Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
dneska u nás byla sestřička, tak mám aktuální míry: 8600g a 70cm, podle grafu to nejprůměrnější dítě. Krapet se divila, že ještě nesedí, teda sedí dost vachrlatě.
K fotečkám mě přinutilo neustálé ptaní po nových fotkách a pak je to docela opruz je pořád posílat emailem. A teď jsem za album docela ráda, v compu mám další stovky fotek, které mi přijdou líto smazat. A v albumu je to takové kompaktní a obsluhu zvládne i IT blbec jako já.
Dneska jsem poprvé dělala brambory s rajčetem, Jonýs je zatím všežravec, takže se po nich jen zaprášilo. S kaší jsem ale večer vyměkla a rozmíchala práškovou. Jonýs byl tak utahanej a protivnej, že už jsem neměla sílu. Poslední dobou vynechává odpolední spánek, od šesti začíná mít krizi a v sedm je tuhej. Ale aspoň je od něj večer pokoj.
čus baby,
manža šel na noční, Anička je u našich a Honzík spí, to je takovej klid ![]()
Ad zmrazené příkrmy, já taky mrazím, ale štve mě trochu to, že když to rozmrazím, tak je ta konzistence taková… vodová nebo jak to říct, Zkrátka když to uvařím a rozmixuju, tak je to krásně jemný, krémový, ale jakmile to zmrazím a pak chci použít, tak je to jiný… Jak to děláte?
Jinak tuhle jsme zkusili tu bramborovou kaši jak tu někdo psal. Dala jsem do ní místo mlíka Nutrilon, smíchala se zbytkem telecí přesnídávky a Honzík se moh zbláznit jak mu to chutnalo. V životě toho tolik nesněd, až jsem měla strach jestli mu nebude špatně
Asi bude po mě, já bramborovou kaši vysloveně miluju ![]()
Teď se nám zas děsně rozjíždí ekzém jak je to vedro, tak jsem Honzíkovi objednala bambucký máslo od saloosu. Jsem zvědavá.
Katko cannaderm jsme zkoušeli, napřed se mi zdálo, že je to fakt dobrý, ale pak jsem zjistila, že to Honzíka hrozně štípe když ho s tim namažu. Asi je to určený k mazání v klidový fázi, tam zatím nejsme ![]()
Nebo je to možná tim, že je to z technickýho konopí, kdyby to bylo z toho normálního, který se kouří, tak už jsme třeba bez ekzému ![]()
Zítra jdu s Aničkou k zubaři, což mi připomíná, že jí ještě pořád nedávám fluor… Honzíkovi bych ho měla dávat taky jak mi řek náš dr. Dáváte ho? nebo jsem jediná matka která to fláká?
Hildo, nám se ekzém teď taky pěkně rozjel.
To horko je fakt děs. A kde nemá ekzém, tam má potničky…
No hrůza!!! Ještě že jdeme už za týden konečně k pořádné kožařce.
Ve středu jsem byla u zubařky a Matýse jsem měla s sebou. Tak jsem se ptala co s těmi jeho tesáky (už jsou fakt velký!
) a ona mi řekla, že stačí čistit samotným kartáčkem. A fluorové tablety ani pasta že se nedávají do 2 let. Je dobrá, tak jí věřím. Koupila jsem kartáček prsťáček a 2× denně čistíme. ![]()
Hildo, no chtelo by to sehnat opravdovou travu a pak udelat domaci mast.......cistou vazelinu a pak se to nejak vari a louhuje a opet vari a louhuje
kaciku, co mate za novej kocar?
mino, vejde se tak tak, mame extra prostornou korbu, aja v ni byla na poledni spani jeste na roce (a to i s fusakem
). ale viktor vetsinou lezi s pokrcenyma nohama, takze se to da. ja porad pokukuju po nejakym jinym sportaku
![]()
havo, vitej zpatky! nedocitas? tak se pochlubim znovu, hec, mam thirsties
. mrkni do plenkove diskuse ![]()
s tim cistenim zoubku ses dobra, ja se teda nedokopu
. rikam si, dokud nema sladky…
hildo, s tim fluorem - my taky nedavame - ani aje. nase zubarka rikala do dvou let vubec - a potom staci, kdyz ma pastu s fluorem. ze tim, jak si deti nevyplachujou pusinky poradne a trochu ty pasty spolknou, tak to prej staci.
zaju no proč myslíš že většinou nosím na zádech
zítra uvidím kolik to vlastně na tom hřbetě vláčím, jdeme na osmiměsíční kontrolu, safra to to letí…
Havo str 1175 a taky mám pocit že po mém žrádýlku mu ty plínky tak nepáchnou
pro travku si zajeďte do holandska, tam je myslím legální ![]()
Hildo já někdy část té vody vyleju, někdy do toho přidám olej, ale spíš si to dělám hustší než je potřeba…
fluor nedávám.. doktorka nic takového nezmínila ..
grrr to dítě mě zničí, co to zas nacvičuje, od devíti do desíti byl co 10 minut vzhůru, teď pro změnu nespí vůbec… ![]()
Ahojky - pořád někde lítám a nestíhám vás vůbec.
Vše nejlepší všem Honzíkům - i tomu mému ![]()
Míno - Péťovi držíme palce, ať je brzy fit. No a ty se nerozčiluj a v klidu tu krávu nakopni.
Kačíku - krásný kočárek má ta naše nevěsta ![]()
Jak psala Adel o tom maličkým srpňátku, tak mě to nějak sebralo. Jsem jak na trní a pořád sleduju, jak na tom je. Zatím to bohužel vůbec nevypadá dobře, ale holčičky jsou veliký bojovnice, tak snad to ta princeznička zvládne.
Ahojky,
je toho teď nějak moc,nestíhala jsem a ještě k tomu občas do práce…
Maaja:dá se to zvládat
.Je skvělé,že Kubík nežárlil a má ji strašně rád.Náročnější to bylo v šestinedělí…strašně chtěl za ní,skokem plavmo do postýlky atd. A teď s příkrmy…jí v podobné časy.Ale stojí to za to.Doporučuju. ![]()
Krásné bazénkové fotky
.Berinka má smůlu,brácha si dělá z bazénku zdroj vody na maltu do písku
Tak jí musí stačit vana doma…
Kacudko:Maso dáváme 2× týdně a 1× týdně půl žloutku.
5× týdně maso a 1× týdně rybu doporučují až od roku.
Míno:Ještě se neznáme,ale držím palce,aby Peťa byl co nejdříve zdravý a hlavně,aby našli příčinu jeho potíží.
Petule:Doufám,že zkouška dopadla dobře.
Taky raději vařím.Jednak proto,že vím,co tam je a taky líp se naučí jíst kousky…skleničky mi přijdou strašně tekuté ![]()
Zatím nemrazím,právě kvůli tomu,že pak je to takové vodové.....mrazila jsem až později(cca okolo roku) jen část jídla(třeba maso) a pak k tomu vařila čerstvou přílohu.
Hildo:Tak naše dr.Kubíkovi předepsala fluor v roce,když jsem ho pak v lékarně vyzvedávala,tak mi lékárnice říkala,že se dává kvůli stálým,ne mléčným zubům,aby pak narostly zdravější
.
Kačik:Hezký kočárek ![]()
Ewik
Kubík 21/06/06
Berinka 27/11/07
Hildo já buď vodu taky vylívám nebo to má holt krapet řidší. ![]()
No teda pokud je po kupovaných skleničkách ještě větší smrádek,tak jsem ráda že vařím,protože i tak je to fakt hnus.Prý největší smrad je z masa. ![]()
Tablety na zoubky nedáváme........žádný zoubky nemáme ![]()
Kačíku pěknej kočárek ![]()
Vanessce hodně síly,držím palce.
Nedávno jsem na Oliverka a Miiri taky vzpomínala,kamarádce se narodila holčička ve 33tt 1300g,ale už je na intermediálu,bojovnice.
Miiri píše:Jak psala Adel o tom maličkým srpňátku, tak mě to nějak sebralo. Jsem jak na trní a pořád sleduju, jak na tom je. Zatím to bohužel vůbec nevypadá dobře, ale holčičky jsou veliký bojovnice, tak snad to ta princeznička zvládne.
to mi povídej…pokaždé se mi roztřesou ruky, když se objeví nový příspěvěk ![]()
vzpomínám na tebe a na Olívka, jak jsme mu všichni drželi pěstičky a jakej to je bojovník…a na kamm3 a Natálku…
to jsou nervy…FUJ!!!
Tulenice, dobrý! Zasmála jsem se!
http://www.sirmi.ic.cz/smajl/26.gif
Miiri chápu to a to tím spíš že docela nedávno se něco podobného přihodilo mé kamarádce, tedy s tím rozdílem že její holčička na svět přišla císařem…