LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3284
14.7.08 08:28

sakriš, já jsem děsná, pokaždé když píšu, tak chci popřát Napoly, k Té jejich svatbě a vždycky na to zapomenu :-(

takže Napoly, BLAHOPŘEJEME :pankac: :pankac: :pankac:

jinak, doporučuju, jak už tu tuším psala tulenice (kdo taky jiný, že :wink: ) aby jste si to zorganizovali podle svého a nenechali si do toho od nikoho mluvit :-) my to tak udělali (rodiče a vlastně nikdo do poslední chvíle nevěděl nic, teda kromě místa a času konání obředu a místa a času večerního posezení) pravda naše mami z toho byla zpočátku dost nervózní, ale když ve svatební den poněkolikáté řekla zvědavým svatebčanům že nic neví, nějak to z ní spadlo :lol: … a celkový dojem, bylo to super a všichni vypadali, že si to užívají :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
14.7.08 08:53

Zaju fakt stála za to. Moc se nám líbila. Všichni kolem nás byli strašně nervózní, jen my dva byli nad věcí.
Chtěli jsme si to užít, protože je to jen jednou za život, takže vše bylo podle nás - nač bych měla uspokojovat představy rodičů o jejich svatbě (kterou si nechali zorganizovat) když se vdávám já… takže nebylo vycházení z domu (stejně by se to nestihlo a bylo by to na mrtvici i tak to bylo časově napnuté), nebyla výzdoba aut (nikomu do toho nic není a jet po pražském obchvatu s panenkou a plechovkama na autě by mi připadalo fakt pitomé) vybrali jsme si vlastně vše, rodiče se jen museli dopravit a pokud chtěli roznášet výslužky po vsi cizím lidem tak si to museli zařídit sami - bylo by hloupé to vozit tam a zpátky - bylo strašné horko. Podařilo se mi rozmluvit mamce tácy s chlebíčky - sama pak uznala že by se to nesnědlo, jídla jsme objednali hromadu. Dorty nějaké dovezla, no taky se to nejedlo, rozkrájelo se to do výslužek (pak uznala že byla hloupá že mě neposlechla - když jsem říkala že objednám o bednu koláčků víc aby neměla žádné starosti) Snědl se náš svatební jahodový dort, pár koláčků, slané zobání (tyčinky, oříšky, mandle), zmrzlina, tradiční knedličková polévka a hlavní jídlo které se podařilo kompletně sníst jen jedné osobě :lol: :lol: :lol: . Nikdo by na chlebíčky neměl ani pomyšlení. Zbytky zobání a koláčků se odnesly do práce - kamarádka dostala za úkol je tam podělit a přinést oznámení. My to totiž tajili do posledních okamžiků. I miminko jsme veřejně prozradili až po svatbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
14.7.08 09:17

tulenice , moje řeč, taky jsme si to náramně užili (a myslím, že právě proto, že jsme si to zařídili od A do Z sami podle sebe), i když pravda je, že i naši vyšilovali, že přeci pro TO musejí něco udělat, ale nakonec, když už bylo po všem uznali, že bylo dobře, že jsme je k ničemu nepustili :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
14.7.08 10:23

mám otázku, vím, že už se to tu několikrát řešilo, ale jaké máte (jejich plusy a mínusy), případně doporučujete jídelní židličky … původně jsem si myslela, že koupíme tu z ikei, ale prý ne, prý by měla být polohovací, abychom v ní mohli krmit už teď :) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
14.7.08 10:39

Zaju už asi přes týden krmím v židličce z ikea, před tím jsem krmila v polohovacím lehátku. Ale začal si mi v něm sedat a předklánět se z něj na zem = je zbytečné nějaké polohování když mi u toho stejně sedí a pokud se může předklonit, tak se stejně nakrmit nedá. Takže asi tak. Známí krmili v autosedačce a pak ve 30 let staré dřevěné židličce. Takže kupovat nyní polohovací vysokou židličku se mi zdá lehce zbytečné. Kdybych nekojila a začala s příkrmy ve 4 měsíci a neměla lehátko tak bych polohování využila, nyní už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
14.7.08 11:06

hmmm, tulenice, na tom něco bude :?

mimochodem, všimla sis, že si tu povídáme samy, mi neříkej, že jsou všichni někde venku, u nás je teda pěkná zima :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
14.7.08 11:10

zaju v čem krmíš teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
14.7.08 11:11

zaju všimla sem si, neboj. Tady je taky kosa. Jinak zrovna jsem uspala mimino a tak si dávám obídek. Zapečené těstoviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
14.7.08 11:12

no právě že v půjčeném lehátku … jenže ho musíme vrátit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
14.7.08 11:13

hmm, já taky právě uspala a taky si jdu dát něco k jídlu … řízek od včerejška :-) ale po pravdě, těstoviny bych si dala raději :-) mňam, mňam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
14.7.08 11:23

zaju kdy? jestli za měsíc tak se do té doby problém nejspíš vyřeší. Nebo si kup jetou na mimibazaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
14.7.08 11:28

právě, že teď někdy … si říkám, jestli bychom to nevydrželi než začne sedět v autosedačce, ale když Mates v ní jí táááák strašně nerad :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
14.7.08 11:36

Zaju a co kočár? jestli máš golfky tak by se daly klidně použít jako dočasná židlička (nezabírají tolik místa jako sporťák), jen tam hodíš plínku (no spíš osušku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
14.7.08 11:46

golfky nemám a v kočáru je to vždycky dost nebezpečný, i když prostěradlo by to zřejmě vyřešilo :lol: :lol: jen krmit v předsíni mi přijde divný a umývat případně na něco stavět sporťák do obýváku :roll: :roll: no myslím, že to nechám vyšumět a třeba se to nějak vyřeší samo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
14.7.08 11:56

Zaju určitě se to vyřeší, mě tu ta ikeácká židle taky stála minimálně měsíc než přišla na řadu. Na údržbu si nemůžu stěžovat, otřu ji hadrem a je to. Jen tedy dost často převlíkám - nadzvedne si bryndák, nacpe ho do pusy a pochopitelně se upatlá i na zádech. Já snad budu muset někde vysomrovat ten hadr co používají kadeřnice. Nebo krmit nahatého ve vaně. Už 2× jsem to udělala. Jen ta voda pak byla barevnější. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí