Poradna duly
Jana Čurdová
Jonysko - byli jsme v jižní části ostrova,v oblasti Jandia. Přestože náš hotel byl poměrně veliký http://www.canariatravel.cz/…y/10117.html ,na pláži jsme se pomalu ztráceli - stačilo ujít pár kroků a nikde nikdo.Takže nám se tam moc líbilo. Tenerife je opravdu víc o přírodě,Fuerteventura je oproti tomu jak měsíční krajina,avšak je tu klíííídek! Ale ty jseš přes ty ptáky,viď
![]()
Míno, díky, kouknu na to. Přírodu by to taky nějakou chtělo. Moje úchylka na ptáky je už mezi kamarády poměrně proslulá. Kdykoli se na internetu objeví zpráva o papouchách, hned ji mám od nich několikrát v mailu ![]()
I když, jak jsem je ve čtvrtek chytala do přepravky kvůli kontrole u vetoše, tak to jednu chvíli vypadalo, že buď půjdou z domu ptáci nebo manžel. Naštěstí to ustáli všichni tři. Jen Jonýs seděl jak šéf v jídelní židličce a poletující papouši ho náramně bavili. ![]()
Ahojky
ADÁMKOVI VŠE NEJLEPŠÍ K 8 MĚSÍČNINÁM
Gratulace Krisíkovi k zoubkům ![]()
Sofince k válení sudů ![]()
Všem ostatním ke krásnému slovníku ![]()
Olívek si to mastí po bytě po kolenou, otvírá šuplíky, je expert přes jakékoli kabely, no a do vany už napouštím jen tak 10cm vody, protože ležet nebude ani jako. Takže si tam leze a blbne.
Hozně pořád huláká něco, taky umí jako nadávat. A říká TATA, DEDA, BABA, občas omylem i MAMA a tady DRRR a tak. Někdy si říkám, ať chvíli mlčí. Hlavně ho to bere, když telefonuju ![]()
Omlouvám se, že vás zanedbávám, ale sleduju tu diskusi o té nedonošené princezničce. Vůbec to nevypadá dobře, tak sedím a bulím. Měli jsme s Olívkem tak obrovské štěstí. Chjo, držím jim palečky, moc moc.
Miiri, taky to pořád sleduju. Už jsem doufala, že má vyhráno, ale my, co jsme to nezažily, vůbec netušíme, jaké to je a co vše hrozí. Měli jste fakt obrovité štěstí, jsem hrozně ráda, že je Olívek takový šikula.
Já teď žehlím obrovskou kupu prádla, celý den jsem strávila nakupováním a balením, už nám chybí jen bílý rum na mojito ![]()
Zaju, kdybys sem ještě nakoukla a byla ochotná vyfotit mi na té tvojí stříšce místo, kde se ty dráty stýkají - jak to tam máš vyřešené? Nepodívala jsem se a teď lituju. Ty clony už mám, zítra večer to musím ušít.
Miiri - já to taky sleduju,........snad to dobře dopadne. Dneska už to můžu přiznat,když se Olívek vylíhnul,byl to děs,když si třeba 2 dny nenapsala sms co a jak.....ale Olí je pašan! Zvládl to společně s doktory a vámi na jedničku s hvězdičkou.
Jonysko - já se snad na tebe zajedu na Ruzyň podívat jak se táhneš s tou plnou polní,včetně papouchů. To je neuvěřitelný,kolik jedna ženská unese a vydrží ![]()
Pro dnešek pa pa a dobrou ![]()
Zuzajdiku , s mojitem jsi mi úplně udělala chutě. Není to tak dlouho, co byl u nás doma bílý rum. Ale než jsem stačila koupit mátu, tak bylo po rumu. ![]()
Kdysi jsem žehlila i kapsník a ručníky. Teď tak maximálně kalhoty a manželovy košile do práce, a to ještě jen když blbě uschnou. Stejně se to ale vždycky nahromadí, že u toho trávím po večerech hodiny.
Omlouvám se všem oslavencům a přeju vše nej, dodatečně i těm budoucím, jste dobré, že máte přehled, když má skoro každý den někdo narozeniny.
Miiri , nestačím momentálně Vanessčinu diskuzi moc sledovat, ale na Olívka si vzpomínám moc dobře. Pravidelně jsem manželovi hlásila, co děla to miminko, co se mělo narodit v listopadu, ale vylíhlo se o tolik dřív.
Míno , kdybys to náhodou na to letiště nestihla, tak na Jonýsově webu dokumentace určitě bude. ![]()
ahojky…
KACUDKA mi psala, že nebude doma a aˇjí píšu zprávy o Vanessce…Bohuže jsem jí musela napsat tu nejhorší!!!
![]()
Kdo to nepoznal, tak nepochopí…
Bože, jak já jsem vděčná za Filipka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…a zas bulím…
musím jít - dnes se jdu domluvit na brigádu
ale ani se neptejte na jakou ![]()
Je to hodně smutný,.......obrečela jsem jejich Kristýnku a teď Vanessku ![]()
Napoly - řekla sis o to - takže -co to je za brigádu?
Napoly bude roznášet reklamní letáky a cpát je lidem do schránek
..............kdo další si zkusí tipnout?
Ahoj
Taky jsem Vanessku obrečela, stejně jako jsem loni brečela s Makk…
Napoly je něco horší jak nosit letáky z lídlu a cpát je lidem do schránky? Hrabat listí, sekat trávu, zametat chodníky před úřadem práce v té jejich příšerné reflexní vestě…jo a vysypávat odpadky z košů…