LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8793
22.6.08 19:51

Raveno no tak dobře tady máš variantu pro začátečníky.

http://www.sirmi.ic.cz/smajl/389.gif

http://www.onetruemedia.com/shared?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
22.6.08 20:04

Tulenice teda ten prvni pokus :-D

JA nandavam stejne, ale netresu tak Jitkou

Holky, mala mi spadla z lehatka.........brecela snad 5 minut- herecka

a ja si prinesla z Lenberku a Malevilu klistaka…nechapu na kolene a to jsem mela dlouhe kalhoty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
22.6.08 20:10

Ka-tko nejsem profík, musela bych to natáčet xkrát aby to nějak vypadalo, se mi tam šprajcl (a toto bylo to poslední co baterky ve foťáku vydržely, nyní se nabíjejí) - normálně s ním tak netřesu… (tedy ne že by mu to nějak vadilo, výská nadšením když si ho člověk pohazuje ve vzduchu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
22.6.08 20:27

:potlesk: :potlesk: :potlesk: tak takhle to snad zvladnu pokud alespon trochu bude priserka spolupracovat :lol: :lol:

Kato ted je pry strasne preklistovano takze jsou uplne vsude a habakuk :evil: chci se zeptat dr jestli muzem s malou do lesa a jestli pripadne nejakej ten repelentik i kdyz asi na mimi kuzi nic nebude :( chtela bych na boruvky a pak na houbicky, ale ne za cenu ze bych ohrozila Vikouska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
22.6.08 20:30

enasus tak tak včera jsem navařila pěknou dávku - asi půl kila brambor, kilo mrkve, tak čtvrt kila pěkných růžiček brokolice, šálek rýže, krůtí řízek, voda a olivový olej. Nachystala jsem si papenka do pytlíčků a zmrazila. Dnes se Mišánek oblizoval. Včera v obchodáku byla švanda, u pokladny už dával najevo hlad, no tak jsme zaplatili a dala jsem mu frutapuru co jsem měla sebou pro tyto případy. Ovšem co jsem nečekala, že ten hlad bude tak hrozný… sotva lžička zaškrabala na dně kelímku, nastal zoufalý hladový pláč.. no tak jsem vytáhla holandii (mou snídani) zblajzl víc jak půlku, pak se teprve začal tvářit spokojeně. Div velký, jogurty moc nechtěl. Dnes si k snídani dal skoro celou holandii višeň/vanilka… no aspoň budu moct doktorce říct že jogurty papá…

Někdo se ptal na řepu
tu jsem vařila oloupanou a nakrájenou na kostičky. Měla jsem 3 ks (bio) Půl jsem smíchala s vařenou biorýží a tu druhou půlku s normálními brambory. Obojí jsem omastila olivovým olejem. Zase jsem si to zmrazila do pytlíčků.
Mišan totiž nesnáší mixér… tak nemohu vařit každý den, tedy ne že by se mi moc chtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
22.6.08 20:55

gratulace k zoubkům a k narozeninám…

Ad kaše já kupuju mléčnou od hami, hipp na dobrou noc mi blindí, humanu sní, ale žádné nadšení.

Raveno nic se neboj. Taky víc preferuju tu polohu kdy si ho na něco položím - líp se mu narovná oblečení a klobouček. Ale když je potřeba, není problém ho naložit..

hmm doufám že jsem taky nechytla klíště, prolézala jsem houštím kvůli třešním pro Mišánka - nevděčník jeden, dal si jen 3 lžičky třešňové šťávy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
22.6.08 21:01

tulenice, dobra instruktaz :lol: :lol: :lol:
ja jsem to teda zkousela jinak - zapnula jsem bederak na boku, tam po:,–(ila viktora - a pak to posunula cely i s nim na zada, ze jsem ho jen jednou rukou pridrzovala a druhou drzela popruhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
22.6.08 21:26

Ahojky, díky za rady na lékárničku, zítra to nakoupím.

Marťásku, jedeme do Chorvatska, do přívěsu, ale budu tam celý červenec. Nejdřív s našima, pak s Radkem a pak zase s našima, bo jen oni můžou ten přívěs přitáhnout a odtáhnout. Včera jsem na celý měsíc vymýšlela jídelníček, byl to docela záhul, nemám ráda konzervy ani pytlíkové polívky, takže jsou asi jen na pět dnů, jinak samá lehká jídla se zeleninou, saláty na všechny způsoby, grilovačky, atd.

Jogurty taky nejíme, někde jsem četla, že se mají až od roku, tak počkáme.

Politiku bych sem taky moc nemíchala.

Jo a máme nové fotečky, koupila jsem Adíkovi bazének a plavací desku, tak si to u našich na terase užíval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
22.6.08 21:28

Čau baby,

gratulace k zoubkům,my ještě žádný nemáme :wink:

Včera jsme měli u našich na chalupě oslavu,taťka slavil 50.Bylo to super.Pekli jsme selátko,bylo uzený,sud piva,spoustu alkoholu a sladkýho.No prostě bomba a navíc se sešla celá rodina.

Tulenice supr video :lol: .Musím tu řepu taky zpracovat,už mi straší v ledničce asi 3 týdny a nějak se nemůžu dokopat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
22.6.08 21:44

Adel to si moc nedovedu představit (tedy dovedu si představit jak bych mu rvala popruhy z huby, v tom je přeborník), kde máš video?
 http://www.sirmi.ic.cz/smajl/414.gif

Kacudko co myslíš že donutilo mě tu řepu uvařit? Datum spotřeby… přece to nevyhodím.

zuzajdík jo děti s problémy (atopák, alergie..) by opravdu měly začít později. Ale když vidím sousedku - její holčička baštila housku už v 5ti měsících a bramborovou kaši (osolenou s kravským mlíkem) ve 4 měsících, tak nějaký jogurt okolo 8 měsíce co má Mišánek nebude problém. Užij si dovču. A co plínky? Na měsíc jich povezeš celkem dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
22.6.08 22:10

ahoooj…
tak díkec za gratulace k zoubku - mmch už nám leze ten vedle :wink:

dovču závidím…
k vaření se nemůžu dokopat - s těží uvařím pro „fotříka“ :oops:

a dneska táta napustil bazének, tak jsme plavčili :wink:

poprvé s taťkovou pomocí…

pak už sám…

…velká radost :lol:

malej lachtan :wink:

mamko, už nefoť :lol:

a jedna s mamkou :lol: :lol: :lol: (jsem trochu rozcuchaná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
22.6.08 22:44

jé, NAPOLY, máty krásný bazének a balonek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
22.6.08 23:17
zuzajdik píše:
jé, NAPOLY, máty krásný bazének a balonek :wink:

no jo, Filipkovi jde k pleti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ještě k tomu bylo malinký nafukovací lehátko :wink:
tož za 250 kaček - NO NEKUP TO :lol: :lol:

a vy ho máte taky hezoučkej…a taky „holčičí“ 8)

Adámek je teda šikulka…se divím, že ještě nechodí :wink: :P nebo JO 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
23.6.08 00:21

uáááá brrrrrrrr drzé klíště zabořilo svůj nečistý sosák do mé kůže… tak jsem ho spláchla vřelou vodou do odpadu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
23.6.08 10:43

NAPOLY, no jo, ptali se všichni , proč jsem koupila růžovej… Oni jinej neměli, ale tak jsem řekla, že druhý mimčo bude holčička, tak aby neměla všechno modrý..

Holky z Prahy, co malý srazík s Moravačkou ve středu v pět v centru? To je ale na vás asi pozdě, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí