LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8793
14.7.08 13:59

amazonko sluší jí to :potlesk: taky mám doma takové.

Ka-tko no tak to by mi taky neublížilo… pak bych mohla chodit ke stojanům s oblečením lepších velikostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
14.7.08 14:12

hojky.
Tak koukám tady se hubne 8O Ka-tko ty chceš zhubnout 19kg??? To pak ale nebudeš vůbec vidět. Tak myslíte, že když úplně přestanu kojit, tak něco zhubnu jen tak jo? No to se těším :wink:
Ad židlička - Adel, kamarádka tuhle má, ale malý se jí nohama odstrkává od stolu, tak koupila plastovou mohutnější a je spokojená.
Peťule kam jedete na dovču? My ještě nevíme, chceme jet příští neděli nebo o něco déle, tak snad to tento týden vybereme.
Počasí je humus, nemůžete někdo objednat trochu sluníčka? 8)

Už vidím oznámení od Napoly:

Dnes berou se Napoli a Vlese :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
14.7.08 14:15

Tulenice tak hura na to........

Miiri, no vim ze 19 dolu nedam, ale rada bych aby moje vaha zacinala cislem 5 :-D

Dovca, preji at vam to klapne......

My zidlicku zatim nepouzivame, porad krmim v lehatku v obyvaku na zemi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
14.7.08 14:22

no, tak mne by bohate stacilo, kdyby moje vaha zacinala cislem 7 :wink:

katko, mame negro - sedocernej kocar. ve vyprodeji za 6.5 meli jen ty dve tmavy barvy - negro a stylon.

amazonko, tak jeste budete muset dorust, ale aspon bude mit deniska motivaci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
14.7.08 14:27
adelina77 píše:
no, tak mne by bohate stacilo, kdyby moje vaha zacinala cislem 7 :wink:

katko, mame negro - sedocernej kocar. ve vyprodeji za 6.5 meli jen ty dve tmavy barvy - negro a stylon.

amazonko, tak jeste budete muset dorust, ale aspon bude mit deniska motivaci :lol:

osobne se mi libi tahleta, jenze ja mam barevnej kocar :-D
 http://img.mimibazar.cz/…f1059434.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
14.7.08 14:29

Ka-tko no já bych ráda na váze viděla na začátku č.6, jsem realista, v 18 ti jsem vážila 60 kg.

Miiri no proč ne, když seženou nebojácného oddávajícího, mohou to mít třeba v balónu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
14.7.08 14:30
tulenice píše:
Ka-tko no já bych ráda na váze viděla na začátku č.6, jsem realista, v 18 ti jsem vážila 60 kg.Miiri no proč ne, když seženou nebojácného oddávajícího, mohou to mít třeba v balónu :-)

no ja mela pred 4 rokmi 54 :-D Holt kazde tehu mi pridalo 10 kilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
14.7.08 14:37

Ka-tko před 4 roky jsem se neodvážila vlézt na váhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
14.7.08 14:45

Holky a už víte co vaše děťátka dostanou k prvním narozeninám? Já se nějak nemůžu rozhodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
14.7.08 14:47
tulenice píše:
Holky a už víte co vaše děťátka dostanou k prvním narozeninám? Já se nějak nemůžu rozhodnout.

netusim, ale asi autosedacku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
14.7.08 14:52

ka-tka no tak autosedačku by dostat mohl, ale až já dostanu auto … :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
14.7.08 14:56

Olívek to má za pár. Určitě dostane dort, to si dám :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
14.7.08 14:58

Jo dort asi taky :-D

NAs ted za necele 3 tydny ceka oslava 3. naroznin Jendy.......a porad nemame darek......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
14.7.08 15:00

Ahojky,
Miiri:Jak mu chceš zabránit,aby stál :wink: 8)

Tulenice:Zítra se o metřík pokusím,když tak si písnu o radu :roll: Chce to najít kadeřnici,co jí budeš věřit a pak to bude s barvou v pohodě…jinak i když sis koupila šampon,počítej s tím,že drží jak barva…

Zaju:Měli jsme takovou tu klasickou od Tonu,jenže z ní Kubík vylézal(zvládl vylézt i z té z Ikea-má ji kamarádka),tak jsme pořídili http://www.eclovicek.cz/katalog.php?… i s kalhotkama a v pohodě,je hodně stabilní.Už máme doma i rpo Berinku :lol: 8) Jen ještě schovaná,sama nesedí,krmím v lehátku na stole.

Mám kamarádku-spolužačku,co bude rodit v listopadu. :wink: .....Já si nestěžuju,co se týká porodu,první 39+3tt od začátku těch nepříjemných kontrakcí do porodu 3,5h a druhý 41tt tam to byly 2h,ale kdyby mi tu plodovku pichli dřív,mohlo to být ještě rychlejší :lol: Víc mi vadilo to přenášení…

Katko:Děkuji za odkaz na paní. :potlesk: :pankac: Vložku ušila,tak že se hodí jak do hlubokého,tak do golfek a tandemu(ve fotkách Dorjan a Jané Powertwin) :lol:

Adel:Jané je skvělé. :lol:

Nad dárkem k prvním narozeninám jsem teda ještě nepřemýšlela 8)

Ewik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
14.7.08 15:09

ewik s tím počítám (není to poprvé), proto jsem vybírala odstín co nejpodobnější mým vlasům (nevadí mi barva mých vlasů, vadil mi šedý chlup) - čili tuleň si ničeho nevšiml… ale řekla jsem mu to. Metříku se neboj, to zvládneš.

ka-tko no tak to by se nad tím už mělo přemýšlet ne? :lol: :lol:

Miiri dortík určitě dostane. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí