Poradna duly
Jana Čurdová
amazonko sluší jí to
taky mám doma takové.
Ka-tko no tak to by mi taky neublížilo… pak bych mohla chodit ke stojanům s oblečením lepších velikostí.
hojky.
Tak koukám tady se hubne
Ka-tko ty chceš zhubnout 19kg??? To pak ale nebudeš vůbec vidět. Tak myslíte, že když úplně přestanu kojit, tak něco zhubnu jen tak jo? No to se těším ![]()
Ad židlička - Adel, kamarádka tuhle má, ale malý se jí nohama odstrkává od stolu, tak koupila plastovou mohutnější a je spokojená.
Peťule kam jedete na dovču? My ještě nevíme, chceme jet příští neděli nebo o něco déle, tak snad to tento týden vybereme.
Počasí je humus, nemůžete někdo objednat trochu sluníčka? ![]()
Už vidím oznámení od Napoly:
Dnes berou se Napoli a Vlese
![]()
Tulenice tak hura na to........
Miiri, no vim ze 19 dolu nedam, ale rada bych aby moje vaha zacinala cislem 5 ![]()
Dovca, preji at vam to klapne......
My zidlicku zatim nepouzivame, porad krmim v lehatku v obyvaku na zemi
no, tak mne by bohate stacilo, kdyby moje vaha zacinala cislem 7 ![]()
katko, mame negro - sedocernej kocar. ve vyprodeji za 6.5 meli jen ty dve tmavy barvy - negro a stylon.
amazonko, tak jeste budete muset dorust, ale aspon bude mit deniska motivaci ![]()
adelina77 píše:
no, tak mne by bohate stacilo, kdyby moje vaha zacinala cislem 7![]()
katko, mame negro - sedocernej kocar. ve vyprodeji za 6.5 meli jen ty dve tmavy barvy - negro a stylon.
amazonko, tak jeste budete muset dorust, ale aspon bude mit deniska motivaci
osobne se mi libi tahleta, jenze ja mam barevnej kocar ![]()
http://img.mimibazar.cz/…f1059434.jpg
Ka-tko no já bych ráda na váze viděla na začátku č.6, jsem realista, v 18 ti jsem vážila 60 kg.
Miiri no proč ne, když seženou nebojácného oddávajícího, mohou to mít třeba v balónu ![]()
tulenice píše:
Ka-tko no já bych ráda na váze viděla na začátku č.6, jsem realista, v 18 ti jsem vážila 60 kg.Miiri no proč ne, když seženou nebojácného oddávajícího, mohou to mít třeba v balónu
no ja mela pred 4 rokmi 54
Holt kazde tehu mi pridalo 10 kilo
Holky a už víte co vaše děťátka dostanou k prvním narozeninám? Já se nějak nemůžu rozhodnout.
tulenice píše:
Holky a už víte co vaše děťátka dostanou k prvním narozeninám? Já se nějak nemůžu rozhodnout.
netusim, ale asi autosedacku ![]()
ka-tka no tak autosedačku by dostat mohl, ale až já dostanu auto …
![]()
Jo dort asi taky ![]()
NAs ted za necele 3 tydny ceka oslava 3. naroznin Jendy.......a porad nemame darek......
Ahojky,
Miiri:Jak mu chceš zabránit,aby stál
![]()
Tulenice:Zítra se o metřík pokusím,když tak si písnu o radu
Chce to najít kadeřnici,co jí budeš věřit a pak to bude s barvou v pohodě…jinak i když sis koupila šampon,počítej s tím,že drží jak barva…
Zaju:Měli jsme takovou tu klasickou od Tonu,jenže z ní Kubík vylézal(zvládl vylézt i z té z Ikea-má ji kamarádka),tak jsme pořídili http://www.eclovicek.cz/katalog.php?… i s kalhotkama a v pohodě,je hodně stabilní.Už máme doma i rpo Berinku
Jen ještě schovaná,sama nesedí,krmím v lehátku na stole.
Mám kamarádku-spolužačku,co bude rodit v listopadu.
.....Já si nestěžuju,co se týká porodu,první 39+3tt od začátku těch nepříjemných kontrakcí do porodu 3,5h a druhý 41tt tam to byly 2h,ale kdyby mi tu plodovku pichli dřív,mohlo to být ještě rychlejší
Víc mi vadilo to přenášení…
Katko:Děkuji za odkaz na paní.
Vložku ušila,tak že se hodí jak do hlubokého,tak do golfek a tandemu(ve fotkách Dorjan a Jané Powertwin) ![]()
Adel:Jané je skvělé. ![]()
Nad dárkem k prvním narozeninám jsem teda ještě nepřemýšlela ![]()
Ewik
ewik s tím počítám (není to poprvé), proto jsem vybírala odstín co nejpodobnější mým vlasům (nevadí mi barva mých vlasů, vadil mi šedý chlup) - čili tuleň si ničeho nevšiml… ale řekla jsem mu to. Metříku se neboj, to zvládneš.
ka-tko no tak to by se nad tím už mělo přemýšlet ne?
![]()
Miiri dortík určitě dostane. ![]()