LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7805
2.7.08 22:05

Havo - věřím ti :lol: Jen mi to přijde hrozně směšný - když si představím takovýho prcka s flaškou u pusy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
2.7.08 22:06

ach jo,vůbec nevím jakou mám koupit autosedačku.Je jich jako much :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
2.7.08 22:09

Kacudko - jen jsem ti chtěla poradit,jak ušetřit kačule,nám to na jedné sedačce dělalo dolu litr,takže jsme ušetřili dva tisíce /kupovali jsme dvě/.

Havo - já mám pocit,že si z toho ta naše prďoška udělala zlozvyk. Nehtíky stříhám co to jde,takže asi ji opravdu budu mučit s přetaženými rukávky .

Čím mažete dětičky proti sluníčku? Sophinka sice nemá problém se sluníčkem,ale stejně se snažím maximálně ji před ním uchránit. Zatím jsme vystačili s Lenienskou a přírodním opalovacím olejíčkem od Hadka (15 faktor). K moři to chce ale něco lepšího. Slyšela jsem ,že bioderma má kvalitní opalovák. nebo -já osobně používám Vichy kosmetiku a ta taky dělá opalováky,ale s těmi zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
2.7.08 22:18

Kacudko, no jo, je to sranda, když se dostane k velký flašce. Většinou mu ale dávám jen půllitrovku.

Míno, já mám pro Matese 30 od Seba Medu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
2.7.08 22:44

Míno - jo jo vím že je to levnější,nejspíš ji stejně objednám přes net a budu se modlit aby se neposrala. :pankac:
Opalovák mám 30 od Bubchenu.

Jsem myslela že se tu ukáže Napoly aby nám sdělila dojmy z nové práce a nic.Asi ji to tak zmohlo......anebo počítá tringoše. :lol:

Havo - nechci se opičit,ale zítra zkusím dát taky flašku,jsem hrozně zvědavá co on na to.Pak dám vědět jaký to mělo úspěch. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
2.7.08 22:46

.....jdu chrnět..... :-)

zdarec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
2.7.08 23:26

Nazdárek

Oslavencům vše nejlepší, všechny fotečky jsou fakt pěkné. Gratulace k zubům - v minulých dnech byla z mého miminka protivka protivná.. Asi mu něco leze, dnes už má nahoře na dásničce bílou tečku, tak snad bude brzo po kňourání. A taky doufám že mě nepokouše… :?

pití no zatím kojím… ale zkoušela jsem dávat čajík - tak ten chce leda z tekoucího hrnýčku, netekoucí je skvělá hračka (žbluňkání se mu líbí), lahvička totéž. Ale pil mi už z normální skleničky vodu z vodovodu - strašně chtěl to co mám já. Vodu z plastové lahve taky pil, má to ale jeden háček, příšerně bryndá, musela bych ho napájet ve vaně.

Opalovák mám Panthederm solar 30 od Dr. Múller Pharma z lékárny. Zdá se že funguje.

Kousky v jídle taky nic moc - polyká to vcelku. Ale kousek sušenky, rohlík, chleba - to požvýká. Dnes měl kousek melounu.

zaju neroste mu zub?

míno já tedy neváhám Mišana po ruce plácnout, už jsem toho prostě měla dost mít prsa, krk a ruce samou modřinu + vyškubané vlasy. Pohár přetekl, když mě chytil za bradavku… A je celkem klid, už ví že to dělat nesmí. Ptala jsem se doktorky na něco podobného (šmrdlá hlavou, tahá se za uši), prý se tak děti uklidňují před spaním… dej jí na ruce ponožky ať se nedrápe.

Mišan plazivka plazivá se dostane kam chce, plazí se jak píďalka dopředu dozadu, do stran a ještě si nestoupá, nesedá, ani na kolínka se nedostane, ale sedět, stát i chodit by hrozně chtěl a strašně se vzteká že mu to nejde. :lol:

Napoly jak ti to jde za barem?

S příbuznými problém nemám, jsou daleko. Ale nemá mi kdo pohlídat.

Adel ta pračka je boží, škoda že nemám holčičku, hned bych ji běžela koupit. :D zásuvky - v půlce domu jsou ty s vnitřníma pojistkama - ochrana pro děti a do druhé půlky už jsem koupila záslepky v ikei.

helmitko maso jsem mu koupila krůtí v masně, jinak měl ze skleniček kuřecí, krůtí, hovězí, jehněčí, králíka. žloutek zatím ochutnal jen jeden. Když to vejce dobře uvaříš, tak je po salmonele. (když z kastrůlku vyvaříš všechnu vodu a vejce vystřelí do stropu tak je salmonela na 100% chcíplá :lol: :lol: :lol: ) jo a jogurty dávám, chutnají mu. Dnes na mě vyloudil ždibec tvarohu na ochutnání. Jen se olizoval.
Bych zase tak s jídlem nevyšilovala já prý na půl roce vyloudila roštěnku s rejží a jak sem si mlaskala. :lol: :lol:

hildo no tak to je teda fakt podařený dárek…

ka-tka hezké koupáníčko a užij si látkovky.

havo no tak doufám že se ekzem brzo ztratí.

kacudko tak sladké sny

teda to je zas román…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
2.7.08 23:31

Ahojky,

Havo:Králičí jsme měli od rodičů švagrové,kuřecí od dědečka a jehněčí kupujeme u chovatele (shodou okolností je z Březnice u Zlína.....teď je otázka z které Březnice jsi Ty? :wink: ) Kupujeme větší množství a to pak zavařím,nebo zmrazím.

Kacudko:Čistou převařenou vodu dávám od prvopočátku.Začala jsem s ní už někdy v cca 4-6týdnech,takže je na ni zvyklá a nepřijde jí to divné,zatím jinou chuť nezná.(Kubíka jsem měla taky naučeného na vodu,ale jak jsem ho přestala kojit -v 8m- tak moc nepil,tak jsem mu začala vařit čaj -ovocný a bylinkový od Alnatury- a dochucovala trochou domácího sirupu…teď už zase pije i vodu 8)
Tak doufám,že jí to pití vody vydrží :wink: 8) Voda je pokojové teploty.
Autosedačku jsme kupovali v obchodě.Při výběru je důležité,aby měla zmenšovací vložku na hlavičku (neklimbala,když usnou) a měla by být polohovací (taktéž kvůli spaní).

Míno:Kubík má 87cm,vůle zatím nějaká je......někde jsem četla,že pro 15-35kg by měl mít 98cm :roll: …pochybuju,že tolik vyroste do podzimu :? Je pravda,že do té 9-35kg se mi moc nechce.Připadá mi,že to není ani ryba ani rak.
Berinka se taky škrábe za uchem…přišla jsem na to,že jak se zpotí,tak ji to tam svědí,tak otírám hlavičku a stříhám nehtíky.....tak jestli jí třeba není horko??
Ptala jsem se už Raveny-ta má šikovnou babičku…Kde koupit takovou tu háčkovanou čepičku,co má Sophinka na fotce v metříku?Děkuji.
Mažeme Daylong Kids 40 a Altermed baby 25.S Vichy mám zkušenost jen s opalovacím krémem pro dospělé a ty jsou výborné.

Dobrou
Ewik
Kubík 2r
Berinka 7m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
3.7.08 07:42

Cau holky

ja mazu Avéne 40 pro deti a je super, je to spray, dobre se namaze rychle cstreba........ale deti jsou stejne uz hneducke…

Maso davam, co je ve sklince. takze mala uz ochutnala vsechno krom kone a kocky :-D

Pije kojo, UM + caj

a frcim na krev.........tak zatim, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
3.7.08 08:52

Dobré ráno,

tak jsem musela hned ráno frčet na poštu,včera jsem poslala kočár a zapoměla jsem k němu přibalit pláštěnku.
Dnes pojedeme s mým taťkou na chalupu,se těším až bude zase malej řádit v bazénku. :D

:lol: Napoly chrápeš ještě????? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
3.7.08 10:13

Moje garderoba je v troskách… já prostě nemám co na sebe… nic mi nesedí… :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
3.7.08 11:00

tulenice, tak roštěnku malé zatím nedám :) , ale jinak to asi fakt přeháním, zkusím tedy nejdřív krůtí a pak se uvidí…

mažeme AVENE bílá řada faktor 50, je fajn a pro supercitlivou pokožku, jinak si myslím, že ty kvalitní značky jako VICHY nebo BIODERMA budou O.K.

Anuška si taky škrábe uši, ale taky mezi očima, neřeším to, akorát furt stříhám nehty nakrátko…

Míno, tak to je teda luxus, z terasy do bazénu…

Holky, dneska se malá vzbudila v 5:45, pak jsem ji hodinu přesvědčovala, že by měla ještě zabrat a spaly jsme do půl desáté :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
3.7.08 11:20

Helmitko maso kup libové a co nejčerstvější, žádné vakuové cosi… a buď v klidu, dítě musí natrénovat imunitu, není to skleníková kytička… A měla by sis přečíst tuhle diskusi:
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

A batole je prostě ochotné jíst cokoliv co mu nerozežírá ústní dutinku, kamarádky holčička včera dlabala hlínu, prostě se jí to nedalo vyndat všechno z pusy.
Ad hygiena - prvomatka dudlík po pádu na zem dezinfikuje nebo rovnou vyhodí, druhomatka na něj plivne a otře o kalhoty, třetimatka ho dá olíznout psovi. A nic proti nim, děťátko je schopné dát do pusinky i psí hovno… to sama poznáš. Máti mohl vzít čert když jí můj bráška přišel domů s kyblíčkem plným vajglů co sbíral po celé ulici. :lol: :lol: :lol: :lol: Takže vzhledem k tomu že je brácha o 9,5 let mladší než já tak si toho dost pamatuju a asi jsem víc v klídku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
3.7.08 11:45

tulenice, tuhle diskusi jsem četla… a víš, že se mě až tak moc netýká? Dudel teda neolizuju, ale taky nevyvařuju, z kosmetiky máme olej do koupele a mast na prdel, šampon používáme můj, mýdlo žádné, hračky jsme většinou dostali, koupila jsem akorát kačenku v kouli a jakési chrastítka, oblečení z 80% MMB, kočárek hlubokáč z druhé ruky, sporťák tedy nový, na TV se díváme běžně od té doby, co jsem v Sama doma slyšela, že sledování TV neškodí dětským očím :), atd. Řeším jídlo, choroby a taky se jí věnuju trochu na úkor sebe. Každopádně, jestli budu mít ještě druhé, určitě bude všechno jináč… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
3.7.08 11:56

helmitko já u ní řvu smíchy, několik takových věčných řešiček znám… ale jídlo se taky snažím kupovat kvalitní, co bych sama do pusy nedala mu taky nedám. (chleba kupuju v pekárně a je fakt dobrý) třeba jogurty - vlastně jím z větší části jen holandie, snesu choceň, jihočeský ve skle, pierot, pak ještě jím zakysanou smetanu. Čili jednoduše koupím svých oblíbených jogurtů víc… Štve mě akorát sortiment ve zdejší sámošce… je mizerný, musím jezdit jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí