Poradna duly
Jana Čurdová
Zuzajdík na cestách jako jídelní židličku používám kočár. Když vidím tu tvou hromádku, vejdou se ti tam vůbec tvoje věci?
Tak NAPOLY chce svým úsilím podpořit rodinu a vy si z ní děláte pr..l, teda, to jste kamarádky
Napoly, budeš tam i v srpnu? Skočila bych se taky mrknout, jak oblažuješ hosty ![]()
No my jedeme s přívěsem a ten bude dost přetíženej ![]()
Normálně používáme kočárek, židli, náruč, cokoliv, ale přeci jen tam jedeme na měsíc, tak to je dlouho. Navíc Adík rád sedí na té židli u stolu i když nejí a třeba si hraje a dívá se, jak jíme my. Když na nás nevidí, brečí..
Zuzi -díky,všechno do kufru nedám
,ale aspoň mám mustr. Hned si to zkopíruji do bločku.
To je jasný, však to bylo jen pro inspiraci. Právě jsem došila podle tipu od zaju stříšku na kočárek, takže mám na dovču všechno, kromě petržele a máty, ráno to zajedu koupit na trh ![]()
Ahoj holky,
tak jsme doma z hor… Bylo moc fajn, počasí perfektní, i ty provizorní podmínky jsme zvládly, ale myslím, že babička si po našem odjezdu oddechla… Zítra vložím nějaká fota.
Letmo jsem dočetla, zdravím Mínu, která si užila svoje s Péťou. Nějaké papání se tu řešilo, dovolené u moře, ta u nás letos nebude, pak umřelo jedno miminko, jeho maminka to teď bude mít hodně těžké a já se modlím, ať nemusím nikdy zažívat podobné zkoušky…
Tak zatím pa, jdu chrnět…
Ahoj děvčata
Zdravím po víkendu,dočtu vás později
![]()
Holky potřebuju poradit jak je to stěma pasama musí mít Sabča svůj pas nebo už zas jde abych si jí zapsala já?Budu si jí zapisovat do OP tak bych to vzala při jednom papírování
Děkuji ![]()
Ahoj holčiny!!!
Tak zpráva o Vanesce mě dostala…četla jsem to a zrovna zazvonila pošta…tak jsem celá uslzená musela pro balík…
Jinak my už tak lozíme jak o závod, křičíme, voláme baba, brrrr a potom taky mama, ale to jenom v nejhorším případě, tedy když se něco nelíbí!!
Jinak nám snad konečně roste první zub…dnes ráno už to vypadá fakt nedějně, takže hned jsem Ladikovi hlásila, aby si pak nepřipsal zásluhy za nálezné!!!
Jo…a nejlepší hračka Maxíka je doplazit se mamince k nohám a olizovat jí je
![]()
Jinak jsem zaregistrovala tu napolynu brigádu…tak do těch končin se určo nedostanu, jedině bych jela do Carfoure…jestli tam ještě je
adel…jak to vypadá se šmírákem??????
Nazdar kecalky!
Tak jsem vás dočetla a vím prd. ![]()
Adel, jak to vypadá s tím šmírákem? Jsem zvědavá!!!
![]()
Kačíku…já jsem si teď dělala pas a nechala si tam malého zapsat. Jnak mu můžeš vystavit i jeho vlastní pas, ale to se mi teď zdá ještě zbytečné, možná později.
Ahojky,
holky kolik toho vaše děti přes den vypijí?Kromě mléka.
Domča mi nechce moc pít,dřív pil víc.A to jsou teď větší horka.Tak jen abych měla představu.
Jo a mixujete ještě?
ahojky,
přejeme všem oslavencům i když některým opožděně a jiným dopředu
![]()
omlouvám se, ale nějak si nic nepamatuju, jedinné co mi utkvělo v hlavě je Vanesska
je to děsný … já nechápu, proč se takový věci stávaj …
Pár fotek z Beskyd:

pivo mi ještě nejede 
beskydská krajina 
s taťkou