Poradna duly
Jana Čurdová
dobre ranko!
krisulko , jo tohle znam
. akorat kdyz mi david chce zistne poskytnout nejakou sluzbicku, tak je to na nem vetsinou poznat
.
kam presne jedes, nekam ke svobode? jinak myslim, ze jarka psala, ze jede do vitkovic, coz je sice kousek vedle, ale taky ne daleko.
jonysko , fotecku vloz prosimte do nasi galerky, omezeni velikosti je tam max. 1200×1200.
mino , ted ufff, drzim palce, at uz se prijde na to, co petovi je a dostane ucinnou lecbu. a ty se drz!
jo a diky za toho romera. ja jsem si myslela, jestli jen spatne nehledam. budu na to muset jeste mrknout, ty s nohou se mi zdaji moc drahy.
havo , na to allegro jsem taky koukala (jen na netu, v realu ne). takhle podle obrazku se mi zda, ze ma dost maly kolecka a malou boudicku, ze bude dite dost vystaveny slunci, vetru…
vlasatici jitusce viktorek posila
!
čus baby,
Jitušce vše nej nej nej
![]()
Míno to je teda pech. Moc držím palce ať je vše co nejdřív v pořádku a Péťa nemusí ležet v nemocnici ![]()
Krisulko pěkně si to užij. Já už se na Tebe těším u nás na jihu, říkalas že přijedeš ne?
Tady je dnes pěkně hnusně, Tomáš právě dělá poslední zkoušku tohoto roku tak doufám, že to bude dobrý… Poslední dobou jsem s dětma pořád sama, Tomáš se pořád učil, tak jsme se mu snažili maximálně vyklidit pole, byli jsme pořád v luftě… Už jsme se spolu např. nekoukali na televizi ani nepamatuju… Doufám, že nastane zase trochu normální život ![]()
Jinak Honzíkovi se teď docela zklidnil ekzém, včera jsem si dokonce troufla se s nim vykoupat u našich v bazénu… Hrozně se mu to líbilo ![]()
Holky co máte děti s ekzémem, vřele doporučuji bambucké máslo od saloosu, kterým mažu asi 5 dní a kůže je po něm opravdu krásně vláčná, rozškrábaná místa se krásně a rychle hojí ![]()
JITULCE VŠE NEJLEPŠÍ K OSMIMĚSÍČNINÁM!!!!
http://i121.photobucket.com/…isney082.gif
MÍNO to je moc líto že Peťa je zas marod
přeji brzké a hlavně už trvalé uzdraveni ![]()
Ahojte holky........
Dekujeme, Jitusce to vyridim........
Dnes na 8 mesicich v 9 rano jsem skoncila kojo. takove smutne to je pro mne, rada bych kojila dal, ale nejde to, musim se dat do kupy.....
TAky vsem oslavencum, i Luli preji jen to nejlepsi........
U nas prsi, to je des. nestihaji mi schnout latkovky, takze jedeme stridave, ale jinak jsem s latkou spokojena.....budu muset jeste udelat objednavku na slovensku
Mino, moc me mrzi, ze mate opet trapeni…snad to bude rychle v poradku
Hildo, supr, ze bambucke maslo trochu zabralo..... jen tak dal.
Napoly, tak jak bylo?
Adel, kdy byude odhaleni?
Krisulko...... Trutnov je docela daleko, ale Turnov by sel ![]()
Kocarky, ja si ponecham jen Jencko co mam, pak tu manducu a dalsi asi nekoupime. K mori mi pujci kamoska Solar, ten je super,
Jinak mne se libi trepa Chipolino Carolina, jsou lehoucke, polohovacia levne......ale jen na mensi deti, mela ho svagrova
A jeste tip, ja bych kupovala golfky jedine se 6ti koly, 8mi kolky ne.. myslim po jednom kolecku vzadu
Kdyz je zdvojene, neda se couvat a ani popojizdet dopredua do zadu, to mne na golfkach stvalo.
Autosedacku ajk jsem psala chci Kidy life pro.......ale zatim jsem ji nevidela takze nekupujem.
Nas kocarek je servisu, takze az do zitra jsem nepojizdna… doufam, ze mi to klepajici kolecka opravi… ale mame podezreni na lozisko, ze se vyklepalo
a taky mi cinka konstrukce?
No a vic si nepamatuji
děkuji všem za podporu - přeložili mi ho dnes zpátky do Ústí n.L.,tak uvidíme. Je to ale na palici.
Adel - speciálně pro tebe jsem Sophinku nafotila v sedačce. Já tu pořád melu o té ochraně hlavičky - jsem tím posedlá
- tak na těch fotečkách je vidět,na co mě Romer dostal.
