Poradna duly
Jana Čurdová
kaccherie píše:
Holky, stalo se vám někdy, že váš prcošek začal strašně plakat a byl mimo sebe??? Deniska teď úplně strašně plakala, tak normálně nepláče, když má hlad apod., byla jakokdyby vyděšená a trvalo asi pět minut než se uklidnila, než mě poznala, .................bylo to hrozné a nestalo se to poprvé, co tak plakala. Nevím, co se jí mohlo zdát.
jo jo, Filipkovi se tohle taky stalo…musela jsem s ním projít pokojíček, že tam nikdo není…ale byl z toho úplně vytřepanej…
Kaccherie stává se nám to pravidelně, většinou je to prdík, stačí poklepat na zadeček… když to nezabere tak pochovat, nakojit…
Tulenice - taky bych řekla že mu to prostě jen nesedlo. Možná z toho horka dneska jestli se malinko nepřehřál. Zítra bude určitě v poho.
Jinak Sophinka nechrápě,ale zase na celé kolo strašně prdí. Takže to v noci u nás v ložnici je sešlost ![]()
Já si tu dávám skleničku krááásně studeného pivečka.
Díky. Mína mi udělala chuť na pivo, tak jsem si dala jedno rychle zchladit do mrazáku a připiju si na zdraví
, to je bída
, dřív jsem o narozkách někde pařila do rána a teď
![]()
Chodila jsem s malou po pokoji, povídala jí říkanky, pouštěla ji na telefonu melodii, kterou miluje a řechtá se, ale dlouho se nemohla uklidnit, že by prdík?? Vždycky když se to stane, tak jsem z toho vystreslá
Kaccherie - tak všechno nejlepší!!!!
Tak nám se to nestalo,ale mám taky první zážitek z vteřiny nepozornosti - Sophi má dudánka přidělaného na řetízku s kovovou kulatou příchytkou.Měla jsem ji na klíně,kecám a kecám s návštěvou a najednou šílený záchvat řevu.Odepla si tu placku a narvala ji do huby kde se jí naštěstí JEN zpříčila.Musela jsem ji to poměrně násilím vyrvat. Fuj,ještě teď mi je z toho na nic.
Napoly no zkusím to vyhrabu tu nějaký pytlíkáč…
Momentálně spí…
Kaccherie taky přeju vše nejlepší a panáka si klidně dej. Je to klidně možný že ji taky trápí prdík. Si to představ, klidně si spíš a najednou tě zabolí bříško…koho by to nevyděsilo…
Možná mu to nesedlo, přehřátí? no dnes jsme na slunce nevytáhli paty, ale raději jsem mu chtěla dát nějaké tekutiny…
Kaccherie - já si myslím,že pokud je to z ničeho nic ze spaní,tak se jí prostě něco ošklivého zdá. A pak dokud se neprobere a neodvede pozornost tak brečí.
Tulenice - přehřát se můžeš i ve stínu. Teda ty už asi ne,ale mimi každopádně. Záleží na teplotě vzduchu,přehřát se může nakrásně i v místnosti. Ale věřím,že mu to prostě jen nesedlo,třeba toho měl naráz hodně a tak část upustil. Pokud spinká,je to dobré znamení. Já bych do rána jen kojila.
Míno, ty prďolky fakt člověk musí pořád hlídat, věřím, že ses musela šíleně leknout.
Klikla jsem na tu webovku, skrz Manducu, a začla si prohlížet noční košilky ![]()
Míno no uvidíme, v noci stejně jen kojím, kdo by se patlal s čímkoliv jiným…
brr to leknutí ti nezávidím…
MAla po ockovani ma zvysenku a ted desne rvala, spocena jak prasatko, chudacek
Kaccherie - tak pro Denisku manduku,pro maminku taky něco ![]()
Přeju všem dobrou noc ![]()
Ka-tko chuděrka malá, zkus jí dát obkládek…
Míno sladké sny.
My je budeme mít supersladké, měli jsme k večeři palačinky s jahodama.
Smažila a jedla jsem je s Mišanem na zádech.
Katy, bobeček malý.
Denča je taky celá zpocená bobek, ale teplotu nemá. Jsem ráda za to ochlazení, které má přijít.
Míno, dobrou noc, a určitě bych si něco zasloužila, co se Deniska narodila, tak jsem si neudělala ničím radost a nic jsem si nekoupila, myslím jen na malou a sebe zanedbávám ![]()
Začínám slavit ![]()