Poradna duly
Jana Čurdová
Napoly - přeju ti pěkný pracovní den,vysoký spropitný a fajn zákazníky.
Hele tak mě napadlo - když přijdu,budu mít pivo zadara? ![]()
Všem oslavencům blahopřejeme! ![]()
Já taky stále mixuju. Když to zkusím namačkat, tak se dáví… Na chatě jsem teda teďko zkoušela uvařit to nastrouhaný, ale moc to nechtěl… Prakticky jenom kojím, občas mu dám cucnout vody, ale to je tak 3 loky, čili to ani nestojí za řeč. ![]()
Kaccherie, tchýni nezávidím. Já měla s mojí trochu potíž než se malý narodil. Jednou byli u nás na víkend, já odjela v pondělí do Prahy na kontrolu a vrátila jsem se a tam navařeno jak na hostinu. Největší hrnec co mám plný bramborové kaše a největší kastrol špenátu. Tak 16 hodin jsem to rozdýchávala (divím se, že jsem neporodila) a zavolala jsem jí. Klidně, ale jasně jsem jí řekla, že když je u nás, nemá se mi plést do domácnosti. A ona to respektuje.
Na pozoru jsem ovšem stále
Když jsme ve Zlíně, tak se vždycky zeptá co s Matesem může a co ne a pak to dodržuje. Teď už je to lepší, ale s radostí ho odnáší co nejdál od nás a pořád ho s dědečkem chovají. Až jsme museli začít říkat, že teď se chovat nebude. Musí ho prostě popěstovat… ![]()
Takže závěr: klidně, ale důrazně bych jí na rovinu stanovila hranice a vymezila, že pravidla udáváte Ty s manželem a prarodiče, ač mají rozmazlovat, je mají respektovat. (podpora manžela je vhodná) ![]()
kacudka píše:
Napoly - přeju ti pěkný pracovní den,vysoký spropitný a fajn zákazníky.
Hele tak mě napadlo - když přijdu,budu mít pivo zadara?
díky ![]()
no jasně, že jo ![]()
jen se ti tam asi nebude chtít - není to nahoře, ale bar dole ![]()
Cau holky ![]()
Tak sme doma ze slovace, bylo super, ale kratce.
Miiri, teda Verca je kus baby...........to ani nemuzu Vladovi ukazat to foto......
jeste by slintal
A Olivek teda je sikulka
Anezka je krasavice,
Sofinka se mi zda ze uz neni takova baculka, ale je krasna, Mino Tobe i Zdenkovi to moc slusi, ale taky nechapu ten princip deleni nakladu
I kdyz me napadlo jen to, zeby mu nestacil bederak????
![]()
Kypr mame taky v merku.....kam presne jedete? my chceme do Anastazie
Napoly, teda jdes delat, jo???? TAk at to rychle utece a jsi tam spokojena......ja bych se v baru asi udusila od cigaret
Kacudko k narozeninam vsechno nejlepsi!!!
TAky vsem oslavencu preji jen to nejlepsi.........deticky nam krasne rostou
Kacherie, ja malej uz tresni dala a tak mlaskala
Ale tobe preji pevne nervy......
Kousky..........nejime, nemixuji kupuji jidla a ty jsou uz mixle.
Adel, Nurse maji v kazde puntanele, koukala jsem na ne, maji nadherne barvy, myslim ze budou podobne jako Jane, je to jedna firma
Nop a novinky od nas...........nelezeme, nesedime- teda sedi ale napodasi se, neplazi- jenom dozadu.ů........tak nevim, ma 2 zuby
a ja budu muset skoncit s kojenim..........uvidim v patek co rekne Endo
No a ted jdeme s Jenikem na 3 letou prohlidku
Jo a od pondeli sme na latkovkach........
Dobré ránko,
napoly, tak napiš, jaká byla šichta, dá se to?
miiri, dcera je opravdu pohledná slečna, chlapec vedle ní vypadá nedospěle ![]()
míno, já tu furt strkám fotky naší rodiny, tak co by ses nepochlubila, když máš čím, tvůj manžel je kus chlapa (takové můžu
) a ty vedle něj vypadáš jak víla se sexy pohledem… a malá, že je nádherná, to tu ví každý
o tchýních… já se s mou vidím dost málo, ale myslím, že by to šlo, nemám problém říct, že toto jo a toto už ne, spíš to zkouší moje mama… když se jí nelíbí některé z mých nařízení, tak dělá, že neslyší… počítám s tím, že ji bude rozmazlovat, ale co nedělala u mě, teď u Anežky už nedožene…
ka-tko, tak jak s látkováním, jde to? Nakoupeny máš kvalitní plenky, tak bys neměla být zklamaná, ale jasně, že o trošku víc práce to je…
JA jsem pako!!!!
JSem si spletla balicky pres MMB a boty odeslala uplne jiny pani.........
MAly ma po 3 lete prohlidce, byla sranda, kontrolovali mu sluch i zrak.......u zraku v pohode, zkomolil ty obrazky spravne, ale u sluchu, mu rikala sestra at po ni opakuje a povidala cokolada, autobus, zmrzlina a jenda ji na to , JO JO JO
Helmitko, jo zatim jsem spokojena........akorat asi budu prikupovat jeste 4 mambusky, at jich mam 10 + 2× organic abych to stridala.........takhle peru kazdy den
Ahojky!!!
KATKO…vítej zpět!!! A Jeník mě pobavil…alespoň má sestřička jasno, co má příště nachystat
![]()
MÍNO…sluší vám to! A Kypr si užijte i za nás doma ![]()
ADEL…málo šmíráků??? no to jsem tedy zvědavá, co je pro tebe málo! Pro mě už bylo docela překvapující, kolik holek se přihlásilo…já bych asi neydržela jenom číst a nepsát!
MIIRI…tedy Verča je fakt kóča, Olívek je taky k nakousnutí… ![]()
KACCHERIE…tchýně to je kapitola…já mám hodnou tchýni..ale až moc..když k ní přijedou vnuci na prázdniny, mají naprosto volné pole působnosti, takže se s nimi švagrová pak abslolutně nemůžpou domluvit,,ale bohužel babička taky u nich nemá žádnou váhu, a děda už vůbec ne..pro mě docela smutný obrázek…ale jinak ve vztahu ke mě pohodě.
NAPOLY…užij si první den v zaměstnání!!!
Jinak si víc napamatuju.....u nás vše při starém..lozíme o sto šest, už se snaží i kolínka používat..takže jsme museli zabezpečit el. zásuvky, protože to ho láká nejvíce.. jinak zub pořád jeden a taky je poslední dobou stráásšně protivný,…asi tím teplem!
Holky, nevím, jestli to tu proběhlo, dáváte miminům maso a když tak jaké? Jsou na to různé názory, maso že jo kvůli železu a bílkovinám, maso ne pro velkou zátěž bílkovinovou.
Jo a včera mi doktorka řekla, ať malé dávám žloutek a tvářila se u toho, že je to nutné, tak to nevím, v tom horku kvůli salmonele a když dám maso, přijde mi to zbytečné.
Jo, ještě mi doporučila jogurty a na ty dlabu, pokud kojím.
Ahojky,
oslavencům opožděně vše nejlepší ![]()
Krásné fotečky (Anežka,Olívek i jeho kočka ségra,Sophinka s rodinkou).
Zub taky nemáme a zatím to ani nevypadá
Vypije cca 200-250ml převařené vody.Mixujeme jak co.Pohankovou kaši a ovoce jí i s kousky,ale třeba zeleninu musíme mixovat
Jinak zdárně couvá,rotuje a péruje,ale dostane se kam chce ![]()
Adel:Nevím,který typ kočárku hledáš,ale podle odkazu na stránky mě příjdou golfky Jané Energy hodně podobné…a ty doporučuju,máme je přes rok a maximální spokojenost,jdou polohovat do lehu,jsou lehké a Kubík se do nich vlezl i v zimě zabalený.
Na výsledky ankety jem hoooodně zvědavá ![]()
Napoly:Ať se daří v práci a líbí se Ti tam.
Havo:My to s Kubíkem udělali tak,že pěstovat se mohlo až po páté hodině…to už býval unavený a protivný,takže mu to pomohlo.....a u Berinky se na to najelo opět a funguje to
![]()
Helmitko:U nás taky začala syna rozmazlovat moje mamka…uvidí ji a už na ni „Babičko,medvídka dáme“ (želatinového) ![]()
Dávám 1/ě žloutku z vajíčka uvařeného natvrdo,maso králičí,jehněčí anebo kuřecí.Jehněčí je jedno z nejzdravějších.
Vím,že autosedačková diskuse tu proběhla,ale zajímalo by mě,jak jste to řešily,Vy,co máte i staršího sourozence.Kubík má MaxiCosi Priori,ale je ještě moc malý na vel.15-35kg.....tak teď nevíme,jestli dokoupit tu samou nebo nějakou 9-35kg pro něj???Ještě je čas,Berinka zatím nesedí,ale jsou objednací lhůty,takže už to bude za chvíli aktuální.Děkuji.
Ewik
Kubík 2r
Berinka 7m
NAPOLY píše:napoly , to jako dole bez
jen se ti tam asi nebude chtít - není to nahoře, ale bar dole
katko , diky. puntanelu tu nemame, asi budu muset vyrazit do prahy. jak nevim jak jinde, ale tady proste maji v kramech (at uz to jsou kocarky nebo autosedacky) misto co nejsirsiho sortimentu znacek a typu spis nekolik znacek a od nich zase jen vybrane typy - a ty potom v deseti barvach… coz nechapu, protoze barvu si lajznu objednat podle katalogu, ale celej kocar bez vyzkouseni teda ne, to uz je pak lepsi to risknout na netu, kde se to da do 14 dnu vratit. no jejich blbost, prijdou o kseft.
jsem dneska na netu narazila na vyprodej janecek 2006 - nomad za 6.9 a carrera za 4.9, coz se mi zda neodolatelny
(tatku asi omejou, kdyz uz mame hlubokac PP za 12 a zippynu za 9t, ale vysvetluj mu, ze to jsou skvely ceny
)
ewiku , diky, ja hledam se spojenou rukojeti. golfky mame inglesina zippy od jara 2006 a taky velka spokojenost. jen mi vadi to golfovy drzeni, kdyz se na me vesi aja, tahnu motorku atp., znas to
. kdybych kupovala ted, tak koupim hlubokac, pak poradnej masivni sportak a k tomu levnejsi lehounky golfky (treba to jane energy nebo inglesina trip).
zloutek nedavame (i kdyz nechapu tu salmonelu, kdyz je to vareny), maso jsem uz zkusila kureci a z konzervicky kralika a kruti.
ewiku , do 9-35 bych nesla. my meli aju v te 9-18 asi do 2r 4m, pak uz presedlala na tu 15-36kg. mela tak 13kg, ale byla dlouha, tak si rikam, ze to bylo ok, 15 kg ma az ted. a hlavne tu 9-18 jsme museli vratit, meli jsme ji pujcenou. ted ma teda romera 15-36 a viktorovi koupime bud romera nebo mc 9-18.
