LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3136
10.6.08 21:24
kaccherie píše:
Holky, stalo se vám někdy, že váš prcošek začal strašně plakat a byl mimo sebe??? Deniska teď úplně strašně plakala, tak normálně nepláče, když má hlad apod., byla jakokdyby vyděšená a trvalo asi pět minut než se uklidnila, než mě poznala, .................bylo to hrozné a nestalo se to poprvé, co tak plakala. Nevím, co se jí mohlo zdát. 8O

jo jo, Filipkovi se tohle taky stalo…musela jsem s ním projít pokojíček, že tam nikdo není…ale byl z toho úplně vytřepanej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
10.6.08 21:24

Kaccherie stává se nám to pravidelně, většinou je to prdík, stačí poklepat na zadeček… když to nezabere tak pochovat, nakojit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
10.6.08 21:25

Tulenice - taky bych řekla že mu to prostě jen nesedlo. Možná z toho horka dneska jestli se malinko nepřehřál. Zítra bude určitě v poho.

Jinak Sophinka nechrápě,ale zase na celé kolo strašně prdí. Takže to v noci u nás v ložnici je sešlost :roll:

Já si tu dávám skleničku krááásně studeného pivečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.6.08 21:27

Kacherie tak vsechno nejlepsi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
10.6.08 21:31

Díky. Mína mi udělala chuť na pivo, tak jsem si dala jedno rychle zchladit do mrazáku a připiju si na zdraví :lol: :lol: :lol: , to je bída :lol: :lol: :lol: , dřív jsem o narozkách někde pařila do rána a teď :lol: :lol: :lol:

Chodila jsem s malou po pokoji, povídala jí říkanky, pouštěla ji na telefonu melodii, kterou miluje a řechtá se, ale dlouho se nemohla uklidnit, že by prdík?? Vždycky když se to stane, tak jsem z toho vystreslá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
10.6.08 21:33

Kaccherie - tak všechno nejlepší!!!!

Tak nám se to nestalo,ale mám taky první zážitek z vteřiny nepozornosti - Sophi má dudánka přidělaného na řetízku s kovovou kulatou příchytkou.Měla jsem ji na klíně,kecám a kecám s návštěvou a najednou šílený záchvat řevu.Odepla si tu placku a narvala ji do huby kde se jí naštěstí JEN zpříčila.Musela jsem ji to poměrně násilím vyrvat. Fuj,ještě teď mi je z toho na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
10.6.08 21:36

Napoly no zkusím to vyhrabu tu nějaký pytlíkáč…
Momentálně spí…
Kaccherie taky přeju vše nejlepší a panáka si klidně dej. Je to klidně možný že ji taky trápí prdík. Si to představ, klidně si spíš a najednou tě zabolí bříško…koho by to nevyděsilo…
Možná mu to nesedlo, přehřátí? no dnes jsme na slunce nevytáhli paty, ale raději jsem mu chtěla dát nějaké tekutiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
10.6.08 21:37

Kaccherie - já si myslím,že pokud je to z ničeho nic ze spaní,tak se jí prostě něco ošklivého zdá. A pak dokud se neprobere a neodvede pozornost tak brečí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
10.6.08 21:41

Tulenice - přehřát se můžeš i ve stínu. Teda ty už asi ne,ale mimi každopádně. Záleží na teplotě vzduchu,přehřát se může nakrásně i v místnosti. Ale věřím,že mu to prostě jen nesedlo,třeba toho měl naráz hodně a tak část upustil. Pokud spinká,je to dobré znamení. Já bych do rána jen kojila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
10.6.08 21:45

Míno, ty prďolky fakt člověk musí pořád hlídat, věřím, že ses musela šíleně leknout.
Klikla jsem na tu webovku, skrz Manducu, a začla si prohlížet noční košilky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
10.6.08 21:56

Míno no uvidíme, v noci stejně jen kojím, kdo by se patlal s čímkoliv jiným…
brr to leknutí ti nezávidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.6.08 21:58

MAla po ockovani ma zvysenku a ted desne rvala, spocena jak prasatko, chudacek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
10.6.08 21:58

Kaccherie - tak pro Denisku manduku,pro maminku taky něco :wink:

Přeju všem dobrou noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
10.6.08 22:03

Ka-tko chuděrka malá, zkus jí dát obkládek…
Míno sladké sny.
My je budeme mít supersladké, měli jsme k večeři palačinky s jahodama. :-) Smažila a jedla jsem je s Mišanem na zádech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
10.6.08 22:13

Katy, bobeček malý.

Denča je taky celá zpocená bobek, ale teplotu nemá. Jsem ráda za to ochlazení, které má přijít.

Míno, dobrou noc, a určitě bych si něco zasloužila, co se Deniska narodila, tak jsem si neudělala ničím radost a nic jsem si nekoupila, myslím jen na malou a sebe zanedbávám :lol:

Začínám slavit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital