LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8793
10.6.08 10:55

krisulko neboj do patnácti kojit nebudeš, to by se mu holky smály :lol: :lol: :lol: a vždy se začíná s pidimnožstvím, však ono mu to zachutná, to se neboj.
My v neděli zkoušeli jogurt, no nic moc extra to nebylo, tak ještě počkáme. Cestou do Třeboně zkoušel zubiskama strouhat broskev (loudil až vyloudil), kupodivu na jazýčku potom něco měl.. a banánem se docpal, děda co sedel vedle nás kulil oči - co tak malý dítě zblajzne. :lol: :lol:

Hildo v Třeboni jsem si dala štiku (chtěla jsem ji ochutnat), no ale za ty prachy znám lepší rybí pochutnáníčko… Ale stále nostalgicky vzpomínám na rybičky co jsem baštila v jižní africe… Mít velký vysunovací jazyk tak jsem poslintaná až na zádech.
Ten dětský koutek s kavárnou je kde?

Jo holky Manducačky přiznejte se, kdo už měl nablito na zádech a nevěděl o tom? Mišánek mě poctil včera, zjistila jsem to až doma. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
10.6.08 11:54
kaccherie píše:
mrkev s rýží

ahojky prosím jak dáváš tu rýži? nějak ji mixuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
10.6.08 12:25

Achoj,
tak my sme papali kuraciu polievocku s bezvajecnou cestovinou a mrkvickou a to ste mali vidiet ako to na mna otvaralo pusu. Ma siel zjest. Ryzu ja nemixujem, respektive nemixujem uz vobec nic, len lyzickou popucim a papame hrudkate. A jablko papame celu osupanu polovicku. Kubino si to vezme do ruky a zje - sak ma zuby, hehe. No a na ranajky nam neberie mlieko, to vyzvracia, ale jogurty , pribinaky a ako dokrm chlebik s maslom pripadne syrom, tak to joooooooooooooooooo. Na to by ho bolo. Kludne sprasi aj cely krajec. No prave krici tak ja du du du

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
10.6.08 13:08

ahojky, tak jsem se rozhoupala a budeme mit na 100% bondolino, jen jeste doresim tu barvu :wink: . no preci nebudu mit manducu, kdyz ji mate vsechny, ze jo :lol:

kaccherie , ja budu kupovat nositko na nosenideti.cz, jinak doporucuju mamaja.cz (kupuju tam plinky, ale ma i manducu), pani odesila hodne rychle a je s ni skvela domluva.

havo , diky za tip, koukala jsem, ale alpino ma ty popruhy taky vedeny tak, jak mi to nevhovuje. uz jsem to rozsekla, jdu do bondolina. a kdyz kluk vyroste, tak ho zas prodam (bondolino, ne viktora).
a ke ksiram - mam normalni od canpolu: http://www.detskydum.cz/…npol-132301/ . akorat jsou uz po aje, jeste maji vsechny prezky a karabiny plastovy, tyhle koukam, ze maji cast kovovou. osvedcily se mi fakt hodne. davam mu to na volno, takze se muze pretocit na bricho, kdyz chce. a je k nim i voditko, kdybys chtela matu pak drzet, az se bude ucit chodit (to jsme teda nevyuzili, ale treba v UK se to pouziva hodne).

jinak jsme si ted trochu uzili s ajou - v nedeli vecer byla najednou hrozne unavena, bolely ji ruce, nohy, hlava, mela zvysenou teplotu… v noci z nedele na pondeli normalne z te teploty blouznila, vykrikovala ze spani (a budila tak porad viktora :roll: ), zkratka noc nic moc, moc jsme nespali, cely vcerejsek pak jen tak polehavala. nevim, co to bylo, mozna jen telo bojovalo s nejakym bacilem - ale vybojovalo to, dneska uz je aja dobra (byt trochu protivnoucka). v prvni chvili jsem se bala nestovic, protoze mela par cervenych flicku, ale dneska uz nic.

mino, kaccherie, teda s tim vic jak desetihodinovym spanim fakt nes…e :evil: !!!
no a nevim, co jsem jeste chtela, nejak me to rozhodilo, kdyz jsem si predstavila, ze nekdo spi v noci skoro dvakrat tak dlouho jak ja… :evil: :wink:

jo, s pitim, v patek jsem byla s detma a kamaradkou na obede, musela jsem krajet aje jidlo a viktor mel zizen, tak jsem mu vrzla aji hrnek s ovocnym cajem http://www.baby-eshop.cz/…ommee-tippee - a on si chytil ouska a normalne sam pil, sikula. ja jsem z nej uplne nadsena -basti nadherne, sklenicku prikrmu da behem chvilky (jedno co - mrkev, brambory, spenat, brokolice…), kdyz si vzpomenu, jak jsem vzdycky do aji dostala tri lzicky a pulku mi vyprskala :roll: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
10.6.08 15:35

