Poradna duly
Jana Čurdová
Mino - zdravim za nas nove a preju hodne sil. Jen pro nas tupejsi, co to vlastne Petovi bylo - tonzilitida?
Kacudko - kase kupuju normalne v obchode, tady v Dansku obchody se zdravou vyzivou moc nejsou, ale prodavaji se tady docela dost tzv. ekologicke potraviny, takze mouky kupuju ekologicke. Na kasi je ji potreba tak malo, ze i kdyz je cena vyssi, tak ti vydrzi na strasne dlouho. Nevim jak v Cechach, ale tady jsou ceny kasi v prasku i jidel ve sklenicce docela vysoke.
Verite vy BIO potravinam? Ja je vetsinou kupuju, protoze jsou v regale vedle ostatnich veci, takze nemusim chodit do specialnich obchodu. A mam pocit, ze pro Jonysovu stravu neco delam. Ale kdyz vidim ekologicke brambory z Egypta, tak mam svoje pochybnosti.
Míno,, držte sass. uff, tak to som netušila, že to môže mať taký priebeh,. jeeejda
Jonyska, tonzilitida je angina, zápal krčných mandlí.
neprihlasena Zulok, (šmirujem jednu babulku, čo rodí, a ako čakám, šmirujem, kde sa da
)
Jonysko - u nás to vyjde taky celkem draho,teda když porovnám ceny zeleniny a kolik toho z ní udělám a ceny skleniček.Je ale pravda že já kupuju normální zeleninu a ne bio.Já osobně tomu nevěřím.Ve zdravé výživě jsem viděla pidi květák za 50 kč a v Globusu 4 hrušky za 90 kč.To je celkem síla.
Míno - ahooooj.Je mi líto co jste si museli za ten týden asi prožít a jsem ráda že už je Péťovi líp.Držíme palečky ať se brzo uzdraví.
Jonys, tak do eko brambor z Egypta bych asi taky nešla.
Míno, přidávám se k přání brzkého uzdravení Peti, ale taky se ptám - bohužel nevím kromě encefalitidy nevím, co ty ostatní věci jsou. To si fakt člověk vůbec neuvědomuje, co má když je zdravý. Zní to jako klišé, ale čím dál víc chápu smysl té věty..
Kacudko, já to každopádně příští týden nedávám, už teď jsem na mrtvici, bo musím všechno dodělat a v úterý jedeme. Ten pražský návrh na srazík je proto, že bratranec tam má ve čtvrtek promoci a Radek ve středu večer nějakou práci, tak jedeme na dva dny a já budu ve středu odpo bezprizorní..
Kacudko , ted jsi me dostala, 90 Kc za 4 hrusky a kvetak za 50. To tu snad ani tolik nestoji. A to tady jidlo neni nijak zvlast levny.
Jo, ještě se musím pochlubit - dnes se mi podařilo Adámka upíchnout tchánům od devíti do půl šesté. Tak dlouho ještě nebyl ani u našich. A to s sebou měl jen jednu skleničku jídla. Asi v tom vedru ani neměl hlad. Prý za celý den téměř nezaplakal. Mně to tak pomohlo!!! Udělala jsem tolik hnusné práce, nad kterou jsem potřebovala přemýšlet a mít klid. Já snad budu moct fakt bez výčitek svědomí odjet..
Jonysko, ty vaše fotky jsou fakt BOŽÍ!!! (To slovo jsem tak od gymplu nepoužila)
Aha Zuzi vy vlastně jedete na dovču.No tak srazík budeme muset odložit. ![]()
Nechtělo se mi chrnět,tak jsem si prohlížela stránky kde jsme rodily.Je to fakt zážitek takhle to pozpátku pročítat. ![]()
Dobré ráno,
makám už od 6 hod, abych pak v tom vedru nemusela.Sophi spí - jak jinak,taťka s ní - jak jinak.
Jonysko - fotečky máte opravdu povedený a moc pěkně utříděný! Takhle kdyby mi to tak někdo srovnal,jenže nejsou lidi
…snad se někdy najde čas ![]()
Kdo ještě nemáte zoubek - nezoufejte - Sophinka je bezzubka rovněž a asi ještě dlouho bude.
Jak tu píšete o těch kaších - určitě to je ostuda,ale já jsem asi mimo mísu - to dáváte k večeři? A z mouky? Jak se to vaří? Dávám za 24 hod 3-4 dávky Nutrilonu,jednu ovocnou a jednu zeleninovou dávku. Teď se chystám jednu dávku mlíčka nahradit bílou Activií-jestli mě s ní Sophinka nepošle někam ![]()
Katko - jestli ještě nejste rozhodnuti - my cestujeme přes www.nacesty.cz - vždyť vy to taky máte kousek do Němec a pořád to přes ně vyjde výhodněji,než s našema cestovkama. Ty ceny na tom webu jsou konečné,nemusíš už nikde nic dalšího hledat,žádné poplatky.A dokonce jsme dostali poukazku na parkování na letišti.
Jo,víte jak jsem dlouho čekala na sedačku, no,a teď už začínám 4.měsíc čekání na auto (dodávka měla být 8 týdnu)
Takže,tam se dnes taky chystám,.....já si koupit trpaslíka,tak mi vyroste ![]()
Hezký sluníčkový den!
dobre ranko,
mino , teda co to ctu
. drzim palce, at uz je petovi jen lip a lip. matne si vybavuju, ze ty jsi vlastne predtim psala, ze se ti to nejak nezda, ta jeho nemoc, ze mas podezreni na mononukleozu, ne?
holky, narodilo se jedno srpnatko, 1200g… mam husi kuzi, uplne se mi vybavilo, jak jsme to prozivaly s miiri…
Jo,jo Adel,vypadalo to už od začátku divně - ani jsem to tu pak neventilovala,byla jsem s ním ,krátce před tím než se ten stav tak strašně zhoršil,na pohotovosti a ta jedna sestra co sloužila mi udělala po špitálu takovou ostudu - jednak že jdu k dr.s 19 habánem ,že mu neumím dát paralen a otravujeme s angínou. Myslím,že až jí potkám ,tak se neudržím a dám jí pěstí! Krávy jsou nejen na palouku!
Já se dnes dozvěděla,že moje vzdálená příbuzná po obrovské snaze a patrně několika pokusech o UO,konečně čeká miminko.V prosinci. Mám z toho velkou radost!!!! ![]()
ahojky!!!
nestíhám psát…pouze čtu!
Míno …já jsem si říkala, co s tebou je! tedy ať je Péťovi líp! A fakt jsou některé sestry neskutečné bůůůůůů
adel …to je fain, že bude mít Adélka tak hezkou třídu! A ještě k tomu plnou kluků! To se jí tam jistě bude hooodně líbit!
Zuzko …závidím moře!!!! To tedy bude…a propó…co budeš bez nás měsíc dělat
![]()
Jonysko ..tedy, ty vyvařuješ!!! Já jsem asi líná, ale dálám kaše hotovky. Ale už mám koupenou kaši ze zdravé výživy, tak budu taky vařit..Maxík je zatím docela vděčný strávník…co mu dám, to sní!
tulenenice …super video! Nejvíc mě dostalo, jak se malej řehnil, když jsi s ním třepala! Ale docela výkon, tto ti povím!
Tak já jdu…zítra valím do školy, mám zkouška už ze třeťáku..mám moc aktivní kolegy, takže to domluvili…no a mě se pak nechce jít samotné, tak jsem se taky přidala. Jedeme celá rodinka…v kruhu jsou už 4 mimina, takže budeme porovnávat!
čus baby,
to je vedro… Včera se tu přehnala taková smršť, kroupy, ukrutnej liják… Jen jsem čekala co to udělá s kytičkama… Nic se jim nestalo holkám ![]()
Míno ty v–e, to je hustý… Hlavně že už je Péťovi líp
A ta kráva… je to kráva !!! Nevim co je na tom divnýho, když jde máma s 19ti letým klukem k dr… Když je někomu blbě tak přece potřebuje doprovod ! Ať máš Péťu brzy doma ! To pak budeš vyvářet, viď? Já ještě Aničku v nemocnici neměla, ale vždycky, když byla nemocná, tak jsem vyvářela její nejoblíbenější jídla
A ona toho velmi ráda využívala, jen se jí udělalo trochu líp tak hned mami, dojdi do krámu pro čokoládku
i když naše Anička jí i když má 40. Až jednou nebude jíst tak budu vědět, že jde do tuhýho ![]()
Tulenice to video je výborný
Se s tim fakt nemažeš ![]()
ještě jsem něco chtěla a nevim co…
mino, to je teda sila. nektery jsou fakt kravky… tak hlavne at uz je petovi lip a lip!
petule, budem drzet palce. jsi dobra, ja jsem teda zkousky v predterminech delala jen bezdetna, pak po ajine narozeni uz to bylo i s rocnim zpozdenim ![]()
jo, kdo rikal, ze z hlubokace neni vyhled
? 
viktor v nem ted zacal delat psi kusy, asi frajer poputuje do sportaku s poradnyma popruhama ![]()
adelina77 píše:holky, narodilo se jedno srpnatko, 1200g… mam husi kuzi, uplne se mi vybavilo, jak jsme to prozivaly s miiri…
jj.....je od nas z diskuzie zivot po potrate mimo inych..... ![]()
je to holcicka a vola sa vanesska…a je to bojovnica..... ![]()
maminka sa vola markysek…tak ak by sa chcela Mirii podelit o skusenosti tak nech jej posle SZ…budu radi…zhanaju vsetky mozne informacie co ich caka …