LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
664
20.6.08 21:00

Ahojky a pěkný večer všem,

Raveno - ty taková šátkařka už jsi taky propadla manduce? Tak až bude tak nahoď foto.
Jo a peněženku … hledání nezávidím, já taky pořád něco hledám. Ale to blokování bylo asi zbytečné co? Dá se to vrátit zpátky? 8O :lol: :lol:

Napoly - tak spinkání celé odpoledne až do rána… no u tebe se ani nedivím, když ty pořád nespíš…tak jsi si to vynahradila. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Tulenice - tak domácí papání nám taky chutná nejvíce… ty kupované mrkve apod. jsou fuj. Takže vyvářím - rýže, mrkev, kedluben, někdy rýži vyměním za brambor …rozmačkat vidličkou…a papáme. Červenou řepu kupuješ v celku? A vaříš ve slupce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
20.6.08 21:15

Enasus ja naivne doufam, ze manduca je hlavne pro tatinka :lol: na satek nedam dopustit :lol: i kdyz nemuzu pry ted mit novej a manducu zaroven, na ten co mam uz je Viky dost tezka mam pruznejsi obyc spis pro mensi mimi, a hlavne v uvazu na kapsu krizem je v lete dosti vedro:(
na zada uvaz se bojim…

no nastesti je to vratne kdyz nahlasis ztratu a ne odcizeni…takze budu volat na odblokovani, jen doufan, ze je to v cene zablokovani jinak se mi to dost prodrazi :(

Napoly cos mu dala do jidla 8O 8O minimalne rohypnol neeee :lol:

Holky a kolik davate cca masa na porci zeleniny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
20.6.08 21:30

Ahojky,

Petule:Berenika je svým způsobem vybojované jméno,bylo jediné na kterém jsme se shodli(velká rodina,spousta jmen,co se nám líbilo zastoupených).Naši rodiče si zvykali(manželova maminka prohlásila,že je ráda,že se první narodil Kubík,že si aspoň na Bereniku zvykli).Teď už si vymysleli i spoustu zdrobnělin a tvarů :lol: :lol:

Enasus:Dělala jsem marmeládu v pekárně.900g jahod,300g cukru,gelfix2:1 a polévková lžíce citronové šťávy.Program marmeláda.....je vynikající.
Berince dávám velké vcelku,jak psala Ravena mixované nechce.Naše dr.na jahody říkala,že pokud nejsme alergici,tak není důvod proč jí je nedávat.

Maaja:1/2žloutku 1× týdnně,bílek až od roku.I když jsem někde četla,že všechny očkovací vakcíny jsou ve vaječném bílku…
K zubaři se chystáme s Kubíkem,má 2roky.Dřív mi to přijde zbytečné.Připravujeme ho už 2m :D tak jsem zvědavá.Vypadá,že se i těší,že ho p.dr.pochválí,jak si čistí zoubky :lol:

Ravena:Mám namražené cca 15g kostičky,které pak vařím…

Ewik
Kubík 21/06/06
Berinka 27/11/07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
20.6.08 22:15

Hooolky, vy jste vzorňačky, já jsem se k vaření pro Adámka ještě nějak nedostala. Zatím jsme jen na skleničkách. Adík teď dohání tu svoji váhovou ztrátu, když byl jen na mlíku. Náš jídelníček teď vypadá tak, že ráno tak v šest kojení, u toho usne, v sedm trochu cucne (v naději, že třeba ještě usne - ani omylem), v devět až deset 200g přesnídávka, pak podle toho, jak nám vychází program co tři hodiny kojení, z toho jednou nahrazené 200g skleničkou příkrmu, a ve 21.00 220g kaše. Všechno papká parádne. Vařit začnu po prázdninách.
Jdu na Sex ve městě, po něm z videa dnešní díl Gilmorek a dobrou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
20.6.08 22:43

Chtěla bych poprosit o radu.
Ani syrová natož vařená mrkev Berince nechutná.Čím by jste ji nahradili v dopolední svačince? :?: (Kubíkovi jsem dopoledne dávala mrkev s jablkem až do nějakých 14měs.)
Děkuji.

Ewik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
20.6.08 22:45

Cau holky, jen zdravim a jdu na kute.................dnes jsem manducovala s Jendou a mlada byla v kocaru............mam nohy vtlacene do zeme :-D

Tak se nejak ozvu po vikendu..........necitim zada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
20.6.08 22:49

Ahoj,

Ewiku - já dávám na dopolední svačinku jakékoliv ovoce,mrkev jsem ještě nedávala,tu dávám zatím vařenou k obědu.Tak zkus nějaké to ovoce,přsnídávku,frutapuru nebo třeba bílý jogurt - uvidíš co bude chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
20.6.08 22:59

ááá chytrolííín :-P

my papáme všechno…vařený teda taky, ale vždycky mu do toho přimíchám půlku skleničkovýho blafu…
co takhle jí tu mrkvičku dávat po malým množství - třeba do banánu :nevim:

a s tím spaním - rohypnol jsem mu fakt nedala :lol: ale opravdu jsem se divila, že malej tak dlouho spal…Peťa je medvěd, to jo…já bych se přirovnala spíš k jezevci 8) ..no takže Filipíno je malej vorvaň :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
20.6.08 23:31

Prosím mám dotaz ohledně večerních kaší…

já jsem Ali dneska večer podala první - podotýkám domácí kaši (rýže, mateřské mléko a kousek banánu)
mám tu sice koupenou krabici rýžové kaše od Hami…ale nějak se mi do toho nechce...... Píšou tam, že se má přidat kojenecké mléko…teplé.
Prosím vy co kojíte? to tam přidáváte odstříkané? ale to se asi nijak neohřívá ne???

díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
21.6.08 07:57

Dobré ránko Berušky,
po hodně dlouhé době Vás všechny moc zdravím. Omlouvám se za svoji absenci, jsem ostuda :oops: Nějak jsem nestíhala a měla jsem pořád problémy s počítačem. Ale teď to už snad bude lepší. Moje maličkost slaví zítra narozeniny, a tak jsem dostala od manžela krásný dáreček. Nový notebook, ten malý, který se skoro vejde do kabelky. Mám hroznou radost a tak tady teď budu snad častěji.

Jinak jak se tu všechny máte? Doufám, že všechny mimískové pěkně rostou do krásy a že všechny jsou zdravé.

Jinak my se máme hrozně fajn. Dětičky rostou jako z vody a dělají mě jen samou radost. A velkou radost si uděláme příští týden. V úterý ráno odlétáme na dovolenou na týden do Turecka. Samozřejmě se moc těším, ale na druhou stránku mám strach, jak to všechno s těma dětičkama zvládneme, ale jsou to zlatíčka, tak věřím, že to bude úplně bez problémů.

Jinak všem přeji krásný den a já se tu pokusím trošku zorientovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
21.6.08 09:51

Nedocetla jsem vse, ale enasus

ja kupuji nemlecne kase od Hami, ryzovou s broskvema a nedavam MM, ale ryzovy napoj z DM od Alnatury

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
21.6.08 10:14

Holky,nevíte náhodou někdo,který bod na chodidle při reflexní masáži souvisí s páteří??????Mooooooc díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
21.6.08 11:13

Holky vidite tu reklamu ODS nahore????

Chce se mi :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
21.6.08 12:54

Ka-tko,díky za tip na paní z MMB,co šije vložky.Taky už jednu máme doma :lol: :lol: :wink:
Ještě jsem chtěla se zeptat, u koho jste si s Ravenou nechávaly háčkovat čepičky?Děkuji.

Ewik
Kubík 21/06/06
Berinka 27/11/07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
21.6.08 14:23

Ewiku, mne ji delala babicka.......
jinak na MMB je nejaka pani co dela cepicky

• načítám...
  • Citovat