Poradna duly
Jana Čurdová
Kdyz s Jenikem je to tezke.......
jeho by potesilo nuzky, propisky a takovehle veci, jenze ja pak mam zdemolovanej byt.......
kolo ani kolobezka ho nebavi......
Tulenice, verim tomu ze na tabuli by nemaloval, ale na zdi jo........ vzdyt uvidis sama az Misak povyroste..... rposte deti vzdy bavi to zakazane......
Ted jim delame pokojicek… tak jsem zvedava jak dlouho jim ten nabytek vydrzi krasyn
ka-tka hihihihi to vím taky jsme kreslili křídou na postel i když jsme nesměli. Nábytek krásný bude, pro ně určitě, záleží na úhlu pohledu. ![]()
tulenice píše:
ka-tko z neupraveného masívu jde barevná dolů hodně blbě.![]()
![]()
no bude to masiv- prirodni,a le nalakovany...... tak snad to bude OK......
ka-tko no snad ano nejlépe by bylo použít nějaké hodně tvrdé dřevo, to vydrží hodně.
já jsem tak vnitřně smířena s tím, že nábytek v dětském pokoji zařve… i podlahu jsme tam kupovali co nejlevnější, aby nám jí nebylo líto vyhodit… já jsem prý jako malá urvala opěradlo od křesla, no nepamatuju si to
![]()
tulenice píše:
ka-tko no snad ano nejlépe by bylo použít nějaké hodně tvrdé dřevo, to vydrží hodně.![]()
![]()
já jsem tak vnitřně smířena s tím, že nábytek v dětském pokoji zařve… i podlahu jsme tam kupovali co nejlevnější, aby nám jí nebylo líto vyhodit… já jsem prý jako malá urvala opěradlo od křesla, no nepamatuju si to
![]()
![]()
![]()
![]()
jo je lepsi si nepamatovat ![]()
No my delame ten pokojik tak na 10 let minimalne......tak snad to vydrzi… zatim budou mit koberec, co maji.......
Stejne casem budeme stavet baracek........az bude pokojicek hotovy dam foto. ale je to na dlouho, vse dela truhlar na miru, takze zatim jsem ve fazi cekani.......postele budou nekdy v srpnu
ka-tko no nám se poštěstilo domeček postavit dřív, takže teď jen užíváme, doděláváme.. stěhovat se už nejspíš nebudeme… no a fotka nábytečku mě zajímá, pokojík je zatím prázdný (jen pár krabic s krámy), nezabydlený. Ale bude se muset zabydlet…
TAk u nas je v pokojicku stara almara jeste za dob prateticky, stara palanda, vespod spi Jenda a nahore je skladiste a pak tam ma mala postylku a tot vsjo......
ted tam bude palanda nova, pak pod oknem dlouhy stul pro obe decka, a jeste 2 skrine a pak na jednu stenu po cele delce nejaky policovy system na hracky klizky a drobnosti.
jinak pokojik je tak debilne rozvrzenej- okna dvere, ze se to dobre zaridit snad ani neda. ale co chceme od panelaku, ze?
No mimino se mi probudilo, tak ho jdu opečovat,
spalo takovou dobu a já ji prožvanila místo žehlení, do kterého se mi fakt nechce. ![]()
Adel:...........k tem svatebnim satum, david si na nasi svatbu taky koupil oblek (moc peknej a kvalitni) a nosi ho cas od casu doted, porad se do nej vejde, sycak. zato ja mam za tech 9 let skoro 20 kg navrch, tak jsem svatebni saty ani nezkousela znovu oblikout
...........
Adel - 5 kg po Adě,5 kg po Viktorkovi,..........ať dělám co dělám pořád mi to nějak nevychází
![]()
Židličku mám peg perego - jsem s ní moc spokojená -a opět se mi osvědčilo dát na vás ![]()
…víc si nepamatuji co se tu probíralo
ale mino
, ja mela mezi svatbou a ajou jeste sest let na to pribrat skoro 10kg (a jako jedna z mala tady jsem se nevdavala tehotna, takze musis pripocist i predtehotenskou nadvahu
)
Mino ty uz prodavas slaloma? staci vam golface? a jak jsi spokojena s PP?