LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3284
15.7.08 10:04

krásné ranko,

tulenice , super, doufám, že hodíš fotečku svého výtvoru :-) sem s ní, jakto, že tu ještě není :-)

vosa fuuuuj, brrr, Matýska dneska k ránu kousnul komár „hajzl“ a má ucho jak Mach, taky netuším, kde se tam vzal, ale ráno jsem ho šmejda, teda komára, našla na skříni a rozplácla a zbyl z něj obrovskej krvavej flek 8O 8O ach jo, asi to budu muset začít řešit s nějakou sítí do okna, jenže my máme tááák blbá okna, že to nebude jednoduchý :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
15.7.08 10:09

Zaju tedy nevím co chceš zajímavého vidět na dece? a stejně jsem tam ještě ty patentky nenabušila. :lol:
no komáry na sebe asi momentálně lákám já… myšáček zatím poštípaný nebyl… v těhu jsem je asi odpuzovala šli hlavně na tuleně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
15.7.08 10:34

myslela jsem deku v akci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
15.7.08 14:00

Ahojky,
děti spí,venku občas poprchá,tak nemůžu nic dělat,tak si s Vámi dám kafíčko :wink: :lol:

Míno,čočku od 9měs,i když Ty přikrmuješ dýl,takže bys mohla ji zkusit.......na másle opražíš nastrouhanou mrkev,pak podleješ vodou,vsypeš opranou červenou čočku a necháš rozvařit,můžeš zahustit nadrobno nakrájeným bramborem,který tam dáš zároveň s čočkou.Pro nás tam pak dám trochu soli a majoránku :P
Nám ryby říkali až od 11měs a doporučují spíš sladkovodní,třeba kapra,že na mořské by mohli mít alergii(moře nejsou dvakrát čisté,mohou obsahovat olovo :roll: )

Kaccherie:Upřímnou soustrast…
Kdyby tam dvě// byly,nic si z toho nedělej dá se to zvládnout :wink: ......
mám to doma :lol: :lol:

Tulenice:Jablko teda nevařím 8O ,dávám ho s namačkanou broskví a šmakuje.Nebo zkus s mrkví :wink: ,to Kubík měl moc rád.

Tak kafíčko dopito,měla bych jít něco dělat…

Ewik + Kubík 2r3t + Berinka 7m2t

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
15.7.08 14:19

ewik no já ho taky nechtěla vařit, ale zdá se že to struhadlo nebylo dostatečně jemné… a to bylo nejjemnější co mám… no co nadělám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
15.7.08 14:40

Používám skleněné struhadlo…A Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
15.7.08 15:18

no normální nerezové, skleněné jaksi nevlastním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
15.7.08 15:52

ewik - skleněné struhadlo 8O 8O 8O já teda taky používám nerezové, mimochodem včera jsem na něm strouhala taky jablko, na takovém tom zubatém, co se má normálně používat snad na bramboráky a bylo to dobrý, jemný, ale Matýsek tomu stejně moc nedal, protože to bylo kyselý :-( takže to shamala maminka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
15.7.08 16:07

Ahojky všichni,

tak konečně jsem se po dlouhé době mě tu zase máte.
Poslední dobou je toho nějak moc (stavba - momentálně vybírám koupelny - to by člověk neřekl, co všechno je potřeba, cestujeme… apod.)

Alička roste jako z vody (vlastně pořád z mléka), jí krásně už ze lžičky a máme dva zoubky. :D :D :D :D
Příští týden máme taky prohlídku v 8.m, tak budu vědět míry.

Tak snažila jsem se dočíst… a stihla jsem všechno. Si už ani nepamatuju co všechno se tu probralo.
Svatba, hromy blesky, jídelní židličky, nákup kočárků, příkrmy pro dětičky, dovolené…apod.
Tak abych nebyla pozadu…tak taky dávám své svatební foto a oznámení jsme měli taky originál.

http://www.adbcomp.net/…img00124.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
15.7.08 16:14

a tady nějaké foto naší malé šikulky:

jedna s maminkou:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
15.7.08 16:50

enasus hezký fotečky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
15.7.08 16:50

teda enasus, parádní fotečky a moc Vám to tam všem sluší a malá je už teda slečna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
15.7.08 17:35

Enasus super fotečky :potlesk:

Naše míry v 8 měsících: 8,45 kg a 72 cm - hurá,nebudeme v tabulce poslední :lol:

Dnes jsem malýmu koupila v sekáči super mikinku za 45,– :wink:

Počkám až Marek přijede z práce a jdeme mu koupit novej telefon,nějak mu totiž začal blbnout a kolikrát se ani nedostane do seznamu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
15.7.08 18:52

čus baby,
představte si, že Honzík si před pár minutama poprvý sednul :D Mám radost :D
Jo a naše míry na osmi měsících jsou 9920kg a 76cm.

ad čočka, dělám, přihodím brambor, společně vařím asi 10 min a do hotového přidám žloutek. Honzíkovi moc jede :D

ad pohanková kaše - já dám asi 150 ml vody, do toho vrchovatou lžíci a půl mouky. Přivedu k varu a povařím asi 3 minuty. Do hotové zamíchám trochu nutrilonu a trochu ovocné přesnídávky. Dnes tam měl čerstvé borůvky a moc mu to jelo. Jen doufám, že nebude aler. reakce…

Včera jsme byli s manžou na večeři, babička s dědečkem přes noc hlídali :D Akorát se mi teda Honzík vrátil domu dost podrapanej, babička neví jak na to, aby se tolik nedrápal, musim ho dát zas do kupy :roll: Kdyby nebylo toho ekzemu tak bych teda byla fakt šťastná… Snad z toho aspoň trochu vyroste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
15.7.08 18:54

nazdarek,
kacudko, gratuluju k prirustku, konecne poradna vaha :wink: !
my jdem zitra, tak jsem zvedava, vubec nemam odhad, kolik viktor muze mit…

mino, tak se skakni na 8m aspon s malou zvazit, at mame do seznamku, vypada to, ze jinak vsichni na osmimesicni pujdou.

enasus, tak zaklonova fotka nema chybu :lol:

struhadlo - mame taky sklenene, pamatecni :wink: . on je to docela rozdil, na nem se fakt udela takova kasicka, nejsou tam zadny vetsi kousky. ale taky je to otrava, to strouhani na nem trva dyl :wink:
ja teda se priznam, ze viktorovi davam vetsinou frutapury, jen aje jsem to poctive (aspon zpocatku) drtila na tom sklenenym struhadle.

jinak jsem dneska byla na endokrinologii, ultrazvuk, krev a pro jistotu biopsie z uzliku ve stitne zlaze, dr. na to odebrany koukal pod mikroskopem a ze tam jsou nejaky bunky… tak ted budu cekat, co na to na patologii, a doufam, ze se jako zatim u vsech predchozich odberu nervuju zbytecne a nic tam nebude.

no uz nevim, co jsem chtela, ani nejak nemam naladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí