Poradna duly
Jana Čurdová
Nakazily jste mě, tak jsem taky nafoukla bazén. Měla jsem to v plánu až později, až bude sedět…
nazdarek, koukam, ze se tu vesele plavci. my jsme zatim napousteli bazenek jen aje, a k ni teda viktora nedam, ona by ho utopila
. premyslela jsem (jenom pro viktora) o takovym tom pidimini bazenku, co snad nema ani metr prumer, mate ho nekdo? napoly, vy mate normalni vetsi, ze?
jinak jsme dneska dopolko s viktorem byli zapsat aju do skolky, uz to mame cerny na bilym, vime, jakou bude mit tridu (moooc peknou, nakonec jsem rada, ze ji nevzali do te nejblizsi skolky u nas, ta je takova temna, tahle je krasne prosvetlena a upravena, no libi se mi tam) a taky s kym bude ve tride (je tam dvakrat tolik kluku, co holek, takze snad nezustane na ocet
- a je fajn, ze tam neni zadna dalsi adelka). takze jsme to pekne zaridili, no a odpolko si pojedu pro bondolino
. snad nebudou padat kroupy jako zrovna ted
, tady se prehnala smrst.
Tady je dnes nějak mrtvo:) Tak jsem dnes vzala útokem lékárnu, nechala jsem tam tisícovku, i s opalovacím krémem. Ale pak jsem šla do pojišťovny a proplatí mi 1000,– na Prevenar, 1000,– na plavání Adámka a 500,– na opalovací krém. A ještě na podzim jednou 500,– na plavání. Konečně aspoň něco..
Čaute,
Zuzi - jakou máš pojišťovnu? ![]()
Tulenice - můžeš mi prosím napsat v jakém poměru vaříš červenou řepu a rýží,aspoň zhruba?
Kacudko přiměřeně, přiměřeně… jak mi to přijde pod ruku.
dala jsem cca na 1,5 bulvy tak 2 sítka (10cm ne zcela plná aby při proplachování rýže nevyplavala do odpadu) Tedy neosolená rýže chuťově nic moc. Hlavní je to nepřipálit. Když to připálíš, je to na vyhození, dítě to stejně nebude jíst.
Adel mi ten malej bazenek cca 60cm koupili Vikulinkovi na balkon…je to naprd, ani si v tom nelehne, a porad sedet ji nebavi…rozhodne si to vic uzije na zahrade v tom 120cm
jooo jen tak mimochodem Viktorka ma modrej bazen
babicka koupila modrej s delfinkama ![]()
Ahoj holciny,
napsali jste toho tolik, ze nevim na co reagovat.
zuzajdik - ja jsem k mori pro jistotu vezla i odsavacku hlenu. Ne ze by se v tech vedrech mohl nachladit, ale spis kvuli ceste tam a klimatizaci.
Kase varim z mouky, mam kukuricnou, ryzovou a pohankovou, dle nalady je stridam a pridam UM, maslo a ovoce, co dum da. Je to temer stejne rychle, jako ty praskove. Jsem radsi, kdyz vim, co v jidle presne je. Hodne oblibena je u nas taky kase z ovesnych vlocek s bananem.
raveno, mam pocit, ze nase tatky trochu podcenujeme. Oni kdyz jsou sami a nejak to zvladnout musi, protoze jim nestojime za zady, tak najednou vsechno jde. A jeste se muzou vsude chlubit, jaci jsou profi opatrovnici. ![]()
Zavidim vam vedra, tady je kolem 20 a obcas poprchava … a letni saty visi splihle ve skrini. No nic, pokusim se dotvorit metrik, nejak je to zatim nad moje sily.
Ahojky hlásíme návrat z Lipna - bylo tam krááááásně, ani se mi nechtělo domů.
Prošla jsem diskuzi jen zběžně, Marťásku vše nejlepšíííí ![]()
Gratulace k zoubkům - my pořád nic ![]()
Jonysko - mám Baby Bjorn do 12 kg, Olívek má cca 7,3kg a zatím v pohodě, třese se štěstím, když vidí, že si ji oblíkám ![]()
My jogurtíme, bílou Activii a do toho nějaké ovoce, banán jablko a tak. Moc mu to chutná.
Teď nějaká fotečka:
Miiri - s tresenim na nositko to znam, mas toho se zpevnenyma zadama? Tady BabyBjörn temer patri do zakladni vybavy pro miminko.
a jedna prosba o pomoc, co delam, proboha, s tim metrikem spatne, ze se nechce zobrazit, uz jsem zkousela tri ruzne, kopirovala kde co … a nic, vim, ze uz jste tu nekolikrat radili, nebyla by rada i pro me?
Díky za tip, odsávačka je už přibalená.
Holky, tak ten srazík v Praze bych mohla už ve čtyři, tak se hlaste ![]()
Zuzi, já bych se moc ráda sešla, ale máme od 17,00 plavání http://www.sirmi.ic.cz/smajl/315.gif
Je to škoda, třeba někdy příště, no a co ostatní holky z Prahy???
Zuzi - doufám že na cvičení dorazíme a zase nezaspíme ![]()
Tak to vypadá že na srazíku budeš asi sama
Náš srazík bych viděla tak na příští týden.Navíc už třeba nebude takovej pařák.
Tulenice - už mám uvařeno,nakonec jsem dělala řepu s mrkví a bramborem.Je toho nějak moc a nevyšli mi skleničky a to mám ještě půlku řepy.Zítra si musím nějaké pořídit a udělám ještě řepu s rýží. ![]()
Holky dáváte každý den maso?Já jsem někde četla že maso se má dávat 6 krát týdně a někde jsem četla že jednou týdně což mi připadne jako pěkná blbost.Prý že kdysi bylo maso taky jen jednou týdne- v neděli a kolikrát ho měli jen chlapi. ![]()
Jonysko - ty mouky kupuješ ve zdravé výživě nebo normál v obchodě?Já dělám krupičku rýžovou s ovocem,rýžovo-pohankovou kaši s ovocem,jáhlovou kaši s ovocem nebo hotové kaše od Hami nebo Sunarku.
Jo a novinka..........už asi týden nekojím!!!!!Malej už nechce,neřád.Tak dávám sunar.No jo co se dá dělat. ![]()
Ahoj holky,
nějakou dobu jsem tu nebyla,protože jsem měla obrovské starosti.Minulou neděli jsem odvezla Péťu se 40 oC do nemocnice,celý týden byl v septickém stavu na JIP,z Lípy mi ho převezli do nemocnice do Ústí nL,kde je doteď. Ale dnes jsem konečně poprvé dostala dobré zprávy,tak jsem schopná myslet už i na něco jiného.Měli podezření na klíšť.encefalitídu,provedli mu neskutečně vyšetření,ale stále původ sepse zjištěn nebyl.Pak mě pomalu začali připravovat na možnost lymfomu,což mně podlomilo kolena. Ale nakonec ani to se nepotvrdilo,takže dnes mi dr.řekl,že s největší pravděpodobností prodělává těžkou tonzilitidu se septickou komplikací. Hlavně je vidět,že se rapidně jeho stav začal lepšit.
Absolutně se teď neorientuji,ale vítám všechny nové!