LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4424
24.6.08 23:01

Tak holky (hlavně zaju), stav je takový, že zítra budu mít prostor tak cca od tří do osmi a ve čtvrtek tak od tří do půl šesté. V obou případech se budu pohybovat tak zhruba kolem Václaváku (fuuuj!!!), jen kolem, na něj nejdu:), a ulice Na Příkopě. Takže v rozumném rozsahu odtamtud můžu dát s kýmkoliv sraz. A budu za to ráda, bo tam budu dost bezprizorní. Zítra si jen musím koupit nějaké šaty, protože ve čtvrtek jdeme na promoci a ty, co jsem plánovala, mám jak jitrnice.:) Telefonní číslo bych měla mít v kontaktech, co dávala Adel, zaju, nevím jestli ho máš, písnu ti ho SZ. Přece mě tam nenecháte samotnou ztracenou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
24.6.08 23:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
24.6.08 23:29
Ewik píše:
http://www.ikea.com/…nslig_1.htmlmáte ho někdo?

Myslím, že Adel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
24.6.08 23:30

taky sleduju, jak to vypada s vanesskou. je to hrozny… navic kdyby uz predtim neprisla o prosincatko/tka… ze si to proste nekdo musi takhle vybrat vsechno :( …

jo, raveno, nase krasny spaci pytle maji vadu: http://www.ikea.com/…nslig_1.html . ale doufam, ze zrovinka ty nase ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
24.6.08 23:31

aha ewiku, vtipny, tak jsi byla rychlejsi :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
24.6.08 23:35

Já ho mám taky… se mi drobet páře, že bych sjela do ikey?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
24.6.08 23:41

K jídlu - taky vařím, taky proto, že mi příjde, že ve skleničkách není moc velký výběr. Koupím je jen v nouzi. Frutapuru dávám, taky začínáme s mléčným dezertem od Nestle, a Mlíčko rýžové (banánové) od nestle ( to je skvělá věc na cesty). Kdo to nezná, tak je snad od 6. měsíce (teď ho nemám u sebe), vypadá jako pitíčko s brčkem, může se ohřívat ve vodní lázni nebo podávat studené, prostě jen utrhnu rožek a naliju do lahvičky a Oliver baští. Strašně moc mu to chutná a jak říkám, když jsem někde na cestách, tak je to super, má 250 ml a Oliver ho většinou cellý zblajzne :lol: Jo a taky občas dáme Nestle sušenku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
24.6.08 23:49

Dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
25.6.08 11:58

No tak jsem zpátky z ko a mé vyhublé děťátko má ubohých 9,41 kg :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
25.6.08 13:15
tulenice píše:
No tak jsem zpátky z ko a mé vyhublé děťátko má ubohých 9,41 kg :lol: :lol: :lol: :lol:

tulenice to je krasne cypapkany. ym nemame jeste 7 kilo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
25.6.08 17:13

Ka-tko nic si z toho nedělej, holčičky jsou obvykle menší. Buď ráda že taháš lehčí dítě. Však to Jituška dožene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
25.6.08 17:29

Ahojte, koukám, že je tu dnes jakési mrtvo…

Dneska měl Matýsek exktra dobrůtku - brokolici s bramborem. Když jsem mu dala první lžičku, tak se tak strašně zaksichtil, že jsem myslela, že to nikdy nemůže sníst. Ale snědl to všechno! :D Mimochodem, dneska prvně jedl jako velký kluk v židličce s námi u stolu. A náležitě si to užíval. :lol:

Ještě k tomu jídlu, chtěla jsem se poradit. Dáváte dětem, co už mají zuby nějaké ty sušenky? Já jsem na ně koukala, ale ve všech je sůl, tak se mi to moc nechce… :? Ale zase bych ráda, aby Mates pochopil, že se jídlo kouše (a ne jen moje prso). Koupila jsem mu kukuřičné křupky, ale z těch je děsný binec. Tuhle si to zamatlal do vlasů a musel jít pod sprchu. :roll:

Adel, tys to s těma plenkama teda rozjela! Já momentálně čekám na bambusku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
25.6.08 18:19

Tak se nám tu čerti žení, kroupy tak 1-2 cm. Nevím co na to říká mrkvička, pažitka a cuketky… třešně už asi nenatrhám (budou popukaný), no aspoň nechytím další klíště

A sušenky dávám sunarku (tak 1-2 ks za den, střídku chleba rohlíku - doktorka to dovolila) můžeme i vajíčko a tak za měsíc i rybičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
25.6.08 20:02

Ahoj holky, už tři dny se vás snažím poctivě dočíst a pořád jsem se nemohla dobrat konce, uf, konečně se mi to podařilo.
Dojel brácha a šel s manžou na pivo, tak jsem měla chvíli. Jinak jsem teď víc v jednom kole než jsem byla, když byl Přemek pryč.

Míno, držíme pěstičky, aby to bylo brzy OK.

Já vařím a kupuju tak napůl, protože ta moje opička jí podle nálady, tak jsem ráda, že do ní dostanu nějaký zeleninový příkrm. Jednou jí to jede, podruhé ne, asi zkouší, co vydržím :lol: Když jí dám do ozkoušené zeleniny maso, tak to nejí, tak se musím zeptat doktorky, jestli nebudeme potřebovat železo v kapkách nebo tak něco.

Zítra jedeme do poradny, tak jsem zvědavá, co nám tam řeknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
25.6.08 20:08

Havo , já dávám na kousání kousky tmavého chleba, kousky banánu nebo i další ovoce, co je po ruce. Na okusování pak větší kousky zeleniny, od mrkve, papriky, okurky … Maso dávám občas, rybu nebo kuře.

Příští týden bude veselo. Letíme na léto do Čech a taťka si usmyslel, že musí za každou cenu na fesťák do Roskilde a doletí později. Takže pokud byste viděli na letišti blázna s krosnou na zádech, dítětem na břichu, co tlačí před sebou golfák a v ruce ještě drží cestovní klec a v ní dvě korely - tak to jsem já. :P To bude fotečka do albumu jak vystřižená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí