LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1653
12.6.08 22:19

Jo, to CRP je hotové za 5 minut. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
12.6.08 22:39

Havo -dík za super odkaz.

Adel-objednala jsem toto http://www.necas-zt.cz/…1-max-8.html ,ělo by to být skladem,tak doufám že to brzy dorazí. Nebo mi jebne!

Dobrou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
12.6.08 22:49

Míno máš pravdu, už mlčím. Už jsem začala uvažovat že to zkusím jak by se na to Mišan tvářil, když nějaký stejně mám (stačilo by pořídit větší gaťky), ale přešla mi chuť.

Ad seriály já se na bednu skoro nedívám. A když chci, tak mi to stejně Mišan překazí…

Raveno no aby si určitě něco pochytala by mohlo pomoct ji strčit nahou do čisté dětské vaničky a pak teprve použít tu žínku, pak jen přelít do skleničky…

Havo jo ale ty mají jednu velikou nectnost.. cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
12.6.08 22:55

Míno mimochodem nemáš náhodou doma hafíka? Upozorňuju že psi ultrazvuk slyší! Takže mu to nemusí být příjemné, pokud by byl problém, budeš ho muset na vyhánění ubytovat jinde .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
12.6.08 23:21

Kuju za navody :wink: rano budeme chytat jak o zavod :lol:

jen jeste blbej dotaz na ty nozicky mam normalne dat mekkej tvaroh z ty vanicky? :oops:
Adel taky jsem dneska koupala ve velmi vlazne vode, telicko ji to krasne schladilo, ale teplotu nesrazilo:(
Luli pevne verim, ze se nedopracujeme k drastarnam studenych zabalu…vim ze to pomaha, a kdyz neni jina moznost, ale je to hnuuuuuuus do dneska si to velice zive vybavuju :evil:

Gilmorova devcata jsou fajn tak se taky pridam do klubu :wink: jinak ja koukam pravidelne na Zoufale manzelky :wink:

Havo diky za tip urcite se zeptam, v nasi dr mam duveru

jinak se mi sere compik hlasim dopredu kdybych se delsi dobu neozyvala..Mino jak jsem se chlubila, ze uz video staci jen vypalit tak zas se to cely po… a uz mne to pekne se… vubec to nechapu tvari se, ze to vporadku ulozil otevru to a pulka chybi nebo je jinak pomr… takze to vypada na kompletni cistku..brrrrrrrr a nejsou lidi tak asi budu muset sama a :evil: :(

Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
12.6.08 23:49

AHojky holky!!!

Teda..dneska bylo fakt narváno.....nestíhám absolutně ragovat!!!

ad latkovky…
nedávám a ani dávat nebudu…ale čte se to hezky…kdo tomu rozumí, klobouk dolu…

ad kuna…
nezávídím, ale taky jsem o tom odpuzovači slyšela, že funguje…tak třeba opravdu pomůže…kdyžtak byhc to pojistila těma hovínkama…psíky na to máte!!! Jo a s tou pomstou jsi mě Míno pobavila…to jsem i Ladikovi musela přečíst!

ad manduka..
stále váhám…asi ji nejprve půjčíme a teprve potom koupíme…jinak ještě vyhlížím krosnu…

ad kakání..
nám teď pomáhá čerstvé ovoce, které mu přidávám do přesnídávky, pak dávám lžičku ovodné šťávičky trnkové a taky do kaše večer jednu lžičku kaše proti zácpě…takže problémy nemáme vůbec žádné! kakáme jedna báseň…

ad Gilmorky..
HURÁ…KONEČNĚ…nemáte někdo ty série? Že bych si to od vás nechala přepálit…třeba za koláčky :wink:

ad adidasky..
jsou kouzelné.....

Jinak přeju všem marodům (Viktorkovi, Viktorce, Jeníkovi) brzké udravení…nejhorší je nemoc u vlastního dítěte…

tak a jdu spát…dobrou!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
13.6.08 08:42

čus baby,
látkovky už asi necháme, že? Nechtěla jsem strhnout lavinu, vždyť mě znáte :D

Raveno přeji rychlý uzdravení, chudinka Viktorka :cry: Včera jsem ráno měla taky pocit že teplotujem, ale naštěstí se to nepotvrdilo.

Dnešní noc, opět totálně na zabití :evil: Mam pocit že jsem spala tak tři hoďky, a to jsme si včera dali víno, který bylo navíc takový těžký a hodně silný :roll: Já prostě nejsem vinař, už to nepiju :?

Holky, chtěla jsem vás poprosit o malou pomoc. Máme takovej problém s eshopem, že některejm lidem nejde vkládat do košíku. Napřed jsme mysleli, že jsou to cookies, ale evidentně ne. Už to zkoušeli všichni naši známí, i nám to jde perfektně, ale občas prostě někdo napíše že mu to nejde, a nás to štve, protože nevíme, zda tím nepřicházíme o zákazníky. Zkrátka potřebujem narazit na někoho, komu to nepude a řešit to online… Jste tu některá, kterou by to neobtěžovalo? Jen vložit do košíku, NEOBJEDNÁVAT, pokud by nastal ten problém tak by košík pořád hlásil že je prázdnej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
13.6.08 08:48

samozřejmě čím víc vás bude tím líp :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
13.6.08 08:55

Tak ukaž babo jedna, chvilku ti věnuji ale nebude to nonstop… musím hlídat plazivku a další věci, vydává se dál a dál do hlubin domečku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
13.6.08 08:59

tulenice dík, je to www.e-plenky.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
13.6.08 09:01

hildo musím se registrovat nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
13.6.08 09:02

nemusíš, nikdo kdy byste to zkoušel tak se neregistrujte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
13.6.08 09:04

hildi, mne to funguje… zkouseno na mozille, woknousy xp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
13.6.08 09:05

OK

takže systém W2000 SP4 IE 6 funguje bez problémů.
Mrknu ještě do linuxu. Moment než mi to najede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
13.6.08 09:20

ono prohlížečem to určitě neni, mě spíš přijde, že to musí bejt nějakým nastavením, který ten uživatel má, něco jako když se zakážou cookies, ale něco jinýho, vůbec to nemůžem rozlousknout… Ve scriptu chyba určitě neni, to by to potom nešlo nikomu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí