Poradna duly
Jana Čurdová
tyto 2 krasavice dostal děda k 50.
.....a tohoto vepříka taky
Zase nakukuju, omlouvám se, ale teď jsem se více věnovala diskuzi toho nového drobečka.
Cože - Sofinka už měla 7 měsíců???
![]()
Tak obrovská gratulace a samozřejmě nejen jí, ale i všem ostatním oslavenečkům
![]()
Musím se pochlubit, my máme od včerejška zub!!! A dneska to vypadá na další ![]()
Prosím o Váš názor, dovolená. Chceme k moři. A líbil by se nám Egypt-Taba, už jsme tam byli, je to 5* Hilton, píseček na pláži, vše luxus, čistota. Chci se ještě poradit i s dr, ale myslíte, že to pro Olívka nebude riskantní? Teplota v našem termínu tam bývá 30-34 - v okolí jsou totiž hory, takže žádné tropy!
Prosím prosím ráda bych vaše názory.
Děkujuuuuu
Mažu spinkat, včera jsem byla s kámoškou na vínku a přišla jsem v 0:15
![]()
No jo ale něco mu do té vany přece dát musím.Dovedeš si představit že by tam nic neměl?
Nechce se mi ho pořád držet.Zatím se koupeme s ním a máme hodně vody,tak jsem si říkala že koupím podložku,napusím míň vody a bude se koupat sám a hotovo.
Koupila jsem u Rossmanna bazenék(mají ho teď v akci) a malej byl z něho úplně hotovej.Zítra jedeme na chalupu,tak doufám že bude hezky.
Kde si koupila ty rybičky?Já jsem koupila v Globusu obyč obdelníkovou podložku. ![]()
Tulenice - to víš že měl…prase jsme sežrali a kozy jsme nechali na horší časy ![]()
Miiri - nevidím důvod proč byste nemohli jen s Olívkem na dovču.Pokud je tam kolem 30.To u nás bývá přece taky. ![]()
taak dopracovano ![]()
Misankovi a opozdene Sophince vse nej nej nejlepsejsi
![]()
zloutek uz jsem taky zkousela primichala jsem do zeleniny s ryzi a chutnalo
…a desne nam chutna spenat ![]()
Tulenice u nas tedy zadny problem s koupanim nemame, jen ji musim dat na brisko s hrackama a je naprosto spokojena a jeste u toho muzeme trenovat polivani
davam bez podlozky abychom mohly plavati
jen je fakt, ze mam ruce taky ve vane okolo Vikouse
Jooo a super fotecka je videt ze mu mooooooooc chutna ![]()
Kacudko deda musel mit velkou radost ![]()
Miiri osobne bych do Egypta s ditetem mladsim 3 let neletela, vim ze litaj ale to klima a voda pro ne opravdu neni. Doporucuje se do tehle zemi jezdit s detma od 3 let. Rikal mi to i sef kterej v Egypte travil hooodne casu a ma tam i domorody znami, ze by si to nerisknul…
Miiri gratulace k zubu, já bych se egyptu bála, olívek by tam mohl chytit faraónovu pomstu (průjem na který české léky nezabírají, jen ty egyptské) nevím jak je na tom s bříškem, ale raděj bych jela do evropy pokud bych chtěla k moři.
kacudko ale jistě dovedu… ale jinak já ho nedržím už dávno - my ani tu koupací podložku neměli - nejdřív jsem se nerozhoupala ji koupit, pak jsme asi po 2-3 měsících přešli do velké vany - nejdřív byla jen sprcha, pak i více vody - ležel na dně a já mu podpírala hlavu. Pak už uměl pást tak to bylo lepší, podepírala jsem jen bradu aby si nelokl.
rybičky jsem koupila v lídlu (přišel leták a tak jsem tam jela kvůli nim, minulý týden byla akce), ale viděla jsem nějaké i v kauflandu (jiné - obyčejné bílé)
Raveno nám chutná všechno,ale nejvíc červená řepa a meloun.Vlatně všechno ne.Dnes jsem mu přimýchala do kaše šťávu z malin a nechtěl to.
Trochu mi to trvá než něco napíšuTukám jednou rukou,v druhé totiž držím langoš. ![]()
raveno no já ten problém taky mám tak 2 týdny, do té doby bylo vše v pohodě, na zádíčkách rejdil, kopal nožkama a teď ho musím přemlouvat. Prostě chce sedět…stát a asi i koukat z vany.
kacudka píše:
Raveno nám chutná všechno,ale nejvíc červená řepa a meloun.Vlatně všechno ne.Dnes jsem mu přimýchala do kaše šťávu z malin a nechtěl to.
Trochu mi to trvá než něco napíšuTukám jednou rukou,v druhé totiž držím langoš.
no jo, nenažranec
myslím, že od těhotenství ti to zůstalo, viď
( i když mě taky
)
ahoj ahoj ahoj..zdravím
Mišánkovi vše nej nej nej k výročí ![]()
miiri - no abych pravdu řekla, tak bych to asi taky neriskovala…ono hotel můžeš mít s dvaceti hvězdičkama, ale venku - na pláži, ve městě to zas tak čistý nebude ![]()
jo a gratulace k zoubku - mmch. kojíš, že
![]()
taky musím tomu rarachovi koupit nějaký věcičky do vody…máme rybičku, která když se namočí, tak barevně bliká
takže to teď frčí a nic jinýho nás nebere…taky ozkóšim ty přísavky ![]()
tulenice - to je dobrý - faraonova pomsta
…to já většinou chytnu „nenažraneckou“ pomstu - a na to taky nic nezabírá
![]()
napoly já to tak nenazvala. Ale já bych do egypta prostě s miminem nejela, asi jsem hodně opatrná, ale volím dovolenou u nás, případně slovensko. Jet k moři plánuju tak příští rok (po evropě), až z toho i Mišan bude něco mít… protože se chci taky konečně v nějakém moři namočit. Když já byla u moře tak to prostě na koupání nebylo. I když jsem si v něm máchala nohy.
však já vím
jen to má „dobrý“ název ![]()
já bych taky s Filipkem k moři nejela - plánuju nejdřív příští rok a to se budu hoodně rozmýšlet, jestli to neoželím ![]()
mám strach, že to bude blbě snášet - přece jenom je u moře jinej vzduch ![]()
Napoly nejde ani o vzduch jako o jinou mikroflóru… domorodcům nevadí, cizinec to může odskákat… mimino tím spíš… nezabráníš mu všechno neolízat…
No dobrou noc, to moje dítě zjistilo že nejsem v ložnici a tatínek nestačí..