LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1653
30.6.08 22:14

Helmitko, krásný fotečky! Úplně závidím… :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
30.6.08 22:32

Hooolky, tak pápá. Zítra ve 4:15 jedeme… Doufám, že tam bude připojení na net, bo jinak to nezvládnu, celý měsíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
30.6.08 22:51

Zuzajdík tak si užij dovolenou, hodně sluníčka a žádné choroby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
30.6.08 22:56

ZUZKO…užij si to!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A dej o sobě vědět!!!!!!!

Jinak díky ¨moc za gratulace…já mám dnes radost z toho zoubku! Konečně se něco vylíhlo…takže se řadíme mezi zubaté :twisted: :twisted: Jo a malému zub roste a mě zase bolí.....

KACUDKO…náš malý vypije tak 200-250 ml čaje, nejvíce tedy večer. jinak stále mixuju.,..jinak se dusí, dusí a zase dusí… :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
1.7.08 09:51

Pozdě :oops: - gratulace Maxíkovi k výročí a hlavně k zoubku!!!! Tak už jsme asi poslední bezzubatci :cry: .

Jarouchu - kde si tak dlouho? Všechno nejlepší k dnešnímu svátku. Snad tě pracovní zápřah nesemlel. Co Zuzanka? Jak se vám vede?

Kačudko - Sophi vypije taky tak kolem 200 - 250 mk čajíku,musí být ale ohřátý,pokojovou teplotu odmítá.

Jídlo s kousky nejí,takže musíme mít řídké šlichty :roll:

Helmitko - vítej z dovči. Krásné fotečky Anežky!

Zuzi - ty už to teď asi číst nebudeš :lol: ,ale přeji krásnou a ničím nepokaženou dovču! Přiznám se,že se mou cloumá bledá závist - měsíc být u moře a dovolenkovat. Hmmm,tak snad možná v důchodu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
1.7.08 10:39

Čaute,

na to pití se ptám proto,že Domiš vypil tak půl litru denně a teď vypije taky právě jen 200 - 250 ml.Taky to musí mít ohřáté.A dáváte jen čajík nebo i nějaké šťávy?Já si naivně myslela že by mi mohl pít čistou vodu ha ha.Takovej ksicht jste v životě neviděly. :lol:
Mixuju taky,kousky nechce.

Míno - my jsme taky ještě bezzubci a to jsme starší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
1.7.08 10:49

Míno, jestli tě to potěší, Anežka nemá taky žádný zub a je o tři týdny starší než Sophi…

Na pití nedávám nic, kromě MM, ale už je mám vytahané jak veverka uši, tak začnu taky s vodou, na čaj si bude muset ještě počkat.

Zuzce taky závidím, měsíc u moře si ani neumím představit… Kromě toho jsem u moře nebyla šest let a kurňa, jak mi to chybí.

Jo a polívky pasíruju přes síto, i povařené ovoce, jinak by se poblila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
1.7.08 11:50

Ahojky

Tak my byli v sobotu švagrové na třicítku(bečka,prasátko…)no bylo dobře i dítka byla hodné a i sme tam spali.Někteří pařili do 4h do rána ale já jako vzorná matka :wink: šla spát o půlnoci ráno jsem taky byla FIT na rozdíl od některých :evil: :wink: :lol: ale stejně zas pokračovali celou neděli my s chlapem jsme jeli ve 4h domů a pak večer v 8h sme si ještě jeli pro Natálku a mojí mamku!

Sabinka se mi o víkendu obsypala na hrudníčku,ramínkách a dost jí to svědilo ani Fenistil moc nezabíral tak jsem včera jela k DR no a má to Atopický ekzém :evil: :cry: :cry: :cry: se ztoho zblázním Natálka na rukách a Sabi na tělíčku :cry: :cry: :cry:
Takže eště na rychlo vybíráme nějkou dovču a asi do Chorvatska!Namáte některá nějak dobrej a osvědčenej TIP!!!

Míno sami nejste my taky eště žádnej tesák :wink:

Kačudko no Sabi tak toho půl litra vypije určo je totiž hodně čajíková

Jídlo z kousky to ani náhodou jsme rádi že vůbec sníme něco mixovaného :evil:

Helmitko vítáme doma,fotečky jsou moc hezké :D

OPOŽDĚNĚ VŠEM OSLAVENEČKŮM VŠE NEJLEPŠÍ!!!

http://i121.photobucket.com/…isney012.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
1.7.08 12:24

Ahoj holky,

co blbnete s těma zubama, buďte rády, že ještě žádné nemáte (teda mimísci nemají)… Matýskovi se v sobotu prožízla horní jednička k těm dvěma spodním a začíná se mu prořezávat i ta poslední … a teda když vás kousne bezzubé dítě, je to sranda, ale když zubatec ..... au au au :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
1.7.08 15:31

ahojky, nestiham, viktor pres den odmita spat, aja je ted nejaka vztekla, takze nemam ani naladu. a ve volnych chvilich vybiram sportak :oops:

mino, na jarku jsem taky myslela, ze uz tu pekne dlouho nebyla. ale treba se jim jen pos.al net nebo je chudak zavalena praci.

vcera jsme byli u dr. na rehabce, tak nam to jeste neukoncila, musime prijit na kontrolu v zari, ale cvicit uz nemusime, pry je sikula vyvojove na urovni 9.-10. mesice. uz da rostak peknyho hlidani, porad nekam leze, kleka si k policim, vytahuje supliky… seda si pres nozku a pak se docela pekne drzi, ale vzdycky si vychutnavam tu chvili, kdy se skaci na zem (na koberci, na parketach ho chytam :wink: ), vzdycky ma tak rozkosne prekvapenej vyraz :lol:
zoubky dalsi nemame, porad jen ty dolni jednicky.

ad smirak - chtela jsem to ukoncit o vikendu, ale mame smiraku nejak malo. takze jeste jedna vyzva :wink:
smirujete nas? smiraci, kteri nasi diskuzi vicemene pravidelne sledujete - napiste mi prosim SZ, ze nas ctete, proc nas ctete (co vas na tom bavi, mate tu nekoho znameho atp.), jakou mate domovskou diskuzi (pokud mate) a jake dalsi stale diskuze taky sledujete. hlavu vam neutrhnem a mozna neco vyhrajete :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
1.7.08 15:41

Zaju - MATYÁŠKOVI VŠE NEJ NEJ NEJ K OSMIMĚSÍČNINÁM

My máme ty svoje dva tesáčky dole, čajíku vypije taky tak 200-250ml za den. No a už skoro nic nemixujeme, sice se nám kapánek občas zvedne kufřík, ale jde to. Mixuju třeba nektarinky, ty mi nejdou rozumně rozmačkat.

Jsem dneska nějaká mrtvá, asi ze sluníčka. Byla jsem ráno cvičit, pak jsem Olívkovi nafoukla na balkoně člun (bazének mám pro něj moc maličký - až bude pořádně sedět), tak se rachtal a teď šel spinkat. Taky bych šla, ale mám hlad a to je silnější :wink:

Olívek řádí ve člunu
http://emimino.cz/…P1030760.JPG

No a moje princezna poslední den školy se svým klukem
 http://emimino.cz/…P1030756.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
1.7.08 19:50

Matýsek děkuje za přání :-)

Helmitko a Miiri parádní fotečky :-)

to je děs, holky mám otázku , Matýsek je poslední dny odpoledne pěkná protivka, vůbec nechce jíst ani pít, vůbec nevím, co s ním … mám strach, aby nebyl dehydrovaný, ale v plínce má skoro pořád načůráno, tak snad ne … nevím, jestli je to těma vedrama nebo je nemocnej (je pravda, že je unudlanej, ale to je už děsně dlouho … i když takhle hodně asi ne) … myslíte, že to mám nějak řešit nebo je to fakt to vedro??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
1.7.08 19:58

Miiri - Verča už je kus baby a je moc pěkná.Má být po kom ne? :wink:

Novinka - zub teda nemáme,ale začali jsme lozit.

jo a ehm ehm nechci se vtírat ale........MÁM DNES NAROZENINY!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
1.7.08 20:00

Zaju myslím, že to může být tím vedrem. Olívek taky jí a pije teď nějak jinak než jindy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
1.7.08 20:09

Miiri - teda Verča je koooooča! Myslím,že ten princ vedle ni ji bude muset hoooodně obletovat,aby mu nedala brzy košem,protože ta musí kluky pěkně odhánět (nebo je odháníš ty s Hozikem :lol: )

Tak to tu se zoubky není vůbec ještě tak žhavý,já myslela že už jsme fakt poslední.Zaju - nevím jak bolí kousnutí,ale ta moje mrška tak ukrutně štípe,že bych ji kolikrát plácla přes ručičku :wink: . A když mi nehtíky zaryje do ksichtu,to je pocuc :roll: .......Matyáškovi :huban: :-) :huban:

Rozsekli jsme naši dovolenou.......6.8. odlétáme na Kypr.Šlo to ráz naráz,večer jsem přes net objednala a dopoledne uhradila :) .Tentokrát vycestujeme ne z Německa,ale z PHY- podpořím zdejší cestovní ruch a zvednu tržbu Čedoku :lol:

Už jsem vám dlouho nevnutila rodinné foto,tak jedno z výletu:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital