LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8793
12.7.08 22:05

Míno no když se tak na ty fotky ze srazíku dívám tak fakt přepadnu nějakou zakuklenou osobu a oberu ji. :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
12.7.08 22:11

Holky nemá některá zkušenosti s tím jestli mi barvící šampon neobarví akrylátovou vanu? Chci si obarvit svůj šedý chlup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
12.7.08 22:12

Brý večír :wink:

Tady to teda jede! :wink:

Tak dnes jsme byli grilovat z holkama z emimi :wink: bylo super ale obě moje zlatíčka dostali horečky asi z toho vedra 8O :( doufám že zítra budou OK :evil:

Jsem sama doma chlap šel kamarádovi na 30 a nemáme hlídání tak sedím doma :( ale stejně bych vlastně nešla dyž mám ty marody :(
Někde v dálce se začíná dost blýskat takže sem teď pěkně posraná když to tady tak čtu :roll: a eště navíc v celém baráku sama :-( :wink: :lol:

TAK KDY ZAS UDĚLÁME NĚJAKEJ TEN SRAZÍK :wink: :lol: UŽ SME SE DLOUHO NEVIDĚLY :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
12.7.08 22:22

hurááááááááááááááááááááááááááááááááááá

podařilo se mi Vás dočíst 8O 8O 8O 8O 8O

takže se pokusím alespoň na něco reagovat, i když přiznám se, že už si toho moc nepamatuju :-(

gratulujeme oslavencům k výročí :srdce: :-)

sedátko do vany - myslím, že když do toho dítě po:,–(íte, stejně se bude chtít dostat ven, protože, kdo by chtěl sedět ve vaně s vodou a moci si v ní ráchat jen konce končetin …
Krisulka v Brně - to je mi líto, doufám, že to brzo skončí a brzo budete na chalupě :-)
Míno , teda z blesků mám taky vždycky strach, ještě že to dopadlo jen takhle, buď ráda :-)
golfky zatím řešit nehodlám, doufám, že si nadlouho vystačím se sporťákem … navíc netuším, kam bych je dala :-( i tak máme z děcáku skladiště a už mě to pěkně štve :-(
svatební šílenství - fotečky parádní, moc Vám to tam všem sluší a ty oznámení jsou taky moc super … naši dodám a musím říct, že oznámení jsme měli taky vlastní výroby neboť z holubiček a kudrlinek by nás asi švihlo oba a svatba by už být pak ani nemusela ;)
tulenice , velký prstýnek vyřešila kamarádka tak, že ho nosí na prostředníčku :-)
svatební šaty - taky jsem nechtěla žádné volánky, řasení a tak … takže jsem si půjčila úplně hladké trochu pošité maličkými korálky a byla jsem spokojená a vydržela jsem v nich až do okamžiku, kdy jsme šli spát :-) byly lehoučké a příjemné ..

ježiš, to je zas román :roll: :roll: asi jsem chtěla ještě na něco reagovat, ale už si to zas nepamatuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
12.7.08 22:28

Tulenice:Pokud si budeš barvit jen vlasy a ve vaně máš v úmyslu si je pouze umýt,tak by se jí nemělo nic stát…barva nebo šampon=vyjde to u těch kupovaných v drogerii nastejno.....bude naředěná vodou :wink:
Spíš si dej pozor,aby Ti někde neukápla na podlahu…

Ewik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
12.7.08 22:53

zaju to nepůjde, na prostředníčku mám pak velký problém ho sundat, budu muset ještě zhubnout …
taky jsem chtěla jednoduché šaty, ale tyhle mi šly nejlíp :P

Ewik v koupelně máme dlažbu a na plovoučku s tím nepůjdu.. ale pozor si dám…kdo to má uklízet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
12.7.08 23:15

Ahojte babušky,

tak jsem právě zavařila spoustu květáku s bramborem, jáhelnými vločkami a červenou čočkou, pověsila prádlo a pádím spát. Každopádně zítra ráno odjíždíme z dosahu internetu, takže toho tady nenapovídejte příliš, ať to za týden stihnu dočíst. :wink:

sedátko - neumím si představit, že by v tom Matýsek vydržel. Tuším, že by rovnou vylezl a bylo by po srandě. :lol:

blesky - brrr, vůbec se Míno nedivím, že jsi běžela za malou. Udělala bych totéž. Fuj!

A já myslím, že jsem toho loni stihla taky dost :wink: otěhotnět, udělat státnice, FCE (taková státnice z aj), vdát se a porodit :lol: Ale Mína je lepší, to musím uznat :wink: :D :potlesk:

No, tak se tu mějte prímově a já pádím spinkat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
13.7.08 08:12

Dobré nedělní ránko, tak hlásím mise splněna, šedý chlup zmizel…vana dobrá.
No sice na přebornici Mínu nemám, ale taky se toho loni stihlo dost… dostavět domeček (padly všechny svátky, víkendy, pár dní dovolené, zkolaudovat, vybrat a koupit kuchyň, přestěhovat se, otěhotnět, porodit, vdát se, jet na svatební cestu… a chodit při tom do poslední chvíle do práce a zbylých 17 dní dovolené si vybírat letos…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
13.7.08 08:37

čus baby,
teda Míno, ještě že to s tim bleskem takhle dopadlo :? A já bouřky tak miluju, vždycky stojím do poslední chvíle na balkóně a pozoruju. Úplně mě to nabíjí…

Kačiku ať se dětičky brzy vyzdraví

Krisulko držím palce ať už co nejdřív jedete

Zítra chceme tchánům nacpat děti, že bychom si někam zašli, na véču a tak, doufám, že to klapne, teď jsme jim tejden venčili pejska, tak by snad mohlo :wink: Ať si ty naše zlatíčka taky chvilku užije někdo jinej :D

Ad golfky, máme ještě po Aničce Piere Cardin, a jsem docela spokojená. Službu udělaly dobrou, akorát nejsou moc do terénu, je to určený do města. Ale když budu potřebovat do terénu, tak prostě pojedu s normálním kočárem, páč ten má velký kola. Anebo vezmu manducu, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
13.7.08 10:52

Ahojky,
Tulenice,vidím,že jsi to zvládla na jedničku :lol:

Hlásíme se do klubu lezců :D :lol: :lol:

Ewik +Kubík 2r3t+Berinka 7m2t

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
13.7.08 13:07

Čus,

EWIKU - gratulace k lezení :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
13.7.08 13:56

Ahoj holky

EWIKU gratulujem k lezení :pankac:
To my ještě nic :( jen válíme sudy po celém obyváku :lol:
Sabča eště teplotkuje :( ale Natali už je dobrá :D

TULENICE no vidíš že jsi to zmákla :wink:

Tak bouřka v noci nic moc ale stejně sem měla raději vše vyplé :wink: :lol:

Musím jít naložit maso přijdou moji bráškové pomoct manžovi postavit nějakou tu sestavu holkám na houpačky a skluzavku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
13.7.08 14:14

Ewiku - tak Berinka už je mobilní :lol: ,no Sophi tak na půl,pořád to lezení kombinuje s kutálením a když už se vydá po bříšku přesně to připomíná plazení ještěra ..........nebudeš dělat dětem metřík?

Hildo - tak s tím balkonem při bouřce pozor !

Havo - hezký týden z dosahu netu! Nebudeme ti chybět? :lol:

Helmitko - jak si dala odkaz na ty druhé šaty - ty jsou náááádherné,to je přesně dle mého gusta!!!!!

Kači - snad se holčičky brzy srovnají .

Tulenice - a jaký odstín sis vyrobila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
13.7.08 15:09

Dobré odpoledne, holky,

za chvíli odjíždíme na týden pryč, kam jinam, než do Beskyd, čekám jen na odvoz…

hildo, já taky bouřku miluju, ale kdybych zažila to, co Mína, asi by se mi to líbit přestalo.

tulenice, tak už jsem tu šedivá zas jenom já? :)

my furt žádný zub, doufám, že Ani někdy nějaký vyleze, aby neměla klapáky hned od dětství…

jo, ještě mě napadlo, jestli budete dělat tu soutěž o nejkrásnější nevěstu nebo co, nemohly byste mi vzít do soutěže tu fotku, co jsem na ni dávala ten poslední odkaz? :D

asi ne, no dobře, tak pá pá pá, mějte se pěkně a hodně toho napište…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
13.7.08 15:11

Míno odstín barvy je na krabičce pod pokakanou plínkou, ale tuleň se nabídl že ji zvedne a řekne mi to. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí