LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3136
5.7.08 18:26

VALÍM MAKAT!!!!

AHOOOOOOOOOJ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
5.7.08 20:32

Ahoj holčiny,
zdravím po nestíhacím týdnu. Zážitků máme spoustu, tak jen krátce. Cesta s Jonýsem a papouchama byla naštěstí bezproblémová. Jen těsně před nástupem do letadla se všichni tři uvedli … Jonýs dostal záchvat řevu a papouši taky. Jen jsem viděla, jak všichni kolem doufají, že nenastoupíme do toho samýho letadla … no, nastoupili jsme. :lol: Kolem celníků v Praze jsme projeli jako myšky, aby papouchy nechtěli nějak kontrolovat.

Co se pití týče, používám AVENT lahev, nekapající hrneček a takou flašku z DM drogerie s brčkem, a taky všechno, z čeho piju já, to je stejně nejzajímavější. Plním vodou, čajem bylinkovým a ovocným ze sáčků. Čaje ze začátku úspěch moc neměly, ale už je vzal na milost.

A aby toho nebylo málo, jsme si z cest přivezli spálovou angínu, takže jsme izolovaný na týden doma, Jonýs na ATB. Se asi zblázníme bez vycházek oba dva, normálně jsme pořád v luftě.

Pro Adel do seznamu:
Jonyska (Lenka), *1978, vdaná, Dánsko - Kodaň
Jonýsek - 5.11.2007, porodní míry: 3012g, 52cm, 8 měsíců: 8600g, 70cm
Adel, fotku do seznámku ti mám poslat mailíkem? Jak velkou?

Doufám, že začnu zase stíhat, zapoměla jsem, na co jsem chtěla reagovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
5.7.08 20:52

Čaute,

Luli - všechno nej nej k narozkám :srdce:

Všem prckům co mají 8 měsíců moc gratulujeme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
5.7.08 20:53

Adel -jasně že Romer dělá sedačku s isofixem bez nožky - např. v té Trendline verzi http://babydream.mimishop.cz/detail.php?…

Gratulace všem oslavencům!

Mám zas nervy na pochodu - odvezla jsem Péťu zpátky do nemocnice do Č.L.. Všechno se opakuje. V pondělí mu snad chtějí dojednat překlad do PHY.Já to tu psala,že se mi to vůbec nezdá jak tu jeho hospitalizace v Ústí narychlo ukončili. To se teď jen všude šetří a šetří,lidi se vyhodí do domácího léčení jen zlehka zaléčený a hovno na hovno,.........jde jen o prachy,bohužel i ve státním zdravotnictví jde jen o prachy,šetřit,šetřit aby byly tučný odměny za vyrovnané hospodaření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
5.7.08 21:04

Adel - teď jsem koukala do katalogu od Romera,protože ty asi myslíš s tou hlavovou opěrkou - ta se bohužel musí u toho modelu dokoupit http://www.elinka.eu/detail.php?… ,.......ale to už bych raděj vzala sedačku i s tou nohou a tam už je v ceně. Tedy nechápu proč to tak mají,ale je to bohužel tak. A proč nechcete ev. s tou nohou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
5.7.08 22:26

Adel, tak jsem malinko koukla po golfkách (stejně se musím jít nejdřív kouknout do obchodu :wink: ) a našla jsem tohle http://www.detskyraj.cz/…ro-plus-2007. To nevypadá zle, ne? Jen je červený… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
5.7.08 22:50

Všem oslavencům malým i velkým (Luli) :) všechno nejlepšíííí

Míno - s Péťou je mi to líto, jsem zvědavá, co vám řeknou tentokrát. Držím vám palečky, ať je všechno co nejdříve dobré.

Já vás moc nestíhám, pořád někde lítám. Tak čtu a občas něco písnu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
5.7.08 23:00

Míno - naše zdravotnicví je fakt na hovno.Na co si to vysoký zdravotní platíme?Hlavně ať je Péťa brzo v pořádku,budem na vás myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
6.7.08 10:40

krasne nedelni dopoledne!
mino, to je teda desny! myslime na vas, at to dobre dopadne a peta muze byt doma!

napoly, tak co nocni dobrodruzstvi? 8)

(vcerejsi ukazkove chovani muzicka je vykoupeno „neocekavanou“ nocni parbou - jeste spi - a sdelenim, ze jede na tyden na sluzebku :evil: :lol: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
6.7.08 12:09

Hezké poledne,

Míno, držíme taky palce. By se z toho jeden po… :?

Krisulko, u těch mužských musí člověk vždycky číst mezi řádky. :wink: :lol: :lol: Ale zas to aspoň na chvíli potěší, když se o něj tak hezky starají, co? :wink: Mě dneska nechali spát do 10:30. :D Janek mě chce přemluvit na jeden pozemek, tak se asi snaží, abych měla dobrou náladu. :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
6.7.08 13:02

Jo a včera jsme hledali hotel na dovolenou na Oravě. Janek už tam byl, tak prý ať hledám hotel Pelikán. Já hledala jak blbec a pak se ukázalo, že je to Penzion Kormorán. :evil: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
6.7.08 16:27

Míno , přeju hodně sil. Kdo to nezažil, tak si to asi úplně nepředstaví, ale musí to být hrozný pocit bezmoci. Člově se o dětičky strachuje pomalu už při zvýšené teplotě, natož když je to vážnější. At´se Peťovi udělá co nejdřív líp, a hlavně už napořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
6.7.08 22:49

Míno,držím palce,aby se Peťovi ulevilo a hlavně přišli na to,co je příčinou. :idea: Myslím na Vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
6.7.08 22:53

ahoj holciny, ve stredu odjizdim na 11 dni na pul cesty mezi trutnov a janske lazne - nejste tam nekde nektera? ze bychom se mohly minisrazit :wink:

jinak vsem dobrou a klidnou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
7.7.08 08:39

Ahojky,

Jitušce od Ka-tky vše nej k 8 měsícům
http://www.sirmi.ic.cz/pooh/40.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit