LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3771
28.6.08 22:14

Jonysko - byli jsme v jižní části ostrova,v oblasti Jandia. Přestože náš hotel byl poměrně veliký http://www.canariatravel.cz/…y/10117.html ,na pláži jsme se pomalu ztráceli - stačilo ujít pár kroků a nikde nikdo.Takže nám se tam moc líbilo. Tenerife je opravdu víc o přírodě,Fuerteventura je oproti tomu jak měsíční krajina,avšak je tu klíííídek! Ale ty jseš přes ty ptáky,viď :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
28.6.08 22:28

Míno, díky, kouknu na to. Přírodu by to taky nějakou chtělo. Moje úchylka na ptáky je už mezi kamarády poměrně proslulá. Kdykoli se na internetu objeví zpráva o papouchách, hned ji mám od nich několikrát v mailu :lol:

I když, jak jsem je ve čtvrtek chytala do přepravky kvůli kontrole u vetoše, tak to jednu chvíli vypadalo, že buď půjdou z domu ptáci nebo manžel. Naštěstí to ustáli všichni tři. Jen Jonýs seděl jak šéf v jídelní židličce a poletující papouši ho náramně bavili. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
28.6.08 22:32

Ahojky

ADÁMKOVI VŠE NEJLEPŠÍ K 8 MĚSÍČNINÁM

Gratulace Krisíkovi k zoubkům :lol:

Sofince k válení sudů :lol:
Všem ostatním ke krásnému slovníku :lol:

Olívek si to mastí po bytě po kolenou, otvírá šuplíky, je expert přes jakékoli kabely, no a do vany už napouštím jen tak 10cm vody, protože ležet nebude ani jako. Takže si tam leze a blbne.
Hozně pořád huláká něco, taky umí jako nadávat. A říká TATA, DEDA, BABA, občas omylem i MAMA a tady DRRR a tak. Někdy si říkám, ať chvíli mlčí. Hlavně ho to bere, když telefonuju :wink:

Omlouvám se, že vás zanedbávám, ale sleduju tu diskusi o té nedonošené princezničce. Vůbec to nevypadá dobře, tak sedím a bulím. Měli jsme s Olívkem tak obrovské štěstí. Chjo, držím jim palečky, moc moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
28.6.08 22:36

Miiri, taky to pořád sleduju. Už jsem doufala, že má vyhráno, ale my, co jsme to nezažily, vůbec netušíme, jaké to je a co vše hrozí. Měli jste fakt obrovité štěstí, jsem hrozně ráda, že je Olívek takový šikula.

Já teď žehlím obrovskou kupu prádla, celý den jsem strávila nakupováním a balením, už nám chybí jen bílý rum na mojito :wink:

Zaju, kdybys sem ještě nakoukla a byla ochotná vyfotit mi na té tvojí stříšce místo, kde se ty dráty stýkají - jak to tam máš vyřešené? Nepodívala jsem se a teď lituju. Ty clony už mám, zítra večer to musím ušít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
28.6.08 22:48

Miiri - já to taky sleduju,........snad to dobře dopadne. Dneska už to můžu přiznat,když se Olívek vylíhnul,byl to děs,když si třeba 2 dny nenapsala sms co a jak.....ale Olí je pašan! Zvládl to společně s doktory a vámi na jedničku s hvězdičkou.

Jonysko - já se snad na tebe zajedu na Ruzyň podívat jak se táhneš s tou plnou polní,včetně papouchů. To je neuvěřitelný,kolik jedna ženská unese a vydrží :lol:

Pro dnešek pa pa a dobrou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
28.6.08 22:50

Zuzajdiku , s mojitem jsi mi úplně udělala chutě. Není to tak dlouho, co byl u nás doma bílý rum. Ale než jsem stačila koupit mátu, tak bylo po rumu. :wink:

Kdysi jsem žehlila i kapsník a ručníky. Teď tak maximálně kalhoty a manželovy košile do práce, a to ještě jen když blbě uschnou. Stejně se to ale vždycky nahromadí, že u toho trávím po večerech hodiny.

Omlouvám se všem oslavencům a přeju vše nej, dodatečně i těm budoucím, jste dobré, že máte přehled, když má skoro každý den někdo narozeniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
28.6.08 22:54

Miiri , nestačím momentálně Vanessčinu diskuzi moc sledovat, ale na Olívka si vzpomínám moc dobře. Pravidelně jsem manželovi hlásila, co děla to miminko, co se mělo narodit v listopadu, ale vylíhlo se o tolik dřív.

Míno , kdybys to náhodou na to letiště nestihla, tak na Jonýsově webu dokumentace určitě bude. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
29.6.08 09:53

Ahojky holky, Vanesska jim dneska ráno umřela..... :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
29.6.08 10:43

Už jsem to obrečela… ten svět je někdy tak nespravedlivý… :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
29.6.08 12:02

ahojky…
KACUDKA mi psala, že nebude doma a aˇjí píšu zprávy o Vanessce…Bohuže jsem jí musela napsat tu nejhorší!!! :cry: :cry: :cry:
Kdo to nepoznal, tak nepochopí…
Bože, jak já jsem vděčná za Filipka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…a zas bulím…

musím jít - dnes se jdu domluvit na brigádu :roll: :? ale ani se neptejte na jakou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
29.6.08 12:05

Napoly - no snad ne do Mekáče 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
29.6.08 12:10

Je to hodně smutný,.......obrečela jsem jejich Kristýnku a teď Vanessku :cry:

Napoly - řekla sis o to - takže -co to je za brigádu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
29.6.08 12:13

Napoly bude roznášet reklamní letáky a cpát je lidem do schránek :lol: ..............kdo další si zkusí tipnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
29.6.08 12:16

HORŠÍÍÍ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
29.6.08 13:12

Ahoj
Taky jsem Vanessku obrečela, stejně jako jsem loni brečela s Makk…

Napoly je něco horší jak nosit letáky z lídlu a cpát je lidem do schránky? Hrabat listí, sekat trávu, zametat chodníky před úřadem práce v té jejich příšerné reflexní vestě…jo a vysypávat odpadky z košů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí