Poradna duly
Jana Čurdová
Díky za gratulace…nestálo to za řeč ![]()
Adel..kdy bude vyuzlení šmíráka???
utíkám za malým…je hoodně společenský, takže mu musím dělat společnost já, protože nikdo jiný tady není…
Caf holky,
vobec nestiham zapinat comp, mame dost rusno - potom napisem.
Nove mame to, ze Kubino ma uz 6 zubov, lezie, chodi po styroch, vie si sam
nut, sam sa stavia na nohy a uz zaciname chodit na jednej ruke.
Inac vecny frmol, mame doma prastaru mamu - polamala hnaty, takze sa staram o dvoch, a este k nam ide spat dnes brat a ocino mojej naj kamosky, takze fakt nestiham. Vonku je peklo, vcera sa prehnala taka smrst, co som este nevidela................ Este ze je poisteny barak
![]()
TAkze tak.
Reagovat budem neskor aj hodim foto, ale neviem kedy to bude.
Takze zatial sa majte krasne.
Nazdárek
tak jsem přišla na to proč mi Mišánek ve vaně http://www.sirmi.ic.cz/smajl/61.gif, on totiž nechce ležet, chce aspoň sedět, lépe stát. A vůbec ho nezajímá že se na svých baculatých nožičkách neudrží.
![]()
Míno jak už bylo psáno jsou to bílkoviny.
Jinak dnes jsem si říkala že mu ten žloutek zkusím dát, ale nešlo to umíral hlady, jídlo chtěl okamžitě
jen tak tak jsem mu to stihla ohřát.

PETULE obr gratulace ke zkoušce jsi borka
![]()
MÍŠÁNKOVI vše nej nej k 8 měsicům!!!!
http://i107.photobucket.com/…me/me009.gif
Fotky dětiček zlatíček super ![]()
Mišánek děkuje za přání a večer to oslavil kouskem rohlíku a jogurtem. ![]()

Jen v rychlosti Mino psala Vera, ze si Zdenek ma vzit plavecky a rucnicek, ze jdou s Vaskem a holkama do bazenu
…
ahoj holky,
Mišánkovi všechno nej nej nej
![]()
petule, gratulujeme ke zkoušce, jsi šikula ![]()
holky, parádní fotečky, všechny
jsou to zlatíčka
tak dneska jsme se viděly se zuzajdíkem a bylo to mooc super
byly jsme ve stromovce, kde si dali kluci (na lavičce u vody) něco málo do bříška … Adámek zblajznul skleničku jídla, ani nemrknul, a protože dostal Ikeáckej brindák, musel ukázat mamce i tetě, že ho přece vůbec nepotřebuje
šikulka … Mates si párkrát potáhnul mlíčka a pak už ho víc zajímali teta, Adámek, stromy, kachničky ve vodě, … no ale bylo dost vedro, takže asi ani neměl hlad ..
Adel, to je second hand
![]()
Mišánkovi hodně štěstíčka, zdravíčka a lásky! ![]()
Ahojky, zaju ale zapomněla dodat, že sice Adík oběd zblajznul bez ukápnutí, ale pak lehkým blinknutím mámě zcela zlikvidoval bílé kalhoty. Jinak ale souhlasím, že setkání bylo moc fajn, jediným černým mráčkem bylo, že bylo moc krátké, tak už se těším na další. Jo, zaju, to setkání na mostě byla samozřejmě totální blbost, ani jsem se na něj nedostala, tak jsme se pak trochu naháněli, ale z toho, že píšu, je zřejmé, že jsme se nakonec sešli:)
Jo a mám pro vás drb o zaju. Na té fotce pod podpisem si není vůbec podobná ![]()
Čauky,
Zuzi
![]()
Petule - velká gratulace ke zkoušce,seš fakt dobrá,já bych to teda nezvládla ![]()
Mišánkovi http://www.sirmi.ic.cz/deti/87.gif
Tulenice - náš malej chce ve vodě taky stát nebo ještě chce být na břiše.Dnes jsem mu do vany koupila protiskluzovou podložku a zítra otestuju.Napustím mu jen trochu vody ať se rochní.
Jo a žloutek jsem dala zatím 2 krát.
Kačudko já mu koupila protiskluzové rybičky, na chvilku ho to zabaví než je všechny odlepí (jsou na přísavky) a ožužlá
tvoje podložka dopadne stejně.
jinak na břiše ve vaně je, to řve méně než na zádech ![]()