Tak jsem koupila nosítko Babybjorn Active, je super, až bude čas hodím fotečku :lol:
Mám toho dneska moc, tak zatím pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
10.6.08 15:42

Luli mám v sousedství holčičku, jen o měsíc starší než Mišánek, ta už před 2 měsíci vklidu zblajzla housku, podotýkám nemá zuby…

Když dělám rizoto, musí Mišánek dostat svůj podíl, jinak zboří dům. Uvařím rýži do skoro rozvařena, přidám maso a zeleninu a už ho láduju (tedy kousky bez masa, to by nepokousal)…

uáááá to je kravál, jezdí židlí po dlažbě a heká nadšením…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
10.6.08 15:49

Naše domácnost se bude muset reorganizovat, chystal se seznámit minicymbidium (taková menší orchidej cca 60 cm bez květu jen listy) se svým chřtánem… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
10.6.08 19:45

Holky, děkuji za odkazy, na všechno se kouknu a pak uvidím :D

Enasus, uvařím mrkev, rýži rozvařím a všechno pomixuju. Denisku kousky nadavují. Zítra jí k tomu přidám masíčko a jsem zvědavá, jak jí to pojede. Jsem z toho fakt nadšená, jak to baští, protože to byly boje šílené - pláč, hlava na bok, prskání,..............pak jsem jí do toho dávala přesnídávku, pak jsme zase bojovaly se zeleninou samotnou, několikrát jsme si dávaly pauzu,.................. :lol: :lol: :lol: kolikrát se blížilo poledne a já už z toho měla nervy :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
10.6.08 19:48

Tulenice, naše domácnost taky :D , je to fakt něco. Dnes mi Denča vypla počítač, pak mi vypnula mobil, asi mě chtěla jenom sama pro sebe.

Sotva dnes malá usnula, tak se přiřítili tchánovci, tak malá oči jak sova, bála jsem se, že potom nebude moct usnout, protože s ní řádili, ale dala si ještě mléko a usnula mi na rukách, bobeček, ani si nestihla brknout, tak dnes šla spát až po sedmé :lol: :lol: :lol: - o spánku příště už ani neceknu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
10.6.08 20:27

Holky, co je dobré na blinkání, bobíček mi tu hází šavle… asi má prázdný pupíček, ale jinak je v pohodě…mám ho na zádech v manduce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.6.08 20:31

no nejdrive ho vyber z ty manducy :-D

Nevim, co bych dala, mozna Hořky caj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
10.6.08 20:46

Ka-tka: Tak právě po čaji mi bleje jak Alík. A myslíš, že by vzal do pusy HOŘKÝ čaj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.6.08 20:46
tulenice píše:
Ka-tka: Tak právě po čaji mi bleje jak Alík. A myslíš, že by vzal do pusy HOŘKÝ čaj?

tulenice, ja bych si dala spise ledovou colu :-D

Fakt netusim.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
10.6.08 20:50

Tulenice - kdyby v žaludku nic neměl,tak by nic neházel :lol: Záleží kdy jedl naposledy a co.

Adel - já netvrdila že Sophi spinká 10 hodin,jen jsem se pochlubila,že chodí spát v sedum a vstává kolem deváte (dnes před 11 hod dopolední8O-jasně že si v průběhu toho kopne do sebe 2 lahvičky mlíčka ) a už vůbec netvrdím,že jsem vyspalá,protože jestli někdo neví co je nesnesitelnější víc jak komár tak já už jo. Chrápající manžel :evil: ,kterého teď trápí alergická rýma a nemůže dýchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.6.08 20:55
.Mína. píše:
Tulenice - kdyby v žaludku nic neměl,tak by nic neházel :lol: Záleží kdy jedl naposledy a co.Adel - já netvrdila že Sophi spinká 10 hodin,jen jsem se pochlubila,že chodí spát v sedum a vstává kolem deváte (dnes před 11 hod dopolední8O-jasně že si v průběhu toho kopne do sebe 2 lahvičky mlíčka ) a už vůbec netvrdím,že jsem vyspalá,protože jestli někdo neví co je nesnesitelnější víc jak komár tak já už jo. Chrápající manžel :evil: ,kterého teď trápí alergická rýma a nemůže dýchat.

ucpat pusu ponozkou :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí