Poradna duly
Jana Čurdová
Takže manducu nemáme ale do papouchománie jdu svámi taky se mi moc líbí!
![]()
.Mína. píše:
Helmitko - létající prase- to už je jak z hororu
,.........takže až bude příští srazík dorazíme všechny s mandukou a dřevěným ptákem
to nevím nevím, leda že by se k tomu dodávala přenosná závěsná konstrukce. Jo a pokud bude srazík tak je tu požadavek pro mého mužíčka na místě a v čase vhodném pro amatérskou astronomii. (tedy tmavé nebe a viditelné hvězdičky)
![]()
plánujeme další dovču - tentokrát kromě obvyklých věcí povlečeme vlakem další hračku, nový dalekohled. Ale my to zvládnem, máme kabelu na kolečkách.
![]()
Ahojky,
nespím
,obědvám. Jedno dítě v postýlce skáče do bazénku,druhé tady oňuchňává nábytek
,tak mám chvilku času ![]()
Těší mě,že se papouch ujal
![]()
Máme dva,každý má svého
.S Kubíkem už mu večer vyprávíme,co se celý den dělo.U Berinky si ještě počkám
i když furt něco žbrblá.
Tulenice:Do sádrokartonu se dají koupit speciální háčky a drží to taky dobře😉
Tak letím,plavec asi usnul,teď ještě Berinku ![]()
Ewik
ewik o háčkách vím, ale když já do toho stropu vrtat nechci, jednak by to bylo pak vidět až budu ptáka stěhovat z ložnice do pokojíčku a navíc se bojím o parozábranu… jak to visí? na 2 háčcích?
strčila jsem Mišana do postýlky s jeho kartáčkem na zuby, no usnul při ožužlávání
![]()
tulenice, ten tulen je ale fakt dobrej, pul giga dat, sms o rodici ravene a teple rohlicky navrch
… hele, holky, ale nebudem ji zavidet, on urcite taky ma svy mouchy, tak me napada, treba ma ploutev ![]()
jinak ze by dalsi silenstvi? my usetrime, tohohle ptaka (akorat vetsiho) uz mame od ajinych 1. narozenin
.
mino, to je fajn, ze je petovi lip. jen tak dal!
ewiku, mne se to zda uplne idealni, kdyz starsi dite chce spat, ho soupnout do kocaru - a to mladsi nest. my to ted tak praktikujem na letni vylety, a parada.
napoly, prosim, mohla bys posbirat ted ty recepty a tipy na kase, co tu holky daly, a dat je na web? diky moc.
hildo, tyhle zachvaty vzteku znam, akorat me to posledni dobou chyta z aji. vetsinou mlatim pesti do futra u dveri, cimz to ze sebe trochu dostanu.
no a uz nevim, co jsem chtela. mam paradni rymu a kasel, tak jsem si do vyvaru rozmackala obri cesnek. bylo to vyborny, ale jsem zvedava, co to udela s viktorem ![]()
jo, to jsem vlastne chtela, mame novej kocarek
. viktor v hlubokaci dela psi kusy, tak ho tam davam uz jen na spani. a kdyz jdu s detma sama, tak ridit golfky jednou rukou nic moc, ze. a aja jakkoli jindy za ruku nechodi, tak kdyz jdeme s golfkama, tak proste musi
. takze jsem hledala sportacek, lehkej, skladnej, nejdriv jakoze maximalne za 4 tisice, jenomze pak jsem narazila na netu na vyprodej jane nomad kolekce 2006 za 6.590,– a byla jsem ztracena. ja jsem po nem koukala uz pro aju, tenkrat ale stal 12.000,–, tak jsem se rozhodovala mezi levnejsi carrerou a zippy. ale stejne jsem si vzdycky v krame neopomnela nomada a carreru aspon povozit, protoze jane proste tak neskutecne lehce jede… no, tak uz ho mame doma, je to sila mit doma tri kocary, ja vim
. ale je fakt nadhernej ![]()
Tak a dovča je objednaná od 2 do 9 srpna - jedeme do Jáchymova - já, tuleň, tuleňátko Mišánek s oranžovým x-landrem XA, černozelenou gemmou, modročerným báglem, oranžovým batůžkem, hnědou kabelou na kolečkách, přírodní manducou, dalekohledem a tahací kačenkou s kačátkem. Takže kdo něco z toho touží vidět a vyskytuje se v těch končinách, tak se můžeme minisrazit a písněte mi sz.
![]()
Adelino no tak je přece prodáš až je nebudeš potřebovat a nějaký peníz se ti vrátí, tak si z toho vozového parku nic nedělej. Horší by bylo kdyby si jich měla 20 to už je na slušnou garáž a i na takové přebornice se dá na netu narazit.
Jo a ploutve jsem si nevšimla.
![]()
čus baby,
tak počítač furt v pr… ale teď jsem zrovna připojená
Celý dopoledne jsem byla offline a taky jsem byla jak bez ruky ![]()
Ptáka nepořizujem, měli jsme živýho, to stačilo ![]()
Zbytek rodiny konečně na chvilku vypad ven tak si asi pudu chvilku zdřímnout, mam krizi… večer musim udělat nějaký papíry tak si na to musim odpočinout, protože je to děsnej vopruz ![]()
Holky četly jste? kikija má konečně svou vytouženou holčičku
Fakt super že to nakonec vyšlo, když to na začátku vypadalo tak beznadějně…
Jo Hildo četla jsem to, přeju jí to. ![]()
Teď ještě aby se usmálo štěstí i na Markýska , Makk a na další holky co pronásleduje taková šeredná smůla.
Cafte drbny,
tak ja sa hanbim jak pes, ale vobec netusim o com sa tu bavite, lebo docitat nemam cas - ani omylom.
Jedine co som zaregistrovala je ze Napoly sa vydava a ze vyhrala sutaz.
Tak NAPOLY, GRATULUJEM K ROZHODNUTIU A DRZIM PALCEKY, NECH TO KLAPNE TAK AKO SI PREDSTAVUJETE.
Mojmu mrnusovy dnes vyliezol osmy zub, takze velmi intenzivne uz ich musime umyvat, ale Jakubko mi to ulahcuje, lebo si to umyva sam. hehehe
Okrem toho je strasne zlaty, lebo mi pomaha s upratovanim, on bordeluje ja upratujem, tak sme sa zladili.
No a najnovsie sa mu velmi paci pracka, uplne je z nej uneseny.
No aby ste pochopili preco nemam cas, tak moje dietatko chodi spat medzi desiatou a jedenastou v noci, takze mam smolu na emimino. Dnes zalomil o pol osmej, tak uvidime ci mu to vydrzi.
No a ja akurat balim, idem na 10 dni na vychod, takze zase budem mimo, co budete tych desat dni preberat
![]()
Tak zatim, hehe.
Ahojda,
hlasim, ze jsme s Viktorkou uspesne prezily nas vylet do Phy
cesta busem tedy peknej opruz (nechapu jak v 5 hodin odpolko ve vsedni den muze byt tak narvanej bus
) Viky se probudila jen co jsme se u:,–(ily v buse a usla az 10 min pred Prahou, ale v podstate to zvladla lip nez maminka, zas tam balila nejakyho muzskyho (ma docela dobrej vkus
) asi pul hodky na nej civela a nic ji nezajimalo pak po mne rozmatlala oblibenou kukuricnou krupku a usnula ![]()
Taky jsme byly s Vikouskem vybirat tete svatebni album a kdyz jsme ho konecne vybraly (aby se nam opravdu libilo) tak jsem bohuzel zjistila, ze nemam sanci ho dovest domu jelikoz vazilo minimalne 3 kila a bylo obrovsky, ze bych ho ani do batohu nenacpala (na brise jsem mela Vikouska na zadech batoh a v ruce vetsi cestovni tasku) takze smula
fakt bylo pekny…
Jinak zdravime tatku tulene
Kuba by se na mne pekne vyprdnul
natoz, aby mi nosil data a posilal info
obcas skoci pro ty rohlicky ![]()
na manducu stale cekam a cekam…proste cerveny nejsou tak si asi budu muset vybrat jinou potrebujeme ji na dovcu ![]()
musim priznat, ze kdyz clovek cestuje sam je k nezaplaceni se satkem se preci jen hur manipuluje (takze Mino diky za zachranu
)
kase: kupuju nutrilon ryzovou bez prichute, hami banan na dobrou noc ta byla fakt dobra, pak malinovou (nic moc), tresnova od Humany nam nejede, pak do nich pridavam lzicku dobre zazivani lipovou nebo svestkovou jelikoz samostatne ji moc nechutnaji…
Sama jsem varila jen vlockovou pridala ji do toho merunky a trochu sunaru, ale celkem mne poslala nekam (pricemz to nebylo tak spatny:-))
zkusim jak pisete jahlovou ![]()
Zacla jsem ji vice vyvaret a mrazit a musim zatukat chutna ji to a moc. Nemixuju nic (krom bramborovy kasicky tu mame radi naslehanou
)
taky chci zkusit cocku, ale musim ji nejdriv koupit
ptala jsem se dr jak je to s rybickama pry muzu zacit pridavat ![]()
Jo nase vaha na 9ti mesicich rovnejch 8 kilo
a merime cca 70cm
vic nevim moc kecate ![]()
ahojky
tak dneska jsme byli zařizovat šaty…no Peťa si sako a kalhoty musel koupit
..a já jsem si vybrala krásný šatičky ![]()
http://www.caxa.cz/…362974_1.jpg
zítra jdu do práce, takže prchám chrápat ![]()
Napoly, hezký sis vybrala! ![]()
Já jsem dneska vybrakovala DM.
No jo, holt přesnídávky bez jablek jsou nedostatkový zboží, tak jsem jich vzala asi 10, nějakou tu masovou a 300 K v čudu. ![]()
Stavovala jsem se ale i v biu a koupila kukuřično-pohankovou a jáhelno-rýžovou kaši, tak jsem zvědavá, jak to panáčkovi pojede. Dneska dostal do jáhlové švestky od Hippu a ani jsem nestíhala nabírat, jak dlabal. ![]()
Jo a máme pokrok. Pomalým váleňoplížením se začal posunovat vpřed, místo vzad.
![]()
Jo a návleky máme Design Socks oranžové proužky. Když je viděla moje máma, málem jí kleplo, ale já si je nemůžu vynachválit. Nosím je stále s sebou a když je třeba, je na nožky rychle teplo. ![]()
Adel, kočárek hezkej!
Já stále studuju. No, asi jsem náročnej zákazník. Chtěla bych, aby sedátko mohlo být i čelem ke mně, mělo to jedno držadlo, bylo lehké a přitom pevné a stabilní a nestálo to majlant. Všem parametrům v podstatě vyhovuje jeden kočárek od Chicca, ale stojí přes 9000.
Tak pátrám dál…
Jejda, to je zase román. Pardon… ![]()
Napoly - šaty jsou nádherný
Kde sis je vybrala?
Holky ty těstoviny s mletým masem neměly chybu.Byly taaaak dobrý.