LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1347
25.6.08 20:22

Ahojky holky!!!

Takže zkouška je v kapse…tak a teď na celé prázdniny házím na školu bobek a věnuju se rodině :lol: :lol:

Ad malé srpňátko..
je to fakt hrůza! Moc držímě pěstičky!!!!

Ad strava..
kupujeme a vaříme jak kdy, doma vaříme…sem tam dáme kupované když nestíhám a venku dávám kupované. Jinak jsem někde četla, že se jídlo pro děti nemá mrazit, ale sleduju, že je mrazíte všechny, tak budu taky…je to lepší, při jednom nepořádku toho udělám víc a je to! Jinak to rýžové mléčko dávám taky a je to super alternativa na cesty!!

Ad spací vak…
máme taky..půjdeme vrátit…

Ad ekzém…
měli jsme taky na pusině a teď v pohodě (tuk, tuk, tuk). Jinak Hildo…my jsme měli doporučenou nějakou konopnou mast, ale určo nebyla na obličej, jenom na tělo.

Tak a to je tak vše, přátelé!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
25.6.08 20:34

Jonysko,prosím,jak se to dělá s kočárem do letadla? Musí se to nějak letec.spol.hlásit? Já mám hrůzu z toho,že když mi ho strčí s kufry na jednu hromadu,tak ho budu moct tak akorát vyhodit.

Péťu mi dnes pustili domu,zhubnul přes 10 kg,bílej jak stěna - no nevím,nemám z toho dobrý pocit.Místo pusy na přivítanou se mi mezi dveřma málem složil,takže musel okamžitě do pelechu Vyfasoval tašku léků jako důchodce.Takže celé odpoledne vyvářím.Jenže jí jak anorektička - podloube se v tom a řekne že už nemůže. :roll:

Tulenice - né všechny holčičky bývají drobnější :wink: - Sophi má 9,5 kg a měří 74cm :lol: Ale koulý se už jak míček,leze nacouvačku a dokolečka,no na to jaká to byla lenoška,tak ji asi to plavání pěkně rozhýbalo.

Fakt se má přidávat do jídla žloutek?Syrový? A co salmonela? A cholesterol? Já to nikdy klukům nedávala a ani o tom nevím. Můžete mi to některá osvětlit proč se to má dávat?

Jak psala Miiri - to mlíčko od Nestlé také doporučuji,je naše oblíbené,občas ho dávám na noc. Kaši zatím nedělám,vystačí s mlíčkem,tak není důvod,si myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
25.6.08 20:37

Peťo si jednička a borec !!! Gratuluji!!!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
25.6.08 20:48

petule26 gratuluji, já mám vejšku naštěstí už dávno hotovou, teď by se mi do toho fakt nechtělo…

rýžové mlíčko jsem ještě nezkoušela, ale zkusím až si ho koupím.

míno vyjímka potvrzuje pravidlo. syrové vajíčko bych mu tedy fakt nedala, žloutek se přece dá uvařit a rozmíchat do jídla.
chudák Péťa, ale neboj on to dožene. Jíst musí pomalu.
Kočár do letadla - někdo si pořizuje levné golfky, je dobré ho do něčeho zabalit. S kočárem se snad dá jet až k letadlu a pak ho letuška někam uloží a po přistání vrátí. Myslím že jsem to i viděla, ale tehdy jsem tomu nevěnovala pozornost. Podívej se na stránky letecké společnosti kterou letíš, tam to bude napsaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3856
25.6.08 20:51

ahoj :)
nakukuju zase po dlouhé době :oops:
natálka se má fajn, váží 6,5kg a začíná objevovat kolínka. koukám na ty vaše drobky, jak se mají krásně k světu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
25.6.08 20:55

Peto - gratuluju a moc obdivuju všechny, co zvládájí k miminu i další věci.

Mino - s kocarkem jsem na letisti zatim nemela nikdy problemy. Kazde letiste to ma jinak, ale v Praze jsou fajn, jestli mas golfky, tak te podle me pusti bez problemu az ke gate a po pristani ti je bud daji hned nebo si je musis vyzvednout v nadmernych zavazadlech. Proto urcite satek nebo nositko s sebou. Pokud by te nechteli pustit s kocarem dovnitr, zeptej se nekoho jineho nebo proste zkus projet. On nekdy kazdy tvrdi neco jineho, ale jsem zatim vzdycky projela. Kocar jsem dopredu nikdy nehlasila, uprimne receno me to ani nenapadlo. Vetsinou se kocar ani nepocita do zavazadloveho limitu.
Moc ti preju, at se da Peta rychle dohromady, urcite to zvladnete.

