mame chranic madrace :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
12.6.08 21:31

Raveno - tak s tím zkušenost mám,musela jsem donést moč jak jsme léčili tu falešnou Sophinky teplotku.Takže,dej ji pořádně napít (čajík či nakoj),připrav si skleničku-já použila hrnek na čaj :oops: ,za chvíli na to jsem ji rozbalila,namočila žínku v teplé vodě a položila jí to na podbříšek. Funguje to spolehlivě,jen musíš bedlivě číhat s tím hrníčkem mezi nožičkama,protože to je frkot,tak abys něco zachytila.Té moči nemusí být moc,stačí zkumavka.Moc na vás holky myslím!!!!

Radko,a všem co myslíte na moje nervy děkuji za rady.Vyzkoušíme všechno!

Tulenice - nesnaž se přesvědčit látkařky,že největší vynález jsou jednorázovky. Skoro to tu zavánělo už ideologickým bojem :lol: Já se ale přidávám do tvého týmu :wink:

Adel,Zuzi - co to je za seriá? Já jsem to nejen neviděla,ale ani nikdy o tom neslyšela. Nova u nás moc nejede - jo to takhle eurosport a box - to mám každý večer skoro povinně. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
12.6.08 21:40

Raveno,
tusim sa tie zabaly robia tak, ze sa da tvaroh na nozicky po kotniky, zabali sa do sacka, na to ponozky a sup pod perinu. Ked to potom rozbalis a tvaroh bude osuseny, tak to znamena ze to vysalo horucku. Aspon myslim ze je to tak.
Drzim palceky.
Ja som musela Kubovi horucky zrazat vo vani v 36 stupnovej vode, inac to neslo a potom ked mal pod 38 tak sup cipok do dupky a snazit sa zaspat. A ked mal horucky v spanku tak zase zobudit a sup do vane.
Pomohlo to ale bolo to krute.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
12.6.08 21:55

raveno , luli ty backurky popsala perfektne. tak at zaberou, ze viktorce viktor posila jednu horouci pusinku :lol: . ja ho dneska na koupani nalozila do hodne vlazny vody, a docela to zabralo.

jeste k tem plinkam, ja se teda stranim jakyhokoli boje a presvedcovani. jsem zamilovana do latkovek, ale nad jednorazovkama se neofrnuju, popravde na vyrazy jako „hnusopleny“ apod. jsem skoro alergicka. at si kazdy bali do ceho chce, ja davam to, co mam zrovna po ruce, kdyz jsem lina vyprat, tak mame jednorazovky. a jinak obrazky na kalhotkach taky moc nemusim, presne mi taky vadi, jak to prosvita, radsi mam jednobarevny.

mino , prosim te, az najdes, kde prodavaj ten plasic kun, dej mi vedet prosim te. jinak serial se jmenuje gilmorova devcata, prvni dil prvni serie jde zitra po 14h na nove, je to takovy lehky, vtipny, cesky dialogy skvele udelany s bezkonkurencnim dabingem s. postlerovy, proste idealni serial pro matky na matersky (no, u vas by se mel asi divat tatinek :wink: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
12.6.08 22:13

Raveno, když půjdete k dr. tak rozhodně chtěj, aby Viki udělali CRP - píchnou jí do prstíčku, vezmou krev do takové tenoučké trubičky a udělají tzv. rychlou sedimentaci. Normální hodnota je cca 6, když měl Mates 40, doktorka říkala, že to bývá při viróze (to mu ještě moč vyšla negativní), 90 už je fakt hodně. No, když nás přijímali do nemocnice, měl 112 - jasný zánět (ten doktor se už tvářil fakt vážně).
U dr., které to neproplácí pojišťovna jsem za to platila 100,–.
Každopádně doufám, že se do těchto hodnot vůbec nedostanete.
Jo a odběr moči - taky jí můžeš nechat rozbalenou na igelitu, ale myslím, že způsob, co popisovala Mína je lepší. :wink:

Kunoplaš máma koupila na www.format1.cz :D

A ještě dodatek k plenám: jak říká Adel, je to věc každýho do čeho balí. Já to jen nechápu. Ale rozhodně je nezavrhuju - v nemocnici se taky hodily. Myslím, že ani jeden extremismus není na místě. :wink: Ale taky musím souhlasit s Hildou - přijde mi, že jednorázovky smrdí víc a hůř, ropa není rychle obnovitelný zdroj a tributyl cínu od svého ňuňánka :wink: držím raději dál. :wink:
Mimochodem, ještě existuje „kompromisní“ řešení ve formě moltexek. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital