LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8793
11.7.08 23:31

Havo u polštáře by si musela řešit padání na podlahu - přivazovat a jsi tam kde si byla už před tím, je to zase neskladné..... no a jestli už máš u rodičů skladiště teď, nedivím se že tam nic dalšího nechceš dávat… (zkus to tam probrat a odvézt to co tam být nemusí.

No a my jsme dlouho se svatbou váhali až nás nakonec naše miminko popohnalo. :lol: ale nedá se říct že jsme museli… prostě to uzrálo…

Kačik no bylo vybíravé, řeklo si že chce k Vám jít až po svatbě. :lol:

tak dobrou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
12.7.08 09:19

čus baby,
tak jsem včera dala vínko se sousedkama a dneska mě bolí hlava jak střep :? Haranti mě samo vyspat nenechali, Honzík navíc zlobi snad od dvou… a Tomáš je v práci, takže taky nic :x Aspoň že si tady můžu postěžovat…
Teď musíme jít k babičce vyvenčit psa, dneska se už naštěstí vrací z dovolený, takže jdem naposled. Už mě to za ten tejden fakt nebaví, vždycky sbalit děti a jít venčit…

Helmitko tak abys věděla tak dneska ty kytky nafotim :D

Havo to navlíkací sedátko je teda super, do toho půjdu. Za měsíc jedem na tu chalupu, to už by Honzík moh sedět :D

Adel teda klobouk dolu před tvým malířským uměním, fakt jste si oba podobní :D A oznámení je super :D

No nic, jdeme venčit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
12.7.08 13:02

Ahoj holky,

omlouvam se ze vam sem lezu..Ahoj Adeline77 a ahpj Hildo..

Mam dotaz na Minu..Mino,vy uz jste urco presedlali na sportak,prosim te jde u sportaku Jane uplne luzko do lehu,aby tam mala mohla i spat? Diky za info,kdyztak mi to pisni do SZ,me ted nesla nejak odeslat..

Mate vsichni krasny prcky,doufam ze vas poradne zlobi :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
12.7.08 13:19

čau Sandulo, jak je? Budete se ještě vracet na Island, nebo už jste doma na stálo? Malá je kouzelná a to prasátko na metříku taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
12.7.08 15:02

Ahoj Hildus,

no my prave ted na Islandu jsme..ale 1.8 uz letime domu na stalo..konecne..tatka uz dostal v CR praci a navic na Islandu je strasna financni krize..

No a jinak je super..mala je celkem pohodarka..jen ted mame nocni vstavani a to me ubiji,protoze jsem to u ni neznala..takze si vyzaduje flasku i v noci..je na UM uz od narozeni,kvuli ty moji otrave,a s prikrmama nechci jeste zacinat,takze musim poctive vstavat..

No a to prasatko na metriku je proste cela ona :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
12.7.08 15:03

ahojahoj! ja stale trcim v brne… odjezd zitra nebo az v pondeli :(
tak ja take ke svatebnimu tematu :D
kurna, jste mi pripomnely, ze mame za chvili vyroci! 8O pomoc, to abych neco vymyslela…

holky, vsem nam to moc sluselo :-)
a helmitko, ty budes pro zenicha taky nejkrasnejsi! (a ty bile dlouhe saty jsou moc pekne!)

.Mína. píše:
A je to nespravedlivý- vy jste všechny takový štíhloučký a já jsem na té fotce jak velryba - no jo, když se taky vdávám v 8.měsíci tak co bych chtěla,že :wink: Aspoň Krisulka se mnou trochu držela basu :lol:
no jo :lol: diky 8) ja mu rikala, at to udelame driv, jenze to pan psal diplomku… no tak co, aspon si muzem rikat, ze si nas vzali jako velrybky a ted uz nas vidi jen hezci a hezci :lol: :lol:

petule, moc peknou kyticku jsi mela!

kaciku, krasna nevesta! a jaka tmavovlasa 8O

adel, ty jsi sikula! oznameni je krasne! a david si na nem podobny (ale teda ne ze by si byl podobny se soucasnou podobou :lol: )

tulenice, ty jsi tajna agentka :lol: aneb zena mnoha tvari 8) mne pripadas pokazde jina…

hildo, jooo, vinko je zradne 8) a kdepak mame tvou svatebni? a truhlikovou?

saty mne sila pani, ktera sije kostymy pro husu na provazku (vyslo to levneji nez pujcit…) - porad vymyslela nejaky blbiny, a nakonec byla rada, ze trefila velikost tak, abych se tam v den d vlezla ja, i me bricho, i prsa :lol: :lol:
hostu bylo taky moc - na hostine pres 40 (vetsina mirovi pribuzni :evil: ) - dlouho a usedave jsme se o tom hadali, nakonec jsem jako moudrejsi ustoupila :roll: kazdopadne za vse mluvi vyrok jakesi teticky, ktera pravila, ze nevi, jestli to stihnou do kostela, ale ze na hostinu urcite prijedou :lol: :lol: no a vecer prisli kamaradi a to uz bylo teda nepocitane…
co se tyce zabavy, u hospody byl minigolf.. ale stejne byl takovy hic, ze kazdy byl rad, ze sedel ve stinu a popijel :lol:

a nase oznameni:

(z toho byli zase m. pribuzni na vetvi, proc to jako musi byt francouzsky :roll: no, kdo to chtel vedet, se zeptal nebo dohledal, hloupejsi, co chteli vypadat chytre meli hlody jako „ahaa, to je latinsky, ze?“ :lol:
hm, koukam i s adresama.. no tak muzete prijet na navstevu :lol:

tak jo, konec sentimentu, sup do prace… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
12.7.08 15:21

ahoj sandulo!!! koukam, rozarka se ma k svetu :wink: .

krisulko , ty furt trcis v brne 8O ??? to uz bys tam ale vlakem a busem byla trikrat, i s tema prestupama :-D
oznameni mate pekny! a dobry, ze tam mate „domacky“ jmena - to u vas nikdo neresil? u nas jo, proc tam jako nemam „lucie“, na takovym dulezitym papirku :roll: (ja mam - teda david ma - „lucka“ vyryty i zevnitr na snubaku, a normalne nas prodavacka ukecavala, at tam dame „lucie“, ze tohle je jako divny, no ja uz skoro myslela, ze nam to tam nevyryjou :wink: ). a jinak - stavas se zodpovednym za to, cos k sobe pripoutal, jsi zodpovedny za svou ruzi?

holky, mate nekdo sedatko do vany ? ja o nem ted docela uvazuju, ze bych do toho davala viktora, aby se mohl koupat s ajou a nehrozilo, ze ho hned potopi :wink: . neco takovyho:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
ale nevim, jestli to neni zbytecna blbost, mate to nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
12.7.08 16:23

nazdáreček :-)

od té doby, co jsme se v úterý vrátili z prodlouženého víkendu na Moravě se Vás marně snažím dočíst :-( už to včera vypadalo, že to zvládnu, ale kousek mi chyběl a dneska koukám, že toho zas přibylo 8O 8O 8O no nic, tak já jdu pokračovat a reagovat budu asi až se mi to podaří dohnat :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
12.7.08 17:05

Krisulko ty pořád tvrdneš v Brně? 8O 8O 8O vždyť si na místě mohla být za 4 hodinky i s cestou a čekáním na vlak od tvého oznámení že auto nebude. A ty přestupy nejsou tak hrozný, 2× přestupovat + městská v Brně pokud ji potřebuješ není tragédie.
Oznámení i šatičky máš hezký. Asi už budu žena mnoha tváří - no co aspoň má tuleň doma pokaždé jinou a vlastně pořád stejnou ženu.. Mám pár nepublikovatelných fotek kde i on pochybuje že jsem to já a to na ní stojí vedle mě, nebo to sám fotil. :lol: :lol: :lol: :lol:
na cestě od kadeřnice 3/4 hodinky před svatbou :lol:
 http://img1.rajce.idnes.cz/…PICT0002.jpg

adelino ty si jako myslíš že do toho viktora strčíš? a on v tom bude dobrovolně sedět? JEstli jo, tak zkusit to můžeš, já to rozhodně kupovat nebudu, já vím že nám by to zabíralo místo na polici v komoře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
12.7.08 18:24

no jo, coz o to, ja bych tam vlakem jela hned, ale nemam klice :roll: a ty ma kamaradka, co ma to auto, a ta bez nej nepojede - a nam je zas blby jet bez ni, kdyz ta chata je jejich :roll: :? … takze tak…

adel, sikula :potlesk: (to k tomu prekladu)
jmena resili, ale do toho jsme si kecat nenechali… a mame to tak i na prstyncich - tam zas pani klenotnice radila, ze nemame davat jen „2007“, ze za par let nebudem vedet, kdy to bylo :lol: (marne jsme vysvetlovali, ze 20.07. v tom snad najdem :lol: )

tulenice, dobry :lol: ty musis mit nervy jak spagaty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
12.7.08 19:05

krisulko tak dobře, tak tím se to vysvětluje…
já byla kupodivu v klídku, zato kamarádka co jela se mnou a co mě fotila byla drobet nervózní… jenže nevěsta je na svatbě podstatná osoba, tak to bez ní opravdu nepůjde… mimochodem na té fotce právě mluvím s nervózním tuleněm, nějak mě už začal postrádat… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
12.7.08 20:42

Ahojda Prdelky, zdravím vás všechny při sobotním večeru. Teď tu sedím u TV, kafíčko voní na stole, ten nejmenší chrupe a manžel jel pro toho starší. Martínek byl 10 dní s babičkou pod stanem a já už se na něj hrozně těším. Teda do té doby, než mě něčím vyšroubuje. :)

Holky, možná jste to tady už řešili. Uvažujete už některá o golfkách? Já sice mám kočár docela dobrý, ale ten sporťák je strašně málo skladný, tak jsem myslela na cestování na nějáký golfky. Uvítám nějaký tip :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
12.7.08 20:49

Čaute,

Domča vám moc děkuje za přání k 8 měsícům

Přejeme Jakubkovi od Luli vše nej(mimochodem taky měl včera 8 měsíců :wink: ) a Filipkovi od Napoly který má výročí dnes :-) :-) :-)

Od včerejška máme první zoubek,ani jsem nevěděla že se mu nějaký klube.Vůbec nebyl protivný.A jsem pěkně nasraná protože ho našla švagrová.Tak jsem se těšila že ho najdu já,kontrolovala jsem to ráno a večer :roll:

Jinak do svatební debaty se nezapojuju,pač jsem svobodná. :lol:

Ptáka nemáme a pořizovat asi ani nebudeme :wink:

Golfky zatím taky kupovat nebudeme,máme Freeline Explorer a jsem s ním spokojená.Hlubokáč už jsem konečně prodala,celkem rychle,to jsem ani nečekala. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
12.7.08 20:49

:lol: Marťásku, řešíme to tu už asi týden. :wink: :lol: No, Adel si koupila Jane Nomad (jestli se nepletu) a Mína Peg Perego Pliko a já uvažuju velmi intenzivně o Baby Confort Loola Up (ovšem to je trochu drahé… :roll: ). Jestli jsem na někoho zapomněla, tak pardon… :wink:

Krisulko, uplně chápu důvody, proč sedíte v Brně. No, tak ať už brzo jedete. :wink: A oznámení máte taky parádní. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
12.7.08 21:01

KACUDKO, Dominičkovi gratuluji k prvnímu zoubku. My ještě nic, nejsme náhodou poslední?

Jinak gratuluji všem oslavencům :)

HAVO, děkuji za info ohledně kočárků. Omrknu to. Díkas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí