Poradna duly
Jana Čurdová
Kacudko ty to zaváříš? Já to dávám v pytlíčkách do mrazáku a Mišánek spokojeně baští, řekla bych že mu to chutná víc jak skleničky.
Hmm a bio potraviny - no moc to nepřeháním, když se mi něco líbí koupím, ale ovoce ne - raděj koupím banány nebo frutapuru, až dozrají tak si naškubu jablka ve starém
u - už desítky let tam stromy o žádný postřik nezavadily, skoro se tam nedá projít.
(tam sem chytila to klíště)
Petule To jsem netušila že Mišánka tak straaaaašně natřásám
když on má natřásání rád. Občas se natřásáme (tancujeme) do rytmu u remíků a dalších oblíbených cd, když byl menší tak mu to vyhánělo prdíky - natřásal se v rychlozavince, věž hrála a já poskakovala po domě… ale nešlo to dělat furt dost se pronesl. Jinak muziku má rád, ráno věž manža používá místo budíku a tak Mišan poslouchá. (poslouchal i v bříšku)
Míno tfuj tfuj a všechny bacily pryč.
Mohu tě ubezpečit že nejsi jediná kdo na něco čeká, já čekám na fax od truhláře, měl přijít včera. Má to být objednávka kterou s námi sepisoval minulý týden po té co jsme na něj od března čekali… (byl od loňska rozjednaný - dělal mi kuchyň)
Hildo nemažu se s ním, musím být rychlejší. Jeho oblíbená zábava byla v dobách kdy se ještě neuměl ani otočit seskakovat z ležících rodičů… Naštěstí padal do peřin.
Adelino no mě takle visí při krmení z lehátka, asi brzo přejdeme do židličky. ![]()
martinaSK holkám držím palce ať vše zvládnou bez jakýchkoliv následků na zdraví.
Ahoj holky a dětičky
Dlouho jsem tu nebyla teda sem tam nakouknu
ale nereagujua teď když mám něco napsat jsem mimo ![]()
MÍNO držím moc palce ať je Kuba brzy v pořádku na sestru KRÁVU se vykašli je to .......KRÁÁVA
bohužel je takových ještě stále hodně ![]()
PETULE klobouk dolů při prckovi a ještě se učit
budem držet pěsti ![]()
TULENICE téééda to bylo ale video
si dobrá to bych teda nezvládla ![]()
MARTINASK oběma holkám přejem mnoho sil a hodně zdravíčka!!!!!!!
ADELIN a MIIRI fotečky chlapáků super!!! ![]()
AD příkrmy my teda nic moc
nejlepší je asi mlíčko ale je fakt že už se rozpapáváme!
Jo a už máme novou káru dnes jsme sní byli poprvé na procházce a obě jsme zpokojené
![]()
Tulenice - já taky zamražuju…ve skleničkách nebo v krabičkách.Vidíš,včera mi došly krabičky,jsem to mohla dát do pytlíků.A ovoce kupuju všechno u nás v obchodě.
Dnes budu dělat řepu s rýží. ![]()
Kupovala jste některá mléko Babylove z Rossmanna?Jaké je?Já ho teda dnes koupila,ale ještě jsem ho nedala. ![]()
Adel - Viktorek je ještě v hlubokém? To se ti tam čahoun vejde?
Tulenice - to video mě dostalo - doslova jsem na něj zírala
- hlavně na to první. Máš to ale zmáklý
Dneska jsem poprvé do toho narvala Zdenka - bederák si přidělal tak,že měl tu přední sponu pod pupkem,takže Sophi mu visela strašně nízko - vypadala jak klíště přisáté někde nad zadkem.Ale jinak v pohodě - ani nefrflal.Zítra to prý musím testnout znovu a pokusí se přeštípnout si bederákem pas
(jestli to vůbec půjde
)
Napoly - přidrzle se zeptám - wedding ticker nebude?
Všechny co vyváříte papánička - máte můj obdiv, já teda kupuji skleničkové -HIPP bio a Frutapuru. Chutná nám úplně všechno,ale nesmí v tom být kousky - to odmítá. Snad až budou zoubky,tak to vezme na milost. Ještě že to máme kousek za čáru - vyjde to tam o 1/4 levněji.
Cau holky
Vsem Janum preji jen to nejlepsi k svatku!!!
Mino, teda ty mas trable… o sestrach se nevyjadruju, docela mne to vytaci jak kazi jmeno profesi ![]()
Cely den litame. dnes sme byli u Staniny, mooooc vas zdravi......
a nestiham docitat, nejak toho mam v posledni dobe moc......
Jo ve ctvrtek mame 4 vyroci svatby..........
Míno no nějak se nahoru dostat musí pokud není po ruce nakladač. Až bude umět chodit, třeba mi na záda vyleze sám. ![]()
tulenice píše:
Míno no nějak se nahoru dostat musí pokud není po ruce nakladač. Až bude umět chodit, třeba mi na záda vyleze sám.
Tulenice to je pravda. Jenda mi na zada leze sam
a rika ze chce do batohu ![]()
Taaaak už mám hotovou řepu s rýží a jelikož mi ještě zbyla rýže,tak ji vařím s kuřecím masem a mrkví.
Míno - je pravda že vaření dá trochu práce,ale já si uvařím za jeden nebo dva dny třeba 4 druhy jídel a střídám to.Máme to třeba na měsíc.Takže si myslím že se to vyplatí.Prostě jeden den v měsíci strávíš 2-3 hoďky vařením. ![]()
Ka-tka no a za chvilku ti na záda poleze Jituška, jen tedy nevím jestli jsme si s mandukou na sebe neupletly bič. Teď nebudeme moct říct děťátkům „vlez mi na záda či na hrb“, nebo nám tam opravdu vlezou.
![]()
Tak u prvniho jsem taky byla nadsena z vareni, ted je vareni blivajziku pro prcka nutne zlo, ktere si rada kompenzuji koupenim hotoveho… navic je to kontrolovane a nemam strach ze je tam neco bleee.
Ale kdybych na ty sklenicky nemela prachy tak me to urcite prinuti varit.....
Kačudko já to dělám taky tak… a Mišánek baští až se mu dělají boule za ušima a začal mi pohrdat instantní kašičkou… hmm co teď
já se dojit odmítám, tak z jakýho mlíka mám udělat normální?
Nazdárek babuše! ![]()
Tak jsme byli v Praze a ve Zlíně, takže jsem se vůbec nedostala k netu. Dočetla jsem poslední 3 stránky, víc by stejně nemělo cenu…
Míno, uplně mě polil studený pot. Ať už je to jen lepší. A sestra je na vraždu, to souhlasím. ![]()
Jídlo - tak já hlavně vařím a z biopotravin. Vzhledem k tomu, že když uvařím 2 barambůrky, 1 mrkev a 1/2 cukety, případně kousek brokolice, tak z toho udělám 3 porce, vyjde to rozhodně levněji. A taky nejsem majitelem plynové masky…
Teď jak jsme byli na víkend ve Zlíně, neměla jsem čas uvařit, tak jsem koupila pár skleniček. A ta nálož v plenkách byla fakt síla.
Když má Mates vařenou zeleninu, je to v pohodě, tak šetřím svůj nos.
![]()
No a biopotraviny kupuju v takovém krámku, kam jim vozí české. Egyptské brambory bych jim tam taky nechala. ![]()
Adel, to je dobře, že bude Ája v tak hezké školce. Člověk nikdy neví, co špatné je pro něco dobré… ![]()
Fotka Viktorka je jak přes kopírák s tím mým čertem. Dneska dělal v pražském (hlubším) kočáře takové psí kusy, že nevím, co bude dělat v tom domácím, který je vlastně sporťák s taškou pro miminka. Zítra to zkusím a když to nepůjde, bude muset do sporťáku. Jenže ten náš lední medvěd jezdí jen v plenkách, tak se bojím, že bude odřený od těch popruhů…
Poslední, co si pamatuju je, že jste se bavily o bazénkách. U nás zatím slouží docela dobře vanička.
![]()
Jo a jestli jsem to ještě neudělala, tak vítám nováčky. ![]()
Ahoj holky,
ufff, to zas bylo nakecanejch stránek
![]()
… tulenice , bezva videa, máme teď manducu půjčenou a nadnávala jsem na záda asi jako popisovala adel a zkoušeli jsme spolu v této pozici vysávat, docela pohoda
ale na břiše mi manduca nějak sedí líp …
ale zas ta váha
… míno , držíme palečky ať je Peťa brzo fit ..... krávy jsou všude, chce to nenechat se odradit a trvat na svém … markyskovi a vanessce držíme pěstičky … … parádní nejen bazénové fotečky … v pátek jsme konečně přesedlali do sporťáku, protože Matýsek se v korbě v těch vedrech už děsně vařil a je to vcelku pohoda
… zuzi, ještě nevím, jak to zítra bude, máme už něco dojednaného, ale pokud se mi to podaří zrušit, respektive přesunout, já bych si srazík Olomouc-Praha ráda udělala … sice nevím, jestli to ještě budeš číst
kdyžtak napiš kde se budeš přibližně pohybovat, ať vím … ještě Ti napíšu kdyžtak na mobil, pokud to bude vypadat, že bychom měli chvilku
… teda, vy co vaříte, klobouk dolů, taky se na to chystám, ale zatím zůstává jen u příprav … mám připravené skleničky, ale tím to končí ![]()
… tak a víc už si asi zase nepamatuju … no i tak jsem toho zas nakecala
![]()