Vcera Jonys taky vstoupil do klubu „peraku“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
25.6.08 21:08

Peti, moc gratuluju, jsi šikulka :wink: :D

Deniska leze po čtyrech, když potřebuje zdolat nějakou překážku a poslední dny dělá to, že se plazí a houká, chytne mě za nohu, leze po kolenách, klekne si, chytá se mých rukou, stoupá a pak má blažený výraz. Sama nesedí, ale stát se jí líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
25.6.08 21:12

Kamm - to je skvělé že se Natálce tak daří!!!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: Zavítej častěji!

Tulenice - jsem já to debil,no to je fakt že syrový žloutek je pitomost :lol: A nevíš k čemu to je dobré?

No my právě golfky nemáme,chtěla jsem vzít sebou klasika sporťák.Když neletíme linkou,tak vím prd co to bude za leteckou společnost.Asi by se to dalo přes CK zjistit,jo to je pravda :roll: Jonysko a ještě tupíno dotaz - nebrečel malý při přistání? Kuba mi to doteď nesnáší,řve jak prorvaný že ho bolí uši. Nebo to máš nějak vychytané?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
25.6.08 21:18

Mino - Jonýs byl při vzletu i přistání v pohodě. Ještě kojím a Jonýs je na prse závislák, takže se přisaje kdekoli a kdykoli. Alternativně jsem dávala flašku s vodou nebo dudlíka. Ale neměla jsem pocit, že by změny nějak registroval.
Dneska mi známá zrovna říkali, že letěli se sporťákem a taky ho mohli vzít až k letadlu. Asi to chce mít i trochu štěstí, ale já myslím, že by to jít mohlo. Některá letiště mají i erární golfky na půjčení.

Kde kupujete to rýžové mlíčko? Taky bych ho zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
25.6.08 21:30

Jonysko - já ho kupuji v Intersparu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
25.6.08 21:42

Pročetla jsem Vanessky diskuzi,nejde se ubránit slzičkám. Natálka a Oliverek jsou ale důkazem toho,že ti prckové,co by se po narození do dlaně mohli vejít,jsou neuvěřitelní bojovníci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
25.6.08 22:05

ahojky…
tak tady se přehnala taková smršť, že se budu do rána klepat, ať nám neuletí střecha :?

no, s tím kočárem k letadlu - nejdřív jsem četla u JONYSKY v příspěvku, že tě pustí až ke GATĚ :oops: než mi tošlo, co to je :wink: 8)
a myslím si, že je to taky podle toho, jakou mají zaměstnanci náladu! Ostatně jako všude :wink: …ale když jsme letěli do Irska a zpět (několikrát), tak jsem taky viděla normální kočáry…(u ČSA i Aerlingusu - Irskejch aerol.)

gratulece sophince k sedmiměsíčninám :-) - a Filipíno posílá :huban: :srdce:

a ještě se musím pochlubit - dneska byl Filipek jednu chvilku mrzutej, seděl/ležel v jídelní židličce a pofňukával…pak se na mě koukl, natáhl ručičky a řekl MA!!! no vím, že si to neuvědomuje, co říká, že si prostě „vymýšlí“ slabiky…ale byla jsem z toho připosraná a ukápla mi i slzička :lol: :lol: :lol:
ach jo, ty hormóóny :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
25.6.08 22:19

Ahojky,

Havo:Dávala jsem kousky mrkve,tvrdého jablka,kedlubnu,skrojek chleba.

Petule:Gratulace veliká :srdce: ,jsi fakt šikovná.

Míno:To je fajn,že už máš Peťu doma,tak ať se Ti daří ho vykrmit :wink: Vařený žloutek je důležitým zdrojem bílkovin.Bílek se doporučuje od roku,je alergenem.

Berinka taky péruje o stošest.Nejhorší je,že jakmile v noci pomine tvrdý spánek,otočí se na bříško a péruje,to ji vzbudí a pláče :roll:

Ewik
Kubík 2r + Berinka 6m3t

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
25.6.08 22:50

Tak konečně posílám slibovanou fotku s manducou :oops:

http://lh4.ggpht.com/…DSC_0131.JPG

A ještě jedno naše venkovní koupání :lol:
http://lh5.ggpht.com/…DSC_0209.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
26.6.08 13:04

sakra, pitomej touch pad. mi ujela ruka a dlouhej prispevek nekde :evil: :evil: :evil:

havo, matyskovi manduca slusi (a ma skvelej svetrik!!!)

petule, gratuluju ke zkousce!

zloutek nedavame a zatim nebudem. a vic nevim a uz to podruhy psat nebudu :evil: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí