Poradna duly
Jana Čurdová
Tak a já jedu do Práglu, snad se neupečem… mám v plánu Ikeu (zličín) - potřebuju něco na okno do koupelny, tesco (národní třída) - galanterku a oslavu narozenin kámoše..
Tulenice,souhlasím,že batole je ochotné jíst cokoli.Všechno mu to posiluje imunitu ![]()
Ale mám pocit,že se to občas liší podle pohlaví
Kubík sní všechno.Berinka by se utloukla po ovoci.,ale zelenina jí moc nejede.....nebo vařím špatné kombinace
Po jogurtu by se utloukla,dnes sprášila 200g bílou holandii a vypadalo to,že by si ještě dala ![]()
Druhomatka toho tolik nastíhá,proto spoustu věcí řeší jinak
Ale osobně mám pocit,že s druhým dítětem je to teď lepší
![]()
Ka-tko:Ať Ti to dobře dopadne.
Ewik
Kubík 2r
Berinka 7m
Pro Ewika http://www.mimibazar.cz/foto.php?… - na léto je úžasná,máme i v modré variantě. Paní je moc šikovná,doporučuji.
Ahojky,
před chvílí jsme se vrátily z poradny a malá váží 8.80 kg
a měří 74 cm. Doktorka byla se vším spokojená, tak mám radost ![]()
Tchýně včera dovalila na návštěvu po jedné hodině, Deniska zrovna usínala a zvonek. Mě z ní asi cip střelí, ví, že Deniska po obědě spí
Tak jsem jí pak slušně řekla, aby si příště vybrala přijatelnější hodinu ![]()
AHOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ VOSPOLOK.

TAK VÁM POSIELAM JEDEN KRÁSNY SEDEMZUBÍ ÚSMEV.
Máme sa fajn. Mám už sedem zúbkov, chodim po štyroch ako delo, sám si
ám aj sa viem postaviť a chodenie mi už ide aj na jednej ruke, dokonca sa aj pár sekúnd udržím na nožičkách sám. Cez deň som zlatíčko, v noci čert. Zo spánku sa prechádzam po postielke po štyroch a aj sa staviam na nohy a strašne potom kričím. Takže mamka sa moc nevyspí. Viem povedať BABA, DADA, BRM BRM, AUA AUA, TA, MA, PRRRRRRR A ešte frflem ako stará blašková. Či Vám mamka dočíta, tak to asi nehrozí, lebo sa mi musí stále venovať, inač som čertisko nepodarené. A intenzívne sa hlásim do klubu parašutistov a ozembuchov, lebo chcem už chodiť sám, tak stále niekam padnem. Najčastejšie na zadok, ale podarí sa mi sem-tam buchnúť aj hlavu
![]()
No a kedže sa práve zobúdzam zo „zimného spánku“ tak sa majte krásne a niekedy sa zase ozvem.
paaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
ahooooj…
luli - to bylo kouzelný ![]()
všechny fotečky super…
na comp jsem se dostala až nyní, jelikož byl celou dobu okupován ![]()
v práci byla pohodička - asi budu muset začít číst - je před výplatama, tak se tam asi unudím…ale pohoda…prý, když příjdou velcí hráči, tak máš i 3000 na tringeltech
…no já jsem za 12 hodin a návštěvnosti asi 5ti hostů utržila necelý kilčo…takže i to se dá ![]()
teď v pátek jdu zase ozkóšet noční a pak od 8mýho tam budu sama ![]()
ale zatím mě to baví…ale pořád bych to asi dělat nemohla ![]()
Katy, super koupací fotečka.
Napoly, jsem ráda, že to bylo fajn.
Taky si říkám, že by bylo fajn si udělat nějakou směnu v hotetu jako odreagování od miminka ![]()
Ahoj babulky…
roste mi osmička, tak nemám náladu…jsem víc protivná jak Maxík, takže se raděj utápím v četbě ![]()
Tulenice…taky neprožívám sterilitu kolem Maxíka…ale dudel mu tedy neolizuju, mě dělá zle jenom když to vidím kolem sebe. Taky by se ¨mi nelíbilo, kdyby mi strčil někdo něco ocucaného do pusy. Jsem na to sama háklivá…ale ostatní maminy to moc neřeší!
Napoly…je fain, že se ti líbilo…jen tak dále, příště to bude lepší. A ještě si můžeš číst…no to je fakt fain job!
Kaccherie…a v kterém hotýlku jsi dělala?????? V UH jich moc není…
Luli…super fotečka…tedy Jakubko vypadá na svůj věk velmi vyspěle…což nám dokazuje svou lokomocí, že???? my co máme doma sotva plazivky jen nevěřícně koukáme!!!
Ad krém…
mažeme 50 z lékárny a spokojenost…
Ad autosedačka
budeme taky kupovat Kiddy, jenom nevím, zda 9-18 nebo 9-36. Uvidíme, ještě ji chceme vidět naživo.
Tak a na víc nemám sílu…jdu asi lehnout, malý už spí…
Jé Luli - kubík už má tolik zoubků? ![]()
Holky prosim prosím jak je ta písnička ADÁMKU NÁŠ?????????
Ahojte,
Kacudko, tak jak šlo pití z PETky? ![]()
Tak jsem Ti tu písničku našla ve zpěvníku:
ADÁMKU NÁŠ
Adámku náš, copak deláš?
Na louce ti pasou, ty jsi mezi chasou,
ty nic nedbáš, ty nic nedbáš!
Adámku malý, v slovu mně stůj,
co jsi mně sliboval, když jsi mě miloval, že budeš můj, že budeš můj.
Andulko má, není možná,
počkej jen do jara, až bude fiala,
pak budeš má, pak budeš má.
Andulko má, roztomilá,
do smrti nejdelší, moje nejmilejší, žádná jiná, žádná jiná.
JINÁ VERZE
Adámku náš, copak děláš?
Děti jdou do školy, tys ještě v posteli,
na nic nedbáš, na nic nedbáš.
Adámek vstal, boty hledal,
nevěděl, kam boty, kabátek, kalhoty
včera si dal, včera si dal.
(z Prácheňska)
Matoušek můj, on vozí hnůj,
až on ho vyvozí, koníčky vybrodí,
pak bude můj, pak bude můj.
Na vrbě pták, v potoce rak,
v rybníce rybice, má zlatí dívčice,
já tě mám rád, já tě mám rád!
Ufff! ![]()
MINO ze neuhodnes co mam
![]()
funkcni vypaleny DVD
(sice neni dokonaly, ale po tom tezkym prvoporodu mi je to jedno
treba nekdy ty chyby opravim
)
pro nezasvecene uz pres mesic plodim DVD z 2 lekce plavani a porad se nedarilo dotahnout technika mne hazela klacky pod nohy
a kontatovani kamarada ze chyba je mezi klavesnici a zidli se mu nevyplatilo minuly tyden volal, ze se mu video do skoly totalne po… a nevi proooooc ![]()
u nas je nebezpecne pit s Vikousem na kline neb hned jde po drinku
a petka patri mezi oblibene jen to neumime a jsme cely zmachany, z hrku je to lepsi a z pitka se stavama pomalu preborniky ![]()
Havo to znas nebo jsi nekde opisala ![]()
Tedy Kubik je uz poradny zub zubak ![]()
Tulenice u diskuze jsme se fakt pobavila…jinak sebekriticky patrim mezi spis resici
, hlavne co se jidla tyce, ale nastesti uz to pomalu prestava uz ani biozeleninu nekupuju, vetsinu mame ze zahradky a navic v Lipe toho na vyber moc neni a vseho moc skodi ![]()
dudlik moc nepouzivame a pokud je tak se ho snazim myt treba i cajem ze bych zrovna musela cucat pisek to fakt ne, ale lzicku ji trebas ochutnam
i kdyz se to nema.. jo a satnik ani mi nemluv par vetsich veci uz jsme koupila, ale porad naivne doufam, ze jednou s tema kilama zatocim
![]()
Kaccherie musim priznat ,ze tchyne zatim seka latinu
zadny zakazany potraviny ani necekany navstevy a zadny super uzitecny rady
…no snad ji to vydrzi ![]()
Raveno neboj, opsala. Já si pamatovala akorát „Adámku náš, copak děláš?“ ![]()
Jo, technika je potvora… ![]()
Mates taky bryndá, ale držím mu vždycky pod bradou plenku a na něj to tudíž nedoteče. ![]()
A oblečení: neberte to jako provokaci, ale já mám problém opačný. Musím si kupovat oblečení, protože jinak by to ze mě spadlo. I kalhoty, který jsem měla vždycky obepnutý na mě visej jako na strašákovi do zelí.
![]()
Havo - díky za písničku,tu druhou verzi jsem potřebovala.Znám začátek a pak dělám na na na ![]()
Pití z petky nic moc,z hrnku taky nic,tak jsem to zkusila z hrnku s pitkem,takovým co nakloníš a teče to samo,tak to ho strašně bavilo,jenže mu to všude teklo takže ani nevím jestli něco vypil. ![]()
Tak…přítel na mě včera vybalil že by chtěl brzo druhé mimi.....tak jsem dneska rychle valila na gyndu pro antiko ![]()
Ty chlapi to mají ale jednoduchý, co?
Mě varovala babička, že prý se mám dát nejdřív pořádně do kupy a nemít další mimi moc brzo, protože bych prý dostala tuberu.
Tak se toho musím držet. ![]()
A není zač. Aspoň jsem tam koukla na další písničky a zjistila, že můžu rozšířit repertoár. ![]()
S tím pítkem to zkoušej, musí získat cvik. ![]()
.....tak mám na 95% vybranou autosedajdu.Ještě ji omrknu v obchodě a zkusím do ní malýho po:,–(it co on na toJe to tahle:http://www.autosedacky-kocarky.cz/…ntNAHLED.JPG