petule , kdyz pises o tech zasuvkach, co do nich davate? my mame takovy ty klasicky stary bily plastovy krytky, co se desne blbe vytahujou. je neco, co by se blbe vytahovalo detem a dobre rodicum
? no, to je blbost, vim ![]()
Petule ja ti jeste neodpovedela ![]()
TAkze sedacku jsem nevidela ale chystam se na ni podivat
Zloutek taky nedavam
krytky mame ty bile a Adel, prodavaji k tomu i klicek za 5 kacek.....mam ho na klicence
čus baby,
prďola na chvíli spí, tak můžu v klídku napsat ![]()
V sobotu jsem byla v Praze na křtinách synovce, bylo to fajn, počasí se povedlo ![]()
Napoly ať se Ti líbí v práci
Uvidíš, že bude. Když bylo Aničce něco přes rok, tak jsem šla makat do jedný pizzerky. Chodila jsem téměř denně a fakt mě to bavilo. Se šéfama jsem si tykala, poznala tam spoustu novejch lidí, odpočinula si od Aničky… A navíc přinesla prachy
Takže doporučuju ![]()
Katko gratuluju k látkování, doufám, že budeš spokojená. Za pár dní Ti to už ani nepřijde ![]()
Kacudko gratuluji k narozeninám
![]()
míno na fotce vám to moc sluší, rozdělení nákladu je opravdu vtipné
Dovču závidím ![]()
Miiri Olívek je kouzelnej a co teprv jeho ségra… Opravdu kóča
Za pár let jí půjdeš na svatbu viď?
Ad tchánovci: já je mam oba v pohodě. Vím, že by za mě dali ruku do ohně… Aničku rozmazlujou, cpou jí sladkostma proti mé vůli, ale vždycky to přejdu… Teď mě ale tchán hejbe žlučí kvůli autu. To auto, co se nám rozbilo nám dal před rokem on. Když jsme ho převzali, tak jsme jezdili pořád do servisu, protože jsme museli dávat do kupy co on zanedbal… V autě např. svítila kontrolka, že je poškozenej vejfuk a tchán si myslel, že signalizuje rozbitý světlo… kontrolka vesele svítila, a když jsme auto převzali, tak jsme do něj hned natlačili 6000 za opravu. O to by ani nešlo, ale když se zmínim, že fiaty jsou sráče, což každej ví, tak mi řekne, že je to v podstatě naše chyba, že jsme to zanedbali
To samý s tim rozvodným řemenem… ten se má měnit každejch asi 80000 km. Tchán s tim najezdil 200000, nikdy to neměnil, ale opět je to naše nedbalost, že se řemen přetrh, i když jsme s tim autem najezdili všehovšudy 2000 km… No to bych zabíjela… Teď scháníme jiný auto, rádi bychom asi oktávku, a tchán nám neustále cpe nějaký auta, který někde viděl a prej jsou skvěly. Řekne mi, že v tom seděl, že to auto je fakt v cajku… Přitom o autech ví míň než ho.no… prostě kozel zahradníkem
![]()
pardon za ten výlev, dost mě to štve…
rodinka se rochni
http://www.baby-cafe.cz/…IMG_0185.JPG /> s mamkou
s Kubíkem
povedlo se mi zachytit blesk
Ahojda babuše! ![]()
Tak slavnostně hlásím, že jsme přesedlali na sporťák (aspoň doma v Březnici, teda. Naložila jsem mrňouse do hlubokého a prováděl tam takové psí kusy, že jsem ho vyložila do stínu lípy na deku a předělala to na sporťák. Když jsem ho tam po:,–(ila, nemohl se vynadívat!
Akorát mi v tom asi nebude spát, páč bude koukat co kde lítá… ![]()
Katko, já bych se taky chtěla rochnit v takovém bazénku!!!
A jak psala Hilda, za chvilku si na ty látkovky určitě uplně zvykneš.
Na mě čeká bambuska na poště, tak jí asi zítra dopoledne vyzvedneme a pozítří vyzkoušíme. ![]()
Mimochodem, když už jsem u těch plen. My začali nočníkovat. Zatím je to teda spíš o tom, jestli se mi podaří ho tam po:,–(it ve správnou chvíli, ale začal chápat, co se po něm chce. Když se vyčůrá, tak se na jeho tváři objeví obrovský úsměv.
A když ho sundavám, vždycky se musí kouknout, jestli tam něco je nebo ne.
![]()
Nekoukaly jste se náhodou včera na Manželské etudy? Já jo a bylo tam chvíli když krmili jejich tehdy sedmi měsíčního chlapečka. Uplně jsem koukala, protože to mimino leželo na zádech a ani se nehnulo. Když si představím co dělá Mates v židličce, přijde mi to neuvěřitelný. ![]()