Poradna duly
Jana Čurdová
napoly , pekny satecky! (ale nevesta bude samozrejme jeste hezci, ze
)
havo , na peg perego uno jsi koukala? ja je zkousela v krame, maji otocnou sedacku. mne by tam vadila ta rucni brzda na rukojeti, ale jinak opravdu moc peknej a bytelnej kocar.
jinak to chicco myslim chicco „for me“? jak se da spojit nebo rozpojit rukojet? jestli jo, tak bych ti radila je zkusit, mne je nabizela prodavacka v chiccu, a jsou dost sileny - to madlo je pekne neprijemny do ruky a celej kocar takovej vachrlatej, no na fotkach pekny, ale v realu fakt nic moc. a uz jsem je videla i v nekterych kramech zlevneny na 5 tisic, za tech 9 to asi nikdo nekupuje i pres tu masivni reklamni kampan.
Dobré ránko
Napoly hezký šatičky, hned jsem musela hrábnout do svých fotek jestli sis nevybrala stejný jako já loni, ale ulevilo se mi měla jsem jiný
http://www.svatebni-saty-adina.cz/…s/sofie-2117
asi jsou všechny šaty z půjčoven hodně podobný. Joj to byla stejně bžunda, tím spíš že na den přesně 5 měsíců po svatbě se Mišánek narodil. A oblek si manža taky kupoval nový, ale on ho využije. Spíš mě štve že nemohu nosit prstýnek, zhubly mi prstíky a ztratila bych ho…
kočárkománii zatím podlehnout nehodlám.
![]()
Ahojky…
uuuuufffffffffff…tedy dočítat, to je něco!!!
Já nějak nestíhám…Ladik stále v práci a malý mi nedovolí se ani na chvíli vzdálit…když už stihnu dočíst, tak nestihnu reagovat!
MÍNO…přeju Péťovi brzké uzdravení! To musí být pro něj pěkný opruz..prázdniny a on musí být v nemocnici! Tak ať je vše brzy OK. Jinak vy už jezdíte ve velké sedačce? No Sophinka vypadala velmi spokojeně! Jenom nevím, proč se na nás Zdeněk na té fotce neusmál
![]()
NAPOLY…gratulace dvojitá! Ke svatbě a k návlekům!!! Šatičky moc hezký!
ADEL…tedy šmírák se vyvedl, co? Mě překvapilo i to číslo 17. Ale měla jsi to moc hezky zpracované..klobouk dolů! Jo a co se týče kočárků..jsi naprostý profík! Já jsem těžce pozadu!
TULENICE…mažel je fakt třída! Jistě to prožíval celé s tebou, co?
HAVO…to znám..vlezu do drogerky a hned mám v peněžence průvan! Jo a teď už to bude jenom vpřed, neboj..on zjistí, že je to lepší a už se nezastaví, tak jak ten náš drak!
RAVENO…já taky mrazím a chutná nám to, takže za to jsem ráda. Já si ale mrazím čerstvou zeleninu a poté ji jenom vytáhnu, přidám rýži, brambory nebo kousek masa a uvařím.
JONÝSKO…tak to nastupování do letadla s malým a papouchama bych chtěla vidět, fakt!
a víc fakt nevím…je toho hodně!
jinak papoucha máme…hádejte, kde jsme jej koupili…no přeci na výletě v Telči, heč!!!!! A kdy jsme tam asi tak byli?????????
Příští týden jedeme v sobotu na takovou zkrácenou dovču, pak jedeme do Prahy a pak ještě na chalupu…takže tyto prázdniny jsou fakt hektické!
Jdu tedy něco dělat…malý vstával v pět, tak teď chrní!
AHOJKY ![]()
NAPOLY šaty jsou moc hezké budeš kóča
![]()
TULENICE a co si ten prstýnek nechat zmenšit?
ADELIN fakt si třída přes kočárky
já už naštěstí vybráno mám s jsem zpokojená ![]()
S papouchem čekám na velkou pouť co tady kousek od nás bývá a doufám že tam bude stánek s takovýma ptákama
![]()
PETULE my taky vyráříme do Prahy jedem teď od čtvrtka do neděle!
CHtěli jsem i do Chorvatska ale nějak se nám pořád nic nelíbí a jsem letos takoví nerozhodní tak asi na to kašlem raději budem jezdit taky po (větším)okolí na výlety ale to Libča ještě neví ![]()
dominičkovi vše nej ![]()
Petule jo prožíval se mnou všechno, byl se mnou i na sále vykřikoval radostí nad Mišánkem a nebylo mu pak moc do zpěvu když jsem pak ve 3 době skončila v narkóze… grrr nemohla jsem se ňuchat s Mišánkem ale co je to pryč…
Kačik to nechci, ségra si takto nechávala zmenšit prstýnek a bylo to pak fakt hnusný, to neudělám…
dobre ranko,
jo jo holky, kocarky mam zmapovany, ale stejne kdyz na to prijde, tak si nakonec koupim ten, kterej se mi proste nejvic libi, bez ohledu na jeho nedostatky
![]()
dominickovi
![]()
petule, tak ty mas taky ptaka? tak uz to asi zanesu do seznamku vedle evidence manducy ![]()
k tem svatebnim satum, david si na nasi svatbu taky koupil oblek (moc peknej a kvalitni) a nosi ho cas od casu doted, porad se do nej vejde, sycak. zato ja mam za tech 9 let skoro 20 kg navrch, tak jsem svatebni saty ani nezkousela znovu oblikout ![]()
jinak zakon schvalnosti vesele funguje - o vikendu jsem aje prevlikala postel a vytahla tu nepromokavou podlozku, ze jako uz se nepocurava (naposledy, co jsme prisli s viktorem z porodnice, a to se 2× pocurala jen kvuli nemu). a samozrejme vcera rano „mamiiii, mam mokry kalhoty!“ - no mokry byly nejen kalhoty, ale i perina, prosteradlo, chranic matrace a matrace samotna
…
Adelino no co dodat…snad jen usušit a vrátit podložku.
![]()
jinak já svatební šaty vlastnit nepotřebuju, vdávám se jen jednou tak nač by mi měly zabírat místo v almaře… To takto měla moje máma, stejně už je nikdy nenosila, tak k čemu jí byly…
Tulenice já si právě zmenšovat prstýnek nechávala teda zásnubní ale poznat to nebylo
takže asi záleží jak kde jsou šikovní!
ADEl jojo přesně tak to je zákon schválnosti!!!!!:evil:
tulenice, ja jsem si je nechavala sit ne proto, ze bych je chtela schovavat v almare
, ale proto, ze v pujcovne to stalo uplne stejne jako usiti novych a navic stejne nemeli takove, co bych chtela. ted uz je na vyber z barevnych, ale tenkrat nebyl. a ja chtela bledemodre, uplne jednoduche a s rozsirenymi rukavy… a oni meli same bile nebo max. sampan a takove hrozne princeznovske.
Tak nevím, asi se taky brzo vdám…
Já teda po tom nikdy nějak zvlášť netoužila, ale vy jste mě tak navnadily… No, přiznám se, že jsem uvažovala o červnu příští rok. Už jsem Anežce pro tuto příležitost koupila šatečky, kde jinde než na MMB ![]()
Akorát s těmi šaty z půjčovny… připadá mi, že bych byla postarší princezna…
, takže to asi vyřeším koupí nějakých obyčejnějších šatů.
S tou poutí a ptákem, vlastně jo, příští víkend je na Hamrech pouť, nějaký dřevěný pták by tam být mohl.
Já vám tu píšu a na plotně se mi vyvařil rýžový nápoj v jáhlách, zachráněno na poslední chvíli ![]()
kačik bojím se o něj, nechci aby mi ho zničili a co když mi zase ztloustnou prsty, nevím jestli půjdeme do druhého dítěte (zatím mám tedy bobky z porodu), to bych je měla tlustší určitě. ![]()
http://www.snubniprsteny.info/…tofy/002.jpg ty prostřední vyhrály ve výběru z mnoha…
Dobré ráno,
tak než jsem si umyla hlavu, uvařila čaj a dočetla vás, Matýsek se vzbudil, takže musím rychle a stručně. ![]()
Adel, jo je to „For Me“ a taky se mi zdálo trochu podezřelé, že by bylo pevné. Zkusím kouknou na to peg perégo. Díky. ![]()
Tulenice, prstýnky máte hezký. Se nedivím, že tě mrzí, že ho nemůžeš nosit. Já nás nosím (i když nepadá jen tak tak), ale mužíček je bez prstýnku, protože si na něj nemohl zvyknout (ono při pádlování na kajaku to opravdu trochu překáží…). A mě se zrovna s prstýnkem tak líbí… ![]()
Mates je hotov s nočníkováním, jdu ho sebrat. ![]()