A kočárek jsme už taky dořešili - včera jsem obíhali ČM - babypark,babystar,babyexpert - tam a zpět několikrát - Sophinka si všechny ozkoušela a nakonec dala znamení - počůrala Peg perego Pliko (nějak se jí tím věčným zkoušením hnula plena).Večer jsem ho objednala přes net - odstín ICE ,tak jak si přál Zdeněk - stejně s tím nejvíc jezdí on.
http://www.detskyraj.cz/…v-cene-924kc-
Jítě gratulace k 8.měsíci!!!!!!
AHOJKY…
míno - je mi Péti moéc líto…doufám, že to bude v poho…
jinak udělala jsem ti radost ![]()
ahojahoj!
teda napoly
![]()
jitulce ![]()
hildo, jojo, okolo 28. prijedu do jiznich kraju - na 14 dni
dam zavcas vedet! co zkouska? bude normalni zivot? ![]()
adel, trefilas to presne
jedem do svobody n. upou - nejdriv s kamaradkou a jejim 5 mesicnim tadeaskem a pak prijedou jeste kamaradi s rocnim a 3 mesicnim a jeste jedni s rocnim - tak bude asi veselo
![]()
dnes bylo desne hnusne
ale jinak celkem pohodovy den… jdu na vecu, papa!
......Napoly jdeš do Romera.......nebo, pořídila si Filípkovi přilbu
,.......ta hlavičku taky hodně ochrání
Jaký byl tringelt za noční?
Krisulko - véču závidím, u nás to dnes jistila houska s máslem
.
Ty vogo, Napoly,já jsem debil
Já si toho metru nevšimla! Mám velkou radost!!!!!!! Na co si Péťu uhnala
- na teplou večeři a pravidelný sex? ![]()
.Mína. píše:
Ty vogo, Napoly,já jsem debilJá si toho metru nevšimla! Mám velkou radost!!!!!!! Na co si Péťu uhnala![]()
![]()
- na teplou večeři a pravidelný sex?
jsem mu dala ultimátum - buď půjdeme v pondělí na matriku nebo tam nepůjdem vůbec ![]()
ale dobrý, ne?? ![]()
zdravime ![]()
nejak nestiham…klasika…
Vikulinek se rozlezl takze 99% casu ji od nekud lovim a beru ji nepovolene veci
kde jsou ty casy co byla lezici spici ![]()
Vsem oslavencum vse nejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnej ![]()
Ted nevim kdo to pisal … jedeme k Janskejm Laznim, ale az 1 tyden v srpnu ![]()
Mino chudak Peta
drzime s Vikouskem palecky
Abych nezapomnela vitejte v klubu zub zubaku
![]()
Napoly gratulace
mne bylo receno, ze jsem na nej nekdy oskliva tak si mne preci nemuze vzit
pry se uvidi pristi rok…nooo jestli si mysli, ze budu celej rok hodna a po vuli tak to radsi umru jako „stara panna“
![]()
Čus,
Napoly gratuluju (to si nesmím nechat ujít) http://www.sirmi.ic.cz/smajl/139.gif
Raveno - tak to vypadá že tu zůstanem už jen 2 svobodné že?Teda ne že bych si chtěla stěžovat ![]()
Holky dáváte ještě Kanavit a Vigantol? ![]()
Kačudko Kanavit už ne,…stačí do půl roku a Vigantol ještě dávám,i když teď mají dětičky přísun D vit i ze sluníčka.
Napoly - ať dělám co dělám,nedokážu se dopočítat přesného data - kolikátého září? A bude velká nebo malá?
Přeju dobrou noc všem,ať miminka spinkají až do........aspoň do 8
pa pa
Aha tak já Kanavit ještě dávám a Vigantol jen když si vzpomenu ![]()
To je jasný že Napoly bude mít velkou svatbu ne?Jen nás LISTOPADEK a LISTOPADČÁTEK je plno
![]()
Dobrou noc.....
čus baby,
Krisulko jsem tu do 9. srpna, takže se budu těšit
Konečně taky nějakej minisrazík ![]()
Napoly gratulace k brzkému chomoutu
Jen tak na něj ![]()
Kacudko kanavit už nedávám, teď dávám vigantol 2 kapky denně. Ale neboj, taky jen když si vzpomenu, což je někdy taky 1× za týden
u Aničky to bylo to samý, já na to prostě nedokážu myslet…
No nic, pádim na poštu, vyvenčit tchánovcům psa a tak… takže páčko
Jo a zkouška byla úspěšná, takže konečně normální život na obzoru ![]()