Poradna duly
Jana Čurdová
Havo u polštáře by si musela řešit padání na podlahu - přivazovat a jsi tam kde si byla už před tím, je to zase neskladné..... no a jestli už máš u rodičů skladiště teď, nedivím se že tam nic dalšího nechceš dávat… (zkus to tam probrat a odvézt to co tam být nemusí.
No a my jsme dlouho se svatbou váhali až nás nakonec naše miminko popohnalo.
ale nedá se říct že jsme museli… prostě to uzrálo…
Kačik no bylo vybíravé, řeklo si že chce k Vám jít až po svatbě. ![]()
tak dobrou…
čus baby,
tak jsem včera dala vínko se sousedkama a dneska mě bolí hlava jak střep
Haranti mě samo vyspat nenechali, Honzík navíc zlobi snad od dvou… a Tomáš je v práci, takže taky nic
Aspoň že si tady můžu postěžovat…
Teď musíme jít k babičce vyvenčit psa, dneska se už naštěstí vrací z dovolený, takže jdem naposled. Už mě to za ten tejden fakt nebaví, vždycky sbalit děti a jít venčit…
Helmitko tak abys věděla tak dneska ty kytky nafotim ![]()
Havo to navlíkací sedátko je teda super, do toho půjdu. Za měsíc jedem na tu chalupu, to už by Honzík moh sedět ![]()
Adel teda klobouk dolu před tvým malířským uměním, fakt jste si oba podobní
A oznámení je super ![]()
No nic, jdeme venčit ![]()
Ahoj holky,
omlouvam se ze vam sem lezu..Ahoj Adeline77 a ahpj Hildo..
Mam dotaz na Minu..Mino,vy uz jste urco presedlali na sportak,prosim te jde u sportaku Jane uplne luzko do lehu,aby tam mala mohla i spat? Diky za info,kdyztak mi to pisni do SZ,me ted nesla nejak odeslat..
Mate vsichni krasny prcky,doufam ze vas poradne zlobi ![]()
čau Sandulo, jak je? Budete se ještě vracet na Island, nebo už jste doma na stálo? Malá je kouzelná a to prasátko na metříku taky ![]()
Ahoj Hildus,
no my prave ted na Islandu jsme..ale 1.8 uz letime domu na stalo..konecne..tatka uz dostal v CR praci a navic na Islandu je strasna financni krize..
No a jinak je super..mala je celkem pohodarka..jen ted mame nocni vstavani a to me ubiji,protoze jsem to u ni neznala..takze si vyzaduje flasku i v noci..je na UM uz od narozeni,kvuli ty moji otrave,a s prikrmama nechci jeste zacinat,takze musim poctive vstavat..
No a to prasatko na metriku je proste cela ona ![]()
ahojahoj! ja stale trcim v brne… odjezd zitra nebo az v pondeli ![]()
tak ja take ke svatebnimu tematu ![]()
kurna, jste mi pripomnely, ze mame za chvili vyroci!
pomoc, to abych neco vymyslela…
holky, vsem nam to moc sluselo ![]()
a helmitko, ty budes pro zenicha taky nejkrasnejsi! (a ty bile dlouhe saty jsou moc pekne!)
.Mína. píše:no jo
A je to nespravedlivý- vy jste všechny takový štíhloučký a já jsem na té fotce jak velryba - no jo, když se taky vdávám v 8.měsíci tak co bych chtěla,žeAspoň Krisulka se mnou trochu držela basu
petule, moc peknou kyticku jsi mela!
kaciku, krasna nevesta! a jaka tmavovlasa ![]()
adel, ty jsi sikula! oznameni je krasne! a david si na nem podobny (ale teda ne ze by si byl podobny se soucasnou podobou
)
tulenice, ty jsi tajna agentka
aneb zena mnoha tvari
mne pripadas pokazde jina…
hildo, jooo, vinko je zradne
a kdepak mame tvou svatebni? a truhlikovou?
saty mne sila pani, ktera sije kostymy pro husu na provazku (vyslo to levneji nez pujcit…) - porad vymyslela nejaky blbiny, a nakonec byla rada, ze trefila velikost tak, abych se tam v den d vlezla ja, i me bricho, i prsa
![]()
hostu bylo taky moc - na hostine pres 40 (vetsina mirovi pribuzni
) - dlouho a usedave jsme se o tom hadali, nakonec jsem jako moudrejsi ustoupila
kazdopadne za vse mluvi vyrok jakesi teticky, ktera pravila, ze nevi, jestli to stihnou do kostela, ale ze na hostinu urcite prijedou
no a vecer prisli kamaradi a to uz bylo teda nepocitane…
co se tyce zabavy, u hospody byl minigolf.. ale stejne byl takovy hic, ze kazdy byl rad, ze sedel ve stinu a popijel ![]()
a nase oznameni: 
(z toho byli zase m. pribuzni na vetvi, proc to jako musi byt francouzsky
no, kdo to chtel vedet, se zeptal nebo dohledal, hloupejsi, co chteli vypadat chytre meli hlody jako „ahaa, to je latinsky, ze?“ ![]()
hm, koukam i s adresama.. no tak muzete prijet na navstevu ![]()
tak jo, konec sentimentu, sup do prace… ![]()
ahoj sandulo!!! koukam, rozarka se ma k svetu
.
krisulko , ty furt trcis v brne
??? to uz bys tam ale vlakem a busem byla trikrat, i s tema prestupama ![]()
oznameni mate pekny! a dobry, ze tam mate „domacky“ jmena - to u vas nikdo neresil? u nas jo, proc tam jako nemam „lucie“, na takovym dulezitym papirku
(ja mam - teda david ma - „lucka“ vyryty i zevnitr na snubaku, a normalne nas prodavacka ukecavala, at tam dame „lucie“, ze tohle je jako divny, no ja uz skoro myslela, ze nam to tam nevyryjou
). a jinak - stavas se zodpovednym za to, cos k sobe pripoutal, jsi zodpovedny za svou ruzi?
holky, mate nekdo sedatko do vany ? ja o nem ted docela uvazuju, ze bych do toho davala viktora, aby se mohl koupat s ajou a nehrozilo, ze ho hned potopi
. neco takovyho:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
ale nevim, jestli to neni zbytecna blbost, mate to nekdo?
nazdáreček ![]()
od té doby, co jsme se v úterý vrátili z prodlouženého víkendu na Moravě se Vás marně snažím dočíst
už to včera vypadalo, že to zvládnu, ale kousek mi chyběl a dneska koukám, že toho zas přibylo
no nic, tak já jdu pokračovat a reagovat budu asi až se mi to podaří dohnat
![]()
Krisulko ty pořád tvrdneš v Brně?
vždyť si na místě mohla být za 4 hodinky i s cestou a čekáním na vlak od tvého oznámení že auto nebude. A ty přestupy nejsou tak hrozný, 2× přestupovat + městská v Brně pokud ji potřebuješ není tragédie.
Oznámení i šatičky máš hezký. Asi už budu žena mnoha tváří - no co aspoň má tuleň doma pokaždé jinou a vlastně pořád stejnou ženu.. Mám pár nepublikovatelných fotek kde i on pochybuje že jsem to já a to na ní stojí vedle mě, nebo to sám fotil.
![]()
na cestě od kadeřnice 3/4 hodinky před svatbou ![]()
http://img1.rajce.idnes.cz/…PICT0002.jpg
adelino ty si jako myslíš že do toho viktora strčíš? a on v tom bude dobrovolně sedět? JEstli jo, tak zkusit to můžeš, já to rozhodně kupovat nebudu, já vím že nám by to zabíralo místo na polici v komoře.
no jo, coz o to, ja bych tam vlakem jela hned, ale nemam klice
a ty ma kamaradka, co ma to auto, a ta bez nej nepojede - a nam je zas blby jet bez ni, kdyz ta chata je jejich
… takze tak…
adel, sikula
(to k tomu prekladu)
jmena resili, ale do toho jsme si kecat nenechali… a mame to tak i na prstyncich - tam zas pani klenotnice radila, ze nemame davat jen „2007“, ze za par let nebudem vedet, kdy to bylo
(marne jsme vysvetlovali, ze 20.07. v tom snad najdem
)
tulenice, dobry
ty musis mit nervy jak spagaty ![]()
krisulko tak dobře, tak tím se to vysvětluje…
já byla kupodivu v klídku, zato kamarádka co jela se mnou a co mě fotila byla drobet nervózní… jenže nevěsta je na svatbě podstatná osoba, tak to bez ní opravdu nepůjde… mimochodem na té fotce právě mluvím s nervózním tuleněm, nějak mě už začal postrádat…
![]()
Ahojda Prdelky, zdravím vás všechny při sobotním večeru. Teď tu sedím u TV, kafíčko voní na stole, ten nejmenší chrupe a manžel jel pro toho starší. Martínek byl 10 dní s babičkou pod stanem a já už se na něj hrozně těším. Teda do té doby, než mě něčím vyšroubuje. ![]()
Holky, možná jste to tady už řešili. Uvažujete už některá o golfkách? Já sice mám kočár docela dobrý, ale ten sporťák je strašně málo skladný, tak jsem myslela na cestování na nějáký golfky. Uvítám nějaký tip ![]()
Čaute,
Domča vám moc děkuje za přání k 8 měsícům
Přejeme Jakubkovi od Luli vše nej(mimochodem taky měl včera 8 měsíců
) a Filipkovi od Napoly který má výročí dnes
![]()
Od včerejška máme první zoubek,ani jsem nevěděla že se mu nějaký klube.Vůbec nebyl protivný.A jsem pěkně nasraná protože ho našla švagrová.Tak jsem se těšila že ho najdu já,kontrolovala jsem to ráno a večer ![]()
Jinak do svatební debaty se nezapojuju,pač jsem svobodná. ![]()
Ptáka nemáme a pořizovat asi ani nebudeme ![]()
Golfky zatím taky kupovat nebudeme,máme Freeline Explorer a jsem s ním spokojená.Hlubokáč už jsem konečně prodala,celkem rychle,to jsem ani nečekala. ![]()
Marťásku, řešíme to tu už asi týden.
No, Adel si koupila Jane Nomad (jestli se nepletu) a Mína Peg Perego Pliko a já uvažuju velmi intenzivně o Baby Confort Loola Up (ovšem to je trochu drahé…
). Jestli jsem na někoho zapomněla, tak pardon… ![]()
Krisulko, uplně chápu důvody, proč sedíte v Brně. No, tak ať už brzo jedete.
A oznámení máte taky parádní. ![]()
KACUDKO, Dominičkovi gratuluji k prvnímu zoubku. My ještě nic, nejsme náhodou poslední?
Jinak gratuluji všem oslavencům ![]()
HAVO, děkuji za info ohledně kočárků. Omrknu to. Díkas