LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3771
1.7.08 20:13

Kačudko - všechno nejlepší
http://www.sirmi.ic.cz/kytka/49.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
1.7.08 20:16

teda Kacudko všechno nejlepší a hezky si to užij a pořádně to oslav

http://nagasaki.webz.cz/img40.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
1.7.08 20:27

Zaju vitej v klubu protivek to co posledni 2 dny predvadi Viktorka je des bes :( ubulena ufnukana a kdyz se rozhodne, ze nebude jist normalne, ze chce kojit to by jste mely videt ten mazec myslim, ze nas musi slyset i Mina v Zakupech :evil: Dneska mi vzala bryle a mrskla nima o zem, ze se rozpadlo plastove sklicko 8O jeste, ze jsem nasla ty nahradni hruzy jinak bych do patku nic nevidela :evil:

Kacudko vse nej nej :-)

A vsem oslavencekum ktere jsme propasli nejak jsem nebyla schopna psat :(

Mino to se pekne na plavani mineme :( jak dlouho budete chybet?
Ja uz chci taky batuzek mam jed pristi tyden do Phy tak snad bude :lol: (na to jak jsme z nej nebyla nadsena se ted tesim, preci jen je to rychlejsi :wink: )

Miiri Verca je opravdu kus baby 8O 8O

Jinak k cajiku taky dame tak tech 150-200 ml a kromě bramborovy kase uz nic nemixujeme jen rozmackavame vidlickou…a ovoce jen kousky jinak nechce :wink:

viiiiiiic si nepamatuju :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
1.7.08 20:31

Kačudko, všechno nejlepší k narozeninám :D

Miiry, dcera je fakt kočka :wink:

Jinak máte moc krásné fotečky :)

U nás to začíná být zajímavé, Deniska si u všeho kleká a následně stoupá. Kamarádka mi psala, že malého dává do postýlky, aby měla na chvíli klid, tak jsem tam dnes ráno mladou umístila, abych si v klidu uvařila kávu a ona si stoupá i v ní, takže se teď nemůžu ani v klidu vy… Člověk jí musí být stále za prdelkou :lol: Po čtyrech neleze, ale snaží se a zkouší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
1.7.08 20:36

Malá vypije přes den tak 200 ml čaje nebo šťávy

Mixuju všechno, protože jinak se šíleně nadavuje a jednou se poblinkala. Mám strach jí dát i rohlík apod.
Minulý týden jsem byla u tchýně. Ona se mě ptá, můžu jí dát třešni, já říkám ne, následně jí vrazila kousek třešně do pusy, malá se začala šíleně nadovavat, tak jí to tchýně vytahovala z krku.
Co byste na tohle řekly??? Seřvala jsem ji a šla se prodýchat do zahrady, to fakt přehnala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
1.7.08 20:38

Nevím teda, co jí minule přidala do zeleniny, když jí vařila oběd, ale malá se dost osypala. Nevím, jestli jí to zahustila moukou nebo tak něco. Když jsem jí říkala, jak byla malá osypaná, tak ani nedutala.

Jednou jí dala kousek chleba, buchty, ..................ví, že Denisce kousky dělají zle, ale..................... :evil: :evil: :evil: :evil: :roll:

Si tak leda koleduje o to, že jí malou nebudu dávat na prázdniny apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
1.7.08 20:42

Kacudko, vše nejlepší a pořádně to oslav!!!

http://www.sirmi.ic.cz/zaba/32.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
1.7.08 20:59

Kaccherie - takovou tchýni nezávidím,asi ji to nestači říct slušně.

Raveno - nebudeme 6.-17.8. takže přijdeme o 4 plavání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
1.7.08 21:40

......no proto. :lol: :lol: :lol: ......ne,dělám si srandu :wink: - moc děkuju za přání :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
1.7.08 21:47

Než se Deniska narodila, tak jsem prohlašovala, jak je super,.................................jak moje druhá mamka, ale co teď předvádí, tak to fakt nechápu.

Moje švagrová teď čeká mimi a bydlí s mamkou(mojí tchýní) na patro, tak ji dopředu lituji.Tomu prďolkovi snáď bude cpát, co se narodí máčky apod. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
1.7.08 21:56

tak jsem to jakztakz prosla, co jste naplkaly :wink: . teda miiri, je mozny, ze uz mas doma takovouhle kocku 8O ? slusi ji to. akorat klucik vypada trochu vyjukane :lol:

matyskovi a kacudce posilame :srdce: !!!

zaju, ja bych to asi neresila, jestli normalne pije a cura, tak je proste jen protivnej z toho vedra.

jo, viktor si ted oblibil ajinu pracku - doleze k ni, macka knofliky a je u vytrzeni… http://www.kohoutcentrum.com/?…KA . no, nechavam ho, porad lepsi nez kdyz ozuzlava ovladace.

mino, mate to dobre zarizeny - ty krehotinka tahas macicka sophinku a korba zdenek ma na krku jen kabelcicku :lol: . jinak ale moc pekna rodinka!

raveno, s tema brylema to je v pytli. ja jsem si radsi letos poridila jedny zalozni pro tyhle pripady, nedovedu si predstavit byt najednou bez bryli. parkrat jsem to uz zazila, ale s detma by to neslo.

ad kousky - my zatim nedavame.

kaccherie - tchyne na zabiti… to by mi taky hnulo zluci, jen se bran, je to tvoje dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
1.7.08 21:59

jeste jsem chtela, neznate nektera kocarky nurse? melo by to byt nejaka odnoz jane. u nas je nikde v kramech nazivo nemaji, nevidela jste je nektera?
 http://www.deticky.cz/…senstvi.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
1.7.08 22:24

ahojky…
tak já jen v rychlosti páč musím jíti chrupkati…

tak v prvé řadě vše nejlepší KACUDCE (když už se tak připomenula)

teda MIIRI - Verča je teda koooča :wink:

jídlo - no my už taky nemixujeme…a malej se nenadavuje, tak je to v poho!
jo, ještě gratulace DOMČOVI k lezení a hezoučké fotky ANEŽKY

a už nic nevím :?

takže milé dámy, zítra mě čeká první pracovní den, takže na mě myslete 8)

jo ještě všem krásné prázdniny a super dovolené…mmch. - měním názor na dovolenou u moře s prckama…dneska jsme byli na Plumlově - taková přehrada - a voda byla studená, že jsem malýmu ani nožky nesmočila - jen trošku, ale ořval to…takže zlatý moře - teploučký :lol: 8)

tak papa a dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
1.7.08 22:27

Kaccherie - tchyni faaaakt nezávidím,já mám naštěstí super tchyni před i po narození prcka. :wink: Tak tam prostě Denču nedávej no.Nebo vyzvi tchyňku na pěstní souboj. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
1.7.08 22:28

Napoly DÍÍÍÍKY (ty malý písmenka jsem neviděla) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie