Poradna duly
Jana Čurdová
Caute
tak nase deti v noci OK, zato maminka celou noc mela praci s latkovkama......
Normalne nocni mura
Helmitko s klistakama nestras..... malej mel vcera pres 38, a pred 14 dny mel kliste......... tak mam dilema, jit na krev?zarudle to nema, nic
tulenice píše:
Zaju budeš mu muset pomoct, strč mu teploměr do zadečku. Skrč mu nožičky a pomáhej mu tlačit na bříško. Asi tam má hodně tuhé hovínko.
díky, ale to u nás bohužel nepomáhá … Matýsek si totiž nenechá ty nožičky skrčit, bych mu je musela zlomit
to už známe … i měření teploty je vždycky horor
no nic, nevěším hlavu, on to odpolko vytlačí až bude ležet na břiše … teda zatím se mu to vždycky povedlo, tak v to doufám i teď … leží na břiše, zakousne se do nějaké hračky, tlačí a zvedá u toho zadeček a pak je vždycky velkej úsměv a děsnej smrad
a můžem jít přebalit (jen bych pak vždycky potřebovala plynovou masku
)
Ka-tka zarudlé to ani být nemusí… zajdi za doktorkou a o klíšťákovi řekni… co děláš po nocích s látkovkama?
zaju jo hlavně po mase je smrad náramný a což teprv kdyby si hned nepřebalila… to by byla radost
.
Doktorka o tom vi
volala jsem a pokud nema horecky porad, mel jen vcera tak mame dal hlidat........
no zdalo se mi o nic ale jako hodne
Ka-tko to si je jako pořád prala, žehlila, skládala, přebalovala?
![]()
ka-tko, na krev bych s malým šla, ale až tak za 6 týdnů, dřív se to nezjistí. Horečka může být a flek být nemusí, tak pro jistotu.
tulenice, přebalit chobotnici, to chce grif, ale člověk už to má v ruce… ad borelka…jak moucha jsem už od porodu, toho si určitě ani nevšimnu… ![]()
adel, thirsties taky neznám, ty na těch plenkách úplně ujíždíš
já bych potřebovala vlňáky na druky, ale je mi líto pětistovky, ceny vlňáků jsou děsné, tak nevím, jestli nekoupím flísáky… bambuska od BL je ještě furt na poště, tak zatím neznám kvalitu, pak napíšu…
tulenice píše:
Ka-tko to si je jako pořád prala, žehlila, skládala, přebalovala?![]()
![]()
![]()
![]()
jo jo ![]()
Helmitko vím že to chce grif, však stačí když tu mou chobotnici náhodou přebaluje manžel a to v tu chvíli ještě Mišánek kouká co se to děje a je opravdu hodný… ale i tak je pak mužíček nějaký znavený… pryč jsou ty časy kdy jsem řekla zvedni nožičky - zvednul, očistila jsem zadeček, namazala mastičkou, zabalila… jojo.. ty časy zmizely, přebalování je teď poněkud jiné…
Ka-tka no o jednorázovkách se mi naštěstí ještě nezdálo a dej si bacha sny se opakují.
![]()
Tak to ti to pak bude katko připadat jako sranda. ![]()
Tulenice, s chobotničkou je to složité ve všech plenkách. Ale… Když mu dávám čtvercovky, tak si je připravim rovnou do gatěk, takže je to jako s jednorázovkou. A když mu dávám tvarovanou, tak dám nejdřív tu, zapnu, ona sama drží a pak dám v klidu svrchňáky. Docela dobrý fígl je, dát Matýskovi do ruky něco extra zajímavého na hraní. Teď jsem mu dala snappi sponku a ani se nehnul. ![]()
Koukám,že už tu je jen málo kdo komu si mimisek nezahrál na létajícího Čestmíra. Hlavně že to vždy dobře dopadlo.
Naše dnešní noc děs běs - né kvůli Sophince,ale byli jsme jak myslivci na čekaný - máme tu kunu,už od loňska a né a né se jí zbavit. Na čas dala pokoj, ale teď už zas řádí.Tak jsme si na ni políčili. Svině,návnadu do rána všechnu sežrala,dělala přitom zas bordel jak prorvaná a nad ránem zmizla.
Helmitko - opatruj se! Je dobře,že se na to přišlo včas!
Ahoj holky,
Adel, doufám, že je Viktorkovi lépe.
S tou boreliózou - to aby se člověk bál někam vyrazit, aby si nedonesl domů nějakou potvoru, příjde mi, že je toho čím dál tím více ![]()
Já u papírovek taky zůstávám, opruzeniny jsme ještě neměly a používám Hagísky nebo Tesco, někdy Pemprsky
Když píšete o látkovkách, tak jen zírám, jaké jsou druhy, ..................... ![]()
tááák a je to venku
přesně jak jsem psala, zakousnutej do motýla, zadeček nahoře a .....
Mino a co chcete s tou kunou dělat ???
![]()
Helmitko jo taky jsem byla po porodu i po 2 transfůzích jak moucha cca 3-4 měsíce, ale jsem se překonala a zobala železo. Papinkala masíčko, jatýrka. Dopřej si zinek, hořčík a vápník…
Ehmm jsem ostuda já už si asi tak 2 měsíce volám na gyndu pro výsledky… ale co kdyby něco bylo tak by se mi ozvali…