LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8793
11.7.08 21:45

Helmitko jojo taky nás tak zhruba bylo, rodiče, sourozenci, svědkové a 3 kamarádky… koláče i dort jsme si objednali v cukrárně u veletrhu, bylo to bez starostí - a bylo to dobré, taky doporučila kámoška.
A tento počet je ten nejhorší - hospody dávají přednost větším skupinám, více utrží. Oznámení nebylo tak strašné a hlavně příbuzní to vyžadují to ještě uvidíš :? leda že by si se vdávala potajmu. No tak se jim udělala radost. Můžeš si ho vytisknout z počítače, budeš mít na to času dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
11.7.08 21:52

Holky pardon, že ruším svatební téma :wink: , ale nemáte někdo zkušenost s tímhle? http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Tím, že dost pobýváme u našich a jinak cestujeme se mi to zdá praktické, ale bojím se, aby to něco vydrželo… :roll:

Jo a rozhodla jsem se, že pořídíme Bebe Confort Loola - ještě je varianta Loola Up, ale tu asi z druhé ruky za 5 000 neseženu… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
11.7.08 22:01

Ha, tak jsem koukla do zdejších diskuzí a objevila toto: http://www.mysacek.cz/…rquoise.aspx
To se mi líbí. Je to levnější a skladnější. :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
11.7.08 22:04

Ahojky,
Napoly:Krásné šaty 8)Už se těším na fotku Tebe ve svatební den :wink:

Tulenice:Po tom,co jsem jako těhotná s Kubíkem snubní prstýnek v práci stratila a nechala si udělat nový :roll: ,který je mi po těhotenství s Berinkou zase větší,tak jsem si koupila tzv. „zarážečku“(obyčejný jednoduchý kroužek o číslo menší)a ten nosím spolu se snubním :wink: :lol:
Vaše jsou moc hezké.

Helmitko:Myslím,že se určitě dají sehnat jednoduché nezdobené šaty,chce to jen projít půjčovny. :wink: Jen někde si je musíš dost dlouho dopředu rezervovat :wink: Ty bílé jsou úžasné.

Holky:Nádherné svatební fotky…moc Vám to všem slušelo…

Havo:Maminka je kadeřnice?Opravdu moc pěkný účes,málokterá nevěsta se takto nechá učesat 8) S židličkou zkušenost nemám,ale k rostoucí židli Jitro jsou podobné kalhotky a ty byly hodně praktické a osvědčily se,takže si myslím,že by to nemuselo být špatné ( http://www.eclovicek.cz/detail.php?… )

.....vdávala jsem se 3.8.2002,fotky máme bohužel jen v albu,skener nevlastníme :? .Z Vás jsme měli asi největší svatbu :oops: cca 80lidí(z toho 50 moje rodina :lol: ),česal mě bývalý šéf…svatba byla skvělá,chystali jsme ji cca 1/2roku.

Ewik+Kubík 2r2t+Berinka 7m2t

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
11.7.08 22:16

havo nevypadá to špatně, nevím jak to vypadá v reálu ale jestli se ti líbí tak si ji kup.

nebo si kup http://www.detskezbozi.com/…us-2008.html
http://www.detskezbozi.com/…move-08.html

Já jsem uvažovala o této, ale mám obavu že náš stůl by to nevydržel. :) http://www.detskezbozi.com/…co-2007.html

Nebo proč si nekoupíš židličku v ikea, je za pár stovek a dá se skládat - sundají se jí nohy i na cestování autem by to tak mohlo být v pohodě. A u rodičů si ji klidně můžeš nechat - jestli si tam hodně často a pak ji prodat… Já když cestuju tak krmím v kočáru. 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
11.7.08 22:19

tulenice, tak ja uz ti verim, ze si ses podobna :lol: .

havo, s zidlickou neporadim, nemam zkusenost.

a kdyz uz jsme u tech svateb, jaka jste meli oznameni? my ho puvodne nechteli vubec, pak na natlak moji mamky jsme je udelali, ale tak trochu po svem. nektere teticky (zvykle na labutinky a zlate krajecky) nechapaly, ale aspon jsme nemuseli odpovidat na dotazy, jestli se jako MUSIME brat (protoze kdo by se bral proste jen tak ve dvaadvaceti…). takze my meli tohle (dole jsem jen umazla adresy): 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
11.7.08 22:25

Jé Adel, to je hezký oznámení! :D
Musím říct, že u nás jsem oznámení iniciovala já. Nějak mi to přijde jako prima věc. Navíc jsme ho udělali i v elektronické podobě, takže se dalo rozesílat. Neví ale, jak ho vložit sem. Ono bylo takové na pokračování… :wink:

No, s židličkou už tady máme domácí dilema. Janek je pro nafukovací, já pro tu druhou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
11.7.08 22:32

Havo když bych si já měla vybrat mězi těma dvěma, tak bych si vzala nafukovací, neboť to dítě nadzvedne tak že může jíst u stolu, u té druhé bude bohužel baštit pod stolem. A začne ti to vadit v okamžiku kdy bude chtít jíst samo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
11.7.08 22:35

Adel,obrázek panáčka a panenky,byl podle Vás??Manžel je si tam podobný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
11.7.08 22:37

Ewik vidíš a já si zas říkala že podobná si je tam adelína :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
11.7.08 22:37

ewiku, jo jo, to jsem kreslila nas dva :wink: .
a tebe teda obdivuju, ja bych si takhle velkou svatbu neuzila, porad bych resila, jestli se lidi nenudi atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
11.7.08 22:46

Jsme velká rodina,stýkáme se,chchtěli jsme je tam,chyběli by mi tam a také jsme byli na jejich svatbách…naši to chápali,díky jim za to.

Bylo to sice náročnější na přípravy před svatbou,ale ve svatební den jsme se dohodli s mou mamkou.Bylo to na ní :oops: ,co se organizace týkalo a my se s M. na všechny vykašlali"(je to každého věc jestli se baví nebo ne,to bychom ze svatby fakt nic neměli.) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
11.7.08 22:47

Jsi šikovná malířka,opravdu moc hezké. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
11.7.08 22:54

Takže princezna jo :oops: :lol:

My se brali v kostele 21.9 a svatbu jsem plánovali tak půl roku dopředu.Brát jsem se taky nemuseli ale o miminko jsme se již delší :( dobu snažili až zhruba měsíc po svatbě jsme se dozvěděli tu radostnou zprávu že budem rodinka! :D
Vše jsem si naplánovali a zařídili sami a měli jsem okolo 80 hostů!Oznámení jsme teda měli takovou tu klasiku ale co! :roll: Zítra zas naskenuju teda libor :oops:
Tak pádím spinkat zítra máme grilovačku s holkama tady s Emimi :D
Papa :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
11.7.08 22:54

Tulenice, s tím jedením pod stolem máš pravdu. :roll: Ale zase si říkám, že to může taky dostat polštář a už bude u stolu. :wink: Jinak ty co se věší na stůl se mi nějak nelíbí… A židlička z Ikea by byla řešením, ale k našim do paneláku už fakt nechci nic většího cpát. Chudáci tam mají našich věcí už tak dost. :roll: No a hlavně mi jde o to, aby se dala snadno vézt i jinak než autem. :wink: Nechám to trochu uležet… :wink:

Tož dobrou! :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital