LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2393
18.6.08 22:44
Ewik píše:
Kaccherie,odhodlávala jsem se poněkud déle :oops: :oops:
:lol: :lol: :lol: pardon :oops:

ja mam taky tibet :D je uzasny - jen mi pripada, ze jak je krisik tezsi, snadno se vytahuje, musi se vazat fakt fest :roll:
a jsem ze zabin - ale brno je male, ze? tady zna kazdy kazdeho (alespon pres nekoho) :lol: :lol:

kacudko, taky ho to tak rozciluje? jako ze misto, aby se k cili priblizoval, vzadaluje se :twisted: krison je nepricetny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
18.6.08 23:03

Žabiny 8) (Prošla jsem -bydlela Bystrcí,Jundrovem a pak Černovicema :) )Brno je úžasné,strašně ráda na tu dobu vzpomínám :wink:
jj, vždycky se někdo známý najde :lol:

S tím pevnějším vázáním máš pravdu,ale na druhou stranu Tě pak aspoň nebolí záda :wink: Když je pevně uvázaný,pak drží tvar a nezáleží jak těžké dítě v něm je 8)

Ewik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
18.6.08 23:22

tak jsem Vám jen chtěla oznámiti, že jdu chrněti… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

doboru :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
18.6.08 23:22

joooo, koncit v cernovicich - jak symbolicke :lol: :lol:
(pro neznale - tam sidli blazinec :lol: )

dobrou noc vsem! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
19.6.08 11:29

Ahoj holciny,
koukam, ze dneska zatim zadna velka ucast. Jonys i tatka vecer prezili k vzajemne spokojenosti a bordel po celym byte zbyl na me. Predpokladam, ze detaily se budu dozvidat prubezne, zatim priznali jen sezrany casopis. Jelikoz z pusy uz vyndat nesel, tak se aspon naredil poradne vodou. To najdu v plinkach barvicek … :lol:

Hildo - vzpominam, si, ze jste meli problem se seboreou. Jonys na to taky trpel. Jednou se mu z hlavy stal takovej velkej zlutej strup, strasny … Na zlidneni hlavy a cela nam ale hodne zabira Ambiderman, je to takova bila mast z lekarny, doporucil nam ji jeden detsky doktor. Zazraky nedokaze, ale pekne uklidni pokozku. Mozna by taky stala za pokus.

Holky, jak Jonys strasne slinta + do toho prikrmy, tak se mu dela takova cervena vyrazka na brade a v zahybech na krku. Nevite, co by na to mohlo pomoct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
19.6.08 13:06

holky,ten náš Šíma je děsnej.......nemůžu od něj odejít ani vypnout barmbory do kuchyně.....okamžitě změrčí,že sem pryč a nadává…uf!!!!
A teď mě dostal brácha.....píšem si na ICQ,pochlubila sem se,že odpo si jdu sednout s holkama a on prej"to jako holky říkáš těm 35 letým paničkám,jo?"!!!!! :twisted: No,35 nám teda ještě žádné není!!!!!Nejdřív za 2 roky! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
19.6.08 13:12

Jonysko,s pupínkama zatím prpblémy nemáme…s příkrmama sice jo,ale neporadím :? moji kluci budou dnes taky sami doma,ale jen chvíli.....i když pro mě to bude od porodu premiéra,jít si jen tak někam sednout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
19.6.08 13:12

ahojky, predne vitam nove listopadky a jejich deticky (a chvalim vyber jmen, jonas, simon, berenika, skvely, uz jsem trnula, aby nebyl dalsi matyasek :lol: !

enasus , ten tvuj prispevek me trochu zarazil - ja to myslela proste jen jako sranda akci, ze bude vtipny zjistit, kolik lidi si nas cte. cilem nebylo najit nove listopadky, to byl jen vedlejsi produkt, ktery jsem necekala - ale ja myslim, ze je to fajn, kdyz se holky zapoji a zapadnou, proc ne? treba tulenice prisla taky pomerne nedavno - a jak nesmazatelne uz se tu zapsala, ze :lol: ?

jinak mam vybornou naladu. byli jsme dneska na rehabce a ta nase pani jen valila oci - ze viktor leze po ctyrech (uz nedela priskoky, ale krasne strida pravou-levou a dost rychle leze DOPREDU), ze si ze ctyr krasne sedne a udrzi se v sedu… rikala, ze na to jak byl pozadu, je ted naopak napred, ze v 8. mesicich by dite melo teprve „perovat" na kolinkach, samotny lezeni ze az v 10. mesici (to jen na uklidnenou pro ty, co maji doma peraky nebo plazivky). takze si ho ruzne testovala a prej je v uplnym poradku a na rehabku uz nebudeme muset! za 14 dni nas objednala na „vystupni" kontrolu k pani doktorce a uz to snad ukoncime. akorat teda ma trochu jeste krivy ty zadicka, ale to rikala, ze si srovna tim lezenim. jen ze ho nesmime postavovat atp., no to bych stejne nedelala. a pak tam snad budeme muset, az bude chodit, tak aby zkontrolovali chuzi, ale to bude az za dlouho. a co je moc fajn, uz muzeme nosit nasvislo (no ne ze bychom posledni dva mesice dodrzovali noseni v klubicku, ale ted uz to aspon bude bez vycitek :wink: ).

miiri , jak pokracujes s golfem, doufam, zes ve svem nadseni nepolevila:-)? fotecky krasny - a monitor je fakt bezva hracka… ja uz ho ted davam viktorovi na to spodni prkno, takze nedosahne, ale na kabely jo - a ty ho zajimaji nesmirne…

ladikovi gratulujem ke zkouskam a anezce k sezeni!!!

raveno , s tim tatkou jsi me pobavila:-). ja jsem takhle dala davidovi viktora do manducy na otestovani, jestli to treba nebude vyhovovat jemu. no dosli spolu do konzumu a zpatky (cca 20 min) a david uplne zpocenej, otravenej a prej „sundej TO ze me!".

krisulko , soused je dobrej :D . a mas fajn, ze uz se nedelaji takovy ty domluveny svatby od kolibky - treba by si vasi holcicku zamluvil pro svyho vnuka - a pak by se sakra divil :lol: . jinak jsem videla tu tvou fotku z odjezdu na vylet, fakt dost dobry… nechapu, jak jsi takhle v plne polni jeste mohla umravnovat bandu rozjivenych spratecku…

havo , no teda, to uz musi byt mata sama modrina :roll: …

napoly , teda ta sleva u zidlicky je neskutecna. je to chicco nebo ne? se mi to tak zda podle tvaru, ze je skoro stejna jako ta nase. a filipek je teda dobre vysmatej! jinak k tomu choditku - ja teda zase budu prudit, ale kdyz vam nepovolili na rehabce ani normalni cvico, tak z choditka by asi tuplem nebyli nadseni…

no a uz nevim, co jsem chtela, ale co, i tak je to dost dlouhy. tak zatim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
19.6.08 13:50

maajo, holky budem i v důchodě… :D :D :D

adel, tak jsme pokřtili tu bambusku od Baby Lucy. Od Tots Bots nevidím žádný větší rozdíl… :potlesk: Jenom ta vložka uvnitř není všitá, je jen vložená a střih je trochu jiný. Je to paráda.
Jo, ještě se mi štrykují merino natahovací gaťky, na ty se těším, protože ty vlňule hryzule, co máme doma, celkem změkly a používáme je furt, hlavně doma jako kraťasy, takže budeme mít dvoje a tentokrát nehryzuly… :)

adel, tvůj výraz pérák mě fakt pobavil, neuměla bych to vystihnout lépe… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
19.6.08 13:55
enasus píše:JInak tedy Adel…nevim jestli to byl dobrý nápad zveřejňovat šmíráky.
Já už teď nestíhám číst… a ještě když se sem přidá „armáda“ dalších.
No nic myslím, že dříve to bylo více komornější…ale zase více hlav víc ví.
Tak uvidíme co se ztoho dobudoucna vyvrbí.
adelina77 píše:enasus , ten tvuj prispevek me trochu zarazil - ja to myslela proste jen jako sranda akci, ze bude vtipny zjistit, kolik lidi si nas cte. cilem nebylo najit nove listopadky, to byl jen vedlejsi produkt, ktery jsem necekala - ale ja myslim, ze je to fajn, kdyz se holky zapoji a zapadnou, proc ne? treba tulenice prisla taky pomerne nedavno - a jak nesmazatelne uz se tu zapsala, ze :lol: ?

Ahojky… vždyť já to tak nemyslela, jak to možná vyznělo… já jsem ráda že tu bude více lidí…ale napsala jsem jenom, že nestíhám číst…tak mě to potom štve…když tu bude zase o něco více stránek než normálně (i když nakecat se spoustu stránek může i ve dvou).
Já jsem ráda, že jste tenkrát přijali i mě…takže nic proti novým.
všechny vítáme. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
19.6.08 14:02

Adel jojo pérák, plazivka Mišan taky péruje, když ho člověk drží na klíně čelem k sobě… akorát tedy ty nožičky jsou krapet pichlavé do stehen…
no a myslíš že to bude manducou ty zplavený chlapi? Dej mu na hřbet stejně těžký bágl a pošli ho do konzumu, ať se vyjádří potom. Já si myslím že Manducou to nebude. Dala jsem tomu svému Mišana podržet když seděl v křesílku a já si zatím zkoušela kaťata (jen čtvery - slíknout oblíknout, meditovat se mi tam nechtělo) v kabince. Byl taky nějaký unavený, z čeho? Vždyť jen choval na klíně děťátko…

Helmitko tak ať ti slouží 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
19.6.08 14:03

Cau holky

Ja jsem normalka zapomnela psat. ctu a v duchu reaguji ale napsat? No jsem lina, dyt me znate :-D

Vitam nove Listopadky a jejich prdoly.....

Co u nas noveho? Mame uz 2 zuby, Nelezeme, neplazime se, nesedime........kokso ja mam asi zaostale dite, jinak nevim.. teda jediny pokrok je posun vzad, a pak nasledne vytahovani z ruznyvh zakouti.....

Ale zato krasne spime celou noc, zacla konecne pit cajik z hrnicku, krasne papa, kaka, neuveritelne vriska dokud ji nevemu na ruku nebo do manducy

Raveno, tobe jsem chtela napsat, ty rucicky v manduce nemaji byt nahore, ale podel tela. cili ten otvor jak mas popruh je na to aby tam mohla ruce prostrcit ven...... a hlavne, v manduce by se melo chodit a ne jen nekde stat, proste pohyb...... na zada uz nandavam sama, stejne jako tulenice, mala uz vi, a tesi se, takze se ani nehne a necha sebou manipulovat. Kdyz to vlad videl poprve tak mel hruzu v ocich ze mi mala spadne,a le pohoda.....

Vsetky fotky jsou nadherne.......
TAky jubilantum prejeme jen to nejlepsi.

Adel, napad super. aj jeste neposlala tip. dokdy to ej? A uz se pocita ve stovkach? Abych nebyla mimo

JAnik mel anginu, bere jeste porad ATB, nastesti mala v pohode…

Doma nam to taky klape, porad vybirame dovolenou, ale ceny jsou teda docela desne.......
Mino, jakaze to byla cestovka ta nemecka, pres co litate? A das mi nejaky konkretni tip na dovcu a ktera cestovka? Hlavne aby to nebylo moc drahe a aby to stalo za to
Se mi zda, ze i kdyz dolat a euro klesa tak dovolene jsou nahoru vic a vic…

Jsem si opet udelala radost a objednala novy slehac, sendvicovac a i vahu kuchynskou- konecne

Porad cekam na BL pleny- Helmitko takze s Bambuskama od BL neprohloupim? Ja je objednala na SK, vychazeli na 220KC kus......co je super, posta jen 80KC.....Dnes mi dorazili kalhotky IV organic, taky jsou krasne s obrazkem.
JEn doufam, ze malej se v latkovkach bude libit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
19.6.08 14:06

čus drbny,

také vítám nové tváře :D

mám chvilku klidu, Honzík spí :D Aspoň uvařim. Anička je u našich, vrátí se až večer takže taky pohoda :D Honzík V noci děsně prudil, několikrát jsem ho musela nosit po bytě, normálně v noci brečel, to se snad ještě nestalo :roll: Trochu se na hlavě osypal ekzemem, tak ho to svědí, dost se drbe… Vždycky si člověk chvilku myslí, že ekzem je pryč, ale ta svi-ě ho rychle vyvede z omylu. No jo, no, prořezává se nám druhej zoubek, takže čekám pořádný osypání… Ale zase na druhou stranu, když jsem na netu viděla jak to může bejt hrozný, tak oproti tomu jsme teda fakt v pohodě :D

Ad nošení, já Honzíka v manduce na záda dostanu, sice to pár minut trvá a jeho to moc nebaví, než se mi ho podaří naštelovat, ale dobrý. Spíš řeším jinej problém, když jdu s Honzíkem na zádech sama, tak se dost blbě srovnává klobouček na hlavě, což je na slunci dost podstatný.
Tulenice jak to děláš ty? Všimla jsem si, že máte klobouček na šňůrku. sedí na hlavičce? nemusíš ho srovnávat?

Adel jo jo, tulenice se tu dobře zapsala, je pěkně od huby, to se mi líbí, sama jsem taková :lol:

Jonysko co děláš tak daleko? Manžel je Dán, nebo tam prostě jen žijete?

Miiri Olívek je prostě kouzelnej, ta spinkací fotka… Hned bych ho muchlala :D

Napoly dobrej kup :D My koupili taky moc dobře, akorát teď momentálně je nám sedačka jaksi k ničemu :roll: Doufám, že brzy splašíme ňáký auto…

Už tady mám švagrovou, večer jdem na pívo, doufám, že Honzík bude hodnej a Tomáš nezešílí… Naštěstí to není moje premiéra, tu jsem si dala měsíc po porodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
19.6.08 14:09

Hildo, ja mam cepicku na zavazovani se ksiltikem......anebo na vyletu jsem malej pres hlavu dala tu operku na hlavu a byl klid......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
19.6.08 14:12

Hildo jo mám ho na šňůrku, někdy drží dobře, ale pokud se Mišan rozhodne že ho mít nebude, pak by nepomohlo ani těch šňůrek deset. Ale jak říkám líná huba holý neštěstí, když klobouček serve a zahodí, neváhám si kolemjdoucí osobě říct o nasazení. Jinak taky občas použiju tu kapucku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí